Kesähäistä pitävät kaikki, mutta naimisiinmeno kesällä voi olla tuskaista puuhaa. Yllätä vieraasi, ja järjestä upea hääjuhla keskellä talvea! Lumi ulkona ja lämmin tunnelma sisällä takaavat unohtumattoman päivän.

Jos etsit hääpaikkaa talvihäille, olet oikeassa paikassa! Kokosimme yhteen 8 upeaa häätilaa, jotka ovat nappivalinta talvihäille:

Wäinö Aaltosen Museo / Aula, Turku

Wäinö Aaltosen Museo / Aula - häätila / Venuu.fi

Tunnelmallinen taidemuseo muuttuu käden käänteessä vaikuttavaksi hääpaikaksi talvihäille. Erilaista hääpaikkaa etsiville Wäinö Aaltosen Museon aula on lumoava valinta.

Wäinö Aaltosen museon aula on vuokrattavissa juhlakäyttöön museon aukioloaikojen ulkopuolella.

Avaran aulan korkeat katot, taideteokset, tunnelmavalaistus ja vaikuttava charmi sopivat tunnelmallisille talvihäille täydellisesti. Tarjoilut saa näppärästi tilan kautta, ja tilaa riittää myös tanssilattialle.

Lue lisää Wäinö Aaltosen museon aulasta »

Ravintola Lasipalatsi / Palmuhuone, Helsinki

Ravintola Lasipalatsi / Palmuhuone - häätila Venuu.fi

Oma valoisa soppensa klassikkoravintola Lasipalatsista on omiaan häille, joihin kaivataan klassista, mutta eloisaa, tunnelmaa.

Korkeat katot luovat tilan tuntua, ja korkeat ikkunat tarjoavat Helsingin parhaat maisemat ydinkeskustan vilinään. Viherkasvit ja lämmin tunnelma pitävät tunnelman lämpimänä vaikka ulkona tuiskuttaisikin.

Pitkät pöydät ovat omiaan hääruokailulle, tilaa jää hyvin myös tanssimiselle, jos hääporukka ei ole valtava.

Herkulliset tarjoilut ja juomat saa suoraan ravintolalta, laadukkaasti tottakai. Tämä on unelmapaikka talvihäille!

Lue lisää Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneesta »

Töölönranta / Ravintola, Helsinki,

Töölönranta / Ravintola - häätila Venuu.fi

Töölönrannan laidalla, Kansallisoopperan vieressä, komeileva ravintola Töölönranta pitää huolen, että talvihäistä ei pääse valo loppumaan. Lahta kohti suunnatut ikkunat saavat tilan kylpemään valossa, myös talvisaikaan.

Ravintolan pehmeät värisävyt ja luonnonläheiset materiaalit tuovat tilaan erityislaatuista lämpöä, ja toimivat somisteiden ja koristeluiden kanssa vaivatta. Häätilasta on helppo tehdä oman näköisensä.

Myös hääkuvat onnistuvat astetta tyylikkäämmin Töölönrannan avaralla patiolla tai ravintolan sisällä.

Tämän ihanan ravintolan levollinen tunnelma pitää kokea itse!

Lue lisää Töölönrannan ravintolasta »

Korin juhlat / Puusepänsali, Villähde

Korin juhlat / Puusepänsali - häätila / Venuu.fi

Kivenheiton päästä Lahden keskustasta sijaitsee unelmankaunis restauroitu sali, joka sopii täydellisesti hämyisiin talvihäihin. Rouheat tiiliseinät, alkuperäiset puuparrut ja kivilattia tuovat somisteet ja kukat päärooliin.

Tilan rajattomien koristelumahdollisuuksien lisäksi Puusepänsalin kaunis kuvausvalo kutsuu tuomaan tilaan koristevaloja ja kynttilöitä tuomaan sympaattista juhlatunnelmaa hääjuhlaan.

Kookas, avoin tila taipuu moneksi, ja tilaa on pitkille ruokapöydille, esityksille, tanssilavalle ja mille vain haaveilemallesi elementille.

Tilan kautta saat koko paketin: cateringin, kukat tai jopa esiintymisnumerot järjestyvät tilan kautta.

Lue lisää Puusepänsalista »

Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimo - häätila / Venuu.fi

Rouhean tyylikkyyden perikuva, Pyynikin Panimo, on Tampereen näyttävin häätila. Historiallinen hääpaikka on Tampereen keskustan liepeillä, ja hurmaa jokaisen vieraansa modernilla loft-tyylillään.

Kookkaat kuparipannut tekevät korkeasta vanhasta tehdasmiljööstä uniikin. Samassa tilassa onnistuvat sekä vihkiminen että hääjuhla. Juhlimaan mahtuu joko avoimessa alakerran juhlatilassa, tai trendikkäällä parvella.

Suuret ikkunat tuovat tilaan kaunista valoa myös pimeään vuodenaikaan, mikä takaa ihastuttavan tunnelman koko hääpäivän ajaksi.

Jos kaipaat jotain erilaista, on Pyynikin Panimo juuri se, mitä etsit!

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

Juhlatila M6, Helsinki

Juhlatila M6- hääpaikka Venuu.fi

Jos haluat päästä Helsingin paraatipaikalle juhlimaan talvihäitä kaupungin kattojen ylle, tässä oiva vaihtoehto!

Charmikas Juhlatila M6 on todellinen hääpaikkojen kameleontti. Avoin, moderni tila Aleksanterinkadulla on visiotasi vaille valmis! Ryhmittelemällä kalusteet ja koristelemalla tilan juuri haaveisiisi sopivaksi olet askelta lähempänä unohtumatonta hääpäivää.

Joustava tila monilla mahdollisuuksilla sekä huippusijainnilla takaa ikimuistoiset hääjuhlat. Juhlapaikalle on vaivatonta saapua julkisilla, ja kaupungin valoissa kylpevä juhlatila on aivan omaa luokkaansa.

Lue lisää Juhlatila M6:sta »

Wanha Freda, Jyväskylä

Wanha Freda - häätila / Venuu.fi

Yksi Jyväskylän kauneimmista vanhoista puutaloista kätkee sisäänsä historiallisen ja kauniin häätilan.

Wanha Freda on nostalginen talovanhus, joka on rakkaudella entisöity tekemään juhlastasi ikimuistoiset! Koristeelliset vanhat tapetit, kaakeliuunit ja kattokruunut pääsevät tunnelmallisina talvi-iltoina toden teolla oikeuksiinsa.

Jyväskylän keskustan paraatipaikalla sijaitseva tila ei ole vain kaunis, vaan myös toiminnallinen. Tilan kautta hoidat kätevästi sekä tarjoilut, juomat että muut hääjärjestelyt saman katon alta.

Täällä kauniit hääkuvat ovat sääntö eivätkä poikkeus!

Lue lisää Wanhasta Fredasta »

Ravintola Hausman, Helsinki

Ravintola Hausman - hääpaikka / Venuu.fi

Ihastuttava Ravintola Hausman sijaitsee Kansalaistorin kupeessa Helsingin ydinkeskustassa. Vilkkaasta ympäristöstään huolimatta ravintola on sisältä seesteinen ja tyylikäs.

Kookkaaseen ja avoimeen ravintolaan tulvii valoa kookkaista ikkunoista, myös talvisaikaan. Ravintolan lämpimään syleilyyn kelpaa sulkeutua juhlimaan talvihäitä juuri omalla tyylillä.

Joustavat somistusvaihtoehdot, monipuoliset kalustusvaihtoehdot ja herkullisia saksalais-pohjoismaalaisia makuja tarjoileva keittiö takaavat, etteivät talvihäät täällä jätä ketään kylmäksi.

Lue lisää Ravintola Hausmanista »


Etkö löytänyt vielä täydellistä tilaa talvihäille? Ei hätää:

Katso kaikki häätilat (1500+) Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

Haaveissa kesähäät? 12 Suomen kauneinta hääpaikkaa kesähäihin

Suuri hääopas: Helsingin 20 upeinta hääpaikkaa


Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Turku | Hääpaikat Tampere |  

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen