Tärkeä osa tilaisuutta on tapahtumapaikalle siirtyminen. Tämä sujuu mutkattomasti, kun taksi- tai bussikuljetus on hankittu hyvissä ajoin!

Tilausajo on hyvä ratkaisu niin työporukan siirtymissä tapahtumapaikalle kuin vaikka häävieraiden kuljetuksessa kirkolta juhlapaikalle. Kustannustehokkain tapa on kilpailuttaa kuljetus hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja löytää tapahtumaan sopiva kuljetus, joka täyttää halutut kriteerit.

Tilausajon kilpailutus onnistuu helpoiten Suomen suurimmalla tilausajosivustolla, Tilausajot.netissä. Palvelun avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä heti yli 200 taksi- ja bussiyrittäjää maanlaajuisesti. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä: mikäli saadut tarjoukset eivät ole sinulle sopivia, voit olla valitsematta niistä mitään.

Kun tapahtumalle on löydetty sopiva tila ja catering Venuu.fi:stä, kannattaa seuraavaksi pohtia, miten tapahtumapaikalle kuljetaan. Tilausajot.net tekee tilausajon löytämisestä helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa. Lue viisi syytä, miksi kuljetus kannattaa kilpailuttaa Tilausajot.netissä.

5 syytä kilpailuttaa tapahtuman kuljetukset

1. Tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä taksi- ja bussiyritykset koko Suomen alueelta

Tilausajot.netissä on yli 200 taksi- ja linja-autoyritystä, joiden erityisalaa ovat tilausajot. Näiden yrittäjien keskuudesta löytyvät niin pienet taksit, tilataksit, pikkubussit, erityisvarustellut bussit kuin isot charterbussit. Palvelun kautta on hoidettu sekä yhden hengen taksikuljetuksia että usean sadan hengen kuljetuksia. Yhteensä palvelun kautta on ajettu tilausajoja jo yli 74 000 kertaa!

2. Aikaa jää muuhun suunnitteluun

Tapahtumat ja tilaisuudet pitävät sisällään monenlaista suunnittelua. Miksi tuhlata liikaa aikaa kuljetuksen hankintaan, kun sen voi tehdä muutamassa minuutissa vaikkapa kahvia samalla hörppien? Jätä tarjouspyyntö ja valitse määräaika, mihin mennessä haluat tarjoukset. Tilausajot.netin liikennöitsijät tekevät tarjoukset ja sinä voit keskittyä muihin tilaisuuden yksityiskohtiin.

3. Vertailu on helppoa ja vaivatonta

Tilausajot.netissä tarjousten vertailu on helppoa, sillä saat tarjoukset selkeästi allekkain. Lisäksi pääset lukemaan muiden käyttäjien arvioita liikennöitsijöistä ja miten aikaisemmat tilausajot ovat sujuneet. Kilpailutuksen jälkeen voit yhdellä klikkauksella tulostaa kilpailutusyhteenvedon, joka käy niin laskun kuin hankintapäätöksen liitteeksi.

4. Löydät parhaan hinnan

Liikennöitsijät jättävät tarjoukset omilla hinnoillaan, jolloin tarjouksista on helppo löytää sinulle paras vaihtoehto. Paras tarjous ei välttämättä aina ole se halvin, vaan se voi koostua uudesta kalustosta ja hyvistä asiakasarvioista - valintaperusteet määrittelet vapaasti itse.

5. Käyttö on täysin riskitöntä

Jätitkö tarjouspyynnön, sait 10 hyvää tarjousta, mutta suunnitelmat muuttuivat ja tilausajon tarve peruuntui? Ei hätää, sillä kilpailutus on täysin riskitöntä. Voit myös hylätä kaikki tarjoukset, mikäli mikään niistä ei sovi tarpeisiisi. Et myöskään sitoudu mihinkään, kun jätät tarjouspyynnön.


Tilausajot.net on suomalaisen Aittakoodi Oy:n ylläpitämä maksuton bussi- ja taksimatkojen kilpailutuspalvelu. Palvelussa on yli 49 000 käyttäjää, joista yli 90 % suosittelisi palvelua ystävilleen.

Jätä ilmainen tarjouspyyntö nyt: Tilausajot.net »


Lue seuraavaksi:

Juhlat toimistolla? Tässä 10 helppoa hauskaa ja toimivaa ideaa

14 x Venuun jännittävimmät tilat - näistä et ehkä ole kuullut aiemmin

Venuun parhaat: 10 x Suomen upeimmat hääpaikat

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required