Saunatilat ovat yksinkertaisesti mahtavia. Niissä järjestyy melkein kaikki tilaisuudet rennoista kokouksista, tiimipäiviin sekä kaveriporukan illanvietoista, polttareihin ja pieniin juhliin. Saunojahan Helsingistä löytyy moneen lähtöön, mutta nimenomaan saunatilat tapahtumien kehtoja: täydellinen kombo oleskelu- ja juhlatilaa sekä saunaa.🧖 Helsigistä löytyy paljon uniikkeja, tyylikkäitä ja rentoja vuokrattavia saunatiloja – tässä esitelty niistä parhaat!

Kuntatalo / Allasravintola Aallotar

Allasravintola Aallottaren mieletön sauna- ja allasalue hurmaa vieraat - Venuu.fi
Kuntatalo / Allasravintola Aallotar

Todellinen saunatilojen timantti Hensingin Kalliossa! Kuntatalon Allasravintola Aallotar on taatusti uniikki vuokratila niin saunailtoihin, juhliin kuin yritystilaisuuksiin. Täällä neliöitä riittää isommallekin porukalle: 20 metriseen altaaseen mahtuu kerralla useampikin polskimaan ja kaksi tilavaa saunaa istuttavat lauteilleen jopa 70 (!) henkeä. Rentoa kylpylätunnelmaa huokuvaan saunatilaan järjestyvät tarjoilut Aallottaren kautta.

Kapasiteetti: Istuen 80 / Seisten 120

Lue lisää Allasravintola Aallottaresta »

Roba Lounge II

Saunatila Roba Loungen tyylikäs pitkä pöytä mahdollistaa saunaillan ruokailun saman pöydän ääressä - Venuu.fi
Roba Lounge II

Tyyliä. Tunnelmaa. Laatua. Roba Lounge II sijaitsee Helsingin sydämessä Iso Roobertinkadulla ja tarjoaa ensiluokkaiset puitteet kokouksiin, illallisiin, saunailtoihin ja pieniin juhliin. Tyylikkäästi sisustettu saunatila hurmaa vaativammankin vieraan. Tuo omat ruoat ja juomat, tai anna pitopalvelun laittaa pöytä koreaksi!

Kapasiteetti: Istuen 30 / Seisten 50

Lue lisää Roba Lounge II:sta »

Ruusuniemi

Ruusuniemen upea oleskelutila merimaisemineen tuo ihanasti lisätilaa saunailtaan - Venuu.fi
Ruusuniemi

Skandinaavisen tyylikäs Ruusuniemi on täydellinen tiimi, johtoryhmän tai pienen yrityksen kokoukseen, saunailtaan ja illanviettoon. Upeasti sisustettu saunatila sopii mainiosti myös pieniin juhliin. Plussaa Ruusuniemi saa rauhallisesta ja merellisestä sijainnista, uima-altaasta ja aurinkoisesta terassista – täällä sielu lepää! Helsingin Vuosaaressa sijaiseva tila on ihanan rauhaisa, mutta silti niin lähellä kaikkea. Tämä niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille vuokrattava saunatila kannattaa kokea itse!

Kapasiteetti: Istuen 50 / Seisten 70

Lue lisää Ruusuniemestä »

VillageWorks / Sky Lounge

Saunatila Sky Loungen kattoterassilta aukeaa upeat näkymät Helsingin ylle - Venuu.fi
VillageWorks / Sky Lounge

Yritystilaisuuksiin vuokrattavissa ole saunatila Sky Lounge on U-P-E-A! Helsingin kattojen ylle aukeavat panoraamamaisemat ja mieletön, avara terassi Autotalon katolla on vertaansa vailla. Saunomisen lisäksi iltaa kelpaa viettää tilavassa juhla- ja oleskelutilassa, jossa järjestyy näppärästi niin kevyet minglaukset kuin istuvat illalliset. Täällä järjestetyt yritysjuhlat jäävät taatusti jokaisen vieraan mieleen!

Kapasiteetti: Istuen 40 / Seisten 40

Lue lisää Sky Loungesta »

Saunat.fi City Helsinki

Saunat.fi City Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva edustustila, tilaussauna ja juhlahuoneisto. Moderni sisustus, tiiliseinä ja kattohirret luovat tilaan uniikin, kodikkaan mutta tyylikkään tunnelman. Tilavuokraan kuuluu pyyhkeet, laudeliina sekä keittiön astiasto. Tämä saunatila on taattu hitti niin synttäreissä ja polttareissa kuin pikkujouluissa ja kokouspäivissä. Täällä voi halutessaan pitää kiukaan kuumana läpi yön!

Kapasiteetti: Istuen 30 / Seisten 30

Lue lisää Saunat.fi City Helsingistä »

Vartiovene 55

Jylhä merivoimien vanha sotalaiva Vartiovene 55 tarjoaa uniikit saunapuitteet merellä - Venuu.fi
Vartiovene 55

Yksi Helsingin uniikeimmista saunatiloista on entiseen Merivoimien sotalaivaan kunnostettu Vartiovene 55. Vartioveneellä onnistuu rennot kokoukset, juhlat ja illanvietot. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla jopa 15 henkeä, jonka lisäksi sisätiloissa on kaksi viithyisää salonkia. Erityismaininta ympärivuotisessa käytössä olevasta ulkoporealtaasta! Risteilyt merellä onnistuvat parhaimmillaan 60 hengelle, mutta laituritilaisuudessa osallistujia voi olla enemmänkin.

Kapasiteetti: Istuen 50 / Seisten 60

Lue lisää Vartiovene 55:stä »

Uunisaari / Iso-Uuni

Uunisaari / Saunatilat - Venuu.fi
Uunisaari / Iso-Uuni

Kaivopuiston edustalla sijaitsevan Uunisaaren tunnelmalliset saunatilat on vuokrattavissa vuokrattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden! Pulahda virkistävään meriveteen niin kesäisin kuin talvisin tai nauri ulkoporealtaan lämpimistä poreista terassilla, merimaisemia ihaillen. Uunisaaren vuokrasaunoista suurempi, Iso-Uuni, on mainio valinta maksimissaan 20 hengen saunailtaan, synttäreihin sekä muihin juhliin ja kokoontumisiin!

Kapasiteetti: Istuen 20 / Seisten 20

Lue lisää Uunisaaren saunatiloista »

Mäkelänkadun sauna

Mäkelänkadun sauna

Täältä löydät hulppeat edustuspuitteet isommallekin porukalle! Parhaimmillaan 50 henkeä sovittava saunatila koostuu tyylikkäästä lounge-alueesta sekä saunaosastosta. Tilan keskiössä lämmittää upea takka, jonka ympärillä kelpaa viettää iltaa monenlaisen juhlan ja kokoontumisen merkeissä. Tilavan saunan lauteille mahtuu kerrallaan jopa 20 henkeä ja saunakokemuksen kruunaa pulahdusallas, jossa voi käydä viilentymässä!

Kapasiteetti: Istuen 40 / Seisten 50

Lue lisää Mäkelänkadun saunasta »

VillageWorks / Santorini

VillageWorksin saunatila Santorinin lounge-tilaan tuo avaruutta suuret ikkunat - Venuu.fi
VillageWorks / Santorini

Edustava ja valoisa, ylimmän kerroksen edustus- ja saunatila Lauttasaaressa kokouspäiviin, illanviettoihin, polttareihin tai muihin juhliin. Tilat koostuvat takkahuoneesta, keittiöstä sekä pukuhuoneesta. Saunan lauteille mahtuu kerralla isompikin porukka! Saunatilan timanttina on suuri kattoterassi, josta aukeaa upeat merimaisemat Pajalahden sataman ylle.

Kapasiteetti: Istuen 10 / Seisten 25

Lue lisää VillageWorksin Santorinista »

Hotel Rantapuisto / Rantasauna

Hotel Rantapuiston Rantasaunan oleskelutilasta aukeaa ihanat maisemat suoraa merelle - Venuu.fi
Hotel Rantapuisto / Rantasauna

Simppelin raikkaalla sisustuksella varustettu Hotel Rantapuiston Rantasauna ei taatusti petä niin löylyissä kuin maisemissakaan. Saaristolaistunnelmaa, mutta lähellä kaikkea – täydellistä! Tarjoilut saunatilaan järjestyvät hotellin toimesta, joten voit itse keskittyä vain nauttimaan valmiista herkuista. Saunaillan täydentää lämpimät poreet rantasaunan yhteydessä olevassa paljussa, aivan meren rannassa.

Kapasiteetti: Istuen 20 / Seisten 20

Lue lisää Hotel Rantapuiston Rantasaunasta »


Lisää Helsingin saunatiloja löydät ja varaat helposti Venuu.fi:stä:

Katso kaikki Helsingin saunatilat »


Lue seuraavaksi:

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

5 x Tampereen parhaat saunat

20 upeinta tilaa pikkujouluihin


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen