Oletko järjestämässä saunailtaa Tampereella kavereille, polttareita tai kenties rentoa kokousta tai tiimipäivää? Keräsimme blogipostaukseen viisi Tampereen parasta saunatilaa. Valitse siis lempparisi ja laita tapahtuma pystyyn! 🥳

1. Saunaravintola Kuuma / Lounge

Saunatilat Tampere – Saunaravintola Kuuman yksityiskäyttöön varattava tila.
Saunaravintola Kuuma / Lounge

Drumroll please 🥁 Upeasta Saunaravintola Kuumasta saa varattua tiloja myös yksityiskäyttöön! Uniikki ja näyttävä tilakompleksi Tampereen Laukontorilla tarjoaa supertyylikkäät puitteet saunaillalle. Kuuman Lounge sopii nimittäin niin rentoihin kokouksiin kuin pienen porukan saunailtoihinkin.

Tila on varusteltu suurella näytöllä, takalla ja upeilla järvinäkymillä. Saunaillan jälkeen voi jatkaa iltaa (ja bileitä) ravintolan terassille muiden joukkoon!

Lue lisää Saunaravintola Kuuman Loungesta »

2. Siivikkalan sauna

Saunatilat Tampere – Siivikkalan saunan terassilla on myös palju.
Siivikkalan sauna

Entäpä rento tunnelma hieman keskustan vilinän ulkopuolella? Vain 14 kilometriä Tampereen keskustasta löytyy Siivikkalan sauna. Tavallisen saunan lisäksi käytössä on myös savusaunamahdollisuus, ja terassipaljussa voi ihastella huikean kauniita järvimaisemia. Tila sopii niin kaveriporukan saunailtojen kuin yritysten tiimipäivien ja workshopienkin järjestämiseen.

Pitopalvelu järjestyy tilan puolesta, mutta saat halutessasi tuoda myös omat sapuskat. Omat juomat on sallittu, joten voit siemailla sangriaasi huoletta samalla kun nautit auringonsäteistä terassilla!

Lue lisää Siivikkalan saunasta »

3. Tampellan Panoraamasauna

Saunatila Tampere – Tampellan Panoraamasaunasta näkyy koko Tampere.
Tampellan Panoraamasauna

Nautitko kattoterasseista ja upeista näköaloista? Sitten tämä sauna Tampereella on nappivalinta! Kyseessä on nimittäin unohtumaton saunaelämys 16. kerroksen näköalasaunassa Tampellassa, jossa ikkunoita on sekä oleskelutilassa että saunan puolella. 🌆

Panoraamasauna sopii jopa 50 hengen illanviettoon joko kaveriporukalla tai työkavereiden kesken. Upealla kattoterassilla voi saunan jälkeen jatkaa iltaa! Ihanan uniikki tapa juhlistaa elämän pieniä ja isoja hetkiä.

Lue lisää Tampellan Panoraamasaunasta »

4. Lapland Hotels Tampere / Kero

Vuokrasauna Tampere – Lapland Hotels Keron tyylikäs lounge.
Lapland Hotels Tampere / Kero

Lappalaista tunnelmaa huokuva Kero on Lapland Hotelsin ylimmässä kerroksessa sijaitseva hulppea sauna- ja juhlatila, jossa voit nauttia saunaillasta Tampereen kattojen yllä. Upeat maisemat avautuavt Tammerkosken suuntaan. Itse sauna on uniikisti toteutettu mustine lauteineen ja kahteen ilmansuuntaan avautuvine näkymineen! Käytettävissä on perinteisen saunan lisäksi myös trendikäs infrapunasauna.

Tummalla puulla sisustettu näyttävä lounge-tila puolestaan soveltuu niin illallisen ja juhlien kuin yritystilaisuudenkin järjestämiseen! Tarjoilut saa tilattua suoraan hotellin kautta, jolloin voit itse keskittyä onnistuneesta tapahtumasta nauttimiseen.

Lue lisää Lapland Hotel Tampereen Kerosta »

5. Artturin Sauna

Saunatilat Tampere – Artturin Saunan rento lounge.
Artturin Sauna

Entäpä sitten rento illanviettopaikka aivan Tampereen keskustassa? Artturin Sauna on juuri sitä! Saunan lisäksi käytettävissä on olohuonemainen lounge sekä ruokasali, johon mahtuu isokin porukka yhden pöydän ympärille syömään tai vaikkapa pelaamaan lautapelejä. 🎲

Tänne saat myös tuoda omat ruoat ja juomat, joten vain taivas on rajana tarjoilujen suhteen. Illalliset, saunaillat, polttarit, syntymäpäiväjuhlat – Kauppakadulla sijaitseva Artturin Sauna tarjoaa loistavat puitteet!

Lue lisää Artturin Saunasta »

Täällä lisää Tampreen parhaita saunatiloja »


Eikö sopivaa tilaa löytynyt? Venuusta löytyy saunatiloja vaikka muille jakaa! Tsekkaa kaikki Tampereen saunatilat »


Lue seuraavaksi:

Parhaat kokoustilat Tampereella

Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Tampereella

Vuokramökit Tampere: 4 erilaista lomamökkiä Tampereen alueella.


Kokoustilat Tampere | Juhlatilat Tampere | Saunatilat Tampere
Festlokal Stockholm | Konferensrum Stockholm | Bröllopslokal Stockholm

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen