Venuun parhaat: 10 x parhaat tilat pikkujouluihin - Venuu.fi

On taas se aika vuodesta, kun jokaisen työyhteisön The Joulufani aktivoituu. Hän virittelee työpisteelleen jouluvaloja (väittäen niitä kausivaloiksi) ja ujuttaa yhteiselle soittolistalle Winter Wonderlandin.

Koska The Joulufani kääntyy pian puoleesi pikkujouluasialla, niin listasimme sinulle valmiiksi vastaukseksi 10 parasta pikkujoulutilaa, kas näin!

Ja jos olet itse The Joulufani, niin fiilistele vapaasti: sieltä ne nimittäin tulee taas – PIKKUJOULUT!

Suomenlinna / Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna / Tenalji con Fersen - Varaa Venuu.fi:stä
Suomenlinna / Tenalji von Fersen

Tenalji von Fersen on korkea tiiliholvattu juhlasali, joka on toiminut ennen linnoituksen leipomon viljavarastona. Historiallisen salin rosoiset tiiliholvit, suuret ikkunat ja kynttilät luovat tilaan tunnelmalliset puitteet jouluiselle juhlinnalle.

Saliin mahtuu isotkin pikkujoulut, ja illallinen on mahdollista kattaa jopa 200 hengelle. Myös omat tarjoilut ja juomat ovat mahdollisia.

Suomenlinnasta löytyy myös muita upeita, etenkin pienemmän seurueen pikkujouluihin sopivia tiloja, kuten Myllysali, Ruutikellari ja Pirunkirkon juhlasali.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä »

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge - Vara Venuu.fi:stä
Roba Lounge II

Helsingin tyylikkäimmät ja rakastetuimmat lounget löytyvät Punavuoren sydämestä, Iso-Roobertinkadulta.

Roba Lounge ja Roba Lounge II sisältävät kaiken tarvittavan pikkujouluhumuun: miellyttävät tilat, tasokkaat tekniikat esityksiä ja ohjelmanumeroita varten, karaoken sekä sauna- ja kylpyosastot.

Eikä kyseessä ole mitkä tahansa spa-osastot: saunan lasiovien läpi voi katsoa halutessaan televisiota, kuunnella musiikkia ja nauttia takkatulen loimusta. Ja mikäli joukossanne on pianomaestro, löytyy loungesta piano.

Molemmat Lounget sopivat parhaiten 30-50 hengen juhlaporukalle. Isompaa tilaisuutta varten on mahdollista vuokrata molemmat tilat. Ruoat ja juomat voi tilata tilan kautta tai järjestää halutessaan itse.

Lue lisää Roba Loungesta ja Roba Lounge ll:sta »

Hawkhill, Vihti

Hawkhill - Varaa Venuu.fi:stä
Hawkhill / Villa Taavetti

Hawkhillin huvilat sijaitsevat Nuuksion metsien siimeksessä. Mikäli siis työporukka kaipaa pientä taukoa kaupungista, viekää pikkujoulut luonnon rauhoittavaan läheisyyteen.

Villa Taavetti, Villa Maria ja Villa Anna tarjoavat oman saunan, rannan ja henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Kokoushuvila Villa Juhanissa on lisäksi oma spa-osasto.

Hawkhillin Klubitalossa puolestaan on aitoa maalaistunnelmaa, sillä tila on rakennettu vanhaan navettaan. Klubitalossa on 50 hengen juhlatila, baari ja lounge.

Tarjoilut kaikkiin Hawkhillin tiloihin hoituvat halutessa tilan pitopalvelun kautta. Juhliin on myös mahdollista yhdistää patikoimista, pilkkimistä tai erähenkinen lounas.

Lue lisää Hawkhillistä »

Valkoinen Sali, Helsinki

Valkoinen Sali - Varaa Venuu.fi:stä
Valkoinen Sali

Senaatintorin kulmalla sijaitseva Valkoinen Sali on yksi ainoista kaupungin alkuperäisistä ballroom-saleista. 100-vuotiaan salin holvikaarten ja kattokruunujen alla on nähty monet seurapiiritanssiaiset ja presidenttien puheet.

Valkoinen Sali on palautettu vanhaan loistoonsa, ja täysin uusittu tekninen varustelu on tuonut tilan uudelle vuosituhannelle.

Valkoinen sali sopii erityisen hyvin isoihin pikkujouluihin, ja mikäli sellainen on haaveissa, kannattaa tilavaraus vuoden 2020 pikkujouluja varten tehdä jo nyt.

Lue lisää Valkoisesta Salista »

Mustion Linna, Raasepori

Mustion Linna - Varaa Venuu.fi:stä
Mustion Linna / Talli

Mustion Linnan erilaiset tarunhohtoiset tilat tarjoavat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan ympäristön pikkujouluille.

Uusgoottilaisen Tallin tunnelmalliseen yläkertaan mahtuu 80 juhlijaa ja juhlallisen Linnankrouvin Paviljonkiin 120 henkeä.

1800-luvulla rakennettu Paanutalo ja vanha, ruukkiajalta peräisin oleva Makasiini ovat nappivalintoja pienemmille pikkujouluryhmille.

Järjestäjän ei tarvitse kantaa itse huolta pikkujoulujen tarjoiluista, ne hoituvat tilan puolesta.

Lue lisää Mustion Linnasta »

Espoon Kartano, Espoo

Café Ursula - Varaa Venuu.fi.stä
Espoon Kartano

Kerrassaan upea, 1700-luvulta lähtöisin oleva Espoon Kartano tarjoilee ihanan tunnelmalliset puitteet pikkujouluihin omassa rauhassa! Kartanon monipuolinen ympäristö tarjoilee myös mahdollisuuden moniin aktiviteetteihin.

Espoon Kartano on mahdollista vuokrata kokonaisuudessaan, jolloin juhlimaan mahtuu jopa 120 henkeä. Mikäli olette kuitenkin pienemmällä poppoolla liikenteessä, voitte vuokrata myös vain Holvikaari kabinetin 20 hengelle.

Kaikkiin kartanon tiloihin saa tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut! Mikäli haluatte ottaa itse rennosti ja jättää tarjoilut ammattilaisten käsiin, voi tarjoilut tilata myös kartanolta.

Lue lisää Espoon Kartanosta »

Musiikkitalo, Helsinki

Musiikkitalo - Varaa Venuu.fi:stä
Musiikkitalo / Konserttisali

Helsingin ytimessä sijaitseva Musiikkitalo kätkee sisäänsä fantastisia juhlatiloja.

Musiikkitalon Ravintolassa onnistuu esimerkiksi pikkujoulujen istuva illallinen. Tilassa on myös esiintymislava, mikäli ohjelmassa on esimerkiksi puheita, musiikkiesityksiä tai vaikka stand-uppia.

Musiikkitalon Päälämpiö ja Terassilämpiö ovat loistavia tiloja näyttävien cocktail-tyylisten pikkujoulujen järjestämiseen. Päälämpiöön voidaan kattaa myös istuva illallinen.

Lisäksi Musiikkitalon erikoisuuksia ovat Harjoitussali Paavo ja Konserttisali. Korkeat ja näyttävät salit tarjoavat mahdollisuuksia vaikka minkälaisille kulttuurispektaakkeleille.

Musiikkitalon osaava henkilökunta auttaa viimeistelemään juhlat: talon kautta voidaan järjestää elävää musiikkia, ja tilojen tunnelmaa muuttaa tilaisuuden teemaan sopivaksi kalustemuutoksilla sekä valosuunnittelulla.

Lue lisää Musiikkitalon tiloista »

Innovation Home, Helsinki ja Espoo

Innovation House - Varaa Venuu.fi:stä
Innovation Home Kamppi / Dustin Event Areena

Innovation Homen erilaiset tilat Helsingissä ja Espoossa muuntuvat moneen.

Helsingin Kampissa sijaitsee modernin tyylikäs Dustin Event Areena, joka sopii jopa 75 hengen istuviin tilaisuuksiin sekä 100 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Tilan tähti on 2 x 3,5m kokoinen mediaseinä!

Espoon Otaniemen viihtyisä Tapahtumatila on myös nappivalinta esimerkiksi yrityksen pikkujouluihin. Ison salin yhteydessä on myös viisi kokoustilaa ja parvi. Yhteensä tilassa juhlii parhaimmillaan 100 henkeä. Salin hauska erikoisuus on Augmented Climbing Wall -kiipeilyseinä!

Juomat ja ruoat juhliin hoituvat Innovation Homen kautta, mutta halutessaan Otaniemen tilaan voi tuoda myös oman cateringin!

Lue lisää Innovation Homen tiloista »

Top Lounges / Astoria-sali, Kattohuoneisto ja Ateljee, Helsinki

Top Lounges / Kattohuoneisto - Varaa Venuu.fi:stä

Kaikissa Top Loungesin tiloissa on oma erityinen viehätysvoimansa.

Juhlallinen Astoria-sali on todellinen tapahtumien tila. Upeassa salissa onnistuvat isotkin yksityistilaisuudet – jopa 400 hengen cocktail-tyyliset pikkujoulut tai yli 200 hengen istuvat illalliset.

Salissa on iso esiintymislava, joka mahdollistaa tasokkaat show-kokonaisuudet ja ohjelmanumerot. Pikkujouluväen tanssittamisesta huolehtii tarvittaessa Top Loungesin housebändi tai DJ. Tilaa voi somistaa eri teemoihin sopivaksi valoilla ja rekvisiitalla.

Etelä-Esplanadilla sijaitseva laadukas Kattohuoneisto tarjoaa avaran juhlatilan ja näkymät jouluiseen Esplanadin puistoon. Tila muuntautuu juhlien tarpeiden mukaan – parhaimmillaan tila on 10-50 hengen tapahtumissa, mutta cocktail-tilaisuus jopa 100 hengelle onnistuu.

Kattohuoneiston vieressä sijaitseva Ateljee on viihtyisä piilopirtti ullakkokerroksessa. Tila toimii erinomaisesti n. 10-20 hengen pikkujouluihin ja ruokailuihin. Keskeisen sijaintinsa vuoksi jatkoille siirtyminen on helppoa, ja tila voi auttaa jatkopaikan varaamisessa.

Kaikki tilat sisältävät tarvittavan tekniikan, henkilökunnan ja catering-palvelut. Juhlijoiden tehtäväksi jää siis vain nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Lue lisää Top Loungesin tiloista »

Yo-talo, Tampere

Yo-talo - Varaa Venuu.fi:stä

Tampereen Yo-talossa on vietetty ikimuistoisia iltoja ja mahtavia elämyksiä jo viiden vuosikymmenen ajan!

Historialliset ja näyttävät tilat sopivat pikkujoulujen viettämiseen kuin tähti kuusen latvaan. Pääsaliin mahtuu jopa 200 vierasta ja istuva illallinenkin järjestyy jopa 100 hengelle.

Yo-talista löytyy ammattimainen esitystekniikka sekä valo- ja äänilaitteet. Esiintymislava antaa ohjelmanumeroille niiden ansaitseman huomion.

Katso myös Yo-talosta löytyvä Pankki-baari pienempiin pikkujouluihin ja muihin juhliin!

Lue lisää Yo-talosta »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa? Katso kaikki Venuun 3000+ juhlatilaa pikkujouluihin:

Parhaat tilat pikkujouluihin Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:


Pikkujoulut Helsinki | Pikkujoulut Espoo | Pikkujoulut Vantaa | Pikkujoulut Turku | Pikkujoulut Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere

Saunatilat Helsinki | Saunatilat Espoo | Saunatilat Vantaa | Saunatilat Turku | Saunatilat Tampere


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required