Tätä kysytään paljon:

Mikä olisi sellainen tila, jossa voisi ensin kokoustaa ja sitten saunoa rennosti?

Kokosimme tähän blogipostaukseen kymmenen parasta kokous- ja edustustilaa, jotka täyttävät molemmat kriteerit. Lue ja löydä tila seuraavaan kokoukseen, tiimi-iltaa, workshopiin tai illanviettoon!

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge II - Venuu.fi

Vaikuttavampia kokous- ja saunatiloja saa etsiä! Roba Lounge ja sen naapurissa sijaitseva Roba Lounge II lukeutuvat Helsingin ydinkeskustan tyylikkäimpiin saunallisiin kokoustiloihin.

Modernit puitteet, harmoniset materiaalit ja huippulaadukas varustelu on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten varmistaen tapahtuman sujuvuuden sekä työn ja viihteen saumattoman yhdistämisen.

Kummankin loungen saunaosastot tekevät taatusti vaikutuksen: suuren saunan ja kylpyosaston lisäksi saunaosastot on varustettu tasokkaalla äänentoistolla, takalla sekä suurella 70’’ näytöllä, josta voi katsoa joko leffaa tai urheilua!

Lue lisää Roba Loungesta »

Backbyn Kartano, Espoo

Backcyn Kartano - Venuu.fi

Kartanomiljöö ja vehreä ympäristö tarjoavat erilaisen paikan onnistuneeseen kokoukseen. Backbyn Kartanosta löytyy useampia erikokoisia kokoustiloja, joten täällä järjestyy sekä pienet palaverit että suuremmat seminaarit.

Kartanon yläkerrasta löydät erikokoisia kokoustiloja seurueellesi. Vilpola on valoisa tila upeilla maisemilla kartanon puutarhaan. Tai voitte myös kokoustaa rauhassa maalaisromanttisessa Kavaljeeri-kokoustilassa.
Virallisen osuuden jälkeen voitte siirtyä Backbyn Kartanon sauna- ja kylpyläosastolle rentoutumaan. Saunaosastoltamme löydät tavalliset saunat, höyrysaunan, uima-altaan sekä porealtaan.

Tilaisuutenne täydentää Kartanoravintolan herkulliset tarjoilut päivänne aikana. Backbyn Kartano tarjoaa lisäksi kokousmajoitusta luonnon helmassa.

Lue lisää Backbyn Kartanosta »

Airport Hotel Bonus Inn, Vantaa

Airport Hotel Bonus Inn - Venuu.fi

Lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsee lentokenttähotelli, joka tarjoaa monipuoliset tapahtumatilat ja näyttävät näkymät ylimmän kerroksen edustustilasta.

Airport Hotel Bonus Innin edustustilasta löytyy 12 hengen kabinetti sekä iso sauna pukuhuoneineen. Viihtyisä tila sopii niin kokouksen, koulutuksen kuin rennon saunaillan järjestämiseen.

Saunan lauteilta on helppo siirtyä kattoterassille nauttimaan illasta ulkoporealtaan lämpöön ja ihastelemaan ylimmän kerroksen tarjoamia näkymiä.

Saunatarjoilut tilaat kätevästi ennakkoon ja saunajuomat odottavat kylmänä tilan juomakaapissa.

Lue lisää Airport Hotel Innistä »

Ravintola Gatehouse, Edustus Lounge ja Sauna, Helsinki

Ravintola Gatehouse, Edustus Lounge ja Sauna - Venuu.fi

Tämän paremmaksi eivät maisemat muutu! Ravintola Gatehousen 13. kerroksesta avautuu panoramamaisemat jokaiseen ilmansuuntaan. Rouhea satamaympäristö ja luonnonläheisyys luovat ainutlaatuiset puitteet niin saunailloille, workshopeille, tiimipäiville kuin edustustilaisuuksille.

Uniikit kokous- ja juhlatilat Edustus Lounge, Majakka ja Masto ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen. Isompiin tilaisuuksiin voi varata koko kerroksen.

Vaikuttavaa edustus- ja saunatilaa on kehuttu aivan ykköspaikaksi, eikä suotta: valoisuus, sijainti ja tyylikäs design toimivat täydellisesti kokouksen tai rennon saunaillan järjestämiseen. Tarjoilut tilaat kätevästi Ravintola Gatehousesta. Vinkki: ravintolan erikoisuus on riista.

Lue lisää Ravintola Gatehousesta »

GLO Hotel Art / Torni, Helsinki

GLO Hotel Art / Torni - Venuu.fi

Tämä helmi löytyy Helsingin parhaalta paikalta jugend-tyylisen rakennuksen ylimmästä kerroksesta. Viihtyisät puitteet sopivat niin tehokkaaseen työskentelyyn kuin elämästä nauttimiseen!

Nimensä mukaisesti tilasta löytyy torni, jonka pyöreän pöydän äärellä kokoustat, illallistat tai vaikka pelaat lautapelejä. Sekä virallisten että rennompien tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu monitoimitila on varustettu pienillä uniikeilla sisustuselementeillä.

GLO Hotel Artissa vallitsee kiireetön tunnelma, joka vie sinut arjen yläpuolelle. Intensiivisen päivän jälkeen voi rentoutua takkatulen äärellä tai perinteisen suomalaisen saunan tarjoamista löylyistä.

Lue lisää Tornista »

Technopolis / Sauna- ja kokoustila Movie, Tampere

Technopolis / Sauna- ja kokoustila Movie - Venuu.fi

Technopolis Mediapolikselta löytyy useita erikokoisia kokoustiloja monipuoliseen käyttöön. Kauniin Tohloppi-järven rannalla sijaitseva kampus tarjoaa miellyttävän miljöön tilaisuuden järjestämiseen.

Oli sitten kyseessä kokous tai saunailta, Movie sopii molempiin. Avara ja valoisa tila sijaitsee 5. kerroksessa ja on varustettu saunalla, keittiöllä sekä neuvottelupöydällä ja tuoleilla 20 vieraalle.

Tilan keskiössä toimiva takka sekä terassi järvi-näkymin tarjoavat oivan tilaisuuden rentoutumiseen pitkän päivän päätteeksi. Technopolis huolehtii tarjoiluista tilaisuuteesi, mutta juomat on mahdollista tuoda itse.

Huomaathan, että sauna- ja kokoustila Movie on varattavissa ainoastaan yritysten käyttöön.

Lue lisää Moviesta »

Airisniemen Kartano / Sauna, Turku

Airisniemen Kartano / Sauna - Venuu.fi

Airisniemen Kartanon viiden hehtaarin suuruiselta tilalta löytyy tunnelmallinen saunarakennus upeilla merimaisemilla.

Ihastuttavasta saunarakennuksesta löytyy saunan lisäksi oleskelutila ja keittiö. Rakennus on remontoitu vuonna 2018, mutta 70-luku on edelleen vahvasti läsnä alkuperäisten Artekin kalusteiden ja avotakan ansiosta.

Saunarakennuksessa on mahdollista järjestää enintään 30 vieraan tilaisuuksia. Saunojia mahtuu kerrallaan noin tusinan verran ja innokkaimmat pääsevät helposti pulahtamaan uimaan laiturin nokasta. Saunalta löytyy kaksi pukuhuonetta, wc:t sekä suuri peseytymistila.

Vuokraa saunarakennus pelkästään tai yhdessä tilalta löytyvän Päärakennuksen ja Mutterin kanssa.

Lue lisää Airisniemen Kartanon saunasta »

Aleksin vintti, Keskustahuoneisto, Tampere

Aleksin vintti - Venuu.fi

Hulppea vintti sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla ja tarjoaa edustavan tilan monenlaisiin tilaisuuksiin. Aleksin vintti on valoisa sekä rauhallinen ja sopii vaativampaankin makuun.

Aleksin Vintin tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Tila on varustettu laadukkaalla kokouslaitteistolla ja on helposti muokattavissa tilaisuuteen sopivaksi yhdistelemällä ja siirtämällä huonekaluja.

Hyvin varusteltu keittiö ja tyylikäs astiasto mahdollistavat omien tarjoiluiden valmistamisen. Sijaintinsa ansiosta tarjoilut on myös helposti tilattavissa.

Aleksin vintti sopii enintään 30 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Vintti tarjoaa lisäksi yöpymismahdollisuuden enintään 8 hengelle.

Lue lisää Aleksin Vintistä »

MySauna Tikkurila, Vantaa

MySauna Tikkurila - Venuu.fi

MySauna Tikkurila on korkeatasoinen kokous- ja juhlatila, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. MySaunalla järjestät niin tärkeän kokouksen kuin rennomman tilaisuuden.

Päätilassa on iso neuvottelupöytä 16 hengelle. Tämän lisäksi tilasta löytyy erillinen kahdeksan hengen kokoushuone sekä neljäntoista hengen saunatila omalla pukuhuoneella.

Tilassa on mahdollista järjestää jopa 50 vieraan tilaisuudet, eikä musiikin tai elämän ääniä tarvitse pelätä. Tekniikan ansiosta esityksen pitäminen onnistuu vaivattomasti, mutta älytelevisiot toimivat myös erinomaisesti urheilun katsomiseen.

Tilaan on mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat.

Lue lisää MySauna Tikkurilasta »

Kielo Office Solutions / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari, Jyväskylä

Kielo Office Solutions / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari - Venuu.fi

Moderni mutta silti kotoisa sauna- ja kokoustila sopii niin kokouksen kuin virkistysillan järjestämiseen. Vasikkasaari sijaitsee Jyväskylän keskustassa ja koostuu oleskelutilasta, keittiöstä astioineen, terassista sekä kahdesta saunasta.

Vasikkasaari on varattavissa aamu- ja iltakäyttöön. Tilasta löytyy tarvittava kokoustekniikka ja lisäpalveluna voi tilata kokoustarjoilut, assistentti- sekä tulostuspalvelut.

Saunaosastolla on kahden saunan lisäksi myös kaksi pukuhuonetta. Katettu terassi toimii erinomaisesti vilvoitteluun löylyjen välissä.

Huomaathan, että tilaa vuokrataan ainoastaan yrityskäyttöön.

Lue lisää Kokoustila & Sauna Vasikkasaaresta »


Eikö näistä vielä löytynyt sinulle sopivaa? Katso kaikki saunalliset tilat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki saunalliset tilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x ravintolat yksityistilaisuuksiin »

Venuun parhaat: 10 x elämykset ja elämykselliset tilat »

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat »


Saunatilat Helsinki | Saunatilat Espoo | Saunatilat Vantaa | Saunatilat Turku | Saunatilat Tampere | Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku