Etsitkö sopivaa häätilaa pienemmille, intiimeille häille? Jos hääseurueesi on mukavan kompakti, myös sopivan ja uniikin hääpaikan löytäminen on helppoa.

Tässä meidän 6 parasta tärppiä pienistä, uniikeista tiloista, jotka sopivat intiimeihin häihin kuin sormus sormeen:

Arkadia International Bookshop, Helsinki

Arkadia International Bookshop - hääpaikka / Venuu.fi

Ihastuttava kirjakauppa on trendikkään kaupunkilaisen valinta pieniin häihin. Antikvariaattitunnelma yhdistettynä trendikkääseen vintagesisustukseen ja vaaleaan korkeaan tilaan tekevät häistä näissä puitteissa ikimuistoiset.

Kirjakaupan erikokoiset tilat kahdessa kerroksessa taipuvat juuri halutun vierasmäärän mukaiseksi kokonaisuudeksi. Varaa vaikka tanssilattialle tai baaritiskille oma huone!

Tilasta löytyy ihanan tunnelman, tyylikkään sisustuksen ja upean valon lisäksi piano, äänentoisto ja biljardipöytä.

Max 50 hlö istuen.

Lue lisää Arkadia International Bookshopista »

Puotilan Kartano / Keltainen sali, Helsinki

Puotilan Kartano / Keltainen sali - hääpaikka / Venuu.fi

Rauhallinen kartanomiljöö on oma maailmansa, mutta sijaitsee silti aivan Helsingin kupeessa. Entisaikojen tunnelmaa huokuva värikäs, mutta arvokas kartanon sali on pienille häille kuin luotu.

Lankkulattiat, charmikkaat kalusteet ja joustavat vaihtoehdot järjestää kalustus tekevät pienistä häistä täällä kunnon pidot. Unelmaiseen juhlatunnelmaan on helppo sulkeutua yhteisen kauniin salin syleilyyn.

Kauniin kartanon kaunis piha on omiaan kesähäiden vilvoitteluun, ja kartanon eteen kurvatessaan myös hääparin sisääntulo on ikimuistoinen.

Max. 44 hlö istuen.

Lue lisää Puotilan Kartanosta »

Restaurant Haven / Salong, Helsinki

Restaurant Haven / Salong - hääpaikka / Venuu.fi

Eleganttiakin elegantimpi ravintola Haven Esplanadin kupeessa Helsingin paraatipaikalla pitää pienten häidesi tunnelman arvokkaana.

Korkeista ikkunoista avautuvat merelliset huippunäkymät, kauniit tilan yksityiskohdat ja yhteisölliset pitkät pöydät vievät hääseurueesi mennessään kohti ikimuistoista hääjuhlaa.

Ravintolalta saat häihin sopivan, räätälöitävissä olevan, juhlamenun ja apua juhlien järjestämiseen. Näin kauniissa puitteissa ja osaavan avun piirissä häät voivat vain onnistua!

Max. 42 hlö istuen.

Lue lisää Restaurant Havenin Salongista »

Salsallada, Tampere

Salsallada - hääpaikka / Venuu.fi

Tunnelmallinen tapasravintola on omiaan myös pienempien häiden tapahtumanäyttämöksi. Urbaanit, rouheat puitteet ja avoin tila pitävät hääseurueen yhdessä, mutta mahdollistaa myös häiden eri toimintojen jakamisen omiin alueisiinsa, vaikkapa ruokailutilaksi ja tanssilattiaksi.

Luova ravintolan tapasmenu on täydellinen runsaudensarvi hääseurueen ruokailua varten. Seesteinen, mutta lämmin tunnelma tekee Salsalladasta ainutlaatuisen häätilan. Hurmaavaan ravintolaan on helppo tuoda omat somisteet.

Max. 50 hlö istuen

Lue lisää Salsalladasta »

Juhlatalo Johtola, Rauma

Juhlatalo Johtola – varaa pieni häätila helposti Venuu.fi:stä
Juhlatalo Johtola

Herttainen, sininen juhlatalo on kuvankaunis miljöö pienille häille. Kolkkoa tai autiota tunnelmaa et tästä kartanokaunottaresta löydä: kookkaiden ikkunoiden rajaamat valoisat salit taipuvat hyvin kaikkeen, mitä häihin tarvitset vihkitilasta juhlapaikaksi.

Juhlatalon kaunis ja rauhallinen pihapiiri tuplaa juhlatilan kesäisin, ja talo auttaa ratkomaan hääpulmista isoimmat tarjoamalla myös majoitusta sekä ruoat ja juomat koko hääväelle.

Max. 65 hlö istuen

Lue lisää Juhlatalo Johtolasta »

Ranta-Aitta

Ranta-aitta – varaa pieni häätila Porvoosta helposti Venuu.fi:stä
Ranta-aitta

Porvoon ikonisessa jokirannassa vierekkäin seisovat punaiset tuvat ovat hurmaava vaihtoehto myös pientä ja tunnelmallista hääpaikkaa etsiville. Ranta-aitta on historiallisen hurmaava aittavanhus aivan joen äärellä, johon loihdit tunnelmalliset häät, erityisesti kesäisin.

Viileisiin ja tunnelmallisiin sisätiloihin mahtuu illallistamaan pitkän kaavan mukaan, ja ulkona sijaitseva hurmaava terassi toimii upeasti auringonlaskun ihastelu- tai vihkimispaikkana. Tämä tunnelmallinen tila on jotain aivan muuta!

Max 100 hlö istuen

Lue lisää Ranta-aitasta »


Eikö näistä löytynyt unelmien häätilaasi? Katso kaikki upeat häätilamme Venuu.fi:stä:

Katso kaikki Suomen parhaat häätilat (1500+) »


Muista buukata myös cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

Hääopas: näin suunnittelet uniikit ja oman näköiset unelmahäät
Venuun parhaat: 10 x Suomen upeimmat hääpaikat
10 x uniikit häätilat

Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Merelliset hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Espoo | Hääpaikat Vantaa | Hääpaikat pääkaupunkiseutu | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku | Häät 2022 | Häätilat | Juhlasalit | Huvilat ja kartanot | Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu häihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required