Kaveriporukan tai firman pikkujoulut suunnitteilla? Vuosien himmailun jälkeen on aika järjestää kaikkien aikojen kemut ja suunnittelu alkaa än yy tee nyt!

Tässä parhaat tilavinkit pikkujouluihin 2022:

Hotelli Hirvihaaran Kartano / Juhla- ja kokoustilat

Hotelli Hirvihaaran Kartano

MÄNTSÄLÄ. Kun haluat säväyttää kunnolla, järjestä pikkujoulut yli sata vuotta vanhassa tyylikkään tunnelmallisessa kartanossa!

Täältä löytyy varmasti sopivat puitteet kaiken tyylisiin ja kokoisiin pikkujouluihin, sen takaa erilaisten tilojen paljous ja mahdollisuus yhdistellä niitä keskenään. Uskomattoman upea Lasipaviljonki on käytössä talvellakin ja kartanon monissa saleissa kelpaa illallistaa ja juhlia. Suurempiin pirskeisiin voi varata koko hotellin!

Pikkujouluohjelmaan voi sisällyttää myös vaikkapa gini-maistelua tai aidon savusaunan avantoineen. Mikä parasta: täällä voi unohtaa pikkujoulustressin ja antaa kartanon ammattilaisten huolehtia pikkujoulujärjestelyistä!

Lue lisää Hotelli Hirvihaaran Kartanosta >>

Juhlakellari Teho

Juhlakellari Teho

LOHJA. Vastikään remontoitu, moderni ja harmoninen juhlakellari saunatiloineen ja porealtaineen on omiaan rennon tyylikkäisiin pikkujouluihin.

Saunan ja span lisäksi 30 henkeä vetävästä tilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö blendereineen ja viinikaappeineen, ruokailutila ja lounge. Tarjoilut voi tuoda itse tai tilata kätevästi valmiiksi tilaan. Omat juomat sallittu!

Tänne voi tulla kevyin kantamuksin, sillä saunan varusteluihin kuuluu pyyhkeet, pesuaineet ja laudeliinat. Luukuta lempparibiisejä, pelaa bilistä, chillaile ja nauti pikkujoulutunnelmasta parhaassa seurassa!

Lue lisää Juhlakellari Tehosta >>

Ilona, Tampere

Ilona, Tampere

TAMPERE. Tämä on tilavinkki niille, joiden pikkujouluihin kaivataan menoa ja meininkiä!

Mansen Ilona kätkee sisäänsä kolme eri baaria, ruokaravintola Downtownin, karaoke-loungen ja VIP-lounget. Olipa kyseessä muutaman hengen porukka tai suuret firman pikkujoulut, täältä löytyy sopiva tila hauskanpitoon.

Täällä voit toteuttaa villeimmätkin joulubileunelmasi. Tampereen yö kutsuu!

Lue lisää Ilona Tampereesta >>

Viking Line Glory / Vista Lounge

Viking Line Glory / Vista Lounge 

TURKU. Viking Linen uusin tulokas Viking Glory on jotain aivan uutta ja raikasta! Turku-Maarianhamina-Tukholma -reitillä risteilevällä laivalla matkustajat pääsevät nauttimaan upeiden maisemien lisäksi huikeasta kattoterassista ja maailman ensimmäisestä kelluvasta kauppahallista!

Ilmastoasiat on huomioitu: teknisiin innovaatioihin on panostettu ja aluksen lasketaan olevan olevan yksi maailman energiatehokkaimmista.

Vista Lounge on huippumoderni tapahtumatila, joka sopii mainiosti niin pikkujouluihin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Tilan kruunaa valtavat panoramaikkunat, joista voi ihailla saaristoa esteettä.

Lue lisää Viking Line Glory / Vista Loungesta >>

Mariankatu 3 / Juhlatila

Mariankatu 3 / Juhlatila

HELSINKI. 1700-luvun ilmapiiriä henkivä, upean vaalea tila on täysin restauroitu ja aivan täydellinen yrityspikkujouluihin. Kattokruunujen alla juhlii jopa 90 henkeä!

Historian havina on aistittavissa jokaisessa nurkassa, sillä Vanhana tulli- ja pakkahuoneena tunnettu rakennus on Helsingin kantakaupungin toiseksi vanhin heti Sederholmin talon jälkeen.

Sijainti paraatipaikalla tekee pikkujoulujärjestelyistä mutkatonta: Presidentinlinnan takana sijaitsevaan tilaan on helppo tulla ja tarvittaessa voi jatkaa iltaa Helsingin yöhön.

Tarjoilut saa tilalta ja juomat voi tuoda itse!

Lue lisää Mariankatu 3 Juhlatilasta >>


Venuu.fi on pikkujoulujärjestelyiden tukikohta.

Venuusta löydät ja varaat kaikki parhaat pikkujoulutilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat, tapahtumatuottajat ja tapahtumatarvikkeet – kaikki saman (virtuaalisen) katon alta!


Lue seuraavaksi:

100 ideaa pikkujouluihin

Näin järjestät parhaat firman pikkujoulut ilman harmaita hiuksia

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required