Etsitkö kokoustilaa Tampereelta? Venuu.fi:stä löytyy sopivat tilat niin pieniin kuin isoihin kokouksiin sekä seminaareihin ja yritysjuhliin. Tässä listattuna Tampereen parhaat kokoustilat.

1. Regus Kora Tampere Kokoustilat

Regus Kora Tampere kokoustilat

Innovatiiviset ja innostavat Koran kokoustilat sijaitsevat Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella. Tiloja mahdollista vuokrata yhdestä päivästä jopa vuosiin esimerkiksi startupin kasvattamiseen. Ilmainen internetyhteys sekä printterit, skannerit ja kopiokoneet.

Lue lisää Regus Korasta »

2. Laterna

Laterna

Laterna on upea jugendhenkinen ravintola Tampereen keskustassa. Laternan kabinetit soveltuvat noin kymmenen osallistujan kokouksiin ja ravintolasalista saa muokattua upean tilan isommalle kokoukselle tai seminaarille.

Lue lisää Laternasta »

3. Työväenmuseo Werstas / auditorio

Työväenmuseo Werstas / auditorio

Työväenmuseo Werstaan auditoriossa voi helposti järjestää isommat kokoukset ja seminaarit. Auditoriossa on viimeisin tekniikka, joten kokousten onnistuminen ei jää siitä kiinni. Lisäksi tilasta löytyy tietokone, datatkki, dvd-soitin, dokumenttikamera, hyvät äänijärjestelmät sekä nopea internetyhteys. Kokouksen yhteyteen voi tilata myös museo-opastuksen Työväenmuseo Werstaaseen!

Lue lisää Työväenmuseo Werstaasta »

4. Villa Sofia

Villa Sofia

Villa Sofian tunnelmallisessa miljöössä järjestyy niin seminaarit kokoukset kuin yritysjuhlat. Kokeneen ja ystävällisen henkilökunnan kautta järjestyy niin maittavat kokoustarjoilut kuin ohjeisohjelmatkin.**

Lue lisää Villa Sofiasta »

5. LuonnonHyvä Kokous- ja juhlatilat

LuonnonHyvä Kokous- ja juhlatilat

LuonnonHyvän kokoustilat sijaitsevat Tampereen keskustassa. Tilat ovat helposti muokattavissa, joten ne sopivat pienempiin tai isompiin kokouksiin. Kokoustarjoilut voi kätevästi tilata LuonnonHyvän kautta.

Lue lisää LuonnonHyvän kokoustilasta »


Eikö näistä löytynyt vielä sopivaa? Katso kaikki Venuu.fi:n kokoustilat Tampereella sekä rentoihin kokouksiin sopivat saunatilat:

######**[Kokoustilat Tampere »](https://venuu.fi/kokoustilat-tampere)**

######**[Saunatilat Tampere »](https://venuu.fi/saunatilat-tampere)**
Ps. Tiesitkö, että Venuun kautta löytyy tiloja myös Ruotsista? Käy kurkkaamassa naapurimaan tarjontaa: [Festlokal Stockholm](https://venuu.se/festlokal-stockholm), [Möteslokal Stockholm](https://venuu.se/m%C3%B6teslokal-stockholm), [Konferenslokal Stockholm](https://venuu.se/konferenslokal-stockholm).

Lue seuraavaksi:  

5 x Tampereen parhaat saunat

Kokoustilat Tampere | Saunatilat Tampere | Juhlatilat Tampere