Maalla on mukavaa! Vie tapahtumasi lähelle luontoa - karista kaupungin pölyt jaloistasi ja suuntaa maaseudun rauhaan.

Suunnittelitpa sitten romanttisia maalaishäitä, työporukan virkistyspäivää tai hilpeitä perhejuhlia, nämä idylliset tilat ja palvelut saavat urbaaneimmankin kaupunkilaisen harkitsemaan muuttoa maalle.

Wohls Gård

Wohls Gård

Maalaisromantiikkaa kivenheiton päässä Helsingistä! Idyllinen Wohls Gårdin kustavilaistyylinen kartano Kirkkonummen kulttuurimaisemassa sopii täydellisesti häihin, perhejuhliin ja erilaisiin yritystapahtumiin. Pihapiirin 300 vuotta vanhat tammet sekä viereinen Humaljärvi ja puutarha ruusutarhoineen saavat vieraat taatusti huokaisemaan ihastuksesta.

Nosta malja vienon kesätuulen puhaltaessa, yllätä musiikkiesityksellä järvimaisemassa ja tanssita vieraita juhlateltassa. Tai järjestä juhlat juuri peruskorjatussa, upeassa Wohls Stall -kivinavetassa.

Lue lisää Wohls Gårdista >>

Hauhon Lomakeskus

Hauhon Lomakeskus

Leirikeskus vailla vertaa! Hauhon lomakeskuksessa voi majoittua yli sata henkeä, ja viisi eri rakennusta takaa sopivat tilat monenlaiseen toimintaan. Majoitustilojen ja päärakennuksen lisäksi täältä löytyy myös liikuntahalli ja monitoimitila, jossa voi järjestää niin kokouksia kuin discojakin. Saunan ja hiekkapohjaisen uimarannan lisäksi rannasta löytyy myös tunnelmallinen nuotiopaikka, joka on toiminnassa ympäri vuoden. Tikkupullia, lettuja ja vaahtokarkkeja leirinuotiolla - voi kyllä kiitos!

Muista Hauhon Lomakeskus, kun etsit täydellistä paikkaa leiritoimintaa varten! Leirien lisäksi täällä onnistuu niin koulutustapahtumat kuin sukujuhlatkin. Ja mikä parasta: vuokrahintaan kuuluu käytännössä kaikki majoituksesta täysihoitoon!

Lue lisää Hauhon Lomakeskuksesta >>

Vojakkalan Vanha Koulu

Vojakkalan Vanha Koulu

Täysin modernisoitu, tunnelmallinen vanha hirsikoulu Lopen Vojakkalassa kutsuu viihtymään pitemmänkin matkan takaa. Vuonna 1905 rakennettu koulu huokuu historiaa ja luo mitä ihanimmat puitteet tapahtumille.

Talossa on juhlasali, tanssisali, baaritila sekä terassi molemmin puolin rakennusta. Suurelle pihalle mahtuu katos ja pihalla on yllin kyllin tilaa parkkeerata isommatkin ajoneuvot. Mikä parasta, tila on esteetön! Täällä vietetään unohtumattomia juhlia, inspiroivia kokouksia ja hauskoja tiimipäiviä!

Lue lisää Vojakkalan Vanhasta Koulusta >>

Giellajohka

Giellajohka / Taiga 

Suuntaa pohjoiseen! Giellajohka on uskomattoman upea keidas Lapin sydämessä keskellä erämää-aluetta, jossa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta ja sen monimuotoisuudesta.

Perheyrityksen joenrannan mökit sekä vierastalo sopivat mainosti virkistyspäiviin, retriitteihin, workshoppeihin ja elämyksellisiin perhejuhliiin. Giellajohkan ravintola tarjoaa perinteistä Lappilaista konstailematonta kotiruokaa puhtaista raaka-aineista. Tarjolla myös erilaisia elämyksiä, kuten kalastusretkiä, vaelluksia sekä revontulien metsästystä ympäri vuoden!

Lue lisää Giellajohkasta >>

Koivumäen kartano

Koivumäen kartano

Menneen ajan tunnelmaa Savon kauneimmassa kartanomaisemassa. Kartanon historia alkaa jo 1700-luvulta ja tilat huokuvat arvokkuutta ja rauhallisuutta. Kauppaneuvos Gustav Raninin asettauduttua isännäksi 1869 tunnettiin kartano sekä liikeneuvotteluiden että juhlien tyyssijana. Tuosta lumosta muistuttaa 1907 rakennetun päärakennuksen juhlasalin nurkassa seisova Aili-tädin flyygeli.

Kovumäen kartanon monest salit taipuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Tämä onkin mitä parhain miljöö viettää häitä, eläkejuhlia, väitöskaronkoita tai vaikkapa johtoryhmän kokouksia.

Lue lisää Koivumäen kartanosta >>


Kaipaatko lisää ideoita, palveluita ja tiloja? Venuu.fi rientää apuun!

Tsekkaa tilat, cateringit, elämykset, valokuvaajat, esiintyjät ja tapahtumatuottajat – yhdestä ja samasta paikasta.


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin

20 ideaa kesäjuhliin ja kesäpäiviin

Juhlat ulkona? Näin järjestät ikimuistoisen ulkotapahtuman


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat pääkaupunkiseutu | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Pienet juhlatilat | Isot Juhlatilat

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Espoo | Catering ja pitopalvelu Vantaa | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Lahti | Catering ja pitopalvelu Kouvola | Catering ja pitopalvelu häihin | Tarjoilut juhliin | Tarjoilut pikkujouluihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required