Missä järjestää juhlava illallinen? Missä ravintolassa voisi järjestää omat juhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät tai muun yksityistilaisuuden?

Ihanaa ruokaa ja helppoja, ikimuistoisia juhlia järjestävälle vaihtoehtoja riittää, tässä kymmenen parasta vinkkiämme!

1. Dylan Marmoripiha, Helsinki

Dylan Marmoripiha - Venuu.fi

Dylan Marmoripiha on muuntautumiskykyinen tapahtumatila, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa komeassa Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa.

Vaikuttava huonekorkeus ja valoisuutta tuovat kattoikkunat tuovat wow-vaikutelman päräyttäviin juhliin häistä pikkujouluihin. Tila on sisustettu Aallon alkuperäistä visiota kunnioittaen, Suomi-designia parhaimmillaan siis.

Avaraan saliin mahtuu kattamaan isotkin juhlat. Tarjoilut voidaan toteuttaa esimerkiksi joko buffettina tai herkullisten cocktailpalojen muodossa. Täällä elämyksellisyydestä ei tarvitse tinkiä.

Lue lisää Dylan Marmoripihasta »

2. Paisano, Helsinki

Paisano - Venuu.fi

Korkeavuorenkadun ihana filippiiniläinen monen suosikkirafla Paisano hurmaa vieraat elämäsi herkullisimmalla ruoalla ja rennolla miljööllä. Suuri osa raaka-aineista hankintaan läheltä ja ruokalista uudistuu usein. Täällä tylsät juhlasafkat eivät ole vaihtoehto.

Viihtyisä ravintola muuntautuu hetkessä tunnelmalliseksi juhla- ja tapahtumatilaksi. Ravintolan tiloissa onnistuu elämyksellinen vaikuttajatilaisuus tai yksityisjuhlat, oli juhlan aihe mikä tahansa. Illallinen voidaan kattaa 58 henkilölle ja cocktailtilaisuus järjestyy 70 vieraalle.

Filippiiniläisen ruoan lisäksi seurueesi pääsee tutustumaan täysin uudenlaisiin juomakokemuksiin filippiiniläisten cocktailien muodossa. Ihanaa!

Lue lisää Paisanosta »

3. Ravintola Harmooni, Jyväskylä

Ravintola Harmooni - Venuu.fi

Ravintola Harmooni ihastuttaa jugendtyylillään ja yli 100-vuotisella historiallaan. Perinteikkäässä ja persoonallisessa harmoonitehtaassa aivan Jyväskylän ytimessä sijaitseva à la carte-ravintola taipuu moneksi. Sopiva tila löytyy takuuvarmasti niin hää- kuin syntymäpäiväjuhlaan, kokoukseen tai karonkkaan.

Valoisa ja avara Harmoonisali mahdollistaa suurienkin juhlien järjestämisen. Aapelin salin alkuperäinen vihreä kaakelitakka ja kaari-ikkunat tarjoavat miellyttävät puitteet vähän virallisempaankin workshopiin tai yritystapahtumaan.

Tänne on helppo saapua kauempaakin, Matkakeskus on kadun toisella puolella.

Lue lisää Ravintola Harmoonista »

4. Ravintola Kajo, Tampere

Ravintola Kajo - Venuu.fi

Lähes Tampereen Rautatieasemaa vastapäätä löytyy Tampereen raikkain ravintola. Ravintola Kajon jämpti toteutus on kolmen intohimoisen tekijän pitkäaikainen unelma, joka vie vieraaasi kulinaristiselle elämysmatkalle.

Ravintola Kajon tiloissa järjestät intiimin yksityistilaisuuden pienemmälle seurueelle. Tilat soveltuvat esimerkiksi pikkujoulujen, yrityslounaan tai synttäreiden järjestämiseen.

Tunnelma on täällä rento, sisustus ihanan freesi ja skandinaavinen ja juhlatunnelma syntyy täällä kuin itsestään.

Lue lisää Ravintola Kajosta »

5. Tilausravintola Piazza, Turku

Tilausravintola Piazza - Venuu.fi

Ravintola Tårgetin yhteydessä toimiva Piazza luo täydellisyyttä hipovat puitteet yksityistilaisuuden järjestämiseen. Rentoja, pitkän kaavan mukaan vietettäviä Italian iltojen illallisia tunnelmaltaan heijastelevassa ravintolassa on järjestetty lukuisat häät, illalliset, kokoukset ja juhlat.

Piazza sijaitsee Turun paraatipaikalla lumoavan jokirannan varrella. Ravintolasalissa voidaan kattaa 120 hengen illallinen, ja parvella voidaan järjestää pienempi tilaisuus 60:lle vieraalle. Tilaisuutta voi jatkaa rennommissa tunnelmissa ravintolan alakerrassa.

Lue lisää Tilausravintola Piazzasta »

6. Ravintola SicaPelle / Alakerta, Porvoo

Ravintola SicaPelle - Venuu.fi

Porvoon Vanhan Kaupungin uumenista löytyy lämminhenkinen Ravintola SicaPelle, joka on yhdistelmä erinomaista viiniä, ruokaa sekä taidetta.

Ravintolan tilat jakautuvat kahteen kerrokseen mahdollistaen monipuolisten yksityistilaisuuksien järjestämisen. Ravintolan alakertaan mahtuu 20 hengen seurue illallistamaan ja nauttimaan keittiön herkullisista antimista.

Ravintolan modernia sisustusta elävöittää hauskat yksityiskohdat, kuten knallin muotoiset lampunvarjostimet ja seinille ripustetut taideteokset. Tämä ravintola on Porvoolainen klassikko syystä!

Lue lisää Ravintola SicaPellestä »

7. Ravintola Keilalahti / Juhlatila, Espoo

Ravintola Keilalahti - Venuu.fi

Meren aallot ja loppumaton valo tekevät tästä juhlatilasta ainutlaatuisen. Kesällä nautit auringonvalosta, ja talvisin pääset nauttimaan sinisestä hetkestä ja sen tuomasta viihtyisästä tunnelmasta. Kesäisin juhlat levittäytyvät myös 100-paikkaiselle aurinkoterassille.

Keilalahden juhlatila sopii niin pikkujoulujen, kesäjuhlien kuin hääjuhlien järjestämiseen. Suuri tila mahdollistaa 200 hengen cocktailtilaisuudet ja illallisen 120 hengelle. Saman katon alta saat kaiken tarvitsemasi: näyttävän juhlatilan, erinomaiset tarjoilut ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tilaan on mahdollista tuoda omat juomat.

Lue lisää Ravintola Keilalahdesta »

8. Ultima / Pääsali, Helsinki

Tyylikäs, moderni ja kaikkien huulilla. Ultiman Pääsali on vuokrattavissa foodieiden ja elämyksiä etsivien juhliin ja elämän upeisiin tapahtumiin. Pääsalin moderni ilme ja ajan hermolla oleva tyyli saavat vieraidesi päät kääntymään.

Koronavuoden aikana ravintola lanseerasi Pääsalissa italialaisen pop-up-ravintola Fiascon. Voi siis takuuvarmasti sanoa, että Ultiman ruokakonseptista riippumatta tarjolla on aina ensiluokkaista ruokaa.

Kun haluat satsata juhliin, häihin, tuotelanseeraukseen tai muuhun päräyttävään tapahtumaan, buukkaa Ultima ja anna ravintolan luoda yhdessä kanssasi unohtumaton ruoka- ja tapahtumaelämys. Pääsaliin mahtuu istuen 40 henkeä, seisten rahtusen enemmän.

Lue lisää Ultiman Pääsalista »

9. Saunaravintola Kuuma, Tampere

Saunaravintola Kuuma on Tampereen tunnetuimpia ravintoloita ja elämästä nauttimispaikkoja, eikä syyttä. Veden äärellä sijaitsevan saunaravintolan saunat, ruokaelämykset ja avarat terassit ovat omiaan ikimuistoisien elämyksien viettoon.

Aivan Tampereen keskustassa sijaitseva ravintola modernin rustiikkinen sisustus, erinomainen ravintolavalikoima ja erilliset ulkotilat ja baarit antavat synttäreiden, polttareiden, yritysjuhlien ja pikkujoulujen järjestäjille vapaat kädet visioida jotain ikimuistoista.

Eri tiloista löytyy jotain sopivaa kaikenkokoisille porukoille, ja voit yhdistää ravintolaelämykseesi löylyttelyt ravintolan upeissa saunoissa.

Lue lisää Saunaravintola Kuumasta »

10. Krapi, Tuusula

Krapi - Venuu.fi

Perheyrityksellä on pitkät juuret ja Krapin tarina ulottuu aina vuoteen 1911. Nykyisin Krapi tarjoaa viisi monipuolista ja toinen toistaan persoonallisempaa juhlatilaa tilaisuuden luonne ja seurueen koko huomioon ottaen.

Ravintola Mankeli on kaunis juhlatila, jossa järjestät niin yritys- kuin yksityisjuhlat upean pihapiirin siivittämänä.

Huvilanomainen Ravintola Krapihovi on suosittu juhlatila häihin, valmistujaisiin sekä juhlaviin illallisiin. Ravintolan kahdessa kerroksessa onnistuu niin isompien kuin pienempien juhlien järjestäminen.

Tarjoilut tilaisuuteesi onnistuvat kätevästi tilalta.

Lue lisää Krapista »

BONUS: 11. Hotel Lilla Roberts / Krog Roba, Helsinki

Näyttävät juhlat mielessä, mutta tila hukassa? Suuntaa saman tien Kaartinkaupungin ravintolakaunottareen, Krog Robaan, joka sijaitsee Hotel Lilla Robertsin yhteydessä.

Ravintolan avara sali, hienostunut tunnelma ja kaksi erillistä tilaa taipuvat erinomaisesti tapahtumiin: voit käyttää toista tilaa ruokailuun ja toista vaikka tanssilattiana.

Ravintola tarjoilee tyyliä ja laatua pilke silmäkulmassa. Täällä saat häihisi, synttäreihisi tai firman juhliisi aimo annoksen glamouria ilman pönötystä.

Lue lisää Krog Robasta »


Eikö näistä vielä löytynyt sinulla sopivaa? Katso kaikki ravintolat yksityistilaisuuksiin Venuu.fi:stä:

Katso kaikki yksityistilaisuuksiin sopivat ravintolat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x parhaat tilat pikkujouluihin »

Venuun parhaat: 10 x elämykset ja elämykselliset tilat »


Ravintolat yksityistilaisuuksiin | Ravintolat yksityistilaisuuksiin Helsinki | Ravintolat yksityistilaisuuksiin Tampere | Ravintolat yksityistilaisuuksiin Turku

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required