Etsitkö sopivaa häätilaa pienemmille, intiimeille häille? Jos hääseurueesi on mukavan kompakti, myös sopivan ja uniikin hääpaikan löytäminen on helppoa.

Tässä 6 erinomaista ehdotusta pienistä häätiloista joka hääparin makuun:

Arkadia International Bookshop, Helsinki

Arkadia International Bookshop - hääpaikka / Venuu.fi

Ihastuttava kirjakauppa on trendikkään kaupunkilaisen valinta pieniin häihin. Antikvariaattitunnelma yhdistettynä trendikkääseen vintagesisustukseen ja vaaleaan korkeaan tilaan tekevät häistäsi ikimuistoiset.

Kirjakaupan erikokoiset tilat kahdessa kerroksessa taipuvat juuri halutun vierasmäärän mukaiseksi kokonaisuudeksi. Varaa vaikka tanssilattialle tai baaritiskille oma huone!

Tilasta löytyy ihanan tunnelman, tyylikkään sisustuksen ja upean valon lisäksi piano, äänentoisto ja biljardipöytä.

Max 50 hlö istuen.

Lue lisää Arkadia International Bookshopista »

Puotilan Kartano / Keltainen sali, Helsinki

Puotilan Kartano / Keltainen sali - hääpaikka / Venuu.fi

Rauhallinen kartanomiljöö on oma maailmansa, mutta sijaitsee silti Helsingin kupeessa. Entisaikojen tunnelmaa huokuva värikäs, mutta tyylikäs kartanon sali on pienille häille juuri sopiva!

Lankkulattiat, entisaikojen charmia mukailevat kalusteet ja joustavat kalustusvaihtoehdot tekevät pienistä häistä kunnon pidot.

Kaunis piha ja sisääntulo hääparille on taattu punaisen kartanon edustalla.

Max. 44 hlö istuen.

Lue lisää Puotilan Kartanosta »

Cargo Coffee, Helsinki

Cargo Coffee - hääpaikka / Venuu.fi

Perinteitä välttelevälle, urbaania tunnelmaa arvostavalle hääseurueelle huikea konttiravintola Cargo Meri-Kampissa on nappivalinta!

Kesäaikaan avattavat lasiseinät tuplaavat tilan tunnun, urbaania fiilistä tukeva kalustus ja kontin katolla sijaitseva patio takaavat vuosisadan juhlat. Ravintola on erikoistunut kasvisruokaan, joten huikeat vegetarjoilut on täällä taattu.

Tunnelmaltaan rento, mutta lämminhenkinen uniikki ravintola sopii erityisesti pienille häille, joissa halutaan viettää aikaa yhdessä.

Max 52 hlö istuen.

Lue lisää Cargo Coffeesta »

Restaurant Haven / Salong, Helsinki

Restaurant Haven / Salong - hääpaikka / Venuu.fi

Eleganttiakin elegantimpi ravintola Haven Esplanadin kupeessa Helsingin paraatipaikalla pitää pienten häidesi tunnelman arvokkaana.

Korkeista ikkunoista avautuvat merelliset huippunäkymät, kauniit tilan yksityiskohdat ja yhteisöllinen tunnelma vievät hääseurueesi mennessään kohti kauniita häitä.

Ravintolalta saat häihin sopivan, räätälöitävissä olevan, juhlamenun ja avun juhlien järjestämiseen. Näin kauniissa puitteissa häät voivat vain onnistua!

Max. 42 hlö istuen.

Lue lisää Restaurant Havenin Salongista »

Hus Lindman / Gylich, Turku

Hus Lindman / Gylich hääpaikka - Venuu.fi

Turun ytimessä Aurajoen varrella sijaitsevan jykevän ravintolan sali piristää hääseurueen mieltä, ja siivittää juhlatunnelmaan.

Pitkän pöydän ääreen mahtuu koko hääseurue, ja ravintolan tunnelmalliset puitteet pitävät huolen, että häistä tulee ikimuistoiset.

Ravintolan pihalla voit lekotella patiolla, nauttia muiden vieraiden seurasta ja ihastella vieressä soljuvaa Aurajokea. Tässä on todellinen Turun ravintolahelmi!

Max. 42 hlö istuen.

Lue lisää Gylichistä »

Salsallada, Tampere

Salsallada - hääpaikka / Venuu.fi

Tunnelmallinen tapasravintola on omiaan myös pienempien häiden tapahtumanäyttämöksi! Urbaanit, rouheat puitteet ja avoin tila pitävät hääseurueen yhdessä, mutta mahdollistaa myös häiden eri toimintojen jakamisen omiin alueisiinsa.

Luova ravintolan tapasmenu on täydellinen runsaudensarvi hääseurueen ruokailua varten. Seesteinen, mutta lämmin tunnelma tekee Salsalladasta ainutlaatuisen häätilan. Hurmaavaan ravintolaan on helppo tuoda omat somisteet.

Max. 50 hlö istuen

Lue lisää Salsalladasta »


Eikö näistä löytynyt unelmien häätilaasi? Katso kaikki upeat häätilamme Venuu.fi:stä:

Katso kaikki Suomen parhaat häätilat (1500+) »


Lue seuraavaksi:

Hääopas: näin suunnittelet uniikit ja oman näköiset unelmahäät
Venuun parhaat: 10 x Suomen upeimmat hääpaikat
10 x uniikit häätilat

Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Turku | Hääpaikat Tampere |