Valmistujaiset, häät, polttarit, virkistyspäivä, edustustilaisuus, kokous tai syntymäpäivät. Oli tiedossa mikä tahansa yksityis- tai yritystilaisuus, johon tarvitset pitopalvelua Turusta, löydät tästä artikkelista koottuna parhaat vaihtoehdot. Näiden pitopalveluiden herkulliset tarjoilut kruunaavat tärkeät tilaisuudet!

1. Miss Klose Smokery & BBQ

Miss Klose Smokery & BBQ - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Miss Klose Smokery & BBQ tuo sihisevän ylelliset BBQ-herkut tapahtumaasi. Perinteiseen tyyliin hitaasti ja ammattitaidolla savussa kypsytetyt lihaherkut sekä luovat BBQ-innovaatiot, kuten savustettu halloumi tai rommilohi, voittavat suurenkin nälän.

Ehta, kookas savustin tuodaan myös tapahtumapaikalle, ja vetonaula juhliisi on valmiina! Miss Klose Smokery & BBQ tarjoaa tapahtumiin myös BBQ-kursseja, joissa opit grillimaailman supertähdeksi. Ensiluokkaiset raaka-aineet ja rakkaus ruokaan näkyvät.

Lue lisää Miss Klose Smokery & BBQ:sta »

2. Ripauksen parempi catering

Ripauksen parempi catering - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Ripaus räätälöi jokaisen tilaisuuden tarjoilut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Järjestitpä tunnelmallisia illallisia tai buffetruokailua suurelle vierasmäärälle, Ripaus on oikea kumppani huolehtimaan tarjoiluista! Tarjoilujen lisäksi voit vuokrata myös tarjoilu- ja ruokailuastiat.

Lue lisää Ripauksen parempi cateringista »

3. Tårget Catering

Tårger Catering - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Persoonalliset ja herkulliset tarjoilut juhlaan kuin juhlaat järjestyy Tårget Cateringilta. Tårgetin tarjoiluissa yhdistyvvät skandinaavisen raikkaat maut ja maailmalta haettu inspiraatio. Olipa kyseessä pienimuotoiset perhejuhlat tai iso yritystapahtuma, Tårget loihtii elegantit ja maistuvat tarjoilut.

Lue lisää Tårget Cateringista »

4. Sunborn Catering

Sunborn Catering - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Sunborn Catering panostaa innovatiiviseen, toimivaan ja joustavaan kokonaisuuteen. Laadukkaat, tuoreet raaka-aineet ja tinkimätön ote ruoan valmistukseen takaavat herkulliset tarjoilut jokaiseen juhlaan ja tilaisuuteen. Ruoan lisäksi Sunborn Cateringin kautta järjestyy tarvittaessa henkilökunta, kalusteet ja somisteet.

Lue lisää Sunborn Cateringista »

5. Pasta Box Catering

Pasta Box Catering - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Nopea ja näppärä tarjoilu niin juhliin kuin kokouksiin! Pasta Boxin laadukkaat ja herkulliset pasta-annokset toimitetaan biohajoavissa laatikoissa suoraan tilaisuuteen. Kätevät annokset sopivat vaikkapa saunailtoihin, kokouksiin, lounaalle tai muihin tilaisuuksiin.

Lue lisää Pasta Box Cateringista »

Pitopalvelu hinnat – mistä ne koostuvat? 🥂

Catering-firmojen hintatasot vaihtelevat monesta eri syystä. Listauksesta näet kaikki eri kriteerit jotka vaikuttavat pitopalveluiden hintoihin:

✔ Brändi – Tunnetut ja vakiintuneet ravintolat ja catering-yritykset, joilla on vahva brändimaine, voivat periä korkeampia hintoja tarjoamansa arvon perusteella.

✍🏼 Asiantuntemus ja kokemus – Catering-firmoilla, joilla on erikoisosaamista tietyntyyppisistä tapahtumista tai annoksista voivat periä korkeampia hintoja ainutlaatuisten ja poikkeuksellisten kulinaaristen kokemusten perusteella.

🥕 Raaka-aineiden laatu – Ainesosien laatu vaikuttaa merkittävästi hinnoitteluun – korkealaatuiset, luomutuotteet, paikallisesti tuotetut tai ensiluokkaiset ainesosat hinnoitellaan eri tavalla.

🍝 Tarjottavat ruokalajit – Tarjottavien ruokalistojen monipuolisuus sekä toivotut tai tarvittavat räätälöinnit voivat aiheuttaa lisäkustannuksia. Esimerkiksi à la carte-, maistelu-, ja buffet-menut hinnoitellaan toisin!

🧑🏼‍🍳 Henkilökunnan ammattitaito ja palvelu – Henkilökunnan koulutuksen taso, asiantuntemus ja ammattitaito.

🎉 Tapahtuman suuruus ja vaatimukset – Suuremmat tapahtumat vaativat automaattisesti enemmän resursseja, henkilökuntaa ja logistista koordinointia, jotka johtavat korkeampiin kustannuksiin ja hintoihin. Pienemmät tapahtumat taas onnistuvat pienemmällä budjetilla.

📍 Sijainti – yritysten kulut, kuten vuokra, työvoima ja logistiikka vaihtelevat eri kaupunkien välillä ja niillä on luonnollisesti suora vaikutus kokonaiskustannuksiin.


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Helsingissä

Top 5 pitopalvelut Tampereella


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required