Päivitetty 9/2023

Tätä kysytään paljon:

Mikä olisi sellainen tila, jossa voisi ensin kokoustaa ja sitten viettää iltaa rennosti saunoen?

Kokosimme yhteen kymmenen parasta kokous- ja edustustilaa, jotka täyttävät molemmat kriteerit. Lue ja löydä tila seuraavaan kokoukseen, tiimi-iltaan, workshopiin tai illanviettoon!

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge II - Venuu.fi
Roba Lounge

Vaikuttavampia kokous- ja saunatiloja saa etsiä! Roba Lounge ja sen naapurissa sijaitseva Roba Lounge II lukeutuvat Helsingin ydinkeskustan tyylikkäimpiin saunallisiin kokoustiloihin.

Modernit puitteet, harmoniset materiaalit ja huippulaadukas varustelu on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten varmistaen tapahtuman sujuvuuden sekä työn ja viihteen saumattoman yhdistämisen.

Kummankin loungen saunaosastot tekevät taatusti vaikutuksen: suuren saunan ja kylpyosaston lisäksi saunaosastot on varustettu tasokkaalla äänentoistolla, takalla sekä suurella 70’’ näytöllä, josta voi katsoa joko leffaa tai urheilua! Myös itse juhlatila on kaikin puolin mintissä, täällä voit nauttia huipputason äänentoistosta, soittaa pianoa, sytyttää sisustustakan tai järkätä vaikka yhteisen kokkaushetken täysin varustellussa keittiössä.

Lue lisää Roba Loungesta »

Backbyn Kartano, Espoo

Backcyn Kartano - Venuu.fi
Backbyn Kartano

Kartanomiljöö ja vehreä ympäristö tarjoavat erilaisen paikan onnistuneeseen kokoukseen, jossa arjen pölyt karisevat jaloista. Backbyn Kartanosta löytyy useampia erikokoisia kokoustiloja, joten täällä järjestyy sekä pienet palaverit että suuremmat seminaarit.

Kartanon yläkerrasta löydät erikokoisia kokoustiloja seurueellesi. Vilpola on valoisa tila upeilla maisemilla kartanon puutarhaan tai voitte myös kokoustaa rauhassa maalaisromanttisessa Kavaljeeri-kokoustilassa.
Virallisen osuuden jälkeen voitte siirtyä Backbyn Kartanon sauna- ja kylpyläosastolle rentoutumaan. Saunaosastolta löydät tavalliset saunat, höyrysaunan, uima-altaan sekä porealtaan, eli uikkarit mukaan!

Tilaisuutenne täydentää Kartanoravintolan herkulliset tarjoilut koko päivän aikana. Backbyn Kartano tarjoaa lisäksi kokousmajoitusta luonnon helmassa, joten kyydistä takaisin kotiin illan päätteeksi ei tarvitse stressata.

Lue lisää Backbyn Kartanosta »

Skyline Airport Hotel, Vantaa

Skyline Airport Hotel - Venuu.fi
Skyline Airport Hotel, Vantaa

Lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva lentokenttähotelli tarjoilee monipuoliset tapahtumatilat ja näyttävät näkymät ylimmän kerroksen edustustilasta. Tänne voit tuoda oman toimiston väen tai kutsua paikalle vaikka kansainvälisiäkin vieraita helposti ja vaivattomasti.

Skyline Airport Hotelin Saunan Kabinetti löytyy 12 hengen kabinetti sekä iso sauna pukuhuoneineen upealla ulkoporealtaalla varustettuna. Voit hyvin siirtyä tiukasta bisnestapaamisesta hauskaan yhteiseen illanviettoon perinteiseen suomalaiseen saunatyyliin.

Saunan lauteilta on helppo pujahtaa kattoterassille nauttimaan illasta ulkoporealtaan lämpöön ja ihastelemaan ylimmän kerroksen tarjoamia näkymiä.

Saunatarjoilut tilaat kätevästi ennakkoon ja saunajuomat odottavat kylmänä tilan juomakaapissa.

Lue lisääSkyline Airport Hotelista »

Ravintola Gatehouse, Edustus Lounge ja Sauna, Helsinki

Ravintola Gatehouse, Edustus Lounge ja Sauna - Venuu.fi
Ravintola Gatehouse

Tämän paremmaksi eivät maisemat muutu! Ravintola Gatehousen 13. kerroksesta avautuu panoramamaisemat jokaiseen ilmansuuntaan. Rouhea satamaympäristö ja luonnonläheisyys luovat ainutlaatuiset puitteet niin saunailloille, workshopeille, tiimipäiville kuin edustustilaisuuksille.

Uniikit kokous- ja juhlatilat Edustus Lounge sekä Majakka ja Masto ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen. Isompiin tilaisuuksiin voi varata koko kerroksen ja yhdistellä huoneista omiin tarpeisiin toimivan kokonaisuuden.

Vaikuttavaa edustus- ja saunatilaa on kehuttu Helsingin ykköspaikaksi, eikä suotta: valoisuus, sijainti ja tyylikäs design toimivat täydellisesti kokouksen tai rennon saunaillan järjestämiseen. Tarjoilut tilaat kätevästi Ravintola Gatehousesta, joka on erikoistunut mm. herkullisiin riistaruokiin.

Lue lisää Ravintola Gatehousesta »

GLO Hotel Art / Torni, Helsinki

GLO Hotel Art / Torni - Venuu.fi
GLO Hotel Art / Torni

Tämä helmi löytyy Helsingin parhaalta paikalta jugend-tyylisen rakennuksen ylimmästä kerroksesta. Viihtyisät puitteet sopivat niin tehokkaaseen työskentelyyn kuin elämästä nauttimiseen!

Nimensä mukaisesti tilasta löytyy torni, jonka pyöreän pöydän äärellä kokoustat, illallistat tai vaikka pelaat lautapelejä. Sekä virallisten että rennompien tilaisuuksien järjestämiseen tarkoitettu monitoimitila on varustettu pienillä uniikeilla sisustuselementeillä.

GLO Hotel Artissa vallitsee kiireetön tunnelma, joka vie sinut arjen yläpuolelle. Intensiivisen päivän jälkeen voi rentoutua takkatulen äärellä tai perinteisen suomalaisen saunan tarjoamista löylyistä.

Lue lisää Tornista »

Airisniemen Kartano / Sauna, Turku

Airisniemen Kartano / Sauna - Venuu.fi
Airisniemen Kartano / Sauna

Airisniemen Kartanon viiden hehtaarin suuruiselta tilalta löytyy tunnelmallinen saunarakennus upeilla merimaisemilla.

Ihastuttavasta saunarakennuksesta löytyy saunan lisäksi oleskelutila ja keittiö. Rakennus on remontoitu vuonna 2018, mutta 70-luku on edelleen vahvasti läsnä alkuperäisten Artekin kalusteiden ja avotakan ansiosta.

Saunarakennuksessa on mahdollista järjestää enintään 30 vieraan tilaisuuksia. Saunojia mahtuu kerrallaan noin tusinan verran ja innokkaimmat pääsevät helposti pulahtamaan uimaan laiturin nokasta. Saunalta löytyy kaksi pukuhuonetta, wc:t sekä suuri peseytymistila.

Vuokraa saunarakennus pelkästään tai yhdessä tilalta löytyvän Päärakennuksen ja Mutterin kanssa.

Lue lisää Airisniemen Kartanon saunasta »

MySauna Tikkurila, Vantaa

MySauna Tikkurila - Venuu.fi
MySauna Tikkurila

MySauna Tikkurila on korkeatasoinen kokous- ja juhlatila, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. MySaunalla järjestät niin tärkeän kokouksen kuin rennomman tilaisuuden.

Päätilassa on iso neuvottelupöytä 16 hengelle. Tämän lisäksi tilasta löytyy erillinen kahdeksan hengen kokoushuone sekä neljäntoista hengen saunatila omalla pukuhuoneella.

Tilassa on mahdollista järjestää jopa 50 vieraan tilaisuudet, eikä musiikin tai elämän ääniä tarvitse pelätä. Tekniikan ansiosta esityksen pitäminen onnistuu vaivattomasti, mutta älytelevisiot toimivat myös erinomaisesti urheilun katsomiseen.

Tilaan on mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat.

Lue lisää MySauna Tikkurilasta »

Kielo Office Solutions / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari, Jyväskylä

Kielo Office Solutions / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari - Venuu.fi
Kielo Office Solutions / Kokoustila & Sauna Vasikkasaari

Moderni mutta silti kotoisa sauna- ja kokoustila sopii niin kokouksen kuin virkistysillan järjestämiseen. Vasikkasaari sijaitsee Jyväskylän keskustassa ja koostuu oleskelutilasta, keittiöstä astioineen, terassista sekä kahdesta saunasta.

Vasikkasaari on varattavissa aamu- ja iltakäyttöön. Tilasta löytyy tarvittava kokoustekniikka ja lisäpalveluna voi tilata kokoustarjoilut, assistentti- sekä tulostuspalvelut.

Saunaosastolla on kahden saunan lisäksi myös kaksi pukuhuonetta. Katettu terassi toimii erinomaisesti vilvoitteluun löylyjen välissä.

Huomaathan, että tilaa vuokrataan ainoastaan yrityskäyttöön.

Lue lisää Kokoustila & Sauna Vasikkasaaresta »

HERRÖ, Espoo

HERRÖ

Saaristo ja meri-ilma kutsuu! Espoon Suvisaariston Strora Herrön saaressa sijaitseva HERRÖ tarjoaa rauhoittavan ympäristön kaikenlaisille yritystapahtumille. Ajan patinoima miljöö kauneimman saaristoluonnon helmassa ihastuttaa vaativaakin kokoustajaa!

Täältä löytyy ihanan merihenkinen päärakennus, suuri sauna, rauhallinen pihapiiri ja uima- ja vesibussilaituri.

Tilaisuudet merimatkoineen järjestää Hiiohoi.

Lue lisää HERRÖSTÄ »

PolarCruiser / Luksusjahti, Turku

PolarCruiser / Luksusjahti

Luksusjahti on erinomainen ja taatusti odottamaton paikka kokouspäivälle ja ikimuistoiselle saunomishetkelle.

Turun upeissa maisemissa vesiä seilaava jahti on upea ilmestys: moderni ilme ja tyylikkäät sisätilat täydentyvät kaikella kokoukseen tarvittavalla: täällä on nope wifi, kaksi näyttöä ja videoprojektori valkokankaineen.

Tehokkaan päivän jälkeen voi nauttia jahdin saunan löylyistä ja uimisesta - veneen perässä on kolme metriä leveä uimataso. Tämä kokouspäiväkokemus ei hevillä unohdu!

Lue lisää PolarCruiserista »


Eikö näistä vielä löytynyt sinulle sopivaa? Katso kaikki saunalliset tilat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki saunalliset tilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x ravintolat yksityistilaisuuksiin »

Venuun parhaat: 10 x elämykset ja elämykselliset tilat »

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat »

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen