Löylyä lisää ja saunailta pystyyn! Jos etsit vuokrasaunaa Helsingistä mahtavaan saunailtaan, synttäreille, polttareihin tai ihan muuten vaan, olet juuri oikeassa paikassa. Tsekkaa alta meidän suosikkitilaussaunat Helsingin alueelta ja olet askeleen lähempänä elämäsi saunailtaa upeassa ja uniikissa vuokrasaunassa.

Vinkki: lähetä saunaporukallesi My Helsingin 10 faktaa saunomisesta ennen saunailtaa ja nauttikaa saunomisesta täysin rinnoin!

Lääkäritalo / Näköalasauna

Lääkäritalon Näköalasauna on upea vuokrasauna, jonka lauteilta aukeaa näkymät Helsingin kattojen ylle - Venuu.fi
Lääkäritalo / Näköalasauna

Seisten: 14 Istuen: 14
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Tsekkaa tää: vuokrasauna, jota ei turhaa Näköalasaunaksi kutsuta! Jopa kahdella saunalla varustettu tila hivelee tiukimmankin tyylikriitikon silmiä. Anna löylyjen sihistä, ota mukava asento loungle-tilan lepotuoleissa ja ihaile maisemia omalta parveketerassilta. Täydellinen saunailta on taattu. Äläkä jätä hommia vain mielikuvituksen varaan, Lääkäritalon Näköalasauna kannattaa testata itse!

Varaa Lääkäritalon Naköalasauna »

Saunat.fi Lauttasaari

Saunat.fi Lauttasaaren oleskelutila ja kattoterassi on vuokrasaunojen aatelia - Venuu.fi
Saunat.fi Lauttasaari

Seisten: 30 Istuen: 30
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Täällä on kaikki mitä eeppiseen saunailtaan tai juhlaan tarvitset: tilava sauna, tyylikästä oleskelutilaa, upea privaatti kattoterassi ja helpot kulkuyhteydet kotoisan Larun syleilyyn. Edustavassa saunatilassa onnistuu vaikka minkälaiset tapahtumat ja omien tarjoilujen tuominenkin on mahdollista!

Varaa Saunat.fi Lauttasaari »

Uunisaari / Iso-Uuni

Uunisaaren vuokrasauna Iso-Uuni tarjoaa ihanaa saaristotunnelmaa aivan Helsingin edustalla - Venuu.fi
Uunisaari / Iso-Uuni

Seisten: 20 Istuen: 20
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Uunisaari, merimaisemat ja lempeät löylyt – ah! Jätä arjen murheet mantereelle ja ota rennosti. Uunisaaren suurempi vuokrasauna Iso-Uuni sopii täydellisesti noin 20 hengen juhlapäivään ja illanviettoihin aina polttareista tiimi-iltaan. Pulahda meriveteen vain muutaman metrin päästä saunalta tai nauti maisemista terassin poreammeen kuplissa. Tarjoilut järjestyy suoraa talon puolesta, joten helppo ja rento saunailta on taattu!

Varaa Iso-Uuni »

G Livelab / The Suite

G Livelab The Suite on ehkä jopa koko Helsingin tyylikkäin vuokrasauna värikkäine yksityiskohtineen - Venuu.fi
G Livelab / The Suite

Seisten: 50 Istuen: 30
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Kyllä

Jos kuitenkin jotain ylellisempää? Kaartinkaupungin komeissa puitteissa sijaitseva The Suite on elämyksellisistä urbaaneista vuokrasaunoista kenties hienoin. Kookkaassa oleskelutilassa samettia ja rentoja loikoilupaikkoja riittää. Myös tilan sauna on upean moderni ilmestys ja kaupungin vilinää voi seurata tilan omalta pikkuparvekkeelta. Sano blingille kyllä!

Varaa The Suite »

Villa Ivan Falin / Sauna

Villa Ivan Falin vuokrasauna meren rannalla Vuosaaressa ihastuttaa mökkitunnelmallaan - Venuu.fi
Villa Ivan Falin / Sauna

Seisten: 15 Istuen: 15
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Ei

Helsingin Vuosaaren rannalla, metsän suojissa sijaitseva Villa Ivan Falin on ihana paikka illanvietolle saunan merkeissä! Villan vuokrasauna sopii enimmillään 15 hengen poppoolle. Saunan lisäksi käytössä on tunnelmallinen takkahuone sekä pitkä, jo vuonna 1916 rakennettu laituri, josta pulahtaa mereen. Huhujen mukaan vuokrasaunassa on saunonut jopa itse näyttelijälegenda Tauno Palo!

Varaa Villa Ivan Falinin sauna »

Saunalautta.fi m/s Spa

Saunalautta.fi m/s Spa:ssa yhdistyy täydellisesti vuokrasauna ja veneily - Venuu.fi
Saunalautta.fi m/s Spa

Seisten: 12 Istuen: 12
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Onko parempaa tapaa kokea meri-Helsinki kuin upean saunalautan kyydistä? Tämän uniikkia spaelämystä tarjoilevan vuokrasaunan kannella kelpaa ihastella maisemia ja vilvoitella erinomaisten löylyjen tai mereen pulahtamisen jälkeen.

Varaa Saunalautta.fi m/s Spa »

VillageWorks | Sky Lounge

VillageWorksin Sky Lounge on vuokrasauna vailla vertaa, tästä ei maisemat parane! - Venuu.fi
VillageWorks | Sky Lounge

Seisten: 40 Istuen: 40
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Täältä näet upeimmat maisemat Helsingin kattojen yli! Yrityskäyttöön vuokrattava Sky Lounge on saunatilojen helmi ja hohtaa uutuuttaan: suuri sali juhlimiseen tai hengailuun sekä tilava sauna huippumaisemilla lunastavat korkeatkin odotukset. Myös upea lasiseinäinen kattoterassi on koettava itse.

Varaa Sky Lounge »

Juju Yrityskampus/ Retrosauna 5 krs.

Juju Yrityskampuksen Retrosaunan lauteille mahtuu kerrallaan isompikin porukka - Venuu.fi
Juju Yrityskampus/ Retrosauna 5 krs.

Seisten: 35 Istuen: 20
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Tyylikkään retroa tunnelmaa Helsingin Pitäjänmäessä! Tämä vuokrasauna on nappivalinta moneen tapahtumaan: rennot kokoukset, polttarit kaveriporukan kesken, menevät synttärit tai vaikka firman pikkujoulut. Upean, pyöreän saunan lauteille mahtuu löylyjen ääreen isompikin porukka ja oleskelutila tuo lisää tilaa illanviettoon. Tuo itse omat juomat ja ruoat tai anna Jujun pitää näistä huoli!

Varaa Retrosauna »

BOB W - PENTHOUSE TOWER W/ SAUNA

BOB W - PENTHOUSE TOWER W/ SAUNA on tyylikäs penthouse saunan kera – Venuu.fi
BOB W - PENTHOUSE TOWER W/ SAUNA

Seisten: 7 Istuen: 7
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Luksuksen ja arjen upeiden elämysten ystävät, nyt tarkkana! Upean Bob W:n keskustapenthousessa on kaikki upeaan saunaelämykseen ja vielä vähän päälle. Suomalaisella designilla minttiin sisustetussa asunnossa voit yöpyä, hengailla, saunoa tilavasti ja tähyillä tähtitaivalle omalta parvekkeelta.

Varaa Penthouse Tower »

Löyly / Saunatilat

Maailmallakin suosiota herättäneen Löylyn vuokrasaunat voi buukata myös omaan tilaisuuteen - Venuu.fi
Löyly / Saunatilat

Seisten: 80 Istuen: 80
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Niin arkkitehtuurillaan kuin saunoillaan kansainvälisestikin hurmanneen Löylyn saunatilat on mahdollista myös vuokrata vain oman porukan käyttöön – hot!🔥 Hulppeaan vuokrasaunojen kokonaisuuteen kuuluu kolme(!) saunaa: maisemasauna, savusauna ja privaattisauna, sekä lisäksi takkahuone ja pukuhuoneet. Ultimaattisen saunakokemuksen kruunaa Löylyn upea terassi sekä uinti meressä, tarjoiluja tietenkään unohtamatta.

Varaa Löylyn saunatilat »

Bob W Koti Katajanokka / Saunatila

Bob W Koti Katajanokan vuokrasaunan terassilla kelpaa istua iltaa paljuillen löylyjen välissä - Venuu.fi
Bob W Koti Katajanokka / Saunatila

Seisten: 20 Istuen: 8
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Kyllä

Hyppää design-altaan poreisiin ja nauti Katajanokan ylle aukeavista maisemista! Luksustunnelmaa tarjoava vuokrasauna ihastuttaa taatusti vaativammankin vieraan. Saunatila koostuu saunan lisäksi tilavasta, osittain katetusta terassista jo mainitun Drop-porealtaan kera sekä viihtyisästä oleskelutilasta. Nappaa omat ruokatarjoilut mukaan tai tilaa safkat esimerkiksi alakerrassa sijaitsevasta Via Tribunalista tai Oishi 18:sta.

Varaa Bob W Koti Katajanokan saunatila »

Villa Vuosanta / Lillvillan

Hemmottele kavereita tai työporukkaa Villa Vuosannan vuokrasaunan perinteisissä löylyissä - Venuu.fi
Villa Vuosanta / Lillvillan

Seisten: 15 Istuen: 8
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Eliel Saarisen suunnitteleman Villa Vuosannan pihapiirissä sijaitseva Lillvillan on kerta kaikkisen sympaattinen ja viihtyisä valinta niin tiimin kuin kaveriporukan saunailtaan, juhlaan tai kokoontumiseen! Jo 1800-luvulla pystytetty päärakennus tarjoaa käyttöönne oleskelutilat, mutta Lillvillanin timantti on kuitenkin tunnelmallinen saunarakennus, jonka pihapiirin täydentää terassi paljuineen sekä kota. Päärakennukseen voi myös jäädä 6 hengen voimin majoittumaan. Suuntaa siis kohti Vuosaarta ja valmistaudu loputtomiin "WAU" reaktioihin!

Varaa Villa Vuosannan Lillvillan »

UNITY Helsinki / Rooftop Sauna

UNITY Helsingin Rooftop Sauna on moderni vuokrasauna vaativampaankin makuun - Venuu.fi
UNITY Helsinki / Rooftop Sauna

Seisten: 12 Istuen: 12
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Kyllä

Kattoterassien ystävät hoi! Nouse korkeuksiin UNITY Helsingin vuokrasaunaan Jätkäsaaren sykkeessä. Moderni, uutuuttaan huokuva sauna hemmottelee pehmeillä löylyillään, josta voi siirtyä vilvoittelemaan yksityiselle kattoterassille. Tiimipäivän, synttärit tai vaikka pikkujoulut kruunaa samassa kerroksessa sijaitsevan Rooftop Barin nimikkodrinkit!

Varaa UNITY Helsingin Rooftop sauna »

Biitsi.fi Pasila / VIP-sauna

Biitsi.fi Pasilan vuokrasaunan ikkunasta voit seurata muun porukan beach volley -pelejä samalla löylyistä nauttien - Venuu.fi
Biitsi.fi Pasila / VIP-sauna

Seisten: 30 Istuen: 30
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Mä tuun kylmästä lämpimään 🎶 Jos Stadin lämpöaallot eivät aivan vakuuta, suuntaa ikitropiikkiin Pasilaan – täällä ei kylmä yllätä edes saunan ulkopuolella! Löylyistäkin pääsee kuitenkin nauttimaan Biitsin vuokrasaunassa, joka täydentyy viihtyisällä (sisä)oleskeluterassilla. Yhdistä saunomisiin myös enemmän tai vähemmän tiukat beach volley -kisat, jotka onnistuu saman katon alla!

Varaa Biitsin VIP-Sauna »

BeAlive Health Club / Saunatilat

BeAlive Health Clubin vuokrasaunan täydentää erittäin tilava terassi paljuineen - Venuu.fi
BeAlive Health Club / Saunatilat

Seisten: 15 Istuen: 15
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Supertilava sisäpihaterassi Töölön sydämessä? Check ✅ Lämpimät poreet jacuzzissa? Check ✅ Tyylikäs sauna kuumilla löylyillä? Check ✅ Jo pelkästään näillä spekseillä kannattaa siis buukata tämä säväyttävä vuokrasauna seuraavaan synttärijuhlaan tai vaikka tiimin virkistyspäivään. Viimeisen silauksen tuo vielä hemmotteluhetket koko porukalle – valitse sopiva setti BeAliven kosmetologi- ja hierontapalveluista!

Varaa BeAlive Health Clubin saunatilat »

Bank55 / Sauna & Lounge

Bank55 Sauna & Lounge on Lauttasaaren vuokrasaunojen helmi, josta ei tyylikkyyttä puutu - Venuu.fi
Bank55 / Sauna & Lounge

Seisten: 30 Istuen: 30
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Onnelisten saarella kelpaa kieltämättä olla onnellinen, kun naapurista löytyy tällainen vuokrasaunojen helmi! Lauttasaaressa, huippujen kulkuyhteyksien varrella sijaitseva tila on vastikään remontoitu viihtyvyys ja tyyli edellä – ja se näkyy. Upea kelohonkasauna on varustettu laadukkaalla TV:llä, jolloin leffa tai matsi voi pyöriä myös löylyjen ajan. Täydennä kattausta vielä erilaisilla lisäpalveluilla aina viinimaistelusta kyydityksiin!

Varaa Bank55 Sauna & Lounge »

Jollas89 / Rantasauna

Jollas89 / Rantasauna – varaa vuokrasauna Helsingistä Venuu.fi:stä
Jollas89 / Rantasauna

Seisten: 15 Istuen: 15
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Mökkitunnelmaa vailla, mutta matka vettä edemmäksi kalaan ei innosta? Ota suunnaksi Helsingin Jollas ja heittäydy rennon saunaillan vietäväksi yksityisellä hiekkarannalla. Upea ja viihtyisä rantasauna on nimetty jopa suojelukohteeksi! Kerää siis kaveri- tai duuniporukka yhteen, laita grilli sekä sauna kuumaksi ja vietä ikimuistoinen saunailta Jollas89:n vuokrasaunalla.

Varaa Jollas89 Rantasauna »

Roba Lounge II

Roba Lounge II hurmaa saunojat tyylikkyydellään ja loistavilla löylyillään - Venuu.fi
Roba Lounge II

Seisten: 50 Istuen: 25
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Harmonisen tyylikkäästi sisustettu Roba Lounge II ei jätä ketään kylmäksi puitteillaan, sijainnillaan – eikä yhtään vähempää löylyillään. Iltaa kelpaa viettää saunan lisäksi myös oleskelutilassa, jossa suuri näyttö, huippuluokan äänentoisto ja Singan karaokelaitteet pitävät porukan viihdytettynä. Tähän vuokrasaunaan voitte tuoda omat tarjoilut niin ruokien kuin juomien osalta, mutta halutessanne nämä voi jättää myös pitopalvelun huolehdittavaksi!

Varaa Roba Lounge II »

Katajanokan Kasino / Sauna Eversti

Katajanokan Kasinon vuokrasauna Eversti tarjoaa huolettoman saunaillan oman baarin kera - Venuu.fi
Katajanokan Kasino / Sauna Eversti

Seisten: 12 Istuen: 12
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Tiesitkö, että hulppean Katajanokan Kasinon kellarikerroksessa sijaitsee ihastuttava vuokrasauna? No nyt ainakin tiedät! Saunan vuokraan kuuluu aina myös viereinen Bunkkerikabinetti, joka tuo mukavasti lisätilaa illanviettoon. Vain muutaman askeleen päässä on myös oma baari, josta tilaisuuden juomatarjoilut järjestyvät näppärästi. Nälissään ei tarvitse myöskään iltaansa viettää, sillä Kasinon ravintola loihtii porukan toiveiden mukaisen saunamenun!

Varaa Katajanokan Kasinon sauna Eversti »


Edelleen tilaa vailla? Venuu.fi:stä löydät 170+ vuokrasaunaa Helsingistä

Katso kaikki vuokrasaunat »


Älä unohda myös kaikkea muuta tapahtumaasi, Venuu.fi:stä löydät ja buukkaat myös nämä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat »


Lue seuraavaksi:

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required