Turvallisuuden takaaminen on kaikkien tapahtumaa järjestävien tämän hetken prioriteetti numero yksi. Kokoukset, tapahtumat, seminaarit ja juhlatkaan eivät kuitenkaan voi olla ikuisesti paussilla, vaan niiden suhteen on käytettävä luovuutta.

Hybridikokoukset, livestriimaus ja interaktiiviset etätapahtumat ovat maskien ja käsidesin kanssa kuumia puheenaiheita. Kokosimme poimintoja tiloista ja palveluista poikkeusajan tarpeita ajatellen:

Kämp / Symposion

Kämp / Symposion

Legendaarisen Kämpin Symposionissa tapahtuman tunnelma, värimaailma ja äänimaisema ovat täysin räätälöitävissä. Tapahtumaa ja tapahtumassa esitettyjä sisältöjä voi seurata suorana verkossa videostreamina sekä tallenteena jälkikäteen. Streamit kuvataan monikameratekniikalla – perussetup on kolme kameraa. Tapahtuman osallistujat niin paikan päällä kuin etänäkin voivat mobiililaitteillaan seurata esitysmateriaaleja, äänestää, antaa palautetta ja kommentoida reaaliaikaisesti, tarvittaessa myös anonyymisti. Etäyhteyden avulla puhujia voidaan tuoda tilan näytöille korkealaatuisena streaminä vaikka maapallon toiselta puolelta.

Lue lisää Kämpin Symposionista »

G Livelab

G Livelab

Musiikki- ja tapahtumatila G Livelab toimii musiikkitapahtumien lisäksi seminaari- workshop- ja tuotelanseeraustilana. Erinomaisesta tapahtumatekniikastaan tunnetussa tilassa on mahdollista tallentaa tapahtumat niin äänen kuin kuvan muodossa. Myös Livestream-lähetyksen suoraan tapahtumajärjestäjän omiin kanaviin onnistuu.

Lue lisää G Livelabista »

Technopolis-kokoustilat

Technopolis-kokoustilat

Technopolis tarjoaa laadukkaita kokous- ja tapahtumatiloja pitkin Suomea. Moderneja tiloja löytyy joka lähtöön ja kaiken kokoisille kokouksille. Myös hybridikokoukset!

Katso kaikki Technopoliksen tilat »

Musiikkitalo / Paavo-sali

Musiikkitalo / Paavo-sali

Musiikkitalon Paavossa on järjestetty lukuisia seminaareja, yritysjuhlia, työpajoja, gaaloja, konsertteja ja kickoff-tilaisuuksia. Nämä kaikki on mahdollista järjestää myös hybridinä, sillä musiikkitalosta löytyvät kaikki tarvittavat tekniikan palvelut. Yksityistilaisuuksien lähetyksissä ja tallenteissa on mukana ohjaaja, äänittäjä sekä kameramiehet. Verkkolähetykset ovat siis hyvin korkealaatuisia, TV-tuotantotasoisia toteutuksia, joita on aidosti mielenkiintoista seurata myös tietokoneen ruudulta!

Lue lisää Musiikkitalon Paavo-salista  »

Finnkino

Finnkinon elokuvateattereiden salit hybriditapahtumiin ja livestriimeihin / Venuu.fi
Finnkino

Finnkinon koko Suomen kattava elokuvateatteriverkosto on toimiva vaihtoehto kaikenkokoisiin hybriditapahtumiin. Finnkinon juuri lanseeraama Finnkino B2B Live -tapahtumakonsepti mahdollistaa virutaalitapahtuman seuraamisen leffateatterin mukavissa penkeissä, jättimäiseltä valkokankaalta. Samaa tapahtumaa voi seurata eri saleista tai vaikka eri kaupungeista. Erinomainen esitystekniikka takaa laadukkaan tapatumaelämyksen.

Lue lisää Finnkinosta »

Roba Lounge

Roba Lounge – tila hybriditapahtumiin, livestriimeihin ja kokouspäiviin / Venuu.fi
Roba Lounge

Iso Roballa sijaitsevat kaksi luksushuoneistoa Roba Lounge ja Roba Lounge II toimivat rentoihin ja ylellisiin hybriditapahtumiin, joissa ideat lentävät ja keskustelu halutaan striimata myös ylellisten tilojen ulkopuolelle. Kummastakin tilasta löytyy täysin varusteltu keittiö, tilaa kokoustamiseen ja hengailuun sekä saunaosasto erinomaisen hybriditapahtuman jälkilöylyihin. Lisätekniikat voi tuoda helposti tullessaan, ja tilan uudistettu, tehostettu ilmanvaihto varmistaa paikallaolevien osallistujien turvallisuuden.

Lue lisää Roba Loungesta ja Roba Lounge II:sta »

Lasipalatsin Bio Rex

Lasipalatsin Bio Rex - tila hybriditapahtumiin ja etätapahtumiin / Venuu.fi
Lasipalatsin Bio Rex

Helsingin paraatipaikalla Lasipalatsissa sijaitseva Bio Rex on klassinen elokuvateatteri, jossa järjestät hybriditapahtuman käden käänteessä. Elokuvasalin tekniikkaa on helppo täydentää alihankkijan avulla livestriimaukseen, ja teatterin lämpiöissä paikan päälle saapuneet osallistujat voivat viettää taukoa ilmavasti ja turvaväleistä huolta pitäen. Kookas elokuvasali mahdollistaa myös paikan päältä osallistumisen – turvavälein tietysti.

Lue lisää Lasipalatsin Bio Rexistä »

Pörssitalo

Pörssitalo - tila hybriditapahtumiin, etätapahtumiin ja livestriimaukseen / Venuu.fi
Pörssitalo

Komean kivilinnan sisälle kätkeytyy toiminnallinen tila hybriditapahtumiin. Erityisesti Pörssitalon Pörssisali on avara tila etätapahtumien viettoon. Kookkaaseen tilaan mahtuu osallistujia turvavälein, ja tilan tekniset valmiudet ovat erinomaiset hybriditapahtuman livestriimausta varten. Tilan korotettu esiintymislava ja kookas valkokangas lisäävät tapahtuman osallistumismukavuutta, ja tunnelmallinen, klassinen tila huokuu arvokkuutta.

Lue lisää Pörssitalosta »

Vanha ylioppilastalo

Vanha ylioppilastalo - tila hybriditapahtumaan ja livestriimaukseen / Venuu.fi
Vanha yliopilastalo

Suurien tapahtumien klassinen tapahtumapaikka, Vanha ylioppilastalo lunastaa kokeneenkin tapahtumajärjestäjän odotukset. Täällä livestriimaus onnistuu talon omalla tekniikalla, ja kookkaassa, arvokkaassa salissa riittää tilaa myös osallistua turvallisesti paikan päältä. Ammattitason ääni-, valaistus- ja kuvatekniikka eivät takeltele vaikka hybriditapahtumasi olisikin suuri, ja osallistujia paljon.

Lue lisää Vanhasta Ylioppilastalosta »

Sofia Helsinki

Sofia Helsinki / Kiseleffin sali - tila hybriditapahtumaan tai livestriimaukseen / Venuu.fi
Sofia Helsinki / Kiseleffin sali

Sofia Helsingin Torikortteleissa, aivan Senaatintorin kupeessa sijaitsevat tapahtumatilat yhdistelevät toimivaa ja turvallista tilaa sekä historiallisen leikkisää fiilistä. Talosta löytyy isoja saleja, kuten avara Kiseleffin sali tai Sonckin sali. Talosta lyötyy myös erillisiä pienempiä kokoushuoneita, katsasta ainakin Anni-kabinetti ja Ellen-kabinetti. Sofia Helsingissä hybriditapahtumien ja livestriimausten järjestäminen onnistuu vaivatta, ja turvavälit on helppo pitää tila oikein valitsemalla. Myös peruutusehdot ovat asiakasystävällisen joustavat.

Katso kaikki Sofia Helsingin tilat »

HUONE Helsinki

HUONE Jätkäsaari / Loistava-sali - tila hybriditapahtumiin / Venuu.fi
HUONE Jätkäsaari / Loistava-sali

Kokuspäivien ja yritystilaisuuksien räiskyvä ammattilainen HUONE tarjoilee toimivia ja leikkisiä tiloja ympäri Helsingin eri toimipisteissä: Jätkäsaaressa ja Kampissa. Erikokoisista tiloista löytyy varmasti toimiva tila joka tapahtuman tarpeisiin, myös turvaväleillä. Hybriditapahtumien järjestäminen on tehty helpoksi erillisillä paketeilla, ja avarissa tiloissa voit pitää käsidesien saatavuudesta huolta tai hankkia paikalle myös ruumiinlämmön mittauksen.

Lue lisää HUONE Jätkäsaaresta tai HUONE Kampista »

Botta Events / Chydenius

Botta Events / Chydenius - tila hybriditapahtumiin / Venuu.fi
Botta Events / Chydenius

Ikoninen ja arvokas rakennus on omiaan juhlille, mutta taipuu erinomaisesti myös hybriditapahtumiin ja -kokouksiin. Livestriimauksessa apuna ovat talon omat teknikot, ja hybriditapahtumia on hinnoiteltu erikseen näppäräksi paketiksi. Aiemman kokemuksen syvä rintaääni näkyy ja tuntuu, ja saat tilalta asiantuntemusta ja apua toimivan ja arvokkaan hybriditapahtuman järjestämisessä alusta loppuun.

Lue lisää Chydeniuksesta »

Scandic Helsinki Aviacongress / Conference 27

Scandic Helsinki Aviacongress / Conference 27

Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sijaitseva konferenssi- ja kokoushotelli tarjoaa hyvät puitteet kaikenlaisille seminaareille, luennoille ja koulutuksille. Lähitapahtumien lisäksi hybriditapahtumat, striimaus sekä videoneuvottelut onnistuu loistavasti, kiitos hyvän tilatekniikan ja osaavan henkilökunnan, joka on apuna aina tilaisuuden suunnittelusta lähtien.  

Lue lisää Scandic Helsinki Aviacongressista >>

Messukeskus

Messukeskus / Amfi-sali - tila hybriditapahtumaan ja livestriimaukseen - Venuu.fi
Messukeskus / Amfi-sali

Verkossa järjestetyt kirjamessut sen jo todistivat: Messukeskus hanskaa hybriditapahtumat kuin omat taskunsa. Koronavuoden aikana Messukeskus on satsannut entistä paremmin etä- ja hybriditapahtumien järjestämiseen, ja erikokoisista ja -tyylisistä tiloista sekä erinomaisesta tekniikasta voidaan ottaa hyöty irti, oli tapahtuma pieni tai iso. Hybridi- ja etätapahtumille on luotu myös omia hinnoittelupakettejaan.

Lue lisää Messukeskuksen tiloista »


Varmista käsihygienia

Desiteline.fi

Muista varmistaa, että lähi- tai hybriditapahtumissa on käsidesiä saatavilla! Not so fun fact: 80 % taudeista leviää ihokosketuksen välityksellä. Käsihygieniasta huolehtiminen kuuluukin nykyään tapahtumajärjestäjän to do -listalle siinä missä tilan valinta, ohjelma ja tarjoilutkin. Desiteline Finlandin käsidesitelineet ovat tyylikkäitä, ja sopivat kaikkiin julkisiin tiloihin. Valitse tilaisuuden kokoon ja luonteeseen sopiva malli!

Lue lisää Desitelineestä >>

Automatisoi tapahtumahallinta

Ja keskity itse olennaiseen. Eventillalla hallitset live- ja online-tapahtumia verkossa: ilmoittautumiset, lipunmyynti ja muu tapahtumanhallinta hoituu helposti ja nopeasti. Tutustu Eventillaan »


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät etäjuhlat: 8 parasta vinkkiä

Parjaat juhlaideat 2020: järkkää nämä juhlat koronakevään jälkeen


Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required