Venuun parhaat: 10 x parhaat tilat pikkujouluihin

On taas se aika vuodesta, kun jokaisen työyhteisön The Joulufani aktivoituu. Hän virittelee työpisteelleen jouluvaloja (väittäen niitä kausivaloiksi) ja ujuttaa yhteiselle soittolistalle Winter Wonderlandin.

Koska The Joulufani kääntyy pian puoleesi pikkujouluasialla, niin listasimme sinulle valmiiksi vastaukseksi 10 parasta pikkujoulutilaa, kas näin!

Ja jos olet itse The Joulufani, niin fiilistele vapaasti: sieltä ne nimittäin tulee taas – PIKKUJOULUT!

Suomenlinna / Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinnan Tenalji von Fersen Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

Tenalji von Fersen on korkea tiiliholvattu juhlasali, joka on toiminut ennen linnoituksen leipomon viljavarastona. Historiallisen salin rosoiset tiiliholvit, suuret ikkunat ja kynttilät luovat tilaan tunnelmalliset puitteet jouluiselle juhlinnalle.

Saliin mahtuu isotkin pikkujoulut, ja illallinen on mahdollista kattaa jopa 200 hengelle. Myös omat tarjoilut ja juomat ovat mahdollisia.

Suomenlinnasta löytyy myös muita upeita, etenkin pienemmän seurueen pikkujouluihin sopivia tiloja, kuten Myllysali, Ruutikellari ja Pirunkirkon juhlasali.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä »

HTC Helsinki / Ravintola Acqua, Helsinki

HTC Helsinki Ravintola Acqua Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

HTC Helsingissä sijaitseva Ravintola Acqua on ihastuttava tila iltajuhliin. Ikkunasta avautuva merimaisema ja kultaiset auringonlaskut tekevät juhlatunnelmasta ainutlaatuisen.

Avara ravintola muuntautuu monenlaisiin pikkujouluihin. Tilaa ravintolassa on jopa 300 hengen cocktail-tilaisuuksille ja 170 hengen illallisille. Tarjoilut hoituvat näppärästi tilan kautta, ja kaikki on räätälöitävissä juhlakansan toiveiden mukaan.

Ravintola sijaitsee vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Lue lisää Ravintola Acquasta »

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge Helsinki - varaa Venuu.fi

Helsingin tyylikkäimmät ja rakastetuimmat lounget löytyvät Punavuoren sydämestä, Iso-Roobertinkadulta.

Roba Lounge ja Roba Lounge II sisältävät kaiken tarvittavan pikkujouluhumuun: miellyttävät tilat, tasokkaat tekniikat esityksiä ja ohjelmanumeroita varten, karaoken sekä sauna- ja kylpyosastot.

Eikä kyseessä ole mitkä tahansa spa-osastot: saunan lasiovien läpi voi katsoa halutessaan televisiota, kuunnella musiikkia ja nauttia takkatulen loimusta. Ja mikäli joukossanne on pianomaestro, löytyy loungesta piano.

Molemmat Lounget sopivat parhaiten 30-50 hengen juhlaporukalle. Isompaa tilaisuutta varten on mahdollista vuokrata molemmat tilat. Ruoat ja juomat voi tilata tilan kautta tai järjestää halutessaan itse.

Lue lisää Roba Loungesta ja Roba Lounge ll:sta »

Hawkhill, Vihti

Hawkhill Vihti - varaa Venuu.fi:stä

Hawkhillin huvilat sijaitsevat Nuuksion metsien siimeksessä. Mikäli siis työporukka kaipaa pientä taukoa kaupungista, viekää pikkujoulut luonnon rauhoittavaan läheisyyteen.

Villa Taavetti, Villa Maria ja Villa Anna tarjoavat oman saunan, rannan ja henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Kokoushuvila Villa Juhanissa on lisäksi oma spa-osasto.

Hawkhillin Klubitalossa puolestaan on aitoa maalaistunnelmaa, sillä tila on rakennettu vanhaan navettaan. Klubitalossa on 50 hengen juhlatila, baari ja lounge.

Tarjoilut kaikkiin Hawkhillin tiloihin hoituvat halutessa tilan pitopalvelun kautta. Juhliin on myös mahdollista yhdistää patikoimista, pilkkimistä tai erähenkinen lounas.

Lue lisää Hawkhillistä »

Valkoinen Sali, Helsinki

Valkoinen Sali Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

Senaatintorin kulmalla sijaitseva Valkoinen Sali on yksi ainoista kaupungin alkuperäisistä ballroom-saleista. 100-vuotiaan salin holvikaarten ja kattokruunujen alla on nähty monet seurapiiritanssiaiset ja presidenttien puheet.

Valkoinen Sali on palautettu vanhaan loistoonsa, ja täysin uusittu tekninen varustelu on tuonut tilan uudelle vuosituhannelle.

Valkoinen sali sopii erityisen hyvin isoihin pikkujouluihin, ja mikäli sellainen on haaveissa, kannattaa tilavaraus vuoden 2020 pikkujouluja varten tehdä jo nyt.

Lue lisää Valkoisesta Salista »

Mustion Linna, Raasepori

Mustion linna Raasepori - varaa Venuu.fi:stä

Mustion Linnan erilaiset tarunhohtoiset tilat tarjoavat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan ympäristön pikkujouluille.

Uusgoottilaisen Tallin tunnelmalliseen yläkertaan mahtuu 80 juhlijaa ja juhlallisen Linnankrouvin Paviljonkiin 120 henkeä.

1800-luvulla rakennettu Paanutalo ja vanha, ruukkiajalta peräisin oleva Makasiini ovat nappivalintoja pienemmille pikkujouluryhmille.

Järjestäjän ei tarvitse kantaa itse huolta pikkujoulujen tarjoiluista, ne hoituvat tilan puolesta.

Lue lisää Mustion Linnasta »

Café Ursula, Helsinki

Café Ursula Kaivopuisto Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

Kaivopuiston tuntumassa sijaitsee hurmaava Café Ursula. Lämminhenkinen kahvila-ravintola tulvii luonnonvaloa ja ikkunasta voi ihastella maalauksellista merimaisemaa. Iltahämärässä tila täyttyy kymmenistä tunnelmavaloista.

Café Ursula koostuu 80-paikkaisesta Merisalista, 40-paikkaisesta Puistosalista sekä suuresta terassista. Juhlien tarjoilut voidaan järjestää buffettina, pöytiin tarjoiltuina menuina tai kahvitarjoiluna.

Tilan lähettyville pääsee helposti raitiovaunulla ja Helsingin kauppatorille kävelee vain noin 10 minuuttia.

Lue lisää Café Ursulasta »

Musiikkitalo, Helsinki

Musiikkitalo Helsinki - varaa tila Venuu.fi:stä

Helsingin ytimessä sijaitseva Musiikkitalo kätkee sisäänsä fantastisia juhlatiloja.

Musiikkitalon Ravintolassa onnistuu esimerkiksi pikkujoulujen istuva illallinen. Tilassa on myös esiintymislava, mikäli ohjelmassa on esimerkiksi puheita, musiikkiesityksiä tai vaikka stand-uppia.

Musiikkitalon Päälämpiö ja Terassilämpiö ovat loistavia tiloja näyttävien cocktail-tyylisten pikkujoulujen järjestämiseen. Päälämpiöön voidaan kattaa myös istuva illallinen.

Lisäksi Musiikkitalon erikoisuuksia ovat Harjoitussali Paavo ja Konserttisali. Korkeat ja näyttävät salit tarjoavat mahdollisuuksia vaikka minkälaisille kulttuurispektaakkeleille.

Musiikkitalon osaava henkilökunta auttaa viimeistelemään juhlat: talon kautta voidaan järjestää elävää musiikkia, ja tilojen tunnelmaa muuttaa tilaisuuden teemaan sopivaksi kalustemuutoksilla sekä valosuunnittelulla.

Lue lisää Musiikkitalon tiloista »

Innovation House, Helsinki ja Espoo

Innovation House Kallio Helsinki - varaa tila Venuu.fi:stä

Innovation Housen erilaiset tilat muuntuvat moneen.

Helsingin Kalliossa sijaitsee upea retrohenkinen lounge uima-altaalla ja saunaosastolla. Saunaloungessa on istumapaikkoja 60 vieraalle sekä baaritiski.

Otaniemessä on kaksi juhlatilaa Sali ja Penthouse. Salissa on viisi kokoustilaa ja parvi. Yhteen tilaan mahtuu jopa 250 juhlijaa. Salin hauska erikoisuus on kiipeilyseinä.

Pienempi sisartila Penthouse tarjoaa rennon tilan noin 40-80 hengen tilaisuuksiin.

Juomat ja ruoat juhliin hoituvat Innovation Housen kautta, mutta halutessaan tiloihin voi tuoda myös oman cateringin. Tiloissa ei ole anniskeluoikeutta, joten omat juomat ovat sallittuja.

Lue lisää Innovation House tiloista »

Top Lounges Oy / Astoria-sali, Kattohuoneisto ja Ateljee, Helsinki

Astoria-sali Helsinki - varaa juhlatila Venuu.fi:stä

Kaikissa Top Loungesin tiloissa on oma erityinen viehätysvoimansa.

Juhlallinen Astoria on todellinen tapahtumien tila. Upeassa salissa onnistuvat isotkin yksityistilaisuudet – jopa 400 hengen cocktail-tyyliset pikkujoulut tai yli 200 hengen istuvat illalliset.

Salissa on iso esiintymislava, joka mahdollistaa tasokkaat show-kokonaisuudet ja ohjelmanumerot. Pikkujouluväen tanssittamisesta huolehtii tarvittaessa Top Loungesin housebändi tai DJ. Tilaa voi somistaa eri teemoihin sopivaksi valoilla ja rekvisiitalla.

Etelä-Esplanadilla sijaitseva laadukas Kattohuoneisto tarjoaa avaran juhlatilan ja näkymät jouluiseen Esplanadin puistoon. Tila muuntautuu juhlien tarpeiden mukaan – parhaimmillaan tila on 10-50 hengen tapahtumissa, mutta cocktail-tilaisuus jopa 100 hengelle onnistuu.

Kattohuoneiston vieressä sijaitseva Ateljee on viihtyisä piilopirtti ullakkokerroksessa. Tila toimii erinomaisesti n. 10-20 hengen pikkujouluihin ja ruokailuihin. Keskeisen sijaintinsa vuoksi jatkoille siirtyminen on helppoa, ja tila voi auttaa jatkopaikan varaamisessa.

Kaikki tilat sisältävät tarvittavan tekniikan, henkilökunnan ja catering-palvelut. Juhlijoiden tehtäväksi jää siis vain nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Lue lisää Top Loungesin tiloista »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa? Katso kaikki Venuun 2000+ juhlatilaa pikkujouluihin:

Parhaat tilat pikkujouluihin Venuu.fi:stä »


Psst! Jos kaipaat vielä lisävinkkejä pikkujouluaktiviteetteihin, tsekkaa
25 ideaa pikkujouluihin.


Lue seuraavaksi:

100 ideaa pikkujouluihin

Pikkujouluihin "jotain jännää"? Tässä 4 virkistävää teemavinkkiä pikkujouluihin

Pikkujoulut | Pikkujoulut Helsinki | Juhlatilat Helsinki
Festlokal Stockholm | Möteslokal Stockholm | Julbord Sthlm
Wedding Venues Copenhagen | Meeting Rooms Copenhagen | Event Venues Copenhagen