Saunalautalla synttärit, polttarit tai muut upeat juhlat tuntuvat 100% paremmilta, usko pois. Kimmeltävä vesi, lämmin sauna ja avara ulappa horisontissa ovat vain osa saunalauttojen charmia. Suomen parhaiden kesäkaupunkien upeimmat saunalautat löydät tästä, hyviä löylyjä!

Saunalautta Helsinki: Saunalautta.fi m/s Spa

Saunalautta.fi m/s Spa

Seisten: 16 Istuen: 12
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Kun vain paras on kyllin hyvää: kuvittele rentouttava Spa-elämys merellisessä Helsingissä! Arjen kiireet kaikkoaa, kun puusaunalla ja paljulla varusteltu saunalautta irtoaa laiturista. Risteilyllä saunasta, lautasta ja asiakkaista pitää huolen kokenut ja ammattitaitoinen kippari. Maakrapuja ilahduttaa mahdollisuus nauttia saunalautan löylyistä myös ankkurissa Helsingin Mustikkamaalla. Risteilyt ja sauna laiturissa -paketit sisältävät, pyyhkeet, merivesipaljun, sekä paljon muuta!

Lue lisää Saunalautta.fi m/s Spasta »

Saunalautta Espoo: Vesiurheilukeskus Laguuni / Saunalautta

Vesiurheilukeskus Laguuni / Saunalautta – vuokraa saunalautta juhliin Venuu.fi:stä
Vesiurheilukeskus Laguuni / Saunalautta

Seisten: 20 Istuen: 7
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Merellistä saunaelämystä parhaimmillaan tarjoilee Vesiurheilukeskus Laguunin oma, upea saunalautta. Täällä terdeä ja valoa riittää ja vesiurheilukeskuksen kaikki hauskat vesiurheiluaktiviteetit ovat ihan vieressä. Vierestä löytyy myös ravintola, joten saunomiseväistä ei tarvitse murhetia itse, myös kurkunkostuketta on mahdollista ostaa paikan päältä. Täällä vietät saunomisen kruunaaman, upean kesäpäivän aamusta iltaan saakka.

Lue lisää Vesiurheilukeskus Laguunin Saunalautasta »

Saunalautta Jyväskylä: Saunalautta.fi M/S Löyly

Saunalautta.fi M/S Löyly – vuokraa saunalautta Jyväskylästä juhliin Venuu.fi:stä
Saunalautta.fi M/S Löyly

Seisten: 12 Istuen: 12
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Jokainen Jyväskylän kesän ja sataman rantahengailun kokenut tunnistaa Saunalautta.fi M/S Löylyn. Hurmaavan kesämökin näköinen saunalautta seilaa Jyväsjärven aalloilla ja hellii juhlaporukoita ihka-aidolla puusaunalla, jossa löylyt ovat autenttisen pehmeät. Saunalauttaa voi vuokrata toukokuusta lokakuun loppuun ja lautalla voi toteuttaa omaa juhlavisiotaan: tuo haluamasi ruoat ja juomat, pulahda uimaan ja pistä grilli kuumaksi.

Lue lisää M/S Löylystä »

Saunalautta Kirkkonummi: Saunalautta

Saunalautta – vuokraa saunalautta Uudeltamaalta juhliin Venuu.fi:stä
Saunalautta

Seisten: 30 Istuen: 20
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Kirkkonummen merellisessä miljöössä sijaitseva saunalautta sopii kaikkiin elämäsi parhaisiin juhliin. Tilavan saunan lauteilta on helppo pulahtaa suoraan mereen, kannella paistattelet päivää tai lekottelet paljussa pitkän kaavan mukaan. Lautan rentoiluun erinomaisesti soveltuvissa sisätiloissa voit vilvoitella tai illallistaa porukalla yhteisen pöydän ääressä. Tämä saunalautta on ehdoton helmi juhliin, polttareihin tai ikimuistoisiin synttäreihin.

Lue lisää Saunalautasta »

Saunalautta Imatra: Saunalautta-Imatra

Saunalautta-Imatra – vuorkaa saunalautta Etelä-Karjalasta juhliin Venuu.fi:stä
Saunalautta-Imatra

Seisten: 45 Istuen: 25
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Miksi saunoa vain kesäisin kun Saunalautta-Imatralla voit nauttia elämyksellisistä löylyistä myös syksyn ruskan ja kipakoiden pakkasten keskellä? Huippuunsa varustellun saunalautan videotykki ja keittiövarustelu varmistavat, että juhlissa riittää tekemistä, syömistä ja juomista. Lautalta voit myös vuokrata käyttöösi eri vesiaktiviteetteja, esim. kelluntaa. Kookkaaseen puusaunaan mahtuu isompikin juhlajengi, ja patiolla mahtuu erinomaisesti vilvoittelemaan tai pulahtamaan kirkkaaseen veteen.

Lue lisää Saunalautta-Imatrasta »


Eikö ihan vielä tärpännyt? Suuntaa Venuu.fi:hin löytämään kaikki mitä hauskoihin juhliin tarvitset:

Tilat, aktiviteetit, cateringit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat ja tapahtumatuottajat kaikki yhdestä paikasta. Hurraa juhlat! 🎉


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat

Venuun parhaat: 10 x tilat ja ideat polttareihin


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat pääkaupunkiseutu | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Pienet juhlatilat | Isot Juhlatilat

Saunatilat | Saunatilat Helsinki | Saunatilat Jyväskylä | Saunatilat Tampere | Saunatilat Turku | Saunatilat Uusimaa | Saunailta pääkaupunkiseutu |

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen