Unohtumaton kokous kuulostaa bisnesgurujen haihattelulta, mutta on meidän kaikkien saavutettavissa. Innostunutta energiaa ruokkiva kokoustila takaa kokouspäivän, joka saa ideat lentoon ja tunnelman rennoksi.

Tässä meidän suosikkikokoustilat, joissa kokoustat unohtumattomissa puitteissa.

Fazer Experience Vierailukeskus / Idea Bakery, Vantaa

Fazer Experience Vierailukeskus / Idea Bakery – varaa tila unohtumattomaan kokoukseen Venuu.fi:stä
Fazer Experience Vierailukeskus / Idea Bakery

Autenttisessa idealeipomossa ei voi syntyä kuin upeita uusia ideoita. Fazer Experience Vierailukeskuksen toimivassa ja leppoisassa kokoustilassa on kaikki valmiudet yhteisen pöydän ääressä kokoustamiseen ja rennompaan pienryhmäideointiin sekä workshopaukseen.

Tila henkii rennon tyylikästä leipomohenkeä, eikä rajoita kokousporukan luovuutta: kokousta voi viettää pitkän pöydän ääressä, jakaa sen osiin pienryhmätyöskentelyä varten tai nauttia yhteisen illallisen samassa tilassa kokouspäivän ansaituksi huipennukseksi. Tilan yhteydestä löytyy myös komea, yksityinen parveke, jolla voi ladata akkuja ja haukata raitista ilmaa keskellä inspiroivaa kokouspäivää.

Lue lisää Idea Bakerysta »

VillageWorks | Tapahtumatila Koralli

VillageWorks | Tapahtumatila Koralli – varaa tila unohtumattomaan kokoukseen Venuu.fi:stä
VillageWorks | Tapahtumatila Koralli

Kallion urbaanissa sykkeessä sijaitseva Koralli näyttää esimerkkiä kokouksista, joissa viihtyvyys on tärkeintä. Uutuuttaan remontin jäljiltä hohtavassa tilassa on kaikki mitä tarvitaan unohtumattomaan kokouspäivään: pienet pöydät yhteiseen työskentelyyn, täysin varusteltu keittiö, baaripöytä jakkaroineen rennolle ideoinnille, tilan oma kattoterassi sekä privaatti sauna.

Voit järjestellä kalusteet mieleiseksesi kokonaisuudeksi, viettää taukoa sohvalla loikoen ja siirtyä saumattomasti päivän asiaosuudesta rentoon, yhteiseen illanviettoon ruoan ja saunomisen merkeissä. Voit tuoda omat tarjoilut tullessasi tai tilata haluamasi herkut omavalintaiselta cateringilta. Ikimuistoinen kokouspäivä kaupungin sykkeessä on vierailijoita vaille valmis!

Lue lisää Korallista »

Valkoinen Sali, Helsinki

Valkoinen Sali – varaa iso tila kokoukseen Venuu.fi:stä
Valkoinen Sali

Loistokkaisiin tapahtumiin ja isoihin elämyksiin erikoistunut Valkoinen Sali on nappivalinta seminaareihin ja isoihin kokouksiin, joilta toivotaan vaikuttavuutta. Huippuunsa varustellussa tilassa päivän asiaosuus pääsee takuuvarmasti esille laadukkaan esitys- ja äänitekniikan ansiosta. Voit näyttää 50-450 istuvalle vieraalle esityksesi, uuden brändifilmin tai ruokkia kokousporukan luovuutta juuri niin näyttävästi kuin vain uskallat itse haaveilla. Valkoinen Sali tarjoaa nyt myös mahdollisuuden hybriditilaisuuksille, jonka lisäksi rakennuksesta järjestyvät myös workshoptilat.

Valkoisessa Salissa on erinomaisen helppoa siirtyä sujuvasti ja näyttävästi yhteiseen illanviettoon: päivisin tilan parvella toimiva katsomo- tai ideointitila muuttuu käden käänteessä ylelliseksi cocktailbaariksi, ja itse sali on omiaan yhteisen illallisen tai miksei juhlienkin viettämiselle.

Helsingin parhaalla paikalla Senaatintorin kupeessa sijaitseva Valkoinen Sali ei syyttä ole yksi kaupungin parhaista tapahtumapaikoista – täällä jos missä järjestät näyttävän kokouksen josta puhutaan vielä pitkään.

Lue lisää Valkoisesta Salista »

Ravintola Gatehouse, Helsinki

Ravintola Gatehouse – varaa vaikuttava kokoustila unohtumattomaan kokoukseen Venuu.fi:stä
Ravintola Gatehouse

Ravintola Gatehousen kokous- ja edustustilat 13. kerroksen komeissa merimaisemissa Vuosaaressa sopivat eri kokoisille seurueille ja ovat kuin luodut unohtumattomille kokouksille. Hyvin varustellut Majakka ja Masto toimivat kokoushuoneina ja viereinen Edustus Lounge inspiroivana lisätilana ryhmätöille tai virkistäytymiselle. Omalla saunalla varustettu Edustus Lounge on paikka, jossa kravattia voi hieman löysätä ja uppoutua yhteiseen ajanviettoon lounaan tai rennon iltaohjelman merkeissä.

Upeilla merellisillä ja urbaaneilla maisemilla kruunatut tilat ovat helppoja yhdisteltäviä, ja niistä on vaivatonta rakentaa juuri omannäköinen kokouspäiväelämys. Talon oma tilausravintola pitää takuuvarmasti huolen päivän tarjoiluista aamukahveista illan juhlaherkkuihin, ja sinä voit keskittyä nauttimaan elämäsi parhaasta kokouksesta.

Lue lisää Ravintola Gatehousesta »

Wohls Stall, Kirkkonummi

Wohls Stall – varaa tila ikimuistoiseen kokoukseen Venuu.fi:stä
Wohls Stall

Kun tavoitteena on karistaa kannoiltaan kaupungin kiire ja toimiston pölyt, on Kirkkonummella vain 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Wohls Stall nappivalinta kunnon irtiottoon kokouksen merkeissä.

Upeassa maalaismaisemassa sijaitseva avara tapahtumatila taipuu moneksi, oli kokousporukka pieni tai suuri. Monikäyttöisen tilan kalustus joustaa ja mahdollistaa seminaarit, workshopit tai perinteisen kokoustamisen upeissa luonnonläheisissä puitteissa.

Kokouspäivään Wohls Stallissa voi yhdistää myös kuvankauniin piha-alueen käytön, ja päivän lounastauolla voi vaikkapa vetää henkeä lähistöllä kulkevalla sympaattisella luontopolulla. Kun päivän asiaosuus on taputeltu, saman pihapiirin Kartanorakennuksessa voi loihtia kokousväelle ikimuistoisen illallisen, joka kruunaa upean päivän.

Lue lisää Wohls Stallista »


Edelleen kokoustilaa vailla? Venuu.fi:stä löydät ja varaat kokoustilan ympäri maan.

Äläkä unohda buukata Venuu.fi:stä myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

Näin järjestät parhaat firman pikkujoulut ilman harmaita hiuksia

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen