Järjestätkö juhlia, häitä, polttareita, synttäreitä, virkistyspäivää, kokousta tai muuta tapahtumaa, johon tarvitset cateringia Uudeltamaalta?

Ei tarvitse enää etsiä, sillä täältä löydät Uudenmaan parhaat pitopalvelut ja cateringit! Täältä löydät varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin tai pitopalvelun.

1. Catering Henriksson

Catering Henriksson - pitopalvelu / Venuu.fi

Keskity juhlista nauttimiseen ja anna Catering Henrikssonin huolehtia maittavista tarjoiluista! Pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella Catering Henriksson loihtii tarjoilut niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tilaisuuksiin aina perhejuhlista kokouksiin ja häistä pikkujouluihin.

Lue lisää Catering Henrikssonista

2. Cavallino Catering

Cavallino Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Cavallino Catering tarjoaa autenttisia italialaisia makuja kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin Uudenmaan alueella. Cavallino cateringin ammattitaitoinen henkilökunta kuitenkin loihtii tarjoilut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää Cavallino Cateringista

3. Olki Catering

Olki Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Olki Cateringin maanläheinen lähestymistapa näkyy puhtaana ja tuoreena ruokana. Pitopalvelu toimii Uudenmaan alueella ja hyödyntää lähituottajien raaka-aineita herkkuja loihtiessaan. Olki Cateringin ruuissa yhdistyvät perinteiset suomalaiset valmistusmenetelmät ja ripaus klassista ranskalaista keittiötä.

Lue lisää Olki Cateringista

4. Keikaus Catering

Keikaus Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Keikaus Catering yhdistää yllättävät, modernit tarjoilut sekä perinteiset ja herkulliset makuelämykset.

Sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin herkkuja loihtiva Keikaus Catering toimii koko Uudenmaan alueella, ja toteuttaa yhdessä kanssasi haaveidesi menun. Keikaus Catering satsaa laadukkaaseen käsityöhön ja sesongin parhaisiin raaka-aineisiin, ja toteuttaa onnistuneesti tarjoilut vaikkapa pikkujouluihin tai cocktailtilaisuuksiin.

Lue lisää Keikaus Cateringista

5. Haikala Catering

Haikala Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Haikala Catering tarjoaa maanläheisiä, reiluja ja maukkaita annoksia Euroopasta Aasiaan, ja pyynnöstä onnistuumyös täysin vegaaniset tai gluteenittomat menut. Tarjoilujen lisäksi myös astiat ja henkilökunta erilaisiin tilaisuuksiin hoituu Haikalan kautta.

Lue lisää Haikala Cateringista


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Vantaalla

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required