Lahti is the place to be - kokousjärjestäjätkin sen tietävät!

Lahden seudulle kannattaa tulla kokoustamaan kauempaankin, sillä seutu tarjoaa kokoustajille roppakaupalla oheisohjelmaa ja huikeita herkkuja Järvi-Suomen sydämessä, vain tunnin päästä Helsingistä. Tässä Visit Lahden parhaat vinkit kokouspäiviin:

Virkisty kokousporukalla tai ota aikaa itsellesi

Yhteinen tekeminen tai oma hengähdystauko kokouspäivän yhteydessä on monesti enemmän kuin tarpeen.

Nollaa pääsi tai haasta tiimisi kisaan! Vierumäki on jokaisen sporttifanin paratiisi ja Liikuntakeskus Pajulahdessa voi kokeilla kymmeniä lajeja. Kuntoilun ja kokoustamisen jälkeen on ihana istahtaa oikein hyvän saunan löylyihin. Ja niitähän Lahdesta löytyy! On rantasaunoja, savusaunoja ja jopa saunakaraokea - saunajuomia unohtamatta.

Kulttuuria kaipaava kääntyy Lahden kaupunginteatterin tai Sibeliustalon tapahtumien puoleen. Museot taas tarjoavat sivistystä ja viihdettä samassa paketissa: Hiihtomuseossa voi kokeilla mäkihyppysimulaattoria ja nostalgiaryöppy on taattu Radio- ja tv-museo Mastolassa. Eikä vuonna 2022 aukeavaa visuaalisen taiteen museota Malvaa kannata jättää väliin!

Oheisohjelmaa kokouksiin Lahdessa täältä >>

Vie tiimi luontoon - myös talvella!

Raikas ilma saa ajatukset liikkeelle ja auttaa jaksamaan! Metsästä löytyy tekemistä jokaisena vuodenaikana. Miltä kuulostaisi lumikenkäily, metsämielikävely tai talvipyöräily e-pyörillä palaverin lomassa?

Kaipaako tiimisi eniten rauhoittumista, virkistäytymistä vai seikkailuja? Sopiva luontoelämys tai vauhdikas talvipäivän aktiviteetti löytyy varmasti.

Täältä luontoaktiviteetteja palaverin oheen >>

Panosta kokouspäivien makuelämyksiin

Huikeat makuelämykset kruunaavat kokouspäivän - ja tekevät sinusta muiden silmissä parhaan kokousjärjestäjän ikinä!

Järjestä unohtumaton ruokailu Lahden Suurmäen huipulla? Valitse Green City -menu Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden kunniaksi. Taatusti uskomattomat herkut ja näkymät Vesijärvelle!

Upgreidaa iltapäiväkahvit! Ihana, perienglantilainen iltapäivätee Radalla Resortin kartanoravintolassa on täydellinen valinta - tänne kelpaa viedä niin tiimi kuin asiakkaatkin!

Jos haluat järjestää jotain todella mieleenpainuvaa, ota tiimi- tai kokouspäivän ohjelmaan Taste of Salpausselkä -menu. Osallistujat poimivat metsäreitin varrelta sesongin villiruokaa eli kasveja, marjoja ja sieniä. Nuotiopaikalla eräkokki valmistaa lähialueen raaka-aineista herkullisen aterian, jossa käytetään juuri kerättyjä raaka-aineita.

Makuelämyksiä kokouksiin Lahdessa >>

Muista myös: paras aloitus kokoukselle on herkkuaamiainen!

Lisää Lahden kokousvinkkejä löytyy Visit Lahden -sivuilta >>
Selaa Lahden parhaita kokoustiloja Venuussa >>


Edelleen kokoustilaa vailla? Venuu.fi:stä löydät ja varaat kokoustilan ympäri maan.

Äläkä unohda buukata Venuu.fi:stä myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

Bisnesillallinen tulossa? Ota etiketti haltuun

Etäkokoukset ja hybriditapahtumat - parhaat vinkit

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required