Etsitkö kokoustilaa Tampereelta? Venuu.fi:stä löytyy sopivat tilat niin pieniin kuin isoihin kokouksiin sekä seminaareihin ja yritysjuhliin. Tässä listattuna Tampereen parhaat kokoustilat.

1. Tila Lounge

Regus Kora Tampere kokoustilat

Huoliteltu monitoimitila huokuu tyylikkyyttä neutraalilla värimaailmallaan sekä upeilla design -kalusteillaan! Tunnelmallisesta takkahuoneesta löytyy pitkä neuvottelupöytä, joka muuntautuu helposti myös illallispöydäksi kokouksen jälkeen. Kokouspäivän kruunaa saunan hellät löylyt sekä uima-altaan virkistävä vesi!

Lue lisää Tila Loungesta »

2. Laterna

Laterna

Laterna on upea jugendhenkinen ravintola Tampereen keskustassa. Laternan kabinetit soveltuvat noin kymmenen osallistujan kokouksiin ja ravintolasalista saa muokattua upean tilan isommalle kokoukselle tai seminaarille.

Lue lisää Laternasta »

3. Työväenmuseo Werstas / auditorio

Työväenmuseo Werstas / auditorio

Työväenmuseo Werstaan auditoriossa voi helposti järjestää isommat kokoukset ja seminaarit. Auditoriossa on viimeisin tekniikka, joten kokousten onnistuminen ei jää siitä kiinni. Lisäksi tilasta löytyy tietokone, datatkki, dvd-soitin, dokumenttikamera, hyvät äänijärjestelmät sekä nopea internetyhteys. Kokouksen yhteyteen voi tilata myös museo-opastuksen Työväenmuseo Werstaaseen!

Lue lisää Työväenmuseo Werstaasta »

4. Villa Sofia

Villa Sofia

Villa Sofian tunnelmallisessa miljöössä järjestyy niin seminaarit kokoukset kuin yritysjuhlat. Kokeneen ja ystävällisen henkilökunnan kautta järjestyy niin maittavat kokoustarjoilut kuin ohjeisohjelmatkin.**

Lue lisää Villa Sofiasta »

5. UNITY Tampere / Pyynikki

LuonnonHyvä Kokous- ja juhlatilat

Moderni ja kompakti, UNITY Tampereen Pyynikki kokoushuoneessa järjestyy modernin kokoustekniikan ansiosta myös hybridipalaverit! Viihtyisään kokoustilaan mahtuu kokoustamaan paikan päälle 10 henkeä. UNITY Tampere haluaa helpottaa teidän kokouspäivää ja he tarjoavatkin erilaisia kokouspaketteja tarjoiluineen! Voitte tiimin kanssa keskittyä olennaiseen – päivän polttavien aiheiden ratkomiseen!


Lue seuraavaksi:

5 x Tampereen parhaat saunat

Vuokramökit Tampere: 4 erilaista lomamökkiä Tampereen alueella!

Kokoustilat Tampere | Saunatilat Tampere | Juhlatilat Tampere

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen