Kesähäistä pitävät kaikki, mutta naimisiinmeno kesällä voi olla tuskaista puuhaa. Yllätä vieraasi, ja järjestä upea hääjuhla keskellä talvea! Lumi ulkona ja lämmin tunnelma sisällä takaavat unohtumattoman päivän.

Jos etsit hääpaikkaa talvihäille, olet oikeassa paikassa! Kokosimme yhteen 8 upeaa häätilaa, joiden ansiosta talvihäät ovat takuulla mieleenpainuvat:

Wäinö Aaltosen Museo / Aula, Turku

Wäinö Aaltosen Museo / Aula - häätila / Venuu.fi

Tunnelmallinen taidemuseo muuttuu käden käänteessä vaikuttavaksi hääpaikaksi talvihäille. Erilaista hääpaikkaa etsiville Wäinö Aaltosen Museon aula on lumoava valinta.

Wäinö Aaltosen museon aula on vuokrattavissa juhlakäyttöön museon aukioloaikojen ulkopuolella.

Avaran aulan korkeat katot, taideteokset, tunnelmavalaistus ja vaikuttava charmi sopivat tunnelmallisille talvihäille täydellisesti. Tarjoilut saa näppärästi tilan kautta, ja tilaa riittää myös tanssilattialle.

Lue lisää Wäinö Aaltosen museon aulasta »

Ravintola Lasipalatsi / Palmuhuone, Helsinki

Ravintola Lasipalatsi / Palmuhuone - häätila Venuu.fi

Oma valoisa soppensa klassikkoravintola Lasipalatsista on omiaan häille, joihin kaivataan klassista, mutta eloisaa, tunnelmaa.

Korkeat katot luovat tilan tuntua, ja korkeat ikkunat tarjoavat Helsingin parhaat maisemat ydinkeskustan vilinään. Viherkasvit ja lämmin tunnelma pitävät tunnelman lämpimänä vaikka ulkona tuiskuttaisikin.

Pitkät pöydät ovat omiaan hääruokailulle, tilaa jää hyvin myös tanssimiselle, jos hääporukka ei ole valtava.

Herkulliset tarjoilut ja juomat saa suoraan ravintolalta, laadukkaasti tottakai. Tämä on unelmapaikka talvihäille!

Lue lisää Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneesta »

Kansallismuseo / Juhlatila Keskihalli, Helsinki

Töölönranta / Ravintola - häätila Venuu.fi

Historiallinen rakennus joka ei pelkästään kätke sisäänsä upeita taideteoksia, mutta myös henkeäsalpaavaa tunnelmaa! Näyttävä Keskihallia koristaa Gallen-Kallelan sensaatiomainen fresko.

Vuonna 1928 maalattujen Kalevala-aiheisten freskojen alla sijaitseva uniikki tapahtumatila mahdollistaa niin vihkiseremonian pitämisen kuin myös hääjuhlienkin!

Tila vuokraan sisältyy kokousemännän fresko-opastus ja läsnäolo. Juhlavalaistuksen sekä juhliin tarvittavan tekniikan saa näppärästi järjestettyä paikan päällä toiveiden mukaan. Istuvan illallisen pöytiintarjoilulla tai buffetilla saa järjestettyä jopa 110 henkilölle! Kansallismuseolle luotu nimikkomenu, yhdessä huippukokki Sasu Laukkosen kanssa, hurmaa takuuvarmasti jokaisen.

Lue lisää Kansallisumuseon juhlahallista »

Hotelli Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki

Korin juhlat / Puusepänsali - häätila / Venuu.fi

Näyttävä Lasipaviljonki on kuin suoraan Disneyn prinsessa elokuvista! 230 neliön suuruisen paviljongin näyttävistä lasiseinistä avautuu lumoava näkymä kauniiseen puutarhaan sekä sen vieressä virtaavaan Mustijokeen.

Häätilan neutraali värimaailma luo kuin tyhjän kanvaksen, joka odottaa talvihäiden teemaan ja värimaailmaan toivottuja somisteita. Kimaltavat kattokruunut viimeistelevät tilan ylellisen tunnelman!

Uskomaton uudisrakennus on yhdistetty kartanon päärakennukseen yhdyskäytävällä, jolloin liikkuminen sisätilojen kautta onnistuu säällä kuin säällä! Vieraille on käytössä 40 korkeatasoista ja tunnelmallista hotellihuonetta.

Lue lisää Lasipaviljongista »

Kilta-sali / Juhlasali

Pyynikin Panimo - häätila / Venuu.fi

Kuuden vuosikymmenen ajan tapahtumien vieraita ihastuttaneessa Kilta-salissa heijastuu upea suomalainen arkkitehtuuri. Vuonna 2022 entisöity juhlasali tarjoaa upeaa tunnelmaa – jopa 250 hengelle!

Juhlasalin ravintolapalvelusta vastaa Share Company. Share Companyn ammattitaitoinen ja sydämellinen henkilökunta yhdistettynä Kilta-salin näyttäviin ja ajattomiin puitteisiin luovat ylellisen miljöön häihin. Tässä kombo, joka ei petä!

Lue lisää Kiltan Juhlasalista »

Juhlatila M6, Helsinki

Juhlatila M6- hääpaikka Venuu.fi

Jos haluat päästä Helsingin paraatipaikalle juhlimaan talvihäitä kaupungin kattojen ylle, tässä oiva vaihtoehto!

Charmikas Juhlatila M6 on todellinen hääpaikkojen kameleontti. Avoin, moderni tila Aleksanterinkadulla on visiotasi vaille valmis! Ryhmittelemällä kalusteet ja koristelemalla tilan juuri haaveisiisi sopivaksi olet askelta lähempänä unohtumatonta hääpäivää.

Joustava tila monilla mahdollisuuksilla sekä huippusijainnilla takaa ikimuistoiset hääjuhlat. Juhlapaikalle on vaivatonta saapua julkisilla, ja kaupungin valoissa kylpevä juhlatila on aivan omaa luokkaansa.

Lue lisää Juhlatila M6:sta »

Pörssitalo / Restaurant Pörssi

Wanha Freda - häätila / Venuu.fi

Art Deco-tyyliä edustava tila henkii sisustukseltaan jo valmiiksi joulunaikaa! Henkeäsalpaavasta ravintolasta löytyy tilaa jopa useammalle sadalle hengelle ja lisätilaa saa tarvittaessa kun ravintola yhdistetään viereiseen peilisaliin.

Häiden yksityiskohdat saa helposti räätälöityä toiveittesi mukaiseksi ruoka- ja juomatarjoiluja myöten!

Ravintolan keskeinen sijainti, korkeatasoiset tarjoilut sekä elegantti tyyli tekevät tästä ravintolasta ainutlaatuisen miljöön, jossa järjestät unohtumattomat talvihäät!

Lue lisää Restaurant Pörssistä »

Kuokkalan Kartano / Yläkerta

Ravintola Hausman - hääpaikka / Venuu.fi

Näyttävä kartano on kunnostettu uuteen loistoon – kadottamatta sen historiaa ja sielua! Kartanon satavuotinen historia on melkeinpä käsin kosketeltavissa ihastuttavien huoneiden ja satumaisen puutarhan kautta.

Loistokas kartanorakennus, lisätilaa tarjoava Kartanon Talli sekä ammattitaitoinen henkilökunta varmistavat, että häät sujuvat saumattomasti!

Kartanon henkilökunta nimittäin auttaa teitä luomaan unelmien häät, jotta te ja vieraanne pääsette nauttimaan herkullisista tarjoiluista sekä kartanon aistillisista tiloista!

Lue lisää Kuokkalan Kartanosta »


Etkö löytänyt vielä täydellistä tilaa talvihäille? Ei hätää:

Katso kaikki häätilat (1500+) Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

❄️Haaveissa kesähäät? 12 Suomen kauneinta hääpaikkaa kesähäihin

❄️Suuri hääopas: Helsingin 20 upeinta hääpaikkaa


Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Turku | Hääpaikat Tampere

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen