Etsitkö unelmiesi hääpaikkaa? Valitsimme tähän artikkeliin upeimmat ja uniikeimmat häätilat ympäri Suomea! Tilavaihtoehtoja häihin löytyy maalaishenkisistä ja romanttisista kartanoista aina persoonallisiin ja urbaaneihin loft-tiloihin. Löydät listasta häätiloja loistavilla catering vaihtoehdoilla, mutta myös tiloja, joihin saa tuoda omat juomat ja tarjoilut.

1. Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimo Tampere

Pyynikin Panimo on keskellä Tampereen keskustaa sijaitseva uniikki ja trendikäs loft-tila, joka sopii erityisen hyvin juhlapaikaksi häihin. Tilan näyttävät kuparipannut ja esillä oleva taide luovat ainutlaatuisen ympäristön häätilaisuuteen.

Kapasiteetti: Istuen max. 60, seisten max. 60
Tarjoilut: Ruoat tilalta / omat juomat

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

2. Fiskarsin Ruukki / Kuparipajan Musta Sali, Fiskars

Fiskarsin Ruukki Kuparipajan Musta Sali

Vietä unohtumattomat hääjuhlat Fiskarsin Ruukissa! Kuparipajan Musta Sali on uniikki juhlatila maksimissaan 400 hengelle. Tila on vuokrattavissa lokakuusta huhtikuuhun.

Kapasiteetti: Istuen max. 250, seisten max. 400
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Lue lisää Kuparipajan Mustasta Salista »

3. Villa Smeds, Vantaa

Villa Smeds juhlatila Vantaalla

Vantaalla vanhalla hevostilalla sijaitseva maalaisromanttinen juhlatila toimii täydellisesti häätilana! Villa Smedsin tunnelmallinen juhlatila muokkautuu helposti toiveiden mukaan ja se sopii erikokoisille porukoille aina 120 henkeen asti.

Kapasiteetti: Istuen max. 120, seisten max. 120
Tarjoilut: Ruoat tilalta / omat juomat

Lue lisää Villa Smedsistä »

4. Hotel Kakola / Kirkko, Turku

Vain kivenheiton päässä Turun kauppatorilta sijaitsee uskomattoman kaunis ja uniikki kirkko, joka on muutettu juhlatilaksi. Järjestä mieleenpainuvat häät upeiden ikkunamaalausten ympäröimänä. Täällä voit pitää niin vihkimisen kuin hääjuhlankin!

Kapasiteetti: Istuen max. 140, seisten max. 180
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Hotel Kakola/Kirkosta »

5. Vanajanlinna / Juhlasali, Hämeenlinna

Vanajanlinnan juhlasali Hämeenlinna

Juhlatilojen helmi, Vanajanlinna, kukoistaa ympäri vuoden ja sen historiallinen miljöö on kuin luotu häiden järjestämiseen. Linnan juhlasalissa vietät isot häät, jotka voivat jatkua yön pikkutunneille asti. Sali mukautuu helposti myös vihkitilaisuuteen.

Kapasiteetti: Istuen max. 160, seisten max. 250
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Vanajanlinnan Juhlasalista »

6. Espoon Kartano, Espoo

Espoon Kartano

Tässä 1700-luvulla rakennetussa, romanttisessa kartanossa juhlitaan häitä tyylikkäästi. Espoon Kartanon sijaitsee luonnon rauhassa, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kartano soveltuu parhaiten keskikokoisiin hääjuhliin.

Kapasiteetti: Istuen max. 120, seisten max. 120
Tarjoilut: Ruoat tilalta / omat tarjoilut

Lue lisää Espoon Kartanosta »

7. Kortteliravintola Ego, Helsinki

Entäpä juuri teidän näköiset häät tunnelmallisessa kortteliravintolassa? Kuvittele tiiliseinät yhdistettynä kynttilänvaloon ja rakkaimpien ihmistenne nauruun ja puheenorinaan. Ravintola on kahdessa kerroksessa, joista voitte vuokrata vain toisen tai pitää esimerkiksi alakerran rennompaa meininkiä varten. Nauttikaa myös huippuluokkaisesta ruoasta!

Kapasiteetti: Istuen max. 98, seisten max. 98
Tarjoilut: Ruoat tilalta

Lue lisää Kortteliravintola Egosta »

8. Savutuvan Apaja, Jyväskylä

Savutuvan Apaja Jyväskylässä

Haaveena luonnonläheiset häät? Savutuvan Apajan tilat Jyväskylässä suorastaan henkivät rustiikkia tunnelmaa. Savutuvan Apajassa vietät joko kesähäät tai tunnelmalliset talvihäät, sillä kolme erikokoista hirsirakennusta ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Mahdollisuus cateringiin tilan kautta.

Kapasiteetti: Istuen max. 190, seisten max. 190
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Savutuvan Apajasta »

9. Pohjanseita, Ruka-Kuusamo

Mitä jos lähtisitte koko hääseurueella Pohjoiseen viettämään rakkauden juhlaa? Uniikin erämaaravintolan takaseinänä toimii peruskallio, johon sytytetään satoja tuikkuja tunnelman luomiseksi. Lisäksi takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan mystiikkaa. Tämä on erityinen helmi!

Kapasiteetti: Istuen max. 150, seisten max. 200
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Pohjanseidasta »

10. Lahden upseerikerho / Juhlasali, Lahti

Lahden upseerikerhon juhlasali Lahti

Vietä taianomaiset hääjuhlat ylellisessä Lahden upseerikerhon juhlasalissa, johon mahtuu lähes 200 häävierasta. Salin upeat koristelut ja kristallikruunut luovat häihin eleganttia ja juhlallista tunnelmaa.

Kapasiteetti: Istuen max. 160, seisten max. 220
Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Lahden upseerikerhosta »


Haluatko nähdä vielä lisää vaihtoehtoja häihin?

Katso kaikki häätilat (1600+) »


Lue seuraavaksi:

Suuri hääopas: Helsingin 20 upeinta hääpaikkaa

Hääteema apuna häiden suunnittelussa: 8 x hääteemaideaa

52 x Edulliset häätilat Suomessa

Kaikki mitä häihin voisi tarvita

Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Merelliset hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Espoo | Hääpaikat Vantaa | Hääpaikat pääkaupunkiseutu | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku | Häät 2024 | Häätilat | Juhlasalit | Huvilat ja kartanot | Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu häihin | Videokuvaajat  | Kuvaajat | Häätarvikkeet | Hääbändit | Hääsuunnittelijat |Elämykset polttareihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen