9 x Helsingin paras hääpukuliike. Hääpukuja henkareissa.

Häämekko – se ihana ja tunteet pintaan nostava OOTD (outfit of the day) 😍 Hääpuvun voi hankkia monella eri tavalla, mutta perinteinen morsiuspukujen sovittelu yhdessä kaasojen kanssa, on varmasti yksi hääjärjestelyiden kohokohtia. Onneksi Helsinki on täynnä toinen toistaan ihanampia ja uniikimpia hääpukuliikkeitä jokaiseen makuun.

Keräsimme Helsingin parhaat morsiuspukuliikkeet yhteen listaukseen, jotta sinun ei tarvitse muuta kuin valita itsellesi sopiva liike ja bookata sovitusaika! 📅

Laura Hyvi Bridal

Laura Hyvi Bridal häämekko. Kuva: Heidi Kouvo.
Laura Hyvi Bridal mittatilauspuvuissa on tyyliä. Kuva: Heidi Kouvo

Tervetuloa mittatilauspukujen taivaaseen! Laura Hyvi Bridalilta häämekon tilaaminen on kokonaisvaltainen elämys. Ensiluokkaiseen palveluun panostetaan aivan omalla tasollaan, ja jopa villeimmätkin hääpukutoiveet pyritään toteuttamaan.

Kaikki hääpuvut sekä suunnitellaan että valmistetaan alusta loppuun Helsingissä. Lopputuloksena on siis juuri sinulle täydellisesti istuva unelmien häämekko – läheltä! Jo suunnitteluvaiheessa Laura Hyvi Bridalilla korostetaan hääpukujen ekologisuutta. Ympäristöystävällisiin materiaaleihin kuuluu uusiokäytettyjä kankaita sekä ihania luonnonmateriaaleja.

Olitpa sitten city-girl tai luonnon neito jolle ympäristön vaaliminen on tärkeää, Laura Hyvi Bridalin hääpuku on juuri sinua varten suunniteltu. Nämä morsiuspuvut ovat uniikkeja ja elegantteja modernille morsiamelle sopivia luomuksia. Ole kuitenkin ajoissa liikkeellä, sillä suoraan juuri sinun mitoillesi tehdyn häämekon ompeluun on varattava riittävästi aikaa!

Nettisivut: Laura Hyvi Bridal

Osoite: Eurantie 12 C, 00550 Helsinki

Niinatar

Kaunis miljöö hääpukujen sovitteluun Niinattaressa.
Sovita häämekkoja hääpukuliike Niinattaren kauniissa miljöössä. Kuva: Petri Mast

Niinatar on niittänyt suurta suosiota morsianten keskuudessa, eikä suotta: täältä löydät Suomen suurimman hääpukuvalikoiman! Ihania morsiuspukuja löytyy aina plus-kokoihin saakka. Lisäksi valikoimassa on myös sulhasen ja bestmanien vaatteet h-hetkeen, upeat mekot kaasoille, sekä laaja kirjo asusteita. Kukapa ei rakastaisi tällaista yhden pysähdyksen taktiikkaa kaikkeen hääpukeutumiseen?

Jos Helsinkiin on turhan pitkä matka, Niinattaren toinen suuri myymälä löytyy Oulusta. Henkilökohtaista palvelua kummassakin myymälässä saa ajanvarauksella – muista siis varata aika sovitukseen ajoissa, ne viedään käsistä!

Psst. Tiesitkö, että Say Yes to the Dress Suomi -realitysarja kuvattiin nimenomaan Niinattaren myymälässä? Kansainvälisen hittisarjan morsiamet etsivät (ja löytävät!) unelmapukunsa täältä. Ehkä "se oikea" häämekko löytyy sinullekin Niinattaresta 💍

Nettisivut: Niinatar

Osoite: Runeberginkatu 23, 00101 Helsinki

Seremonia

Hääpukuliike Seremonia hääpukuja.
Hääpukuliike Seremoniasta morsiuspuvut jokaiseen makuun.

Kun toiveena on häämekko nopealla aikataululla, tekee Seremonia ihmeitä. Osalla liikkeestä löytyvistä brändeistä toimitusaika on vain 8 viikkoa, mikä on aivan ennenkuulumatonta. Isosta myymälästä löytyy paljon ihania hääpukuja monessa eri koossa. Brändikirjossa komeilee esimerkiksi suomalainen Victoria & Vincent, Swarovski kristalleja käyttävä Maggie Sottero sekä italialaisia vintage- ja boho tyylisiä häämekkoja tekevä Daniela di Marino. Lisäksi Seremonialla on oma luotettava ompelimonsa, jossa tehdään tarvittaessa suuriakin muutoksia pukuihin – näin varmistat morsiuspukusi täydellisen istuvuuden!

Tilavasta Kaartinkaupungin myymälästä löytyy pukuvalikoimaa myös sulhaselle. Seremonian innostunut ja osaava henkilökunta on valmiina palvelemaan sekä ajanvarauksella että ilman. Älä siis ota stressiä tiukasta aikataulusta, vaan suuntaa suoraan Seremoniaan!

Nettisivut: Seremonia

Osoite: Pohjoinen Makasiininkatu 7, 00130 Helsinki

Ateljé Katariina

Ateljé Katariinan tyylikkäitä häämekkoja.
Ateljé Katariinan klassinen hääpukumallisto.

Viisi kirjainta Ateljé Katariinasta: I-H-A-N-A. Oulusta lähtöisin oleva perheyritys avasi ovensa Helsingin upeaan Design Districtiin vuonna 2020. Hääpukuliike myy yksinoikeudella omaa Sis Idman -mallistoaan, joka on saanut alkunsa jo vuonna 1992 Katariina Idmanin luodessa ensimmäiset hääpuvut isoäitinsä Karinin muistelmien pohjalta. Tänäkin päivänä Sis Idman -mallistossa korostuu Katariinalle tunnusomainen, yksinkertaisen tyylikäs estetiikka. Hääpukuja voi myös muuntaa oman maun mukaan, ja esimerkiksi kahden puvun yhdistely on mahdollista.

Ateljé Katariinan tunnelmallisessa liikkeessä saat takuulla yksilöllistä palvelua! Kerää siis ystävät mukaan ja lähde sovittamaan toinen toistaan kauniimpia häämekkoja spesiaalia hetkeäsi varten. Jos kaipaat kaunista tarinaa ja klassista tyyliä puvullesi, tämä on se paikka.

Nettisivut: Ateljé Katariina

Osoite: Tehtaankatu 21, 00150 Helsinki

Lovebirds

Lovebirdsistä käytetyt hääpuvut edullisesti.
Lovebirdsistä käytetyt hääpuvut edullisesti.

Olisitko sittenkin halunnut second hand -hääpuvun? Lisää tämä ekoteko listallesi ja suuntaa Suomen ensimmäiseen, käytettyjen hääpukujen myymälään Lovebirdsiin!

Uusiin merkkipukuihin verrattuna huokeat hinnat ovat ekologisuuden lisäksi iso syy, miksi Lovebirdsissä kannattaa vierailla. Hääpukuliikkeessä on laaja, jatkuvasti vaihtuva valikoima. Myymälässä kannattaa siis pistäytyä useaankin otteeseen, ettei missaa sitä täydellistä helmeä! Jos matka myymälään on kuitenkin turhan pitkä, uutuuksia voi myös kytätä Lovebirdsin verkkosivuilta.

Lovebirdsillä on tarkka seula myyntiin otettavien hääpukujen suhteen, joten second hand -statuksestaan huolimatta edulliset häämekot ovat loistavassa kunnossa. Myymälässä on rento tunnelma ja henkilökunta auttaa mielellään puvun valinnassa. Varaa siis sovitusaika matalalla kynnyksellä ja käy vilkaisemassa, josko unelmien hääpuku olisikin saatavilla ekologisemmin käytettynä!

Vinkki: Jos haluat itse kierrättää häiden jälkeen, Lovebirds on siihenkin vastaus. Liike nimittäin palvelee häämekkoa ostavan morsiamen lisäksi myös puvun myyjää ♻️

Nettisivut: Lovebirds

Osoite: Pohjoinen Rautatienkatu 17, 00100 Helsinki

Katri Niskanen Bridal

Katri Niskasen klassiset häämekot.
Klassinen hääpuku Katri Niskanen Bridal mallistosta on tyylikäs. Kuvat: Mona Salminen

Ahh - Suomalaista designiä ja laatua. Katri Niskanen ei tarvitse suuria esittelyitä. Suositun suunnittelijan luomukset ovat olleet pinnalla niin itsenäisyyspäivän linnan juhlissa, Emma Gaalassa kuin vaikuttajienkin päällä. Morsianten onneksi Katri Niskasella on myös ajattoman klassinen hääpukumallisto, joka vakuuttaa sekä laadukkuudellaan että kauneudellaan!

Myös tämä toimija kiinnittää huomiota ekologisuuteen, ja hääpuvut valmistetaan zero-waste mentaliteetilla: häämekon ylijäämäkankaista luodaan esimerkiksi asusteita. Katri Niskanen on myös voittanut erilaisia muotimaailman palkintoja, kuten Project Runway Finland 2009 ja Elle Style Awards 2014.

Ihanaan, vastikään remontoituun Katri Niskanen Bridal showroomiin saa varattua maksuttoman sovitusajan Timmasta. Muista kuitenkin olla hyvissä ajoin liikkellä, sillä tämä vaihtoehto on sarjatuotannosta kaukana!

Nettisivut: Katri Niskanen Bridal

Osoite: Frederikinkatu 41, 00120 Helsinki

Muutama tärppi lisää

Etkö päässytkään listauksen jälkeen sanomaan kyllä unelmiesi hääpuvulle? Alla on vielä muutama lisätärppi, joista saattaisi löytyä vastaus.

Hääpuku ripustettuna ikkunan eteen. Helsingin parhaat hääpukuliikkeet.

White Dress - Helsingin keskustan Stockmannin yläkerrassa oleva merkkipukuja myyvä liike. Täältä löytyy esimerkiksi kuuluisaa Vera Wangia, joka on tuttu elokuvista ja designmaailmasta!

Zazabella - monia liikkeitä ja kattava valikoima ympäri Suomen. Zazabellalla on myös outlet-myymälä Espoossa. Suuntaa siis sinne, jos toiveenasi on edullinen hääpuku.

Vieno - uniikkeja pukuja ja luksus-tunnelmaa Töölössä. Myymälässä on uusimpien trendien mukaisesti tarkoin suunniteltu valikoima. Vieno suosittelee pukujen sovittamista ideaalisti 12 kuukautta ennen hääpäivää.

Häätila? Venuu.

Nyt tiedät mihin hääpukuliikkeeseen suunnata häämekko-ostoksille, mutta oletko jo varannut unelmiesi häätilaa tai maistuvaa cateringia? Ne löydät helposti Venuusta!

Tsekkaa siis häätilat, valo- ja videokuvaajat, tapahtumatuottajat, juhlatarvikkeet, esiintyjä, pitopalvelu ja tapahtumatekniikka!


Lue seuraavaksi:

Vuoden 2023 upeimpia häätiloja

Haaveissa kesähäät? 12 Suomen kauneinta juhlatilaa kesähäihin

Hääopas 2023 - mitä ottaa huomioon häiden suunnittelussa?

Hääteema apuna häiden suunnittelussa: 8 x hääteema ideaa


Kaikki mitä häihin voisi tarvita

Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Merelliset hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Espoo | Hääpaikat Vantaa | Hääpaikat pääkaupunkiseutu | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku | Häät 2023 | Häät 2024 | Häät 2025 | Häätilat | Juhlasalit | Huvilat ja kartanot | Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu häihin | Videokuvaajat | Kuvaajat | Häätarvikkeet | Hääbändit | Hääsuunnittelijat |Elämykset polttareihin


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen