Onneksi olkoon! Olet kiertänyt auringon taas yhden kierroksen lisää.

Synttärijuhlat ovat juhlavuoden parhaimmistoa, sillä syntymäpäiväjuhlissa päivänsankari pääsee framille. Jos synttärijärjestelyt ovat työlistallasi juuri nyt, ota tästä hoitoon 20 asiaa, joita parhaissa synttäribileissä on aina.

1. Vain hyviä vieraita

Tutun tutut ja etäiset sukulaiset voivat tulla kahville ja korpulle joskus toiste.

2. Upea juhlapaikka

Kotona neliöt loppuvat usein kesken, joten mikset juhlisi jossain ihanassa juhlatilassa?

3. Kingi teema

Vaihtoehtoja on miljoona: rantaluau ja kasari ovat ihan ok klassikoita, mutta miten olisi jokin yllättävämpi teema: ruma T-paita tai teinivuosien throwback?

4. Tarjoilut

Tarjoilut ja juomat voi hommata itse tai pyytää vieraita tuomaan jaettavaksi riittävän juoman (skumppaa, anyone?) tai snäcksin mukanaan. Juhlan teemaa voi käyttää myös tarjoilujen teemana: kasaribileisiin nakkipiiloja ja diskopippaloihin glamourcocktaileja.

5. Korttiseinä tervehdyksille

Pyydä vieraita tuomaan lahjojen sijasta itse tekemänsä kortti, jotka kukin vieras voi teipata juhlien yhteiselle korttiseinälle.

6. Kuvausseinä/-piste

Muista varata selfieiden ja yhteiskuvien otolle oma paikkansa. Hassut asusteet, kyltit ja muut varusteet ovat vapaaehtoisia, mutta erittäin suositeltavia.

7. Tuunatut koristeet

Tee maapallolle palvelus, äläkä osta kaikkea uutena. Kerää niittykukista kimppu, ripusta vanhoja valokuvia seinille koristeeksi tai tuunaa muusta kierrätystavarasta uniikki koriste-elämys.

8. Tarpeeksi snacksejä

Tätä ei voi painottaa liikaa: snacksejä, sipsejä, karkkia ja muita pikku naposteltavia ei ole koskaan liikaa. Ripottele naposteltavia ympäriinsä pienempiin kulhoihin, näitä kuluu.

9. Kakku 😍

Kuka ei haluaisi puhaltaa synttärikakkunsa kynttilöitä juhlissaan? Meidän kakkusuositus: Well Cateringin suussasulavat ja kuvankauniit kakut

10. Uniikki soittolista

Sano Macarenalle adios ja laita levylautaselle jotain hauskaa. Onneksi meiltä löydät vinkit myös juhlasoittolistoiksi. Ei kestä! 😘

11. Oma hashtag

Heittäydy luovaksi! #Pekansynttärit ei ole läheskään yhtä hauska juhlahäsä kuin #vuodenkingeimmäthipat

12. Jatkopaikka

Jos juhlit kotona, anna naapureille armoa ja siirrä juhlat ajoissa paremmille pelipaikoille. Tästä inspistä teidän iltaan!

13. Nimikkodrinkki

Modaa suosikkicokctailistasi oma juhladrinkkisi! Muista nimetä se asianmukaisesti, sanaleikkien käyttö on erityisen suositeltavaa. Teemu-quila Sunrise, siinäpä vasta nimi.

14. Tarpeeksi istumatilaa

Jakkarat, säilytyslaatikot ja lipastonpäälliset hyötykäyttöön...

15. Laseja, laseja, laseja

Eri juomille ja veden tankkaukselle tarvitaan omat lasinsa, joten varaa laseja tarpeeksi joka vieraalle. Kasaa likaiset tiskit vaikka parvekkeelle muoviseen säilytyslaatikkoon. Huomisen sinä saa huolehtia niistä.

16. Mocktaileja ja virvokkeita

Kaikkihan eivät tosiaan juo alkoholia, ja tämä on hyvä ottaa illan juomasuunnittelussa huomioon. Mitä jos tekisitkin kaikille mocktaileja, ja antaisit juhlakansan terästää niitä halutessaan?

17. Yhteistä tekemistä

Ratkiriemukas diaesitys vanhoista kuvista, bilebändin keikka tai muu rento ohjelmanumero saavat juhlaporukan tunnelman kattoon.

18. Keskustelunavauksia

Kirjoita lautasliinoihin tai pöytäkoristeisiin kiinnostavia keskustelunavauksia, jotta juttu luistaa vieraiden kesken. Ota vinkkejä vaikka täältä.

19. Rento yleisfiilis

Vaikka ohjelmanumero ei ottaisi tuulta purjeisiin tai jääpalat loppuisivat, älä murehdi. Nyt pidetään hauskaa!

20. Esiintyjä

Kaverin kitara ja mies -tyyppinen yhtye tai siskon twerkkausryhmä tulevat varmasti mielellään nostattamaan juhlatunnelmaa. Voit myös buukata esiintyjän juhliisi erikseen, Venuu.fi:stä se onnistuu käden käänteessä.


Juhlatilat synttäreille löydät tietysti Venuu.fi:stä!

Katso kaikki juhlatilat »


Venuusta varaat myös kaiken muun mitä juhliin tarvitset:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required