Hyvä ruoka, parempi mieli! Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Vantaalta? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Vantaan herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin Vantaalla.

1. BC Catering

BC Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät toiveidesi mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin. Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat! Jos etsit kauniita esillepanoja ja maukasta ruokaa juhliin Vantaalla, testaa BC Catering!

Lue lisää BC Cateringista »

2. Keikaus Catering

Keikaus Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Keikaus Catering tarjoilee moderneja ja yllättäviä makuja kuitenkaan unohtamatta perinteitä ja herkullisia makuja! Useiden vuosien kokemuksella Keikaus loihtii tarjoilut mihin tahansa yritystilaisuuteen kokouksista pikkujouluihin ja asiakasaamiaisista cocktailjuhliin. Kolmen serkuksen pitkäikaisesta unelmasta syntynt catering-palvelu palvelee isolla sydämellä niin Vantaalla kuin muuallakin Etelä-Suomessa!

Lue lisää Keikaus Cateringista »

3. Soupster Catering

Soupster Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Urbaani ja moderni pitopalvelu kaikenlaisiin tilaisuuksiin: kokouksiin, yritysjuhliin, edustustilaisuuksiin, konferensseihin ja palkintojuhliin. Taustalla olevasta ravintolasta Henri Alén sanoi näin: ”Kansainvälisiä tuulia haistaneiden kokkien vaikutus näkyi: keittiössä syntyi cross-kitcheniä, jossa oli sielua, raivoa ja sanomaa. — Soup jätti jälkeensä tärkeimmän viestin. Jos ihmiset ravintolassa rakastavat sitä, mitä tekevät, ei rajoja ole.” Soupster Catering on rakennettu tälle filosofialle!

Lue lisää Soupster Cateringista »

4. Share Catering

Share Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Share Cateringissä innostutaan nimensä mukaisesti ruoan jakamisesta ja inspiroivista kohtaamisista. Kaikki siis alkaa sieltä – aina menun sunnittelusta Share:n kiitettyyn asiakaspalveluun. Tarjolla on monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Share Catering on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi Vantaalla.

Lue lisää Share Cateringista »

5. Sweet Pepper Catering

Sweet Pepper Catering - pitopalvelu Vantaa / Venuu.fi

Miten olisi välimeren makuja seuraavaan tilaisuuteen Vantaalla? Niitä tarjoilee Sweet Pepper Catering! Vuodesta 1995 asti Sweet Pepperin tekemistä on ohjannut halu tuoda laadukkaat catering-palvelut kaikkien ulottuville – oli sitten kyse kotijuhlista, yrityksen asiakastilaisuudesta, rokkikonsertin artistiruokailusta, eleganteista häistä, viiden ruokalajin gaalaillallisest. Vain taivas on siis rajana Sweet Pepper Cateringin kanssa!

Lue lisää Sweet Pepper Cateringistä »

Pitopalvelu hinnat – mistä ne koostuvat? 🥂

Catering-firmojen hintatasot vaihtelevat monesta eri syystä. Listauksesta näet kaikki eri kriteerit jotka vaikuttavat pitopalveluiden hintoihin:

✔ Brändi – Tunnetut ja vakiintuneet ravintolat ja catering-yritykset, joilla on vahva brändimaine, voivat periä korkeampia hintoja tarjoamansa arvon perusteella.

✍🏼 Asiantuntemus ja kokemus – Catering-firmoilla, joilla on erikoisosaamista tietyntyyppisistä tapahtumista tai annoksista voivat periä korkeampia hintoja ainutlaatuisten ja poikkeuksellisten kulinaaristen kokemusten perusteella.

🥕 Raaka-aineiden laatu – Ainesosien laatu vaikuttaa merkittävästi hinnoitteluun – korkealaatuiset, luomutuotteet, paikallisesti tuotetut tai ensiluokkaiset ainesosat hinnoitellaan eri tavalla.

🍝 Tarjottavat ruokalajit – Tarjottavien ruokalistojen monipuolisuus sekä toivotut tai tarvittavat räätälöinnit voivat aiheuttaa lisäkustannuksia. Esimerkiksi à la carte-, maistelu-, ja buffet-menut hinnoitellaan toisin!

🧑🏼‍🍳 Henkilökunnan ammattitaito ja palvelu – Henkilökunnan koulutuksen taso, asiantuntemus ja ammattitaito.

🎉 Tapahtuman suuruus ja vaatimukset – Suuremmat tapahtumat vaativat automaattisesti enemmän resursseja, henkilökuntaa ja logistista koordinointia, jotka johtavat korkeampiin kustannuksiin ja hintoihin. Pienemmät tapahtumat taas onnistuvat pienemmällä budjetilla.

📍 Sijainti – yritysten kulut, kuten vuokra, työvoima ja logistiikka vaihtelevat eri kaupunkien välillä ja niillä on luonnollisesti suora vaikutus kokonaiskustannuksiin.


Katso kaikki pitopalvelut Vantaalla Venuu.fi:stä »


Joko valitsit pitopalvelun Vantaalta, mutta tapahtumatila on vielä hakusassa? Tsekkaa tila tapahtumallesi helposti Venuusta!

Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Espoossa

52 x Edulliset häätilat Suomessa


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen