Oletko järjestämässä saunailtaa kavereille, polttareita tai kenties rentoa kokousta tai tiimipäivää? Venuu.fi:stä löydät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva vuokrattava saunan. Tähän blogipostaukseen on kerätty viisi Tampereen parasta saunatilaa. Lue lisää ja laita sopiva sauna varaukseen!

1. Saunaravintola Kuuma / Lounge

Saunaravintola Kuuma / Lounge - Venuu.fi

Uniikki ja näyttävä tilakompleksi Tampereen Laukontorilla. Kuuman Lounge sopii niin rentoihin kokouksiin kuin pienen porukan saunailtoihin. Tila on varusteltu suurella näytöllä, takalla ja upeilla järvinäkymillä. Soveltuu erinomaisesti kokouksiin, illallisiin ja luonnollisesti saunomiseen.

Lue lisää Saunaravintola Kuuman Loungesta »

2. Aleksin Vintti / Keskustahuoneisto

Aleksin Vintti / Keskustahuoneisto - Venuu.fi

Kaunis ja avara Aleksin Vintti on kotoisa tila niin rauhallisten saunailtojen kuin yristysten tiimipäivien ja workshopien järjestämiseen. Tilassa on myös hyvinvarusteltu keittiö, jossa voi kokkailla yhdessä illan tarjoilut. Lisäksi myös majoitusmahdollisuus kuudelle hengelle.

Lue lisää Aleksin Vintistä »

3. Tampellan Panoraamasauna

Tampellan Panoraamasauna - varaa helposti Venuu.fi:stä

Unohtumaton saunaelämys 16. kerroksen näköalasaunassa Tampellassa. Panoraamasaunan uudet tilat sopivat jopa 50 hengen illanviettoon joko kaveriporukalla tai työkavereiden kesken. Sopii tarvittaessa myös kokouksiin ja tilasta löytyy tarvittavat kokousvarustelut. Upealta kattoterassilta voi saunan jälkeen nauttia Näsijärvelle avautuvista maisemista.

Lue lisää Tampellan Panoraamasaunasta »

4. Villa Vintti / Juhlatila

Villa Vintti / Juhlatila - Venuu.fi

Viihtyisä juhlatila Tampereen Kehräsaaressa muuntautuu helposti niin kokouksiin, karonkkaan kuin erilaisiin juhliin. Tilan hyvinvarustellusta keittiöstä löytyy astiat jopa 40 veiraalle sekä reilut kylmätilat. Kokonaisuuden kruunaa maisemat Tammerkoskelle!

Lue lisää Villa Vintin Juhlatilasta »

5. Artturin Sauna

Artturin Sauna - Venuu.fi

Illalliset, saunaillat, polttarit, syntymäpäiväjuhlat – Kauppakadulla sijaitseva Artturin Sauna tarjoaa toimivat puitteet kaikkeen! Artturin Saunaan voi tuoda omat juomat ja ruoat, mutta halutessaan pubihenkiset tarjoilut voi tilata myös Artturin keittiöstä.

Lue lisää Artturin Saunasta »


Jos näistä ei löytynyt sopivaa, kurkkaa loput saunatilat Tampereella:

Katso kaikki Tampereen saunatilat »

Tutustu myös Tampereen monipuoliseen juhlatilatarjontaan:

Katso kaikki Juhlatilat Tampereella »


Lue seuraavaksi:

Parhaat kokoustilat Tampereella

Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Tampereella


Kokoustilat Tampere | Juhlatilat Tampere | Saunatilat Tampere
Festlokal Stockholm | Konferensrum Stockholm | Bröllopslokal Stockholm