Missä järjestää juhlava illallinen? Missä ravintolassa voisi järjestää omat juhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät tai muun yksityistilaisuuden?

Hyviä vaihtoehtoja on paljon, mutta me listasimme tähän kymmenen parasta! Lue ja löydä sinun tyyliin ja tarpeisiin sopiva ravintola yksityistilaisuuteen:

Tapahtumaravintola Latva, Helsinki

Tapahtumaravintola Latva - Venuu.fi

Tapahtumaravintola Latva on tunnetun Ravintola Juuren pikkusisko. Latva rakentaa kokemuksen upeiden raaka-aineiden ja huipputason osaamisen ympärille. Vaikutteet tulevat erityisesti klassisista annoksista, mutta uudet ilmiöt ja maut kulkevat sujuvasti niiden rinnalla.

Tasokkaat puitteet sopivat niin rennon aamiaistilaisuuden järjestämiseen kuin fiinimpään cocktailtilaisuuteen sekä istuvaan illalliseen. Latvan sisustus on sekoitus modernia ja klassista tyyliä, ja yhdistettynä tunnelmalliseen miljööseen se hurmaa vieraasi takuuvarmasti. Latva toimii loistavasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Tutustu myös Latvan cocktailkouluun, jossa harjoitellaan cocktailien tekoa baarimestarin johdolla sekä viinitastingiin.

Lue lisää Tapahtumaravintola Latvasta »

LAPI-talo / Ravintola Sisäpiha, Helsinki

LAPI-talo / Ravintola Sisäpiha - Venuu.fi

Ravintola Sisäpiha sijaitsee Helsingin Kampissa LAPI-talossa. Kahden talon väliin rakennettu ravintolasali on tunnelmaltaan hyvin keskieurooppalainen. Lasinen kattoikkuna tuo valoa tilaan ja päivän kääntyessä iltaan voi puolestaan nauttia tähtitaivaasta.

Avaran tilan ansiosta pöytämuodot on muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Juhlasaliin voidaan myös rakentaa pieni esiintymislava ja tanssilattia. Ruoka- ja juomatarjoilu voidaan toteuttaa niin pöytiintarjoiluna kuin noutopöytänä.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta ravintolaan on helppo saapua sekä julkisilla että autolla.

Lue lisää Ravintola Sisäpihasta »

Dylan Marmoripiha, Helsinki

Dylan Marmoripiha - Venuu.fi

Dylan Marmoripiha on moderni ja muuntautumiskykyinen tapahtumatila, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa.

Vaikuttava huonekorkeus ja valoisuutta tuovat kattoikkunat sopivat niin hääjuhliin kuin pikkujoulujen järjestämiseen. Viihtyvyyttä täydentää tilan sisustus, joka on toteutettu Aallon alkuperäistä visiota kunnioittaen.

Avaraan saliin mahtuu kattamaan isotkin juhlat. Tarjoilut voidaan toteuttaa esimerkiksi joko buffettina tai herkullisten cocktailpalojen muodossa.

Huippuluokan AV-laitteet ja pro-tasoinen valaistustekniikka tuovat tapahtumaasi tunnelmaa ja tekevät tilaisuudestasi juuri teidän näköisen.

Lue lisää Dylan Marmoripihasta »

Ravintola Keilalahti / Juhlatila, Espoo

Ravintola Keilalahti - Venuu.fi

Valoisuus, avarat tilat ja merimaisemat tekevät tästä juhlatilasta ainutlaatuisen. Kesällä nautit auringonvalosta, ja talvisin pääset nauttimaan sinisestä hetkestä ja sen tuomasta viihtyisästä tunnelmasta. Kesäisin juhlat levittäytyvät myös 100-paikkaiselle aurinkoterassille.

Keilalahden juhlatila sopii niin pikkujoulujen, kesäjuhlien kuin hääjuhlien järjestämiseen. Suuri tila mahdollistaa 200 hengen cocktailtilaisuudet ja illallisen 120 hengelle. Saman katon alta saat kaiken tarvitsemasi: näyttävän juhlatilan, erinomaiset tarjoilut ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tilaan on mahdollista tuoda omat juomat.

Keilalahden juhlatilaan on helppo tulla nopeiden liikenneyhteyksien ansiosta.

Lue lisää Ravintola Keilalahdesta »

Paisano, Helsinki

Paisano - Venuu.fi

Korkeavuorenkadun uusi ravintolatulokas, Paisano, hurmaa vieraat New Filipino -keittiön raikkailla mauilla ja rennolla miljööllä. Suuri osa raaka-aineista hankintaan läheltä ja ruokalista uudistuu monta kertaa vuodessa.

Viihtyisä ravintola muuntautuu hetkessä tunnelmalliseksi juhla- ja tapahtumatilaksi. Ravintolan tiloissa onnistuu liikelounaiden ja illallisten lisäksi myös pikkujoulujen ja muiden juhlien järjestäminen. Illallinen voidaan kattaa 58 henkilölle ja cocktailtilaisuus järjestyy 70 vieraalle.

Filippiiniläisen ruoan lisäksi seurueesi pääsee tutustumaan täysin uudenlaisiin juomakokemuksiin filippiiniläisten cocktailien muodossa.

Lue lisää Paisanosta »

Ravintola Harmooni, Jyväskylä

Ravintola Harmooni - Venuu.fi

Ravintola Harmooni ihastuttaa jugendtyylillään ja yli 100-vuotisella historiallaan. Upeassa ja persoonallisessa harmoonitehtaassa sijaitseva à la carte ravintola taipuu moneksi. Sopiva tila löytyy takuuvarmasti niin hää- kuin syntymäpäiväjuhlaan, kokoukseen tai karonkkaan.

Valoisa ja avara Harmoonisali mahdollistaa suurienkin juhlien järjestämisen. Aapelin salin alkuperäinen vihreä kaakelitakka ja kaari-ikkunat tarjoavat miellyttävät puitteet kokouksiin ja workshop-työskentelyyn.

Ravintola Harmooni sijaitsee paraatipaikalla Jyväskylän keskustassa Matkakeskusta vastapäätä.

Lue lisää Ravintola Harmoonista »

Ravintola Kajo, Tampere

Ravintola Kajo - Venuu.fi

Lähes Tampereen Rautatieasemaa vastapäätä löytyy raikas uutuus Tampereen ravintolavalikoimaan. Ravintola Kajon jämpti toteutus on kolmen intohimoisen tekijän pitkäaikainen unelma, joka vie vieraaasi kulinaristiselle elämysmatkalle.

Ravintola Kajon tiloissa järjestät intiimin yksityistilaisuuden pienemmälle seurueelle. Tilat soveltuvat esimerkiksi pikkujoulujen, yrityslounaan tai synttäreiden järjestämiseen.

Iltaa siivittää asiantunteva palvelu, rento tunnelma ja erinomaiset tarjoilut.

Lue lisää Ravintola Kajosta »

Tilausravintola Piazza, Turku

Tilausravintola Piazza - Venuu.fi

Ravintola Tårgetin yhteydessä toimiva Piazza luo täydellisyyttä hipovat puitteet yksityistilaisuuden järjestämiseen. Tyylikkäästi sisustetussa ravintolassa on järjestetty lukuisat häät, illalliset, kokoukset ja tuotelanseeraukset.

Piazza sijaitsee Turun paraatipaikalla lumoavan jokirannan varrella. Ravintolasalissa voidaan kattaa 120 hengen illallinen, ja parvella voidaan järjestää pienempi tilaisuus 60:lle vieraalle. Tilaisuutta voi jatkaa rennommissa tunnelmissa ravintolan alakerrassa.

Erinomainen ruoka ja juoma, laadukas äänentoisto ja nykyaikaiset kokoustarvikkeet mahdollistavat onnistuneen tilaisuuden järjestämisen.

Lue lisää Tilausravintola Piazzasta »

Krapi, Tuusula

Krapi - Venuu.fi

Perheyrityksellä on pitkät juuret ja Krapin tarina ulottuu aina vuoteen 1911. Nykyisin Krapi tarjoaa viisi monipuolista ja toinen toistaan persoonallisempaa juhlatilaa tilaisuuden luonne ja seurueen koko huomioon ottaen.

Ravintola Mankeli on kaunis juhlatila, jossa järjestät niin yritys- kuin yksityisjuhlat upean pihapiirin siivittämänä.

Huvilanomainen Ravintola Krapihovi on suosittu juhlatila häihin, valmistujaisiin sekä juhlaviin illallisiin. Ravintolan kahdessa kerroksessa onnistuu niin isompien kuin pienempien juhlien järjestäminen.

Tarjoilut tilaisuuteesi onnistuvat kätevästi tilalta.

Lue lisää Krapista »

Ravintola SicaPelle / Alakerta, Porvoo

Ravintola SicaPelle - Venuu.fi

Porvoon Vanhan Kaupungin uumenista löytyy lämminhenkinen Ravintola SicaPelle, joka on yhdistelmä erinomaista viiniä, ruokaa sekä taidetta.

Ravintolan tilat jakautuvat kahteen kerrokseen mahdollistaen monipuolisten yksityistilaisuuksien järjestämisen. Ravintolan alakertaan mahtuu 20 hengen seurue illallistamaan ja nauttimaan keittiön herkullisista antimista.

Ravintolan modernia sisustusta elävöittää hauskat yksityiskohdat, kuten knallin muotoiset lampunvarjostimet ja seinille ripustetut taideteokset.

Lue lisää Ravintola SicaPellestä »


Eikö näistä vielä löytynyt sinulla sopivaa? Katso kaikki ravintolat yksityistilaisuuksiin Venuu.fi:stä:

Katso kaikki ravintolat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x parhaat tilat pikkujouluihin »

Venuun parhaat: 10 x elämykset ja elämykselliset tilat »

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat »


Ravintolat yksityistilaisuuksiin | Ravintolat yksityistilaisuuksiin Helsinki | Ravintolat yksityistilaisuuksiin Tampere | Ravintolat yksityistilaisuuksiin Turku

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku