Looks like we made it! COVID-19 ei ole lähtenyt vielä minnekään, mutta valoa tunnelin päässä on jo nähtävissä ja juhlasuunnitelmat voi ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen laittaa viimein tulille.

Ota menetetty aika kiinni ja luo roppakaupalla uusia juhlamuistoja vuodelle 2022. Aina on syytä juhlaan, jos oma juhlaideavarasto näyttää nollaa, lainaa tästä sujuva syy suunnitella juhlat ensi vuodelle.

Polttarit

Siirtyivätkö häät koronan takia tai jäivätkö polttarit pitämättä? Ei se mitään! Vaikka olisitkin jo lipunut avioliiton satamaan, voit hyvin polttaroida nytkin. Buukkaa upea rafla tai luksushuoneisto juhlapaikaksi ja päästä polttarijengi vapaaksi.

Erojuhlat ❤️‍🩹

Joskus käy niinkin, ettei onni kestä ikuisesti. Jos päätitte kumppanin kanssa laittaa pelin poikki, sekin on syy juhlaan! Juhli paluutasi sinkkumarkkinoille juhlalaivan kannella. Sinkkuelämä, täältä tullaan!

Valmistujaiset

Tutkintotodistus postiluukussa ja lakkiaiset Zoomissa ei ole ihan sitä, mitä valmistujaisiltaan toivoisi. Järkkää valmistujaispirskeet kaveriporukalle vaikka perinteiseen perhejuhlatyyliin. Voileipäkakkua pöytään, kiusallisin puhe palkitaan ja joka iikka pukeutuu kukkakuosiin.

Kesälanseeraus

Kesän tulon odottaminen ei koskaan ole huono idea. Järkkää kesän saapumisen kunniaksi kesänavajaiset upealla terassilla, lähipuistossa tai grillin ääressä.

XXL -pikkujoulut 🎅🏻

Liian monet pikkujoulut ovat jääneet koronan takia välistä. Vaikka joulu olisi jo mennyt, tartu pikkujouluteemaan täysillä ja buukkaa pikkujoulutila, cocktailbaari mestoille ja pistä secret santa -rinki pystyyn.

Kotifestarit

Flow on niin nähty. Kerää parhaat kamut ja tarjoilut omalle kotipihalle tai festarisateelta suojaan omaan olkkariin, buukkaa Venuu.fi:stä haluamasi bändi (tai monta!) ja anna festaritunnelman viedä.

Psst! Tiesithän että vinolla pinolla Venuu.fi:stä löytyvillä esiintyjillä ja artisteilla on myös oma kirja? Ota VIP-passi käyttöön ja kurkista mitä suosikkiesiintyjien kulissien takana tapahtuu ääni- ja e-kirjapalvelu Nextoryssa! Venuun käyttäjänä pääset testaamaan Nextorya 45 päivää ilmaiseksi!

Kissanristiäiset

Korona-aika on tuonut monen kotiin uuden karvaisen perheenjäsenen. Pistä karvapallerosi huomion keskipisteeksi, ja kutsu kamut juhlistamaan uutta lutuista nelijalkaista perheenjäsentä. Lahjat ovat erittäin toivottavia, myös omistajille.

Juhlapyhien leivonnaisbrunssi

Koronan takia monet laskiaispullat, Runebergin tortut, synttärikakut ja jouluhalot ovat jääneet syömättä. Kutsu vierasjoukko koolle, ja ottakaa tarjoiluiksi kaikki juhlapyhien suosikkileivonnaisenne vihreä kuula -joulutortuista kesän mansikkakakkuihin.

Glam up! Hemmottelubailut

Hommaa ehostus koko juhlaporukalle tai järjestä ihanat hemmottelubileet kavereille; kasvohoito, pedikyyri ja skumppaa - no kyllä! MAJ tuo kampaajat, meikkaajat ja kosmetologit etkoille ja juhliin. Nyt jos koskaan pieni luksus on paikallaan!

Ihanaa juhlien vuotta 2022!


Juhlat mielessä? Mars mars Venuu.fi:hin!

Löydä parhaat juhlatilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat – kaikki samalta saitilta ilman ekstrakuluja.


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät onnistuneet teemajuhlat!

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required