Oletko järjestämässä saunailtaa kavereille, polttareita tai kenties rentoa kokousta tai tiimipäivää? Venuu.fi:stä löydät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva vuokrattava saunan. Tähän blogipostaukseen on kerätty viisi Tampereen parasta saunatilaa. Lue lisää ja laita sopiva sauna varaukseen!

1. Saunaravintola Kuuma / Lounge

Saunaravintola Kuuma / Lounge - Venuu.fi

Uniikki ja näyttävä tilakompleksi Tampereen Laukontorilla. Kuuman Lounge sopii niin rentoihin kokouksiin kuin pienen porukan saunailtoihin. Tila on varusteltu suurella näytöllä, takalla ja upeilla järvinäkymillä. Soveltuu erinomaisesti kokouksiin, illallisiin ja luonnollisesti saunomiseen.

Lue lisää Saunaravintola Kuuman Loungesta »

2. Siivikkalan sauna

Siivikkalan sauna - Venuu.fi

Siivikkalan saunan terassipaljussa voi ihastella huikean kauniita järvimaisemia. Tila sopii niin rauhallisten saunailtojen kuin yristysten tiimipäivien ja workshopien järjestämiseen. Paikasta löytyy myös savusaunamahdollisuus ja pitopalvelu järjestyy tilan puolesta. Omat juomat on sallittu, joten voit siemailla sangriaasi huoletta samalla kun nautit auringonsäteistä terassilla!

Lue lisää Siivikkalan saunasta »

3. Tampellan Panoraamasauna

Tampellan Panoraamasauna - varaa helposti Venuu.fi:stä

Unohtumaton saunaelämys 16. kerroksen näköalasaunassa Tampellassa. Panoraamasaunan uudet tilat sopivat jopa 50 hengen illanviettoon joko kaveriporukalla tai työkavereiden kesken. Sopii tarvittaessa myös kokouksiin ja tilasta löytyy tarvittavat kokousvarustelut. Upealta kattoterassilta voi saunan jälkeen nauttia Näsijärvelle avautuvista maisemista.

Lue lisää Tampellan Panoraamasaunasta »

4. Laplands Hotel Tampere / Kero

Laplands Hotel Tampere / Kero - Venuu.fi

Lappitunnelmaa huokuva Kero on hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva hulppea sauna- ja juhlatila, jossa voit nauttia saunaillasta Tampereen kattojen yllä ja maisemista Tammerkoskelle. Kahdella saunalla ja monipuolisella lounge-tilalla varustettu paikka soveltuu niin illallisen kuin yritystilaisuuden järjestämiseen.Tilan hyvinvarustellusta keittiöstä löytyy astiat jopa 40 vieraalle.

Lue lisää Lapland Hotel Tampereen Kerosta »

5. Artturin Sauna

Artturin Sauna - Venuu.fi

Illalliset, saunaillat, polttarit, syntymäpäiväjuhlat – Kauppakadulla sijaitseva Artturin Sauna tarjoaa toimivat puitteet kaikkeen! Artturin Saunaan voi tuoda omat juomat ja ruoat, mutta halutessaan pubihenkiset tarjoilut voi tilata myös Artturin keittiöstä.

Lue lisää Artturin Saunasta »


Jos näistä ei löytynyt sopivaa, kurkkaa loput saunatilat Tampereella:

Katso kaikki Tampereen saunatilat »

Tutustu myös Tampereen monipuoliseen juhlatilatarjontaan:

Katso kaikki Juhlatilat Tampereella »


Lue seuraavaksi:

Parhaat kokoustilat Tampereella

Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Tampereella


Kokoustilat Tampere | Juhlatilat Tampere | Saunatilat Tampere
Festlokal Stockholm | Konferensrum Stockholm | Bröllopslokal Stockholm