Flat lay. Party style, styled stock photo

Juhlien järjestäminen on hurjan hauskaa, mutta se voi olla myös aikaa vievää ja uuvuttavaakin. On niin monta muistettavaa asiaa. Kaikki pitäisi suunnitella ja varata. Mistä edes aloittaa? Ei hätää, tässä kaikki mitä tarvitset:

Juhlatila

Hotel St. George / Wintergarden

Juhlatilan valinta määrittää kaiken. Missä juhlat ovat? Millainen tila on? Miten sinne pääsee? Tarvitaanko kuljeltuksia? Saako siellä olla koko illan vai jatketaanko muualle? Voiko juhlapaikassa majoittua? Saako tilaan viedä omia ruokia tai juomia vai tilataanko kaikki juhlatilalta?

Kysymyksiä on paljon, mutta onneksi Venuun kautta voi selailla ja vertailla tiloja helposti. Lue vinkit täydellisen juhlatilan valintaan täältä. Kun kriteerit on selvillä, tutustu kaikkiin juhlatiloihin täällä!

Catering

Haikala Catering

Ei juhlia ilman hyvää ruokaa ja juomaa. Välillä on kiva suunnitella ja tehdä tarjoilut itse tai talkoovoimin. Cateringin varaaminen on kuitenkin suositeltavaa, kun järjestät suuremmat juhlia tai haluat onnistua takuuvarmasti ilman stressiä. Kurkkaa Cateringit täältä!

Juhlatarvikkeet

Pepper Catering / Astiavuokraus Tampere

Yksi juhlien tärkeimmistä seikoista on tarvittavien juhlatarvikkeiden hankkiminen. Onneksi saatavilla on laaja valikoima juhlatarvikkeita, jotka auttavat luomaan tarvittavan tunnelman. Juhlatarvikkeita valittaessa on tärkeää ottaa huomioon juhlien teema ja tarvikkeiden määrä! Tsekkaa Venuusta löytyvät juhlatarvikkeiden tarjoajat!

Musiikki

Colorful jazz concert

Juhlat ilman musiikkia ovat kuin sipsit ilman dippiä. Jokaiseen juhlaan sopii musiikki jossain muodossa. Oli hakusessa sitten bilebändi, trubaduuri, räppäri tai soul-artisti, kurkkaa tänne!

Elämykset & aktiviteetit

Groteskin cocktailkoulu

Kun tarkoituksena on järjestää muutakin kuin peruspirskeet, kannattaa tutustua Venuun elämys ja aktiviteetti -tarjontaan. Yllätä vieraat esimerkiksi cocktail-koululla, improvisaatioesityksellä, oulut-tastingillä tai kukkakoululla!

Valokuvaus

Fiilistele vielä pitkään juhlien jälkeen. Hyvä valokuvaaja saa talteen juhlien tunnelman ja parhaat hetket. Selaa valo- ja videokuvaajia täällä!

Kuljetukset

Mitä iloa on hulppeista tiloista ja tarjoiluista, jos innokkaat juhlijat joutuvat juhlien päätteeksi tarttumaan auton rattiin? Miten vieraat pääsevät paikalle ilman vaivaa ja rahallista panostusta? Mitä jos takseja ei olekaan saatavilla juuri silloin, kun sadan hengen pitäisi siirtyä paikasta a paikkaan b?

Jos juhlapaikka ei ole hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä tai jos siirtymät paikasta toiseen tehdään tiukalla aikataululla, huomaavainen juhlajärjestäjä tekee kaikesta sulavaa ja varaa kuljetukset etukäteen.

Käytännön järjestelyt

Don’t Forget

Kun kaikki tarpeellinen on buukattu, on aika ryhtyä käytännön hommiin. Juhlien tarkempi aikataulutus, kutsujen laatiminen ja lähetys, plaseeraus, koristelu ja kaikenlainen koordinoiminen alkaa olla ajankohtaista. Tehtävien yliviivaaminen to do -listiltä on huumaavaa, kunhan vain kaikki langat pysyvät käsissä. Tutustu tapahtumäjärjestäjän muistilistaan täällä ja lue lisää tapahtumaviestinnästä täältä.

Tapahtumatuotanto

Upeiden spektaakkeleiden järjestäjillä on usein yksi ässä hihassaan. He ulkoistavat juhlajärjestelyt tapahtumatoimistolle!


Lue seuraavaksi:


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Kesäjuhlat ja kesäpäivät |

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen