Tapahtuma tulossa ja haussa vuokratarvikkeita, kalusteita, tapahtumatekniikkaa, kukkia, koristeita tai vuokralaitteita? Katso, mitkä juhlatarvikkeet ainakin kannattaa hankkia!

Oli kyseessä sitten häät, synttärit, pikkujoulut, yritysjuhlat, seminaari, messut, lastenjuhlat, polttarit, rippijuhlat, nimiäiset tai ristiäiset, tapahtumaan tarvitaan aina myös rekvisiittaa. Muista ainakin nämä neljä asiaa, kun suunnittelet juhlia!

Timanttinen äänentoisto luo juhlafiiliksen

Taaki
Taakin laadukas äänentoisto luo tunnelmaa monenlaisiin tapahtumiin ja tiloihin.

Nupit kaakkoon! Ei bileitä ilman fiilistä nostattavaa taustamusiikkia tai kunnon spektaakkelia.

Jos kaipaat äänentoistoa yksittäisistä laitteista koko tapahtuman äänentoiston toteutukseen, Taaki Helsinki hoitaa homman. Firman bileistä häihin ja pienfestareista vuosijuhliin - Taakilla pysyy tahti puikoissa.

Lue lisää Taakista »

Kalusteiden vuokraus helpottaa tilasuunnittelua

Lainateltta.fi
Lainateltta.fi vuokraa laadukkaita juhla- ja tapahtumatelttoja kaikenlaisiin tapahtumiin.

Vaikka juhlat taivasalla houkuttaa, varaudu siihen, että juhlapäivänä sataa kuitenkin. Satoi tai paistoi, juhlat levittäytyy mainiosti pihalle, kunhan vain muistat vuokrata teltan tai katoksen. Tarvittiinpa telttaa usean sadan hengen massatapahtumiin tai pieniin pirskeisiin, nämä teltat toimii ja kestää Pohjolan karummatkin juhlakelit!

Lue lisää Lainateltta.fi:stä »

Astiavuokraus avuksi kattaukseen

Astiapalvelu Iy
Jos astiakaapin saldona on kaksi muumimukia, mainostuoppi ja sekalainen lajitelma skumppalaseja, vuokraa nämä kaunokaiset ja saat toimivan tyylikkään kattauksen.

SOS! Juhlat lähestyy, astiat on eri paria ja kertakäyttöastiat ei houkuttele. Astiavuokraamo rientää hätiin! Suomen astiapalvelusta löytyy sopivat astiat kaikkeen mitä kuvitella saattaa: on lasit, lautaset, ruokailuvälineet, tarjoiluastiat, ottimet ja merkkeinä vähän parempaa iittalaa: Ritzenhoff, KAHLA, Maxwell & Williams... Myös luonto kiittää - lainaaminen on ekompi valinta kuin ostaminen tai kertikset! 😊🥂

Lue lisää Astiapalvelusta »

Mistä koristeet juhliin?

Kukkatehdas Oy
Kukkakauppa Rose-Marie kukittaa kaikenlaiset tapahtumat häistä yritysjuhliin ja gaaloihin.

Saisiko olla ripaus flower poweria? 🌸 Kukkakauppa Rose-Marie ripottelee romanttiset koristeet ympäri hääpaikkaa ja kaunistaa tylsän seinän kaikkien somettajien himoitsemaksi IG-taustaksi. Upeat kimput, kukka-asusteet, seppeleet, kranssit, asetelmat, kukkaseinät sun muut ihanat kukkaluomukset - check! 💐 Myös kuljetus Pääkaupunkiseudulla onnistuu!

Lue lisää Kukkakauppa Rose-Mariesta »


Ihan kivoja vinkkejä, mutta vielä ei löytynyt sopivaa?

Katso lisää tapahtumatarvikkeita Venuusta »


Juhlia varten tarvitset tietenkin myös juhlatilan. Upeimmat, uniikeimmat ja tunnelmallisimmat juhlatilat löytyvät Venuu.fi:stä!

Katso parhaat tilat juhliin »


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen