Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Vantaalta? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Vantaan herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. BC Catering

BC Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin. Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat!

Lue lisää BC Cateringista »

2. Keikaus Catering

Keikaus Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Keikaus Catering tarjoilee moderneja ja yllättäviä makuja kuitenkaan unohtamatta perinteitä ja herkullisia makuja! Useiden vuosien kokemuksella Keikaus loihtii tarjoilut mihin tahansa yritystilaisuuteen kokouksista pikkujouluihin ja asiakasaamiaisista cocktailjuhliin.

Lue lisää Keikaus Cateringista »

3. Soupster Catering

Soupster Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Urbaani ja moderni pitopalvelu kaikenlaisiin tilaisuuksiin: kokouksiin, yritysjuhliin, edustustilaisuuksiin, konferensseihin ja palkintojuhliin. Soupster Creative Catering räätälöi menuun ja auttaa toiveittenne mukaisesti myös muissa tilaisuuden järjestelyissä.

Lue lisää Soupster Cateringista »

4. Share Catering

Share Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Share Catering tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Palvelu on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi.

Lue lisää Share Cateringista »

5. Capital Catering

Capital Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Capital Cateringin henkilökohtainen palvelu takaa onnistuneet juhlat! Laajan yhteistyöverkoston avulla hoituu vaivatta myös somistukset, kukat, kalusteet ja narikkapalvelut. Capital Cateringin avulla juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää Capital Cateringista »


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Espoossa

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required