Puhtaan valkoiset muistilehtiöt, timanttinen tiimi koolla ja ideoita vaikka muille jakaa. Onko mitään motivoivampaa kuin onnistunut kokous, workshop tai seminaari?

Vie tiimisi pois toimistolta luoviin puitteisiin toimiston ulkopuolelle, ja päivänne on täynnä uusia ideoita ja energiaa.

Kokosimme yhteen 10 parasta tilaa, joissa syntyvät vuoden parhaat ideat:

Töölönranta / Linnunlaulu-kabinetti, Helsinki

Töölönranta / Linnunlaulu kokoustila - Venuu.fi

Pölyiset kokoushuoneet toimistorakennusten kellareissa ovat historiaa!

Töölönrannan Linnunlaulu-kabinetti on niiden täysi vastakohta: suurista ikkunoista avautuu maisema Töölönlahdelle, ja valoa tulvii sisään koko kokouspäivän ajan. Merellinen tunnelma Helsingin huippupaikalla on kuitenkin vain kivenheiton päässä keskustan sykkeestä.

Linnunlaulu-kabinetin kokoustekniikka ja kalustus ovat omiaan yhteisen pöydän ääressä käytäville keskusteluille ja ideoinnille. Kokouspöydän ääressä on tilaa jopa 32 kokoustajalle, ja kesäisin erillisellä terassilla voi jatkaa ideoiden vaihtoa upeissa puitteissa.

Luovat ideat ovat näissä puitteissa sääntö eivätkä poikkeus!

Lue lisää Töölönrannan Linnunlaulu-kabinetista »

Sofia Future Farm / Klubisali, Helsinki

Sofia Future Farm / Klubisali kokoustila - Venuu.fi

Klubisalissa upea entisaikojen henki on käsinkosketeltava, ja näkyvissä! Entinen Stockmannin antiikkiosasto on nykyisin upea kokoustila: ihanat ruutuikkunat, vaaleat pylväät ja arvokkaat kattokoristeet erottavat Klubisalin perinteisestä kokoustilasta.

Huippupaikalla Senaatintorin laidalla komeileva tila nousee toimivalla kokoustekniikallaan ja trendikkäällä sisustuksellaan omaan luokkaansa. Klubisali toimii erityisen hyvin kookkaammissa koko päivän workshopeissa.

Ihanat tarjoilut saa helposti tilan kautta, ja vuokrattavissa on myös hulppea kattoterassi!

Lue lisää Sofia Future Farmin Klubisalista »

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge - kokoustila / Venuu.fi

Miltä kuulostaisi luksussviitti? Roba Loungen hypertrendikäs ja moderni kokous-, edustus- ja saunatila Helsingin ytimessä vakuuttaa joka kerta. Laadukkaasta loungesta löytyy oma paikkansa kokoustamiselle, soppia lepäämiseen ja oleskelutilaa yhteisen ajan viettämiseen.

Sisustussuunnittelijan luoma urbaani sisustus, kokousvarustelu, erillinen keittiö, höyrytakat sekä erillinen sauna- ja kylpyosasto on pakko nähdä ja kokea itse. Täältä workshopporukka poistuu uusina ihmisinä.

Lue lisää Roba Loungesta »

Kulttuuritalo / Alvar-auditorio, Helsinki

Kulttuuritalo / Alvar-auditorio kokoustila Venuu.fi

Suunnittelijansa, Alvar Aallon, mukaan nimetty auditorio hurmaa vaaleudellaan ja valoisuudellaan, sekä linjakkaalla toimivuudellaan.

Erityisesti seminaarit tai kookaammat kokoukset saavat Alvar-auditoriosta arvokkaat puitteet. Auditorion porrastettuun katsomoon mahtuu jopa 100 henkilöä. Klassisen tyylikään ilmeensä lisäksi auditorio on varustettu erinomaisella esitystekniikalla. Toimiva viihtyisyys on tilan ominaispiirre!

Kulttuuritalon muut pienemmät ja intiimimmät kokoustilat ovat oiva lisä auditorion rinnalle: seminaarien ja kokouspäivien aikana pienempiä tiloja vuokraamalla voi vetäytyä tekemään ryhmätöitä tai tärkeitä päätöksiä tositarkoituksella.

Lue lisää Alvar-auditoriosta »

Wonderland / Playground, Helsinki

Wonderland / Playground kokoustila - Venuu.fi

Wonderlandin Playground on leikkisän ja ennakkoluulottoman tiimin nappivalinta: kahdeksasta pienestä, uniikista neuvotteluhuoneesta ja oleskelutilasta muodostuva kokonaisuus takaa inspiroivan workshop- tai seminaaripäivän, josta ei hauskuutta puutu.

Playgroundin voi vuokrata joko kokonaisuudessaan tai vain yhden neuvotteluhuoneen, tiimisi koon ja maun mukaan.

Playground on täydellinen yhdistelmä rouheaa loftia ja värikästä työtiimien leikkikenttää. Erikokoisista kokoustiloista jokainen on uniikki ja toinen toistaan makeampi. Kokoustiloja löytyy mm. kitaran kanssa jammailuun, lonkeroteemaiseen pingismatsiin tai minisaunahetkeen. Päivän kruunaa neuvottelutilan shampanjanappi – kyllä, skumppanappi.

Luovat tiimit, olette löytäneet paikkanne.

Lue lisää Wonderlandin Playgroundista »

Top Lounges Kattohuoneisto, Helsinki

Top Lounges Kattohuoneisto - kokoustila / Venuu.fi

Trendikkääseen kattohuoneiston privatetilaan sulkeutuminen ei voi olla huono idea. Lähes 400 m2 näyttävää ja toimivaa tilaa Helsingin ytimessä Esplanadin puiston yllä täyttää vaativankin kokousporukan toiveet.

Top Loungesin upea Kattohuoneisto pitää tiimin taatusti inspiroituneena esim. workshopeissa ja kokouksissa. Hienot näkymät Helsingin kattojen yllä, kaksi kattoterassia ja kaksi edustussaunaa sekä tilava kokoussali ja rento sohvalounge sekä ryhmätyötilat ovat timanttista laatua toivovan ykkösvalinta.

Tila on varusteltu erinomaisesti kokouskäyttöön: Toimiva ja kattava kokoustekniikka, kookas 36 hengeen asti kalustettavissa ja muokattavissa oleva kokoussali on viihtyisän moderni kokonaisuus eikä varmasti jätä vieraitasi kylmäksi ja palvelu pelaa, sen takaa mm. tuore ToimistoSissien jäsenten valinta Top Lounges 2019 Paras Palvelu -tunnustus

Lue lisää Top Loungesin Kattohuoneistosta »

Teatterimuseo, Helsinki

Teatterimuseo kokoustila - Venuu.fi

Mitä jos astuisitkin seminaaripäivänä aivan toiseen maailmaan?

Teatterimuseo on kuin luovaksi kokouspaikaksi luotu: eri kokoisia tiloja yhdistelemällä tai muokkaamalla saat käyttöösi uniikin tilan seminaarille tai workshopille, myös isommalle porukalle.

Näyttävä Arkadia-teatterin lava on omiaan puheenvuoroille tai räväkälle ideoiden heittelylle, tilaa löytyy myös perinteiselle kokoustamiselle kookkaan valkokankaan ja äänentoiston äärellä.

Värejä ja upeita ykistyiskohtia rakastaville uusien ideoiden ystäville Teatterimuseo tarjoaa arkea suuremman kokouselämyksen.

Lue lisää Teatterimuseosta »

Villa Störsvik, Siuntio

Villa Störsvik - kokoustila / Venuu.fi

Jätä kaupungin pölyt taaksesi, ja vietä elämyksellinen kokous tai workshop Siuntion luonnonläheisissä maisemissa. Meren ja metsän äärellä ajatus kulkee, ja tiimisi voi keskittyä olennaiseen.

Villa Störsvikin erikokoiset tilat muuntautuvat päivän ohjelmaan sopivaksi kokonaisuudeksi, tilaa on kokoustamiselle, ideoinnille sekä yhteiselle istuskelulle rennoissa puitteissa. Myös ulkoa löytyy tilaa päästää ideat ja ajatukset valloilleen. Myös majoittumismahdollisuus 30:lle!

Täällä luot tiimillesi upean irtioton arjen kiireistä!

Lue lisää Villa Störsvikistä »

HUONE Jätkäsaari / Inno-huone, Helsinki

HUONE Jätkäsaari / Inno-huone - kokoustila / Venuu.fi

Jos ajatukset ovat sotkussa, Inno-huoneen freesi minimalismi tuo harmoniaa kokoukseen tai seminaariin.

Kookas kokoustila kylpee vaaleissa sävyissä ja valossa, täällä ideasta tiivistyy timantti kuin itsestään. Elegantin tilan moderni kokoustekniikka ja avulias palvelu kruunaavat päivän, ja varmistavat workshopin tai kokouksen onnistumisen.

Inno-huone on todellinen kokoustilojen kameleontti; kalusteita siirtämällä tilaa riittää esitysten seuraamiseen, pienryhmätyöskentelyyn, perinteiseen kokoustamiseen tai oleskeluun.

Todellisen kokouspäivien helmen saat varaamalla kätevästi tilan kautta porukalle päivän päätteeksi illallis- tai afterworktarjoilut. Yhteinen ilta voi alkaa!

Lue lisää HUONE Jätkäsaaren Inno-huoneesta »

Juhlatila Aitio, Helsinki

Juhlatila Aitio - kokoustila / Venuu.fi

Kokousta tyylillä! Juuri omaan makuun sopivat kookkaammat workshopit tai seminaarit on helppo järjestää pelkistetyn tyylikkäässä, avoimessa ja valoa tulvivassa tilassa.

Juhlatila Aitioon voi sulkeutua tekemään tärkeitä päätöksiä tai inspiroitumaan uudesta. Uusia ideoita pursuavassa seminaari- tai workshoppäivässä auttavat tilan hulppea parveke ja näkymät puiden latvojen yli. Maisema elää vuodenaikojen mukana, vieraat voivat vain nauttia.

Tilaan mahtuu isokin kokousporukka, jopa 150 henkeä istuen. Videotykki ja äänentoisto nostavat päivän asiaosuuden päivän keskiöön. Tilaan on helppo saapua julkisilla, ja herkulliset kokoustarjoilut saa tilan kautta Oivadeliltä.

Lue lisää Juhlatila Aitiosta »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa kokouspaikkaa? Katso kaikki luovat kokoustilat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki luovat kokoustilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x ravintolat yksityistilaisuuksiin »

Venuun parhaat: 10 x elämykset ja elämykselliset tilat »

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat »


Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required