Etsinnässä saunatila Turusta? Tästä listasta löydät Turun parhaat saunatilat, joissa onnistuvat niin kokoukset, tiimi-illat, polttarit ja kaveriporukan illanvietot. Tiloja löytyy isoilla ja pienillä saunoilla, joten löydät varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Kerää porukka kasaan, vuokratkaa tila ja viettäkää rento ilta löylyistä nauttien!

1. Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

Villa Wolax Kommodorin rantahuvila

Ihana merihenkinen rantahuvila ja aito puusauna takaavat virkistävän ja onnistuneen tilaisuuden. Villa Wolaxin rantasaunassa mahtuu löylyistä nauttimaan jopa 25 saunojaa yhtä aikaa. Saunatilan helmenä on terassi ulkoporealtaineen sekä oma hiekkaranta!

Lue lisää Kommodorin rantahuvilasta »

2. Hyvinvointikeskus Lähde

Mik Mak Tilaussauna
Hyvinvointikeskus Lähde

Hyvinvointikeskus Lähteen viihtyisä saunatila Turun Puutarhakadulla on nappivalinta vaikkapa rentoon saunailtaan tai pikkujoulujen viettoon! Tässä vuokrasaunassa yhdistyy juuri sopivasti juhlavaa ja kodikasta tunnelmaa. Saunatilaan sopii viettämään iltaa mukavasti noin 30-40 henkeä. Monipuolinen tila tarjoaa täydellisen kombon avaraa yleistilaa sekä pienempiä nurkkauksia ja erotettavia tiloja esimerkiksi ruokailuun.

Lue lisää Hyvinvointikeskus Lähteestä »

3. Myyntimiesten Sauna

Kakskerran Hirvilampi Saunatilat
Myyntimiesten Sauna

Airiston merimaisemissa sijaitsevan Myyntimiesten Saunan vuokrasaunassa vietät kick-offin, rentouttavan retriitin, rapujuhlat tai vaikkapa saunaillan tiimin tai kaveriporukan kesken! Merimaisemia pääsee ihailemaan myös suoraa saunan lauteilta ja kuumien löylyjen jälkeen voi laiturilta pulahtaa virkistävälle uinnille. Saunatila tarjoilee puitteet parhaillaan 40 hengen tilaisuuksiin.  

Lue lisää Myyntimiesten Saunasta »

4. Nahkurin Kellari / Saunatilat

Nahkurin Kellari / Saunatilat
Nahkurin Kellari

Modernit ja tunnelmalliset tilat niin saunailtoihin, juhliin kuin kokouksiinkin aivan Turun keskustassa, kauppatorin läheisyydessä! Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat on täällä sallittu. Saunatilan ruokatarjoilut järjestyy helposti Nahkuri Kellarin kautta.

Lue lisää Nahkurin Kellarin Saunatilasta »

5. Airisniemen Kartano / Sauna

Airisniemen Kartano / Sauna - Venuu.fi
Airisniemen Kartano / Sauna

Skandinaavisen linjakas saunatila kutsuu viihtymään! Airisniemen Kartanon saunatilan voi vuokrata sellaisenaan tai päärakennuksen muiden tilojen yhteydessä. Saunan isolta terassilta auvautuu kauniit merimaisemat ja uimaan pääsee pulahtamaan rannan laitureilta.

Lue lisää Airisniemen Kartano saunasta »

6. TYYn sanatila

TYYn saunatila - Venuu.fi
TYYn sanatila

Yo-talon katutasosta löytyy tämä Turun keskustan saunatilojen helmi! Suuri oleskelutila muuntautuu monenlaisiin illanviettoihin aina saunailloista syntymäpäiviin kuin pikkujouluihinkin. Tilavaan saunaan mahtuu 12 saunojaa. Vuokrasaunalta löytyy myös hyvinvarusteltu keittiö, musiikkilaitteet ja televisio.

Lue lisää TYYn saunatilasta »

7. Kultaranta Resort / Lampola

Kultaranta Resort / Lampola - Venuu.fi
Kultaranta Resort / Lampola

Uniikit puitteet niin yritystilaisuuksiin kuin kaveriporukoiden juhliin, saunailtoihin tai vaikka polttareihin! Tunnelmallinen Lampola tarjoaa rentouttavan saunatilan upeissa saaristomaisemissa. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan jopa 12 saunojaa.

Lue lisää Lampolasta »

8. Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

RantaKertun Sauna - Venuu.fi
Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

Tyylikkään retrohenkinen saunatila Cigges Club muuntautuu kameleontin lailla juhlista kokouksiin ja rentoihin illanviettoihin. Tarjoilut hoituvat tarvittaessa Cigges Clubin kautta, joten voit vain saapua paikalle mukavaan illanviettoon! Halutessasi voit kuitenkin myös tuoda itse kaikki tarjoilut juomista ruokiin. Nauti pehmeistä löylyistä yhdessä ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa!

Lue lisää Cigges Clubin saunatilasta »

9. Saunarekka / Turku

Saunarekka / Turku - Venuu.fi
Saunarekka / Sauna on the road

Saunarekka – mikä upea konsepti! Jopa 16 metrinen sauna- ja viihdekeskus kyydittää juhlat haluamaasi kohteeseen. Saunarekasta löytyy 15 hengen sauna ja kabinetti, äänentoistojärjestelmä, kaksi jääkaappia ja televisio. Lisäksi tämän liikkuvan saunatilan pihalle voidaan pystyttää teltat ja laittaa grilli kuumaksi!

Lue lisää Saunarekasta »

10. Paratiisisaari / Savusauna Paula

Paratiisisaari / Savusauna Paula - Venuu.fi
Paratiisisaari / Savusauna Paula

Tyylikäs ja mieleenpainuva kokemus! Paratiisisaaren savusauna Paulan tiloista löytyy saunan lisäksi terassi, virkistävä palju sekä mahtavat saaristomaisemat. Paratiisisaaren upea saunatila sijaitsee Turun Saaristossa, Rymättylässä.

Lue lisää Savusauna Paulasta »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa? Katso lisää Turun saunatiloja Venuu.fi:stä!

Katso kaikki Turun saunatilat »


Lue seuraavaksi:

Turun juhlatilojen TOP 10

10x Helsingin parhaat saunat

20 upeinta tilaa pikkujouluihin


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required