Västäräkistä vähäsen... mökkivarauksesta ei päivääkään! Kesä on nurkan takana ja mökkikuume kasvaa päivä päivältä (ainakin meillä). Nyt tamperelaiset hoi, täältä löytyy kesän parhaat vuokramökkitärpit Tampereen alueelta! 🚀

Moniin mökkeihin omien ruokien ja juomien tuominen on sallittua (ja suotavaa). Jos taas haluat totaalista rentoutumista, valitse mökki+catering yhdistelmä! Mökkikesään kuuluu saunomisen lisäksi ulkoporeallas, ja niitäkin löytyy Venuun mökkitarjonnasta.

Knuutilan tila / Vuokramökki

Vuokramökit Tampere – Knuutilan tila / Vuokramökki.
Knuutilan tila / Vuokramökki.

Knuutilan tilan vuokramökki on perinteisestä mökkilomasta haaveilevalle kuin pala taivasta. Mökin piha on ihanan idyllinen: oma (lapsiystävällinen) hiekkaranta laitureineen on täydellinen paikka kesäpäivän paistattelulle. Rannasta löytyy myös soutuvene. Napatkaa vaikkapa eväät mukaan ja lähtekää souturetkelle! 🚣‍♂️

Puulämmitteisestä saunasta pääsee pulahtamaan järveen ja rentoutumista voi jatkaa myös pihan kylpytynnyrissä. Täysin varustellussa keittiössä voi valmistaa porukalle sapuskat terassilla vietettävää iltaa varten. Tämä on perinteinen vuokramökki "keskellä ei mitään" mutta lähellä kaikkea – vain 40km Tampereelta!

Tutustu vuokramökkiin paremmin »

Ellin Villat / Villa Aalto

Vuokramökit Tampere - Ellin Villat / Villa Aalto.
Ellin Villat / Villa Aalto.

Eikö täysi eräjormailu ole mieleesi? Ei hätää, voit silti nauttia Suomen kesästä mökkeillen! Vain 45 minuutin päässä Tampereen keskustasta löytyvässä Villa Aallossa mökkeillään luksustunnelmassa. Hulppeassa mökissä on massiiviset ikkunat ja sisustukseen on panostettu. Saunomaan mahtuu kerralla jopa 10 henkeä ja ulkoporeammeessa pääsee nauttimaan upeista maisemista.

Isossa keittiössä voi kokkailla porukalle vaikkapa brunssia tai illallista. Pasta + viini ilta anyone? 🍝🍷 Jos ette kuitenkaan ole oman elämänne huippukokkeja, saa mökin kautta tilattua myös loistavat ruoat suoraan ovelle. Nyt nautitaan!

Tutustu vuokramökkiin paremmin »

Tahlo Headland Sauna

Vuokramökit Tampere – Tahlo Headland Sauna.
Tahlo Headland Sauna.

Kesäillat, myöhäiset auringonlaskut, grilliruoka ja hyttysmyrkyn tuoksu. Niistä on hauskimmat mökkiviikonloput tehty! Tahlo Headland Saunan terassi ja laituri ovat kumpikin niitä täydellisiä auringonlaskupaikkoja, joita kesäisin metsästetään. Lähtekää siis kaveriporukan tai perheen kesken nauttimaan kesäilloista täysin siemauksin Näsijärven maisemiin!

Etenkin jos porukkanne kovia saunomaan, Tahlo Headland Sauna on nappivalinta. Perinteisen saunan lauteet on rakennettu Tahlon tilan lähipuusta ja vuokramökin kylkeen on mahdollista varata myös kärrypalju. 😍 Huomaa kuitenkin, että tämä on vuokramökkien pienemmästä päästä: majoittujia mahtuu mukavasti neljä.

Tutustu vuokramökkiin paremmin »

Villa Hepolahti

Vuokramökit Tampere – Villa Hepolahti.
Villa Hepolahti.

Entäpä sitten vuokramökki Tampereelta isommalle porukalle? Villa Hepolahti on kuin teitä varten rakennettu! Villaan mahtuu yöpymään jopa 20 henkeä, joten kavereita ei tarvitse jättää rannalle ruikuttamaan. Kuvittele siis yömyöhään jatkuvat grillijuhlat, laineiden liplatus ja auringonlasku laiturin nokassa... Tästä ei kesä enää paremmaksi muutu ☀️💃

Saunokaa vaikka kellon ympäri, kootkaa brunssi maisematerassille ja nautiskelkaa kesäpäivistä täysillä. Kolme varttia Tampereelta ja puoli tuntia Hämeenlinnasta, tänne kokoatte porukan ympäri Pirkanmaata nauttimaan kesästä.

Tutustu vuokramökkiin paremmin »


Löydä lisää vuokramökkejä Tampereen alueella

Tsekkaa myös mökit ulkoporealtaalla Tampereella

Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

5 x Tampereen parhaat saunatilat

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut ja cateringit Tampereella

Kesän juhlat tulee! Löydä parhaat tilat ja palvelut


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen