Paljon onnea vaan, olet pyörähtänyt taas uuden kierroksen auringon ympäri! 😻

Synttärijuhlat ovat parhaimmillaan, kun ne ovat päivänsankarin näköiset: saunailta, värikkäät lastensynttärit, tyylikäs cocktailtilaisuus tai ihan mitä tahansa näiden väliltä on ässä vaihtoehto syntymäpäiväjuhliin.

Tästä löydät 10 erityisen upeaa juhlapaikkaa seuraaville synttäreillesi, katso ja ihastu!

Galleria Forum Box

Galleria Forum box - juhlatila synttäreille / Venuu.fi
Galleria Forum Box

Helsinki
Seisten: 100 Istuen: 80
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Voiko taidegalleriaa parempaa paikkaa kaupunkisynttäreille ollakaan? Galleria Forum Boxin loft-henkisen tilan vaaleat seinät ja korkeat katot taipuvat järjettömän upeaksi juhlatilaksi sen aukioloaikojen ulkopuolella.

Joka minimalistin silmää hivelevä tila on todellinen kameleontti: vaihtuvat taideteokset luovat tilaan omaa tunnelmaansa, ja avoimeen tilaan on helppo visioida juuri itsensä näköiset synttäribileet, oli tyyli mitä tahansa.

Erinomaisten sporayhteyksien päässä Ruoholahdenrannassa sijaitseva galleria antaa luovuudelle tilaa. Illastakaa pitkien pöytien ääressä tyylillä, varatkaa tilaa akustiselle keikalle, tanssilattialle, kuvausseinälle tai cocktailbaarille – täällä se kaikki onnistuu – ja vieläpä keskivertoa tyylikkäämmin.

Lue lisää Galleria Forum Boxista »

Lasten kulttuurikeskus Aurora

Lasten kulttuurikeskus Aurora - tila lastensynttäreille / Venuu.fi
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Espoo
Seisten: 75 Istuen: 60
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Auroran historiallinen puutalokortteli tarjoaa uniikin mahdollisuuden juhlia vaikka kahdessa rakennuksessa: uljas Meijeri on juhlava tila aikuisten juhliin, naapurin Taidetaloon voit rakentaa lapsivieraille oman juhlapaikan, ihan naapuriin!

Meijerin monikäyttöinen, juhlava sali taipuu moneksi. Kalusta tila mieleiseksesi talon kalusteilla, tuo juhlatarjoilut mukanasi tai jätä aikaa juhlimiselle jättämällä juhlatarjoilut valitsemasi cateringin hoidettaviksi.

Auroran uniikki tunnelma tarjoaa näyttävät puitteet vaikkapa koko suvun yhteisiin syntymäpäiväjuhliin, täällä juhlatilaa riittää aina vauvasta vaariin.

Lue lisää Taidetalosta »

Roba Lounge

Roba Lounge - tila synttärijuhliin / Venuu.fi
Roba Lounge

Helsinki
Seisten: 50 Istuen: 25
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Säihkyvän modernissa Roba Loungessa juhlit näyttävästi kuin kotona, mutta rutkasti paremmin. Iso Roban parhaalla paikalla sijaitsevassa luksushuoneistossa ei ole turhia juhlatunnelmassa tai varustelussa säästelty.

Tyylikkäässä edustustilassa on roppakaupalla tekemistä, ja avoin tila takaa, että juhlaporukka viihtyy yhdessä. Laita omat tarjoilut valmiiksi täysin varustellussa keittiössä tai rentoudu juhlien lomassa sauna- ja spaosaston lempeissä löylyissä.

Erinomaisella maulla sisustettu juhlatila tulvii mukavaa yhteistä tekemistä. Tilaan ei ulkomaailman melu tai murheet kantaudu, vaan omiin yksityisjuhliin voi keskittyä täysin siemauksin. Jos haluat unohtumattomat kekkerit, olet löytänyt niille huippupaikan.

Lue lisää Roba Loungesta »

Cafe Monami / Linnapuisto-sali

Cafe Monami / Linnapuisto-sali - tila synttäreille / Venuu.fi
Cafe Monami / Linnapuisto-sali

Helsinki
Seisten: 28 Istuen: 28
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Onko etsinnässä rento synttärienpitopaikka? Marimekon ihanasta kukkakuosista nimensä saanut kahvilasali on kotoisien synttäreiden ykköspitopaikka.

Rastilan kartanossa sijaitseva kahvila huokuu skandinaavista, mustavalkoista tyylikkyyttä. Mustien pinnatuolien, lankkulattioiden ja kakluunien keskelle voit kattaa synttärijuhlat, jotka säväyttävät varmasti.

Kahvila hoitaa tarjoilut puolestasi, ja tuoreet lämpimäiset sopivat kuin nenä päähän iltapäiväteelle tai rentoon illanviettoon. Ottakaa juhlaporukalla chillisti, ja ihastelkaa ruutuikkunoista avautuvaa ihanaa vehreää maisemaa.

Lue lisää Linnapuisto-salista »

Mevent Studio, Tampere

Mevent Studio - juhlatila lasten synttäreille / Venuu.fi
Mevent Studio

Seisten: 30 Istuen: 15
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Pastellisävyjen rakastajat kuulolle! Kivijalassa, kotoisan kadun varrella sijaitseva Mevent Studio on synttärienviettotila niille, jotka haluavat oikeasti kauniin paikan juhlilleen.

Avoin, ikkunoiden reunustama ja vaalein sävyin valoisaksi sisustettu juhlapaikka on visioille avoin. Tilaan sopivat niin aikuisten trendikkäät synttärit kuvausseinineen tai ikimuistoiset lastensynttärit juhlaprinsessan vierailulla tuunattuna.

Mevent Studiossa kauniit puitteet puhuvat puolestaan, ja voit pitää juhlien ohjakset omissa käsissäsi. Palkkaa toteutusapua ja saavu vain itse paikalle tai satsaa täysillä koristeluun ja toteuta ihastuttavaan tilaan juuri sellaiset kukat, ilmapallot ja kattaus kuin unelmissasi olet aina toivonutkin.

Lue lisää Mevent Studiosta »

Tortinlinna

Tortinlinna / tila synttäreille - Venuu.fi
Tortinlinna

Turku
Seisten: 24 Istuen: 24
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Ei

Miltä kuulostaisi oma juhlalinna luonnon keskellä? Turun ulkopuolella sijaitseva Tortinlinna on tyylikäs kuin Avotakan aukeama, ja tarjoaa ekslusiivisen juhlatilan, kun synttärijuhliinsa etsii laatua.

Luonnon keskellä sijaitsevaan komeaan funkkistaloon entisöidyt tilat ovat erityisen hyvällä maulla sisustettuja, täällä pidät kunnon kuvaussession päivänsankarille. Illallista kynttilänvalossa, ihastele auringonlaskua terassilla tai pulahda pihalla olevaan paljuun – Tortinlinnan luksustunnelma vie juhlasi taatusti uudelle tasolle.

Lue lisää Tortinlinnasta »

Pizzeria Via Tribunali, Kallio

Pizzeria Via Tribunali, Kallio / tila synttäreille - Venuu.fi
Pizzeria Via Tribunali, Kallio

Helsinki
Seisten: 50 Istuen: 50
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Kuka kaipaa synttärikakkua, jos voi saada pizzaa! Helsingin parhaaksikin pizzeriaksi tituleerattu Kallion Via Tribunali vuokraa tilojaan myös yksityisjuhliin, ja nyt kaikki pizzanrakastajat voivat juhlia niin kuin juhlia kuuluu.

Kurvin sydämessä sijaitsevassa raflassa riittää tilaa isommallekin juhlaporukalle, jopa 50 vieraan verran. Aito ja autenttinen pizzauuni loihtii juhlijoille herkullista napolilaista pizzaa, sinä voit keskittyä pizzzajuhlien viettoon.

Valoisa ja simppelisti sisustettu ravintolasali sopii kaikentyylisiin juhliin, mutta on erityisen edukseen juhlissa, joissa halutaan hengailla yhdessä erinomaisen ruuan äärellä.

Lue lisää Pizzeria Via Tribunalista »

Hotel Kämp | Upper Lounge

Hotel Kämp | Upper Lounge - tila synttäreille / Venuu.fi
Hotel Kämp | Upper Lounge

Helsinki
Seisten: 50 Istuen: 50
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Elegantti, tyylikäs ja kutsuva. Jos haluat kuvailla seuraavia synttäreitäsi näin, valitse juhlapaikaksesi luksushotelli Hotel Kämpin Upper Lounge.

Toisessa kerroksessa sijaitsevasta ylellisestä oleskelutilasta voit ihastella Esplanadille avautuvia maisemia, ja uppoutua siemailemaan synttäricocktaileja pehmeillä samettituoleilla. Lounge tihkuu eleganttia tunnelmaa, ja täällä vietetäänkin Stadin laadukkaimmat synttärit, parhaalla porukalla.

Erilliseltä baaritiskiltä voit hakea juhlakurkulle kostuketta. Väljässä ja valoisassa tilassa mahtuu myös avaamaan lahjoja tai seurustelemaan muun juhlaväen kanssa ehdottoman tyylikkäästi.

Lue lisää Upper Loungesta »

Villa Hannus

Villa Hannus - tila synttäreille / Venuu.fi
Villa Hannus

Espoo
Seisten: 100 Istuen: 80
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Idyllisessä maalaismaisemassa kohoava juhlatalo Villa Hannus on kuin luotu perheen yhteisiin synttärijuhliin. Yhteistä aikaa kelpaa viettää oman juhlahuvilan syleilyssä.

Hirsihuvilan komea sali avautuu koko talon mittaisena, täällä juhlaväki juhlii oikeasti yhdessä. Vanhan ajan tunnelmaa modernilla juhlavarustelulla tarjoilevassa Villa Hannuksessa tanssit kattokruunujen alla, tai siirrät juhlat avaralle pihalle. Miltä kuulostaisi oma sauna ja pihalla komeileva palju?

Villa Hannuksessa pistät pystyyn perinteiset synttäripidot tai vietät elämäsi ikimuistoisimmat puutarhajuhlat. Tämä miljöö ei takuulla jätä kylmäksi!

Lue lisää Villa Hannuksesta »

Hiisi Resort

Hiisi Resort / tila syntymäpäiväjuhliin - Venuu.fi
Hiisi Resort

Nummela
Seisten: 25 Istuen: 22
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Kiinnostaako mökkisynttärit järven rannalla, aurinkotuolit laiturilla ja oma rauha? Hiisi Resortin järvenrantahuvilat ovat pienet juhlakeitaat kaukana arjesta.

Aivan järven äärellä sijaitsevassa kahdessa huvilassa juhlat voivat jatkua pitkäänkin, sillä paikan päällä voi myös yöpyä. Isot terassit, lapsiystävällinen ranta, ulkoporealtaat ja avara piha tuovat juhlat myös ulos.

Jos sää ei suosi, ei hätää. Huviloiden sisällä vietät kotoisan rennot synttärit takkatulen loimussa. Kokatkaa synttäridinneri huvilan keittiössä tai nauttikaa tunnelmallisten saunojen löylyistä. Täällä aika hidastuu ja juhlatunnelma on katossa.

Lue lisää Hiisi Resortista »


Jos sittenkin jotain muuta? Kaikille sopiva juhlatila löytyy Venuu.fi:stä

Katso kaikki tilat (4000+) »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x edulliset juhlatilat

Juhlat tulossa? Vältä nämä 6 yleistä virhettä


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Syntymäpäiväjuhlat | Syntymäpäiväjuhlat Helsinki | Syntymäpäiväjuhlat Espoo | Syntymäpäiväjuhlat Vantaa | Syntymäpäiväjuhlat Tampere | Syntymäpäiväjuhlat Turku

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required