Oletko järjestämässä häitä, syntymäpäiviä, kokousta, juhlia, polttareita, valmistujaisia tai muuta tapahtumaa, johon kaipaat herkullista pitopalvelua?

Parhaan cateringin löytäminen voi olla hankalaa, siksi kokosimme yhteen 3 parasta pitopalvelua, jotka toimittavat tarjoilut Kouvolan seudulle, sekä yksityis- että yritystapahtumiin. Herkullisia juhlahetkiä!

Kattava Catering

Kattava Catering pitopalvelu / Venuu.fi

Kattava Catering tarjoaa Kouvolan seudun juhlijoille enemmän kuin perinteinen pitopalvelu. Ammattitaitoinen catering tarjoilee ruoat ja juomat laadusta tinkimättä sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin.

Menut ja valmistettavat ruuat voidaan mukauttaa tilaisuuden ja järjestäjien toiveiden mukaan, aina taatusti laadukkaista raaka-aineista. Ideoita esittämällä ja tilaisuutta yhdessä suunnitellessa jokaiseen juhlaan ja tapahtumaan syntyy varmasti toimiva ja maistuva menu.

Kattava Cateringilta saat myös tapahtumaasi astiat, somisteet ja palvelualttiin henkilökunnan. Myös tekniikan, kalusteiden tai vaikkapa telttapaviljongin toimittaminen onnistuu.

Lue lisää Kattava Cateringista »

Olki Catering

Olki Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Olki Cateringin periteet tunteva pitopalvelu loihtii yksitys- ja yritystilaisuuksiin onnistuneet tarjoilut käden käänteessä. Persoonallisesta palvelustaan ja ammattitaidostaan kiitosta saanut catering on luotettava kumppani tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Olki Catering on maalaismaisemallinen cateringyritys, joka panostaa lähituottajien raaka-aineisiin sekä puhtaaseen ja tuoreeseen ruokaan.

Menuissa yhdistyvät perinteisen suomalaisen ruoan valmistusmenetelmät sekä modernit ideat ranskalaisen keittiön vivahteilla. Olki Cateringilta saat kaiken samasta paketista: myös kuljetus, henkilökunta, astiat ja somistus järjestyvät.

Lue lisää Olki Cateringistä »

Aholafarm

Aholafarm - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Perinteikkääseen pitopalveluruokaan satsaava Aholafarm tarjoilee lähiruoan tilaisuuteesi noutomyyntinä.

Aitous on Aholafarmille tärkeää, joten tarjoiluista huokuu perinteikäs maalais- ja kotiruoka. Omassa keittiössä laadukkaista raaka-aineista syntyy herkullisia maalaisherkkuja vaativaankin makuun.

Jokainen tapahtuma on uniikki, ja Aholafarm kustomoi tarjoilunsa jokaista tilaisuutta varten erikseen.

Lue lisää Aholafarmista »


Kaipaatko lisää cateringvaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Vantaalla

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required