Saunatilat ovat mahtavia. Niissä järjestyy melkein kaikki tilaisuudet rennoista kokouksista, tiimipäiviin sekä kaveriporukan illanvietoista, polttareihin ja pieniin juhliin. Helsigistä löytyy paljon uniikkeja, tyylikkäitä ja rentoja vuokrattavia saunoja – tässä esitelty niistä parhaat!

1. Roba Lounge II

Roba Lounge II - Venuu.fi

Tyyliä. Tunnelmaa. Laatua. Roba Lounge II sijaitsee Helsingin sydämessä Iso Roobertinkadulla ja tarjoaa ensiluokkaiset puitteet kokouksiin, illallisiin, saunailtoihin ja pieniin juhliin.

Kapasiteetti: Istuen max. 30 hlöä, seisten max. 50 hlöä.

Lue lisää Roba Lounge II:sta »

2. Ruusuniemi

Ruusuniemi - Venuu.fi

Skandinaavisen tyylikäs Ruusuniemi on täydellinen tiimi, johtoryhmän tai pienen yrityksen kokoukseen ja illanviettoon. Sopii mainiosti myös pieniin juhliin. Plussaa Ruusuniemi saa rauhallisesta ja merellisestä sijainnista, uima-altaasta ja aurinkoisesta terassista!

Kapasiteetti: Istuen max. 50 hlöä, seisten max. 70 hlöä.

Lue lisää Ruusuniemestä »

3. Dylan Milk Sauna

Dylan Milk Sauna - Venuu.fi

Ruoholahdessa, Helsingin keskustan liepeillä, sijaitseva Dylan Milk Sauna tarjoaa tyylikkään ja viihtyisän sauna- ja oleskelutilan kokouksille, illallisille ja rennoille saunailloille. Tiloihin mahdollista tuoda omat tarjoilut, pienemmille ryhmille koko tilan voi jakaa kahteen.

Kapasiteetti: Istuen max. 40 hlöä, seisten max. 60 hlöä.

Lue lisää Dylan Milk Saunasta »

4. Krog Madame / Sauna- & edustustilat

Krog Madame / Sauna- ja edustustilat - Venuu.fi

Kampin kattojen yllä sijaitsee Ravintola Krog Madamen sauna- ja edustustila. Tilasta löytyy 2 isoa saunaa sekä mukava loungealue. Tila on vuokrattavissa arkena ja viikonloppuina kokouksiin, juhliin ja edustustilaisuuksiin.

Kapasiteetti: Istuen max. 20 hlöä, seisten max. 30 hlöä.

Lue lisää Krog Madamen saunatilasta »

5. Sauna2 City Helsinki

Sauna2 City Helsinki - Venuu.fi

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva edustustila, tilaussauna ja juhlahuoneisto. Moderni sisustus, tiiliseinä ja kattohirret luovat tilaan uniikin, kodikkaan tunnelman. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, laudeliina sekä keittiön astiasto.

Kapasiteetti: Istuen & seisten max. 30 hlöä.

Lue lisää Sauna2 City Helsingistä »

6. Business Center Papula / Santorini

Business Center Papula / Santorini - Venuu.fi

Edustava ja valoisa, ylimmän kerroksen edustustila Lauttasaaressa kokouspäiviin, illanviettoihin, polttareihin tai muihin juhliin. Tilat koostuvat takkahuoneesta, keittiöstä sekä pukuhuoneesta. Saunan lauteille mahtuu kerralla isompikin porukka!

Kapasiteeti: Istuen max 10 hlöä, seisten max. 25 hlöä.

Lue lisää Santorinista »

7. Vartiovene 55

Vartiovene 55 - Venuu.fi

Yksi Helsingin uniikeimmista saunatiloista on entiseen sotalaivaan kunnostettu Vartiovene 55. Vartioveneellä onnistuu rennot kokoukset, juhlat ja illanvietot. Erityismaininta ympärivuotisessa käytössä olevasta ulkoporealtaasta!

Kapasiteetti: Istuen max. 50 hlöä, seisten max. 60 hlöä.

Lue lisää Vartiovene 55:stä »

8. Uunisaari / Saunatilat

Uunisaari / Saunatilat - Venuu.fi

Kaivopuiston edustalla sijaitsevan Uunisaaren tunnelmalliset saunatilat on vuokrattavissa vuokrattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden. Talvella pääsee pulahtamaan avantoon ja kesällä meriveteen pääsee pulahtamaan hiekkarannalta tai laiturilta.

Kapasiteetti: Istuen max. 25 hlöä, seisten max. 10 hlöä.


Lue lisää Uunisaaren saunatiloista »

9. Urbansauna Kallio

Urbansauna Kallio - Venuu.fi

Sörnäisissä sijaitseva rouhean urbaani saunatila, jossa järjestyy jopa 50 hengen juhlat, kokoukset, saunaillat ja muut yritys- tai yksityistilaisuudet.

Kapasiteetti: Istuen & seisten max. 50 hlöä.

Lue lisää Urbansauna Kalliosta »

10. Hampaankolo

Hampaankolo - Venuu.fi

Kruununhaan tunnelmallisin tila Hampaakolo tarjoaa erinomaiset puitteet yksityistilaisuuksiin. Tiiliseinät ja nahkaiset nojatuolit luovat tunnelmallisen ja rennon ympäristön kaveriporukan saunailtaan tai tiimipäivään.

Kapasiteetti: Istuen & seisten max. 30 hlöä.

Lue lisää Hampaankolosta »


Lisää Helsingin saunatiloja löydät ja varaat helposti Venuu.fi:stä:

Katso kaikki Helsingin saunatilat »


Lue seuraavaksi:

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

5 x Tampereen parhaat saunat

20 upeinta tilaa pikkujouluihin

[Saunatilat Helsinki](https://venuu.fi/saunatilat-helsinki) | [Kokoustilat Helsinki](https://venuu.fi/kokoustilat-helsinki) | [Juhlatilat Helsinki](https://venuu.fi/juhlatilat-helsinki) [Festlokal Stockholm](https://venuu.se/festlokal-stockholm) | [Konferensrum Stockholm](https://venuu.se/konferensrum-stockholm) | [Bröllopslokal Stockholm](https://venuu.se/brollopslokal-stockholm) [Meeting Rooms Copenhagen](https://venuu.com/meeting-room-copenhagen) | [Wedding Venues Copenhagen](https://venuu.com/wedding-venues-copenhagen)

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required