Etsinnässä saunatila Turusta? Tästä listasta löydät Turun parhaat saunatilat, joissa onnistuvat kokoukset, tiimi-illat, polttarit ja kaveriporukan illanvietot. Tiloja löytyy isoilla ja pienillä saunoilla, joten löydät varmasti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Kerää porukka kasaan, vuokratkaa tila ja viettäkää rento ilta löylyistä nauttien.

1. Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

Villa Wolax Kommodorin rantahuvila

Ihana merihenkinen rantahuvila ja aito puusauna takaavat virkistävän ja onnistuneen tilaisuuden. Villa Wolaxin rantasaunassa mahtuu löylyistä nauttimaan jopa 25 saunojaa yhtä aikaa. Bonuksena ulkoporeallas!

Lue lisää Kommodorin rantahuvilasta »

2. Mik Mak / Tilaussauna

Mik Mak Tilaussauna

Mik Makin toimivat saunatilat sopivat pieniin saunailtoihin. Vilvoittele isolla terassilla kuumien löylyjen jälkeen ja nauti upeista maisemista. Omat juomat ja tarjoilut sallittu.

Lue lisää Mik Mak Tilaussaunasta »

3. Kakskerran Hirvilampi / Saunatilat

Kakskerran Hirvilampi Saunatilat

Kakskerran saarella sijaitsevan hirsihuvilan saunatiloissa vietät kick-offin, rentouttavan retriitin tai illan työporukan kesken. Kuumien löylyjen jälkeen mahdollisuus pulahtaa uimaan viereiseen lampeen.

Lue lisää Kakskerran Hirvilammen saunatiloista »

4. Nahkurin Kellari / Saunatilat

Nahkurin Kellari / Saunatilat

Modernit ja tunnelmalliset tilat niin saunailtoihin, juhliin kuin kokouksiinkin aivan Turun keskustassa, kauppatorin läheisyydessä. Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat on täällä sallittu.

Lue lisää Nahkur Kellarin Saunatilasta »

5. Airisniemen Kartano / Sauna

Airisniemen Kartano / Sauna - Venuu.fi

Skandinaavisen linjakas saunatila kutsuu viihtymään. Airisniemen Kartanon saunatilan voi vuokrata pelkästään tai päärakennuksen muiden tilojen yhteydessä. Saunan isolta terassilta auvautuu kauniit merimaisemat ja uimaan pääsee pulahtamaan rannan laitureilta.

Lue lisää Airisniemen Kartano saunasta »

6. TYYn sanatila

TYYn saunatila - Venuu.fi

Yo-talon katutasosta löytyy tämä Turun keskustan saunatilojen helmi! Suuri oleskelutila muuntautuu monenlaisiin illanviettoihin. Tilavaan saunaan mahtuu 12 saunojaa. Tilasta löytyy myös hyvinvarusteltu keittiö, musiikkilaitteet ja televisio.

Lue lisää TYYn saunatilasta »

7. Kultaranta Resort / Lampola

Kultaranta Resort / Lampola - Venuu.fi

Uniikit puitteet niin yritystilaisuuksiin kuin kaveriporukoiden juhliin, saunailtoihin tai vaikka polttareihin. Tunnelmallinen Lampola tarjoaa rentouttavat puitteet illanviettoihin. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan jopa 12 saunojaa.

Lue lisää Lampolasta »

8. RantaKertun sauna Ala'Sammio

RantaKertun Sauna - Venuu.fi

Tyylikäs ja uutuuttaan hohtava saunatila muuntautuu kameleontin lailla juhlista kokouksiin. Tarjoilut hoituvat tarvittaessa RantaKertun kautta, joten voit vain saapua paikalle mukavaan illanviettoon! Nauti pehmeistä löylyistä yhdessä ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa.

Lue lisää RantaKertun saunasta »

9. Saunarekka / Turku

Saunarekka / Turku - Venuu.fi

Saunarekka – mikä upea konsepti! 16 metrinen sauna- ja viihdekeskus kyydittää juhlat haluamaasi kohteeseen. Saunarekasta löytyy 15 hengen sauna ja kabinetti, äänentoistojärjestelmä, kaksi jääkaappia ja televisio. Lisäksi pihalle voidaan pystyttää teltat ja laittaa grilli kuumaksi!

Lue lisää Saunarekasta »

10. Paratiisisaari / Savusauna Paula

Paratiisisaari / Savusauna Paula - Venuu.fi

Tyylikäs ja mieleenpainuva kokemus! Paratiisisaaren savusauna Paulan tiloista löytyy saunan lisäksi terassi, virkistävä palju sekä mahtavat saaristomaisemat. Paratiisisaari sijaitsee Turun Saaristossa, Rymättylässä.

Lue lisää Savusauna Paulasta »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa? Katso lisää Turun saunatiloja Venuu.fi:stä!

Katso kaikki Turun saunatilat »

Lue seuraavaksi:

Turun juhlatilojen TOP 10

10x Helsingin parhaat saunat

20 upeinta tilaa pikkujouluihin


Saunatilat Turku | Kokoustilat Turku | Juhlatilat Turku
Festlokal Stockholm | Möteslokal Stockholm | Festlokal Göteborg
Wedding Venues Copenhagen | Meeting Rooms Copenhagen | Event Venues Copenhagen

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required