Vuokrasauna on paras paikka viettää yhteistä aikaa ja nauttia tilaussaunan lämpöisistä löylyistä. Tsekkaa tästä meidän ikisuosikit ja löydä oma vuokrattava saunatila elämäsi illanviettoon.

Furuvik rantasauna, Helsinki

Seisten: 30 Istuen: 30
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Tätä ihastuttavaa punaista rantasaunaa pittoreskimpää löylyttelypaikkaa saa hakea! Ihanaksi saunaksi entisöity vanha verkkovaja on aivan veden äärellä, voit siis saapua paikalle omaan laituriin vaikka veneellä. Rauhallisessa saunassa on lempeät löylyt, upeat maisemat ja paikalta löytyy myös palju. Saunailta täällä kruunaa synttärit, polttarit tai muun upean tapahtuman.

Lue lisää ja varaa Furuvikin rantasauna »

Pähkinäsauna, Vantaa

Seisten: 20 Istuen: 10
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Leppoisa saunatila Länsi-Vantaan Pähkinärinteessä tarjoilee upean yhdistelmän saunomista, uintia ja kisakatsomon jännitystä innokkaille saunojaporukoille. Voit pulahtaa lauteilta upeaan sisätiloissa sijaitsevaan uima-altaaseen ja nauttia omista virvokkeista sekä tarjoiluista ketterästi omasta keittiöstä käsin.

Lue lisää ja varaa Pähkinäsauna »

Sihi Saunatila, Espoo

Seisten: 30 Istuen: 18
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Takassa loimuava tuli, kippistely privaatilla kattoterassilla ja saunominen pitkän kaavan mukaan – niistä on hyvä vuokrasauna tehty. Suosittu Sihi Saunatila on varusteltu huippuunsa: paikalta löytyy saunan lisäksi 55 tuuman TV, jääkaappi, grilli, äänentoistojärjestelmä ja astiasto. Voit yhdistää varaukseesi myös ulkoporealtaan lempeiden kuplien käytön. Täällä juhlat tuntuvat takuulla juhlilta, ja voit viettää rentoa yhteistä aikaa pippaloiden tai jopa synttäri-illallisen muodossa.

Lue lisää ja varaa Sihi Saunatila »

Mäkelänkadun sauna, Helsinki

Seisten: 50 Istuen: 40
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Upeat puitteet ja kodikasta tunnelmaa huokuva Mäkelänkadun sauna tarjoaa tyylikkyyden lisäksi myös runsaasti monipuolisuutta. Saunaosastolta löytyy tilavan saunan lisäksi myös pulahdusallas, jossa löylyjen jälkeinen viilentyminen tapahtuu käden käänteessä! Tilan sydämessä sijaitseva takka-alue ja hyvin varusteltu edustustila tarjoavat niin mukavuutta kuin käytännöllisyyttä täydelliseen saunailtaan!

Lue lisää ja varaa Mäkelänkadun sauna »

Tampellan Panoraamasauna, Tampere

Seisten: 50 Istuen: 50
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Tähyile Tampereen kattojen ylle lempeistä löylyistä nauttien. Tampellan Panoraamasaunan lumoavat maisemat salpaavat paatuneemmankin tamperelaisen hengityksen kätevästi Tampereen keskustassa. Uudenkarheassa tilassa kaikki on mutkattomasti valmiina mukavaan yhteiseen illanviettoon.

Lue lisää ja varaa Tampellan Panoraamasauna »

Saunalautta Turku

Seisten: 12 Istuen: 12
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Koe säväyttävä elämys ja tuo juhlaporukkasi Saunalautta Turun kyytiin. Söpöllä saunalautalla on mahdollisuuksia vaikka mihin: sauno, pulahda veteen, grillaa kattoterassilla tai istuskele avokeittiössä omien herkkutarjoilujesi ääressä. Saunalautta puksuttelee vesillä tasaista kyytiä ja voidaan parkkeerata uimataukoa varten. Tämä jos mikä on elämää.

Lue lisää ja varaa Saunalautta Turku »


Eikö sopivaa vuokrasaunaa löytynyt? Onneksi Venuu.fi:stä löytyy 1000 saunavaihtoehtoa vuokraajaansa vailla.

Löydä oma vuokrasaunasi Venuu.fi:stä »

Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

Vuokrasauna Helsingistä: katso kaikki Helsingin parhaat tilaussaunat

Saunalautta on juhlatilojen kingi: katso parhaat saunalautat juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required