Suunnitteilla tyky-päivä ja sijaintina Tampere? Järjestä virkistyspäivä, joka jää takuulla mieleen! Tässä ideoita ja elämyksiä tyky-päivään Tampereella.

Mitä tehdä tyky-päivänä Tampereella?

Katso nämä 6 täsmävinkkiä ja suunnittele huikean hauska tyky-päivä Tampereella. Parhaat elämykset Tampereella, kas tässä:

Padel Tampere / Lajitutustuminen

Padel Tampere / Lajitutustuminen

Laita tyky-päivänä hiki virtaamaan ja nauru raikaamaan! Lajitutustuminen Padel Tampereen padelklubilla on oiva tapa päästä sisään huippuhauskan lajin saloihin helposti lähestyttävällä ja (varoitus ⚠️) todella koukuttavalla tavalla. Trendikäs padel on tullut jäädäkseen!

Lue lisää Padel Tampereesta »

Taidetapahtumat / Art & Wine

Taidetapahtumat / Art & Wine

Päästäkää sisäiset Picassonne valloilleen! 🎨 Tunnelmallinen ja inspiroiva ateljee-tila Tampereen Kalevassa on käytettävissä taidetapahtumaan ja sen jatkoille. Taidetta tehdään tapahtumissa rennolla otteella, ja yhdessä toteutetut työt saa tietysti mukaan muistoksi tyky-päivästä. Täydellisen luova virkistyspäivä, check!

Lue lisää Taidetapahtumat / Art & Winesta »

Crazy Viihdekeskus

Crazy Viihdekeskus

Aijaijai mitä hupia ja lystiä koko tiimille! 🤩 Minigolfia, curlingia, kolme pakopelihuonetta ja, o-ou, aito oikea vihahuone, jossa pääsee luvan kanssa purkamaan patoutumia! Crazyn baaritiski tarjoaa virkistystä virkkareiden lomassa!

Lue lisää Crazy Viihdekeskuksesta »

Sumopainipuvut

Sumopainipuvut

Klassikkojen klassikko, sumopainiaktiviteetti on tiimipäivien ja virkkareiden aatelia. Kietaiskaa sumopuvut päälle ja olette valmiita ottamaan mittaa toisistanne! 💪 Painia voitte missä vaan, kunhan löytyy riittävän suuri tila painimatolle.

Lue lisää Sumopainipuvuista »

Teerenpeli Tampere / Olut- ja tislaamotasting

Teerenpeli Tampere / Olut- ja tislaamotasting

Hauska tasting vie makumatkalle Teerenpelin juomien kiehtovaan maailmaan! 🍻 Tasting voidaan toteuttaa ohjatusti tai omatoimisesti – riippuen tyky-päivän muusta ohjelmasta. Kesto noin tunti.

Lue lisää Teerenpelin olut- ja tislaamotastingistä »

Villa Sofia Kokkauskurssi

Villa Sofia Kokkauskurssi

Villa Sofian kokkauskurssilla jokainen on oman elämänsä mestarikokki! 👩‍🍳 Tällä herkuttelumatkalla yhdistyy musiikki, ruokiin ja maihin liittyvät omakohtaiset kokemukset ja ihanan tunnelmallinen ympäristö. Kokkauskursseja voi järjestää aamusta iltaan, joten kurssin voi varata oman aikataulun mukaan!

Lue lisää Villa Sofian Kokkauskurssista »


Eikö vielä napannut?

Lisää aktiviteetteja ja elämyksiä tyky-päivään Tampereella »


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen