Hothothot🔥🔥🔥 Vuoden vaihde lähestyy ja ajatuksissa alkaa siintämään jo tulevan vuoden tapahtumat!

Onko lähipiirissäsi naimisiinmenijöitä? Voisiko tiimi olla virkityspäivän tarpeessa? Täyttääkö firma tai ystävä pyöreitä ja haluaisit juhlistaa sitä jotenkin? Keräsimme yhteen tämän hetken kuumimmat tapahtumatilat ja -palvelut – nämä kannattaa napata ylös vuoden 2023 tapahtumapakkiin!

Studio Shangri-La / Burleski

Studio Shangri-La / Burleski
Studio Shangri-La / Burleski

HELSINKI The Ravishing Shangri-La Rubies -esiintyjäduo viihdyttää burleskin parissa lajin historiaa kunnioittaen, mutta modernilla otteella. Kaksikko on esiintynyt jo reippaasti yli kymmenen vuoden ajan, aina Lapista Las Vegasiin.

Duon voi buukata illan tähtinumeroksi tapahtumaan kuin tapahtumaan, mutta glamour on aina taattu! Tekevälle porukalle järjestyy myös burleskiopetus, jossa pääsee tutustumaan lajin saloihin rennolla meiningillä 💃🕺 Sekä esitykset, että opetukset järkkäytyvät Etelä-Suomen alueella sekä tarpeen mukaan kauempanakin.

Lue lisää Studio Shangri-Lan burleskista >>

Konsertti- ja tapahtumatalo Mikaeli / Päälämpiö

Konsertti- ja tapahtumatalo Mikaeli / Päälämpiö
Konsertti- ja tapahtumatalo Mikaeli / Päälämpiö

MIKKELI Kaupungin vetonaula, konserttien ja tapahtumien kehto Mikaeli on professori Arto Sipisen suunnittelema arkkitehtuurin taidonnäyte. Valtavista ikkunoista aukeaa upeat maisemat suoraa Mikkelin Pankalammelle ja luontoon 🍃

Mikaelin monipuoliset tilat, mukaan lukien Päälämpiö, on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin! Arvokas sali vetää sisäänsä istuen jopa 330 henkeä, joten isommankin joukon tapahtumat mahtuvat hyvin.

Lue lisää Konsertti- ja tapahtumatalo Mikaelista >>

Juhlakauppa.com

Juhlakauppa.com
Juhlakauppa.com

HELSINKI Koristeet ja yksityiskohdat tekevät juhlan ilmeen! Teemaa tai ei, ilmapallot, bannerit, viirit sekä muut somisteet luovat tunnelmaa ja tekevät tapahtumasta oman näköisen – ilman suurempiakin budjetteja.

Yhdellä Suomen laajimmista tapahtumatarvikkeiden valikoimista varustettu Juhlakauppa.com auttaa pitämään huolen, että juhlatilan ilme on varmasti timanttinen. Heiltä löydät kaiken tarvittavan niin lastenjuhliin ja ristiäisiin kuin synttäreihin ja häihin.

Lue lisää Juhlakauppa.comista >>

Ravintola Sipuli / Bankettisali

Ravintola Sipuli / Bankettisali
Ravintola Sipuli / Bankettisali

HELSINKI Upea, vanhaan makasiinitaloon rakennettu Sipuli on lyömätön tapahtumien helmi – ei siis ole sattumaa, että ravintolan useat salit ovat vuodesta toiseen Helsingin suosituimpia tapahtumapaikkoja. Pisteenä i:n päällä on näyttävä sijainti Katajanokan paraatipaikalla, aivan keskustan kupeessa!

Mielettömillä puuparruilla reunustettu Bankettisali tarjoaa puitteet 100 hengen istuviin illallisiin ja jopa 200 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Tarjoiluista vastaa Sipulin oma keittiö, joka loihtii suussa sulavat annokset niin kokouksiin kuin juhliin 🧅

Lue lisää Bankettisalista >>

Kokouspoukama

Kokouspoukama
Kokouspoukama

PORVOO Kokousta, virkisty, rentoudu. Tämä kokous- ja juhlakohde sijaitsee upeassa Porvoon saaristossa, vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä – ja ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti🚗 Täällä saat varmasti aina henkilökohtaista ja vimpan päälle olevaa palvelua!

Kokouspoukaman kokoelma puitteita ja palveluita on vertaansa vailla: juhlatilat, kokoustilat, saunaosasto sekä aktiviteetit venesafareista🛥️ rauhoittavaan aistipolkuun lähiluonnossa🌳 löytyy samasta osoitteesta. Nurkat antavat siis myöten niin pienelle kuin isolle, useamman sadan henkilön tapahtumalle.

Lue lisää Kokouspoukamasta >>

Kaivohuone

Kaivohuone
Kaivohuone

HELSINKI Jo vuodesta 1838 lähtien bailukansaa palvellut Kaivohuone on ollut heti alkuajoistaan lähtien Helsingin suosituimpia kohtaamispaikkoja! Tämä merimaisemin 🌊 varustettu Kaivopuiston tähti on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin ja onkin nappivalinta niin pikkujouluihin, kesäjuhliin (tsekkaa mikä terde!) tai vaikka konsertteihin 🎶

Neliöt vetävät seisoviin tilaisuuksiin parhaimmillaan jopa 1000 henkeä, joista terassille sopii 350. Istuvissa illallisissa parhaiten toimii 200-300 hengen tapahtumat eikä tarjoiluiden järkkäämisestä tarvitse murehtia itse.

Lue lisää Kaivohuoneesta >>

Teflon Brothers

Teflon Brothers
Teflon Brothers

HELSINKI Suomen ykkösrivin yhtyeisiin kuuluva Teflon Brothers on mahdollista buukata myös omiin juhliin, yritystilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin! Vuonna 2006 perustettu kolmikko saa varmasti vieraiden tanssijalat vipattamaan, kun Maradona (Kesä 86) ja Pämppää pamahtaa ilmoille. Tämä setti jää taatusti mieleen!

Yhtyeen keikkojen varauksista vastaava MP-Viihde on jo lähes kaksi vuosikymmentä toiminut kovan tason ohjelmatoimisto – he pitävät huolen että järjestelyt sujuu kuin rasvattu ja voit keskittyä vain nauttimaan keikasta.

Lue lisää Teflon Brothersista >>

Teatteri Toivo

Teatteri Toivo
Teatteri Toivo

HELSINKI Ihanaa industrial-tyyliä ja tunnelmaa vaikka muille jakaa! Karismaattinen Teatteri Toivo on historiassaan loistanut niin mainoskuvauksissa, musiikkiesityksissä, pikkujouluissa kuin häissäkin. Yksipuolisuudesta ei siis voi syyttää.

Parhaiten noin 100 hengen pirskeisiin sopivan tilan saat sellaisenaan käyttöösi tai loppuun asti ammattilaisten valmistelemana, avaimet käteen -periaatteella 🔑 Mainitsemisen arvoista on ehdottomasti myös erinomainen sijainti Helsingin Hermannissa. Kysy myös teatterin yksityisnäytöksestä tapahtuman ohjelmaksi!

Lue lisää Teatteri Toivosta >>

Taidetehdas / Avanti-sali

Taidetehdas / Avanti-sali
Taidetehdas / Avanti-sali

PORVOO Vanhaan tehdasrakennukseen perustettu Taidetehdas kätkee uumeniinsa puitteet kaiken kokoisiin tapahtumiin, vain lyhyen kävelymatkan päässä idyllisestä Vanhasta Porvoosta 🏡

Taidetehtaan suurin tila, Avanti-sali, ei hätkähdä jopa 800 hengen tilaisuuksista. Järjestit sitten messuja, tuotelanseerauksia tai isompia firman juhlia, sopii se tänne. Hallityyppinen tila on muokattavissa kalustuksella oikeastaan mihin vain ilmeeseen!🪑

Lue lisää Avanti-salista >>

Vanha ylioppilastalo / Musiikkisali

Vanha ylioppilastalo / Musiikkisali
Vanha ylioppilastalo / Musiikkisali

HELSINKI Legendaarinen ja arvokkuutta huokuva Vanha ylioppilastalo on ensiluokkainen tapahtumatalo niin virallisempiin luentoihin ja kokouksiin kuin rennompiin pikkujouluihin tai vaikka cocktail-tilaisuuteen. Tämä klassikko kannattaa kokea itse!

Musiikkisalissa seinillä komeilevat historialliset muotokuvat Suomen merkkihenkilöistä, mutta tilatekniikka täyttää vaivatta modernimmatkin vaatimukset (striimausvalmius ✅). Ainutlaatuiseen saliin sopii parhaimmillaan 100 henkeä, joille tarjoilut järjestyy suoraan talon omasta keittiöstä.

Lue lisää Musiikkisalista >>

K.Company

K.Company
K.Company

TAMPERE Heittäydy vauhdikkaiden ja sensuellien liikkeiden sekä upeiden koreografioiden vietäväksi! Jo vuodesta 2010 lähtien keikkailleelta tanssiryhmältä ei koroista huolimatta sulavuutta puutu.

Aina räätälöitävissä olevat esitykset ovat loistava valinta vaikka pikkujoulujen tai yritysjuhlien näyttäväksi ohjelmanumeroksi! Ryhmän kotipesä sijaitsee Tampereelle, mutta keikat vievät heitä ympäri Suomen. Myös tanssiopetukset onnistuvat!

Lue lisää K.Companysta >>

Fazer Experience Vierailukeskus / Karl Fazer -sali

Fazer Experience Vierailukeskus / Karl Fazer -sali
Fazer Experience Vierailukeskus / Karl Fazer -sali

VANTAA Tiesitkö, että Fazerin tehtaan yhteydestä löydät myös tapahtumatiloja? Jos siis varmasti suussa sulavilla tarjoiluilla varustettu tapahtuma kuulostaa hyvältä, jatka lukemista! 🍫🍬

Yrityksen perustajan nimellä varustettu tyylikäs Karl Fazer -sali soveltuu moneen ja muuntuu 200 hengen kokoustilasta 120 paikkaiseksi ravintolaksi – tai 30 hengen työpajaksi. Täällä kelpaa esimerkiksi esitellä uutta strategiaa, lanseerata uusi tuote tai vaikka kouluttaa henkilöstölle uusia taitoja. Tapahtumaan voit yhdistää myös ohjelmaa suklaataiteilun tai kokkikoulun muodossa – NAM!

Lue lisää Karl Fazer -salista >>

Maxine

Maxine
Maxine

HELSINKI Käännä katseesi kohti suuria ikkunoita ja uppoudu Helsingin kattojen ylle aukeaviin maisemiin Maxinessa! ⭐ Kokoonnutte tai juhlitte sitten päivällä tai yöllä, on tila varattavissa käyttöönne. Kauppakeskus Kampin kuudennesta kerroksesta löytyvä kohde sopii moneen muuhunkin kuin illan bileisiin (vaikka siihenkin lyömätön valinta!), onnistuu täällä myös aamupalaverit, seminaarit tai vaikka networking-tapahtumat.

Tilaisuuksiin mahtuu suurimmillaan 730 henkeä, mutta myös pienemmät, jopa 50 hengen tilaisuudet toimivat Maxinessa mainiosti.

Lue lisää Maxinesta >>

Meeting Park OASIS / Atrium

Meeting Park OASIS / Atrium
Meeting Park OASIS / Atrium

HELSINKI Vastikään täysin uusitut tilat Helsingin Ruoholahdessa tarjoavat miljöön, jossa mielikuvitus saa lentää! ✈️ Tilasta ei tosiaan täällä ole puutetta – 730m2 kokoisessa Atriumissa ei seinät tule vastaan vaikka työn alla olisi upea gaala tai TV-tuotanto.

Kaikissa Meeting Park Oasiksen tiloissa on käytössä huippuluokan tekniikka, joka mahdollistaa niin videoneuvottelut kuin webinaaritkin📹 Juoma- ja ruokatarjoilut järjestyvät myös suoraan talon puolesta, mutta ruokapuolesta voi huolehtia myös itse.

Lue lisää Atriumista >>

Mentalisti-juontaja Jenni Sofia

Mentalisti-juontaja Jenni Sofia
Mentalisti-juontaja Jenni Sofia

TAMPERE Mentalista vai juontaja? Molemmat. Juontajia välittävän ja kouluttavan Maikki Media Oy:n mentalisti-juontaja konseptin kärkinimenä toimiva Jenni Sofia on nappivalinta tapahtumiin, joissa pelkän juonnon lisäksi halutaan mystiikkaa ja viihdettä pitkin iltaa! Näin juontaja on osa tapahtuman ohjelmaa ja yleisökin pääsee tutustumaan mentalismin saloihin aivan uudesta näkökulmasta.

Esityksen aikana pääsee huomaamaan kuinka helppoa ihmismielen johdattelu ja harhauttaminen oikeastaan on. Onnistutko pysymään perässä?

Lue lisää Mentalisti-juontaja Jenni Sofia >>

Tapahtuma mielessä, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Venuusta löydät tilan, cateringin, ohjelman, esiintyjän, kuvaajan, juontajan, tapahtumatekniikan, tapahtumatarvikkeet ja tapahtumatuottajankin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Tutustu koko valikoimaan täältä >>


Lue seuraavaksi:

Polttareihin: Parhaat polttari-ideat: järjestä täydellinen päivä

Synttäreille: Aikuisten synttärit Helsingissä: tilat ja parhaat ideat

Häihin: Järjestä rennot häät: löydä parhaat hääpaikat ja ideat rentoihin häihin

Kokouksiin: Järjestä kokous, joka ei unohdu: katso pääkaupunkiseudun parhaat kokoustilat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen