Järjestätkö synttärijuhlia aikuiseen makuun Helsingissä? Onnenpekka, Helsinki on mahtava paikka järjestää synttärit, sillä juhlatiloja ja tekemistä täällä riittää. Tsekkaa alta meidän parhaat suositukset aikuisten synttäreiden pitopaikoiksi Helsingissä, ja muut timanttiset tärpit, joiden avulla syntymäpäiväjuhlat järjestyvät kuin itsestään.

Tilat aikuisten synttäreille Helsingissä

Jos oman kämpän seinien sisäpuolelle ei ihan mahdu sen skoupin synttärijuhlat, joista haaveilet, suuntaa upeaan juhlatilaan! Helsingistä löydät toinen toistaan upeampia juhlatiloja kaikkiin synttärihaaveisiin, tsekkaa ainakin nämä:

Juhli isosti ja tyylikkäästi

Etsitkö juhlatilaa synttäreille, josta löytyy kimallusta, glamouria ja isosti asennetta? We got you!

 • Roba Lounge II: Luksushuoneisto jopa 50 vieraalle Iso Roban parhailla pelipaikoilla. Lounge, ylellinen saunaosasto telkkareineen sekä täysin varusteltu keittiö
 • Kilta-sali / Juhlasali: Laadukas juhlasali Kampissa jopa 250 vieraalle. Oma esiintymislava ja helpot juhlatarjoilut tilan oman tilausravintolan kautta.
 • G18 juhlasali: Ylellinen juhlasali kuninkaalliseen juhlamenoon Bulevardin päädyssä. Tänne mahtuu jopa 200 juhlijaa illalliselle tai vaikka tyylikkääseen cocktailtilaisuuteen
 • Kaivohuone: Juhlapaikkojen klassikko Kaivopuiston syleilyssä jopa 800 vieraalle sopii isoihin juhliin. Täällä on myös hulppea terassi!
 • Hotel Lilla Roberts / Krog Roba: Rennon tyylikäs ravintola Helsingin Kaartinkaupungin ytimessä sopii täydellisesti jopa 100 hengen istuvan illallisen järjestämiseen. Luksusta tihkuvaan ravintolaan on erinomaiset kulkuyhteydet.

Edullisten juhlapaikkojen ystäville

 • Pietari Underground: Entisaikojen etsivätoimiston näköinen uniikki juhlatila on hauskoja yksityiskohtia pullollaan. Tänne mahtuu jopa 55 vierasta Hermannin parhaille pelipaikoille.
 • Stidilä: Tämä rosoisen tunnelmallinen underground-tyylinen lokaatio Kallion sydämmessä takaa eloisat pirskeet vaikkapa polttari jengille tai kesän päätösbileille. Diskopallo pyörimään!
 • Iggy's: Annankadulla aivan Helsingin ytimessä sijaitseva rokkibaari ei veloita erillistä tilavuokraa vaan edukas hinta katetaan baarista ostettavilla juhlajuomilla. Täältä on helppo jatkaa Helsingin yöhön jatkoille.
 • Rauhanaseman tupa ja sauna: Rentoon synttärifiilistelyyn täydellisesti sopiva saunallinen hengailutila, jonne mahtuu n. 25 vierasta löylyttelemään yhdessä.

Omassa rauhassa

 • White Sand Boat: Hulppealla juhlalaivalla olet kaupungin sykkeessä, mutta oman laivan rauhassa. Täällä grillaat, saunot ja pidät lystiä vaikka vähän äänekkäämminkin.
 • Club Kaiku: Maanantaista torstaihin privakäyttöön tarjolla oleva klubi viihdyttää juhlakansaa jopa aamuneljään saakka. Erinomaisesta musiikkitarjonnaastaan tunnettu klubi on ihanan privaatti juhlapaikka vain omalle porukalle.
 • Berghyddan: Tyylikkäämpään juhlamenoon sopiva Berghyddan on perinteinen juhlapaikka omassa rauhassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Täältä saat juhliisi myös herkulliset tarjoilut!
 • Furuvik Pihasauna: Upeasti entisöity pihasauna on elämyksellinen ja yksityinen juhlapaikka meren äärellä. Käytössäsi on sisätilojen lisäksi suuri katettu terassi, piha-alue ja Furuvikin grillikatos.

Kaipaatko lisää synttäritilavaihtoehtoja Helsingistä?

Venuu.fi:n upealla tilahaulla haet ja löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan tilan. Voit rajata tiloja sijainnin, varustelun ja tilatyypin perusteella. Hurraa!


Tekemistä aikuisten synttäreille

Kyllähän tavan synttärijuhlissakin viihdykettä riittää, mutta joskus ruokailun, juomilla kippistelyn ja tanssilattialla loistamisen lisäksi aikuisten synttäreille olisi mukava keksiä jotain yhteistä tekemistä. Ainakin nämä aktiviteetit sopivat synttäriporukoille kuin skumppalasi kouraan:

Lisää hulppeita aktiviteetteja ja elämyksiä löydät mistäpä muualta kuin Venuu.fi:stä


Ethän unohda varata aikuisten synttäreille myös näitä:

Juhlatarjoilut cateringiltä, esiintyjä vieraita viihdyttämään – Venuu.fi:stä löydät molemmat!


Lue seuraavaksi:

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

30 uutta ideaa kolmekymppissynttäreille

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required