Ihanat kesähäät ovat suosittuja syystä. Häiden tunnelma ja häätila pääsevät oikeuksiinsa aurinkoisina kesäpäivinä ja lämpiminä kesäiltoina. Jos haaveilet kesähäistä tai etsit kesähäillesi hääpaikkaa, tässä 12 timanttista häätilasuositusta ympäri Suomen! 💍

Vaihmalan Hovi / Puutarhapaviljonki, Lempäälä

Vaihmalan Hovi / Puutarhapaviljonki - hääpaikka Venuu.fi

Vaihmalan Hovin Puutarhapaviljonki on kuin sadusta. Vain kesäaikaan avoinna oleva korkeiden lasi-ikkunoiden ympäröimä paviljonki on uniikki kesähäätila, ja täyttää vaativimmatkin odotukset.

Paviljonkia ympäröivässä puutarhassa syntyvät sielukkaat hääkuvat, ja omenapuiden katveessa onnistuu myös vihkiminen.

Kuvankaunis paviljonki takaa näyttävät häät, tarjoaa loputtomia vaihtoehtoja somistukselle ja lumoaa tunnelmallaan.

Tilan kautta hankit kätevästi ruoat, juomat sekä halutessasi kukat sekä somisteetkin.

Lue lisää Vaihamalan Hovin Puutarhapaviljongista »

Ruusuniemi, Helsinki

Ruusuniemi - hääpaikka / Venuu.fi

Ruusuniemi on tyylikäs häätila omaa rauhaa arvostaville. Pienemmille häille täydellisesti sopiva klassinen merenrantahuvila on vain kivenheiton päässä Helsingin keskustasta.

Ennen poliitikkojen edustuspaikkana toiminut huvila on sistustukseltaan skandinaavisen viehättävä, ja toiminnoiltaan ketterä. Auringossa kylpevät terassit, erilliset oleskelutilat, pitkä illallispöytä ja hulppea uima-allas takaavat hauskan hääjuhlan.

Tilan kautta on helppo hankkia ruoat ja juomat sekä kokonaisvaltainen häiden suunnitteluapu. Täältä saat koko paketin. Huomaa erityisesti upeat maisemat ja luksustunnelmasta!

Lue lisää Ruusuniemestä »

Suomenlinna / Myllysali, Helsinki

Suomenlinna / Myllysali - hääpaikka - Venuu.fi

Kesähäät ja Suomenlinna sopivat yhteen kuin mansikat ja aurinko. Suomenlinnan upea merimiljöö on vain pienen lauttamatkan päässä Helsingin keskustasta, mutta tunnelmaltaan Suomenlinna on aivan omaa luokkaansa.

Myllysali on yksi Suomenlinnan suosituimmista hääpaikoista, eikä ihme! Korkeat katot, holvikaaren reunustama kookas ikkuna, pehmeä kuvausvalo, erillinen esiintymislava hääparille tai esityksille... Mitä muuta voi hääpaikalta toivoa?

Historiallinen miljöö on charmikas valinta kesähäitään viettävälle. Jo pelkkä hääpaikalle saapuminen takaa kesähäille uniikin, merellisen tunnelman.

Omat ruoat ja juomat sallittu.

Lue lisää Myllysalista »

Joutsela, Nummela

Joutsela - hääpaikka / Venuu.fi

Historiallisessa pihapiirissä komeileva Joutselan huvila on eleganttien häiden unelmakohde.

Luonnon keskellä kohoava huvila on kauniisti entisöity. Pastellinväriset seinät, korkeat ruutuikkunat ja kattokruunut luovat häihisi miellyttävän tunnelman. Huvilan eri huoneita yhdistelemällä häiden eri toiminnoille, kuten ruokailulle, kuvausseinälle, vihkimiselle tai tanssilattialle, on helppo varata omat alueensa.

Kaunis pihapiiri on kesällä vehreä ja kutsuva. Luonto tulee häätilan lähelle, ja perinteisemmät kesähäät eivät varmasti unohdu näissä puitteissa!

Ruoat ja juomat tilan kautta.

Lue lisää Joutselasta »

Villa Jyränkö, Helsinki

Villa Jyränkö - hääapaikka / Venuu.fi

Arvokasta kesähäätunnelmaa kaipaaville oikea valinta on Villa Jyränkö. Vehreän puutarha-alueen laidalla Töölönlahden tuntumassa sijaitseva hulppea huvila on keskikokoisille kesähäille kuin luotu!

Alakerran isot juhlasalit ovat omiaan illallistamiseen kauniiden antiikkitapettien ympäröimänä, yläkerran erilliset huoneet voi varata ohjelmanumeroille, tanssimiselle tai yleiselle oleskelulle.

Villan viihtyisä pihapiiri on kuin luotu lämpimistä kesäilloista nauttimiseen, ja hääseurueen kanssa ajan viettämiseen.

Omat juomat sallittu, tarjoilut tilan kautta.

Lue lisää Villa Jyrängöstä »

Valkosaaren Telakka, Helsinki

Valkosaaren Telakka - hääpaikka / Venuu.fi

Onko haaveissasi isot kesähäät merellisissä puitteissa? Valkosaarella sijaitseva telakka on pienen lauttamatkan päässä Helsingin keskustasta. Oma rauha kesähäille on taattu!

Lähellä oleva meri, rouhea telakkamiljöö ja komea avoin tila ovat omiaan isojenkin kesähäiden toteuttamiseen. Telakan komeat puupylväät ja kattoparrut kutsuvat koristelemaan näyttävästi. Ulkoa siivilöityvä auringonvalo luo tilaan lämminhenkisen tunnelman.

Valkosaaren Telakalla järjestät ikimuistoiset kesähäät ja otat vuosisadan kauneimmat hääkuvat! Tilaa riittää myös bändille ja ohjelmanumeroille.

Omat juomat sallittu, ruoat tilan kautta.

Lue lisää Valkosaaren Telakasta »

Vaarunhovi / Tanssilato, Jyväskylä

Vaarunhovi / Tanssilato - hääpaikka / Venuu.fi

Idyllisen maalaispihapiirin avara Tanssilato on omiaan tunnelmallisille kesähäille. Punainen, sympaattinen lato mahduttaa sisäänsä jopa 80 juhlijaa. Avoimessa tilassa kalustaminen on helppoa, ja ympäröivä maalaispihapiiri lisää juhlatilaa entisestään.

Kookas patio taipuu moneksi: juhlatilaksi, jutustelupaikaksi tai erilliseksi ulkotanssilattiaksi. Järven ääreltä voi vuokrata erillisen rantasaunan, tai käydä ihailemassa kesäyön taikaa laiturilta käsin.

Ladon kattoparrut huokuvat maalaisromanttista charmia, ja tilan koristelu on helppo toteuttaa juuri omaan makuun.

Omat ruoat ja juomat sallittu.

Lue lisää Vaarunhovin Tanssiladosta »

Espoon Kartano, Espoo

Espoon Kartano / Hääpaikka - Venuu.fi

Ihastuttava ja korkealaatuinen kartano Espoossa on kuin taideteos. Pastellinväriset huoneet, komeat takat, jykevät puulattiat ja kesäinen auringonvalo luovat tilaan oman, romanttisen tunnelmansa.

Eri huoneita yhdistelemällä häistä on helppo tehdä oman näköiset ja toimivat. Antiikkikalusteilla ruokailu tuntuu ylelliseltä, ja kartanon pihapiiri taipuu hyvin juhlatilan jatkeeksi. Pylväiden ja ruutuikkunoiden reunustama katettu terassi on upea lisä juhlatilaan tai hääkuvauspaikka.

Laadukas Espoon Kartano sopii myös kookkaammille häille. Romanttista ja eleganttia kesähääpaikkaa etsivälle Espoon Kartano on todellinen helmi!

Omat ruoat ja juomat mahdolliset.

Lue lisää Espoon Kartanosta »

Hus Lindman, Turku

Hus Lindman - hääpaikka / Venuu.fi

Turun ytimessä, Aurajoen varrella ja kirkon kupeessa, sijaitseva historiallinen ravintolakaunotar on kuin luotu kesähäihin!

Vilkkaan historian omaava talo on sisältä hurmaava, mutta tunkkaisuudesta ei ole tietoakaan! Isokin vierasjoukko mahtuu ravintolaan nauttimaan toistensa seurasta.

Ravintolan takana olevalla aurinkoisella kiviterassilla voi kuunnella puutarhabändin soittoa, ihailla kesäaurinkoa tai nautiskella Aurajoen tunnelmasta puiden keskellä.

Hus Lindman on hurmaava paikka kesähäille, joihin kaivataan kesätunnelmaa!

Ruoat ja juomat tilan kautta.

Lue lisää Hus Lindmanista »

ML / Relandersgrund, Helsinki

ML / Relandersgrund ravintolalaiva - hääpaikka / Venuu.fi

Aidosti uniikin kesähääkokemuksen saat viemällä hääseurueesi komean ravintolalaivan kannelle. Katajanokan kupeessa kelluvan ravintolalaivan vaalea sävymaailma, huippusijainti ja merellinen tunnelma tekevät siitä tapahtumapaikan unohtumattomille kesähäille.

Laivan salonki, katettu peräkansi ja aurinkoterassi ovat täydellinen yhdistelmä merellistä laatua. Laivan sisällä voit juhlia ja illallistaa rauhassa, kannelta voit puolestaan tähyillä Helsingin komeimpia merimaisemia ja kesäisiä auringonlaskuja.

Tämä on once in a lifetime -kesähäiden paras tapahtumapaikka, joka täytyy kokea itse!

Laivan kyytiin mahtuu jopa 80 vierasta. Juomat tilan kautta, omat ruoat sallittu.

Lue lisää ML Relandersgrundista »

Ravintola Särkänlinna / Yläsali, Helsinki

Ravintola Särkänlinna / Yläsali - hääpaikka - Venuu.fi

Ihastuttava Ravintola Särkänlinna on merellistä Helsinkiä parhaimmillaan. Vain kesän aikana avoinna oleva ravintola sijaitsee saarella Kaivopuiston edustalla. Häävieraat pääsevät lyhyen venematkan aikana merelliseen häätunnelmaan, josta nauttiminen voi jatkua juhlan ajan: juhlapaikalta voi tähyillä merellä lipuvia laivoja.

Kaartuvakattoinen, merihenkinen ravintola on tyylikäs kokonaisuus. Merelliset koristeet, vankat laudat ja antiikkikalusteet vievät ajatukset merelle ja tuovat hääpaikan tunnelmaan oman uniikin lisänsä.

Ravintolaan mahtuu jopa 150 häävierasta, tilaa riittää ruokailuun ja juhlimiseen. Merimaisemat, avoin piha komean kiviravintolan kupeessa sekä kaunis laituri takaavat näyttävän ja unohtumattoman hääpäivän.

Ruoat ja juomat tilan kautta

Lue lisää Ravintola Särkänlinnan Yläsalista »

Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki, Mäntsälä

Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki

Lue lisää Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljongista »

Näyttävääkin näyttävämpi, hulppea ja kookas Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljonki on nappivalinta kun haluat kesähäistäsi näyttävän spektaakkelin.

Huikean korkeat katot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, kattokruunut ja luksustunnelma mahtuvat mielettömään lasipaviljonkiin kuin itsestään.

Ikkunoista avautuva maisema hyvin hoidettuun ja tyylikkääseen puutarhaan takaa häillesi kesäisen tunnelman. Lasipaviljonki kylpee valossa, ja ällistyttävä rakennus toimii myös räväkämpien somistusratkaisujen kanssa.

Paviljonkiin mahtuu jopa 300 häävierasta, käytäväyhteys päätaloon. Ruoat ja juomat tilan kautta.

Lue lisää Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljongista »


Eikö näistä löytynyt unelmien häätilaasi? Katso kaikki upeat häätilamme Venuu.fi:stä:

Katso kaikki Suomen parhaat häätilat (1500+) »


Lue seuraavaksi:

Hääopas: Vinkit täydellisen hääpaikan valintaan
Venuun parhaat: 10 x Suomen upeimmat hääpaikat
10 x uniikit häätilat

Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Turku | Hääpaikat Tampere |