Turvallisuuden takaaminen on kaikkien tapahtumaa järjestävien tämän hetken prioriteetti numero yksi. Kokoukset, tapahtumat, seminaarit ja juhlatkaan eivät kuitenkaan voi olla ikuisesti paussilla, vaan niiden suhteen on käytettävä luovuutta.

Hybridikokoukset, livestriimaus ja interaktiiviset etätapahtumat ovat maskien ja käsidesin kanssa kuumia puheenaiheita. Kokosimme poimintoja tiloista ja palveluista poikkeusajan tarpeita ajatellen:

Kämp / Symposion

Kämp / Symposion

Legendaarisen Kämpin Symposionissa tapahtuman tunnelma, värimaailma ja äänimaisema ovat täysin räätälöitävissä. Tapahtumaa ja tapahtumassa esitettyjä sisältöjä voi seurata suorana verkossa videostreamina sekä tallenteena jälkikäteen. Streamit kuvataan monikameratekniikalla – perussetup on kolme kameraa. Tapahtuman osallistujat niin paikan päällä kuin etänäkin voivat mobiililaitteillaan seurata esitysmateriaaleja, äänestää, antaa palautetta ja kommentoida reaaliaikaisesti, tarvittaessa myös anonyymisti. Etäyhteyden avulla puhujia voidaan tuoda tilan näytöille korkealaatuisena streaminä vaikka maapallon toiselta puolelta.

Lue lisää Kämpin Symposionista >>

Finlandia-talo / Elissa-sali

Finlandia-talo / Elissa-sali

Finlandia-talon Elissa-salissa onnistuu webinaarit, konferenssit tai muut esitykset niin livenä kuin virtuaalisestikin. Tila tarjoaa modernit puitteet virtuaalisten tapahtumien tarpeisiin: saliin on rakennettu striimausstudio, jonka kuva on mahdollista jakaa myös muihin tiloihin Finlandia-talossa. Salista löytyy tuolit jopa 130 hengelle, eli hybriditapahtumien järjestäminen on myös mahdollista. Tilan pystyy helposti mukauttamaan niin asia- kuin viihdetilaisuuksiin.

Lue lisää Finlandia-talon Elissa-salista >>

G Livelab

G Livelab

Musiikki- ja tapahtumatila G Livelab toimii musiikkitapahtumien lisäksi seminaari- workshop- ja tuotelanseeraustilana. Erinomaisesta tapahtumatekniikastaan tunnetussa tilassa on mahdollista tallentaa tapahtumat niin äänen kuin kuvan muodossa. Myös Livestream-lähetyksen suoraan tapahtumajärjestäjän omiin kanaviin onnistuu.

Lue lisää G Livelabista >>

Technopolis-kokoustilat

Technopolis-kokoustilat

Technopolis tarjoaa laadukkaita kokous- ja tapahtumatiloja pitkin Suomea. Moderneja tiloja löytyy joka lähtöön ja kaiken kokoisille kokouksille. Myös hybridikokoukset!

Katso kaikki Technopoliksen tilat >>

Musiikkitalo / Paavo-sali

Musiikkitalo / Paavo-sali

Musiikkitalon Paavossa on järjestetty lukuisia seminaareja, yritysjuhlia, työpajoja, gaaloja, konsertteja ja kickoff-tilaisuuksia. Nämä kaikki on mahdollista järjestää myös hybridinä, sillä musiikkitalosta löytyvät kaikki tarvittavat tekniikan palvelut. Yksityistilaisuuksien lähetyksissä ja tallenteissa on mukana ohjaaja, äänittäjä sekä kameramiehet. Verkkolähetykset ovat siis hyvin korkealaatuisia, TV-tuotantotasoisia toteutuksia, joita on aidosti mielenkiintoista seurata myös tietokoneen ruudulta!

Lue lisää Musiikkitalon Paavo-salista  >>

Varmista käsihygienia

Desiteline.fi

Muista varmistaa, että lähi- tai hybriditapahtumissa on käsidesiä saatavilla! Not so fun fact: 80 % taudeista leviää ihokosketuksen välityksellä. Käsihygieniasta huolehtiminen kuuluukin nykyään tapahtumajärjestäjän to do -listalle siinä missä tilan valinta, ohjelma ja tarjoilutkin. Desiteline Finlandin käsidesitelineet ovat tyylikkäitä, ja sopivat kaikkiin julkisiin tiloihin. Valitse tilaisuuden kokoon ja luonteeseen sopiva malli!

Lue lisää Desitelineestä >>

Yhteistä tekemistä etänä

Vegaaninen kokkikoulu etänä

Ruokailon vegaaninen etäkokkikoulu on osallistava, hyödyllinen ja hauska etäohjelma ryhmälle! Etäkokkikoulu on luonnollisesti mahdollista järjestää mistä päin tahansa, ja koska kurssin ruokalajit valmistetaan eettisistä raaka-aineista, on osallistuminen todellinen ekoteko.

Lue lisää Vegaanisesta etäkokkikoulusta >>

Etäelämys: Yhteiskuvassa

Yhteiskuvassa: Etänä on mukaansatempaava etäelämys, jossa korostetaan työntekijöitä yrityksen tärkeimpänä voimavarana. Tehtävänä on ottaa persoonallisia selfie-omakuvia tietyn taustavärin edessä helppotajuisten ohjeiden ja valitun teeman mukaisesti. Ohjeistus joustaa sopivasti antaen jokaiselle vapaudet soveltaa käsillä olevaa rekvisiittaa luovimmalla mahdollisella tavalla.​

Lue lisää Etäelämys: Yhteiskuvassa >>

Etäelämys: Loputon Luuppi - Online

Loputon Luuppi on mainoi tiimiaktiviteetti etänä! Tiimi kutsutaan selvittämään mystinen tehtävä: nuori mies on ostanut virtuaalitodellisuuslasit epäilyttävältä ”The Odyssey” -yritykseltä. Kokeillessaan uusia lasejaan hän imeytyi yhtäkkiä vangiksi Loputon Luuppi -virtuaaliavaruuteen.

Tehtävänä on kulkea labyrinttimaisella avaruusasemalla etsien johtolankoja ja vapauttaa miesparka kurimuksestaan. Kukin vuorollaan tiimin jäsenet suunnistavat virtuaalimaailmassa samalla kun tiimikaverit etsivät reaalimaailmassa ratkaisut lukkomoduuleihin pakohuoneiden ovien avaamiseksi. Kommunikoidakseen tiimit hyödyntävät yrityksesi yhteisesti käyttämää videokokoussovellusta (esimerkiksi Zoomia).

Virtuaalimaailman pakohuonepeli on myös kilpailu tiimien välillä. Tunnelma tiivistyy ja pelisession tahti kiristyy pistetilanteen päivittyessä reaaliaikaisesti.

Lue lisää Loputon Luuppi - Onlinesta >>

Katso kaikki Venuusta löytyvät etäelämykset >>


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät etäjuhlat: 8 parasta vinkkiä

Parjaat juhlaideat 2020: järkkää nämä juhlat koronakevään jälkeen


Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku