30 vuotta kilahtaa mittariin vain kerran elämässä, siksi kolmekymppisiä kannattaakin juhlia kuin huomista ei olisi. Synttäreille kuuluu menoa ja meininkiä, ohjelmaa ja rentoa hengailua. Jos olet järkkäämässä 30 v-juhlia ja kaipaat inspiraatiota, tässä 30 ennennäkemätöntä ja superhauskaa ideaa elämäsi juhliin:

1. Ysäribileet

Mikä juhlateema sopisi ysärin lapsille paremmin? Kaivakaa napapaidat ja nopeat lasit esiin, luukuttakaa ysärihittejä ja kippistäkää sinisillä enkeleillä.

2. Cocktailkurssi

Jos sheikkeri ei ihan vielä pysy käsissä, varaa juhlaporukalle oma cocktailkoulu. Voitte loihtia vaikka synttärisankarille oman nimikkocoktailin baarimikon opissa.

3. Synttäribrunssi

Jätä leipominen muiden huoleksi, ja järkkää synttärijengille ihana, kuplivaa pursuileva brunssi. Kokeile vaikka Crunch Brunchin mielettömiä Grazing table -konseptia, jossa pöytä täyttyy upeita tarjoiluista!

4. Pelihalli juhliin

Onko synttärisankari pelien ystävä? Voit buukata juhlapaikalle oman pelihallin, ja selvittää kuka on bileiden pelimestari.

5. Juhlat vesillä

Juhlalaivat ovat eeppinen valinta kolmekymppisbileisiin! Pysyttele satamassa letkeällä White Sand Boatilla tai vie ex-sotalaiva merille asti. Tsekkaa lisää upeita bilelaivoja Venuusta.

6. Teinibileet

Teinivuodet ovat jo, krhm, rahtusen takanapäin, järkkää siis kunnon teinibileet jossa popparikulho kiertää ja huulikiillossa ei ole säästelty.

7. Tehkää sushia

Sushi on jokaisen suosikkilounassettiä, mutta sushin tekeminen itse on hauska, sopivan haastava ja palkitseva ohjelmanumero. Etsi ohjeet netistä tai buukkaa sushikurssi juhlajengille.

8. Karaokekingit stagelle

Karaokekansion sivujen kahinassa on sitä jotain. Buukkaa juhliisi tila, josta takuuvarmasti löytyy karaoke, tsekkaa ainakin Apollo Karaoke, Sihi Lounge ja Wallis Karaoke Bar.

9. Kotibileet, jonkun kotona!

Oma koti kullan kallis, mutta astetta hauskemmat kotibileet järjestät kodinomaisessa juhlatilassa, vaikka luksushuoneistossa.

10. Road trip

Ottakaa auto alle ja suunnatkaa road tripille! Voitte yöpyä lähellä tai kaukana, kiertää matkalla parhaat kahvittelupaikat sekä nähtävyydet ja nostaa tunnelman kattoon matkan aikana. Oma soittolista on must.

11. Maratonsynttärit

Ei ne sellaiset, jotka jatkuu viikon vaan sellaiset joilla juostaan maraton. Jos päivänsankarin sydän sykkii sportille, tämä jos mikä on hyvä alku uudelle vuosikymmenelle.

12. Toteuttakaa haave

Tehkää se juttu, mistä synttärisankari on aina haaveillut: eka tatuointi, laskuvarjohyppy... Elämä eletään nyt!

13. Kakkunyyttärit

Miksi tyytyä yhteen? Jokainen juhlavieras tuo mukanaan sopivasti erilaista kakkua jokaiselle vieraalle. Maistelkaa, ränkätkää ja laittakaa joustavat housut päälle.

14. Kaksikymppisthrowback-bileet

Heittäkää teemabiletyyliin hyvästit kaksikymppisyydelle, ja juhlikaa siihen tyyliin kuin vain kaksikymppiset voivat. Tarjoilkaa menneen ikävuosikymmenen suosikkidrinkit ja -herkut menneiltä juhlailloilta ja selatkaa noloimmat juhlakuvat läpi.

15. Privakokin yksityisdinneri

Nauttikaa elämänne dinneri pitkän kaavan mukaan ja varataa oma ravintolakabinetti ja yksityiskokki loihtimaan teille ikimuistoinen synttäridinneri, tsekkaa esim. Ravintola Nokan Private Chef -elämys.

16. DIY viini- tai olutmaistajaiset

Jokainen voi olla oman elämänsä sommelier tai beer bro, maisteleminen yhdessä vaatii vain avoimen mielen ja tarpeeksi testattavia juomia. Mikäpä sen parempaa ohjelmaa kolmekymppisille?

17. Rantasaunan löylyihin

Sauna ja synttärit ei pelkästään rimmaa, vaan ovat myös lyömätön yhdistelmä. Rantasaunan lämmössä juttu luistaa ja pulahdus veteen kruunaa illan. Tsekkaa Venuun kaikki varattavat rantasaunat täältä.

18. Drinkkikisa

Jokaisella juhlavieraalla on mahdollisuus loihtia muille vieraille mikä tahansa ihana drinkki. Ränkätkää drinkit maun, ulkonäön ja luovan konseptin mukaan – voittaja saa palkaksi juhlaporukan drinkkikeisarin tittelin. Toimii erinomaisesti myös holittomana!

19. Vesiurheilua

Eteen veteen, Vesiurheilukeskus Laguuni tarjoilee kaikkia vesiaktiviteetteja joita voit ikinä aktiivisiin juhliisi kaivata wakeboardingista SUP-lautailuun ja vesitrampoliiniin asti.

20. Chicit pippalot hotellin sviitissä

Jos vierasjoukko on pieni, mutta sitäkin rakkaampi, järkkää luksussynttärit hotellin sviitissä. Huonepalvelu hoitaa ruoat, puitteet pursuilevat luksusta ja voitte sulkeutua nauttimaan yhteisestä ajasta.

21. Puutarhajuhlat

Omistaako kamu siirtolapuutarhamökin? Tai löytyykö omasta kodista kaunis piha? Puutarhajuhlat ovat aliarvostettu tapa juhlistaa pyöreitä, varaa vilttejä lämmikkeeksi ja grillaa juhlaherkut yhdessä.

22. Leipomaan!

Jauhopeukalot (ja myös kokemattomat leipurit) kuulolle! Yhdessä leipominen on hersyvän hauska juhla-aktiviteetti ja lopputuloksena syntyvästä hulppeasta synttärikakusta voi nauttia yhdessä – vaikkei se ihan onnistuisikaan.

23. Hypätkää virtuaalimaailmaan

Jos arki ja kolmekymppisyys ahdistaa, paetkaa kimpassa virtuaalimaailmaan. Pikseli Arcaden eri toimipisteissä pääsee kokeilemaan porukalla VR-pelejä, voit vaikka synttäreiden kunniaksi kiivetä Everestille virtuaalityyliin.

24. Baarimikko juhliin

Isommat juhlat vaativat upeat juomat. Voit buukata juhliisi baarimikon tiskeineen, ja jättää illan uniikkien juomien kehittelyn ja teon hänen huolekseen. Nimikkodrinkki, täältä tullaan!

25. Ketterä kämppäappro

Jos juhlabudu on maltillinen, järkätkää juhlaseurueen kesken kämppäappro. Kiertäkää vuorotellen vaikkapa viiden juhlavieraan kotona, nauttikaa drinkit kussakin lokaatiossa ja jatkakaa matkaa seuraavaan. Kaverin sisustusmaun nuuskiminen sallittua.

26. Ravintolaruletti

Kootkaa juhlaväen suosikkiraflat paperilapuille, ja arpokaa minne menette dinnerille. Jos valinnanvaikeus lamaannuttaa, voitte arpoa myös eri ravintolat alkudrinkeille, pääruoalle ja jälkkärin nauttimiselle.

27. Pakohuone

Gotta get away! Pakohuoneet ovat monelle jo tuttua puuhaa, mutta ne todella toimivat myös juhlien ohjelmanumerona. Yhteinen synttäridinneri maistuu ekstrahyvältä yhteisen pako-operaation jälkeen. Pakohuoneita juhlaporukalle löydät myös Venuusta.

28. Aja, lennä, nyt mennään!

Jos omasta autotallista ei ihan vielä löydy Ferraria tai lentokonetta, voit elää kolmekymppissynttäreillä luksuselämää ja varata juhlaporukalle luksusauton koeajon tai lentosimulaattorin. Ei vauhtia pelkääville!

29. Pyjamabileet

Lapsuusvuosien suosikkibileet eivät petä aikuisenakaan. Pakkaa yöpymisreppuun lempiyökkärisi, reilusti naposteltavia, rakentakaa massiivinen siskonpeti ja laittakaa leffa pyörimään.

30. Oppikaa uusi taito

Kolmekymppisenä elämä ei todellakaan ole vielä ohi! Juhlahumussa voi hyvin pitää hauskaa ja oppia samalla uuden taidon: miltä kuulostaisi kosmetiikan valmistus itse, seinäkiipeily, kokkauskurssi tai crosstraining-tunti?


Kolmekymppissynttärit mielessä, järjestelyt alussa? Venuu.fi:stä löydät ideat ja toteutukset elämäsi synttäreille:

Löydä ja varaa tilat, aktiviteetit, cateringit, esiintyjät, valokuvaajat ja tapahtumatuottajat.


Lue seuraavaksi:


Synttärijuhlatilat | Synttärijuhlatilat Helsinki | Synttärijuhlatilat Espoo | Synttärijuhlatilat Vantaa | Synttärijuhlatilat pääkaupunkiseutu | Synttärijuhlatilat Turku | Synttärijuhlatilat Tampere


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen