Joulu on jo ovella, tai vähintäänkin pikkujoulusesonki on jo mielessä. Jos olet oikea onnenmyyrä, ja päässyt firman tai kaveriporukan pikkujoulujen järjestelykomiteaan – onneksi olkoon!

Parhaat pikkujoulut erottaa kehnoista jokin yhteinen puuha tai tekeminen, joka saa ihmiset viihtymään yhdessä pitkälle yöhön. Katso tästä 10 suosikkitekemistämme tämän vuoden pikkujouluihin:

Studio Shangri-La / Burleski, Helsinki

Studio Shangri-La / Burleski - tekemistä ja aktiviteetteja pikkujouluihin / Venuu.fi
Studio Shangri-La / Burleski

Jos pikkujouluporukkanne suonissa virtaa rakkaus näyttäviä esityksiä kohtaan, Studio Shangri-Lan burleski on just teille!

Tanssia, performanssia, glamoröösejä asuja ja mukaansantempaavia ohjelmanumeroita pursuava burleski-ilottelu taipuu pikkujouluihin kuin pikkujouluihin. Voit varata pikkujouluihisi haluamasi rautaisten ammattilaisten vetämän burleskiesityksen; miltä kuulostaisi vaikka leikkisä salakapakka- tai fiftariteema?

Eloisammalle pikkujouluporukalle on räätälöitävissä myös ikimuistoinen burleskitunti, jossa ohjaaja johdattelee juhlapoppoon sopivan tasoiseen burleskikouluun. Tunti voidaan pitää studiolla tai teidän pikkujoulupaikalla, kokemus on molemmissa hersyvän ihana ja ikimuistoinen.

Lue lisää Studio Shangri-Lan burleskista »

Rock 'n' roll -teemajuhla, Vantaa

Rock 'n' roll -teemajuhla / tekemistä pikkujouluihin - Venuu.fi
Rock 'n' roll -teemajuhla

Elvis elää – ainakin näissä pikkujouluissa! Näyttävän juhlatalon Villa Smedsin navetan ylisillä on tilaa luoville pikkujouluille, ja mikäs sen menevämpi teema kuin rock 'n' roll tai jokin muu talon tarjoamista valmiista juhlateemoista.

Tilan kookas esiintymislava, hurmaavat kattoparrut ja avara yleisilme antavat tilaa luoville pikkujoulujärjestelyille. Laittakaa kellohameet päälle ja brylcreemiä fledaan, ja koristelkaa juhlasali rokkiteeman mukaisesti. Villa Smedsin päräyttävästä somistevuokraamosta voitte vuokrata täydelliset koristeet, myös moneen muuhun juhlateemaan. Tämä tila on teemajuhlien koti.

Tilan tapahtumatuotantotiimi on korvaamaton apu teemajuhlajärjestelyissä. Jos siis haluat näyttävät teemapikkujoulut ilman yltiömäistä järjestelystressiä, tämä on vuosisadan diili.

Lue lisää Villa Smedsin teemajuhlista »

Room Escape Tampere

Room Escape Tampere / tekemistä pikkujouluihin - Venuu.fi
Room Escape Tampere

Miksi istuskella joulutorttuvadin ääressä, kun pikkujoulut voi viettää näin jännittävissä merkeissä? Room Escape Tampere tarjoilee ikimuistoisia pakohuonepelejä isoillekin pikkujouluporukoilla upean Finlaysonin tehdasalueen huipulla.

Kahdeksaan eri pakopelihuoneeseen mahtuu yhteensä jopa 48 pelaajaa kerrallaan, ja vaihtelevista, kutkuttavista pulmapeleistä voi valita juuri ne, jotka istuvat pikkujouluporukan makuun.

Pakohuonepelien yhteispeliä vaativat ja yhteisiä onnistumisen kokemuksia tarjoilevat pelit ovat hulvatonta ja palkitsevaa ajanvietettä pikkujouluihin. Voit myös vuokrata koko kerroksen juhliisi, ja viihtyä vielä vähän pidempäänkin.

Lue lisää Room Escape Tampereesta »

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge / tila ja tekemistä pikkujouluihin - Venuu.fi
Roba Lounge

Tyylikästä pikkujoulutunnelmaa tarjoilee Roba Lounge, luksusta huokuva edustustila Helsingin paraatipaikalla, parhailla pelipaikoilla Iso Roballa.

Roba Loungen sametinpehmeään syleilyyn on ihana sulkeutua rentojen ja yhteisöllisten pikkujoulujen viettoon. Laita näyttävän spaosaston sauna kuumenemaan, pitäkää yhteinen kokkauskurssi tai cocktailkoulu tilan täysin varustellussa keittiössä, tai pitäkää perinteinen karaokekisa pikkujouluporukan kesken.

Roba Loungessa varustelu viihtymiseen on huipussaan oleskelutilasta luksussaunaan saakka. Voit muotoilla pikkujoulujen ohjelman mieleiseksesi, ja keskittyä juhlaporukkasi kanssa elämästä nauttimiseen.

Lue lisää Roba Loungesta »

Hiisi Resort, Nummela

Jos kaipaat pikkujouluiltasi pakoa kaupungin stressaavista ympyröistä, Hiisi Resortin kaksi kuvankaunista loma-asuntoa pelastavat pikkujoulusi.

Ympärivuotiseen käyttöön sopivat huvilat sijaitsevat lumoavan luonnon keskellä, omassa rauhassa. Kookkaalla nurmitontilla sijaitsevat kaksi huvilaa toimivat pikkujoulujesi keskuksina, mutta hauskanpitoa voi jatkaa saunojen, pihalla olevan paljun sekä suuren ulkoporealtaan syleilyssä, jonka jälkeen on aika nauttia höyryävät glögit lapinkodan tulien äärellä.

Huvilan loimuava takka ja lähistöllä sijaitsevat upeat reippailu- ja hiihtomaastot antavat rajattomasti mahdollisuuksia pikkujouluaktiviteeteiksi. Voitte nauttia luonnosta ja joulusaunasta ja käpertyä sen jälkeen kotoisaan joulun ihmemaahan sisätiloihin. Mitä muuta voi pikkujouluiltaan toivoa?

Lue lisää Hiisi Resortista »

Sushibar+Wine -sushikurssi, Helsinki

Ssuhibar+Wine -sushikurssi / Tekemistä pikkujouluihin - Venuu.fi
Sushibar+Wine -sushikurssi

Herkkusuiden unelmapuuha pikkujouluihin on Sushibar+Winen sushikurssi. Erinomaisen sushin saloihin pääsee tutustumaan omin käsin joko Sushibar+Winen Korjaamon tiloissa, tai tilaamalla kurssin omalle pikkujoulupaikalleen.

Keittiömestari johdattelee kurssilaiset makien ja nigirien teon herkulliseen maailmaan. Samalla tutuksi tulee sushien historia ja se, mikä tekee itse tehdystä sushista erinomaisen.

Inspiroivan ja hauskan yhteisen ohjelmanumeron kruunaa itse tehtyjen sushien nauttiminen, ja kilistely — tietysti. Yhteensopivan viinipaketin voit varata suoraan osaksi kurssia.

Lue lisää Sushibar+Winen sushikurssista »

Megazone Tampere / Laserseikkailu

Megazone Tampere / Laserseikkailu - tekemistä pikkujouluihin / Venuu.fi
Megazone Tampere / Laserseikkailu

Asuuko pikkujouluporukkasi sisimmässä taistelija? Nappaa laserase hyppysiin, ja mittelö pikkujouluporukan herruudesta voi alkaa!

Hulvattoman hauska, liikunnallinen ja hoksottimia vaativa megazone-elämys Tampereella saa vipinää juhlakansan kinttuihin. Kaiken kuntoisille kustomoitavissa oleva peli vaatii vain seikkailunhalua, ja palkitsee leikkimielisellä kisailulla futuristisessa laserympäristössä.

Laseraseet ja muut varusteet tulevat talon puolesta, ja ryhmälle opetetaan pelin salat ennen peliä. Upea valaistus ja musiikki vievät takuuvarmasti koko ryhmän mennessään!

Lue lisää Laserseikkailusta »

Purpurin georgialaiset pidot, Helsinki

Purpurin georgialaiset pidot - tekemistä pikkujouluihin / Venuu.fi
Purpurin georgialaiset pidot

"Supra" tarkoittaa ehtoja georgialaisa pitoja, joissa ruoasta, juomasta ja railakkaasta yhdessäolon tunnelmasta ei tingitä.

Hurmaavista herkuistaan tunnetun georgialaisen ravintola Purpurin pidot ovat ihastuttava pakettiratkaisu pikkujouluihin, joilta halutaan jotain uutta, mutta helppoa järjestää. Valitse haluamasi jaettava menu lyhyemmän tai pidemmän kaavan mukaan, valitse seurueellesi sopivin juomapaketti ja saavu paikalle valmiina juhliin!

Jos kaipaat pikkujouluihisi lisäelämyksiä, voit varata pidot myös yhdistettynä saunareissuun upeassa Löylyssä!

Lue lisää Purpurin georgialaisista pidoista »

Taidesukellus®-työpaja, Helsinki

Taidesukellus-työpaja / tekemistä pikkujouluihin / Venuu.fi
Taidesukellus -työpaja

Pimeään talviaikaan luovuus on monilta kadoksissa, mutta täältä sen löydätte! Pikkujouluporukoiden luova Taidesukellus-työpaja on innostava tapa päästää pikkujoulupoppoon luovat ideat liikkeelle.

Tyhjän paperin pelkoa vastaan taisteleva ja ryhmähenkeä kasvattava taidesukellus saa aratkin taiteen uudet tekijät luomaan jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Taitotasolla tai inspiraatiolla ei ole merkitystä, vaan työpaja herättelee joka vieraan luovia taitoja helposti lähestyttävien tehtävien avulla.

Pikkujouluja varten voit tilata työpajan juhlapaikallesi, ja yllättää koko joukon upealla luovuusilottelulla, josta muistoksi jää taatusti uniikki omatekemä taideteos.

Lue lisää Taidesukellus-työpajasta »

Christmas Quickfire

Christmas Quickfire - tekemistä pikkujouluihin / Venuu.fi
Christmas Quickfire

Näihin pikkujouluihin saapuu pukki, mutta ei lahjojen vaan visaisten tehtävien kera. Sinun ja juhlaporukkasi pitää suoriutua niistä – äkkiä!

Christmas Quickfire on mukaansatempaava ja nopeatempoinen ryhmäaktiviteetti, jonka voi järjestää haluamassanne pikkujoulutilassa. Tabletin antamia tehtäviä pitää ratkoa pienryhmissä, tiimityötä ja omaa älliä käyttäen. Tehtävät vaihtelevat visailukysymyksistä pöydällä tehtäviin kädentaitoja mittaaviin tehtäviin ja valokuvaushaasteisiin.

Tämä aktivtettti on nappivalinta niille, jotka haluavat pitää hauskaa ryhmässä, ja joka nauttii pienestä kilpailuhenkisyydestä.

Lue lisää Christmas Quickfiresta »


Ethän unohda hommata pikkujouluille tekemisen lisäksi paikkaa ja herkkusafkoja!

Löydä unelmiesi pikkujoulutila täältä »

Täältä cateringit pikkujoulutarjoiluja hanskaamaan »


Lue seuraavaksi:

Pikkujoulubingo: lataa pikkujoulujen hauskin ohjelmanumero

Pikkujoulut tulossa? Vältä 7 yleistä pikkujoulumokaa sekä vinkit onnistumiseen


Pikkujoulut Helsinki | Pikkujoulut Espoo | Pikkujoulut Vantaa | Pikkujoulut Turku | Pikkujoulut Tampere | Pikkujoulut Jyväskylä | Pikkujoulut Oulu

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required