Kesä ja afterit kuuluvat yhteen kuin aamut ja espresso. Kun sää on lämmin ja ihmiset juhlatuulella, on täydellinen aika järjestää kesäafterit vaikka kavereiden tai työporukan kesken.

Missä kesäjuhlia kannattaa viettää? Ja mitä parhailta kesän aftereilta löytyy? Kokosimme samaan pakettiin parhaat tilat, tarjoilut ja tekemisvinkit:

Musiikkitalo / Terassi, Helsinki

Musiikkitalo / Terassi – varaa paras juhlatila kesän aftereihin / Venuu.fi
Musiikkitalo / Terassi

Musiikkitalon upeaa terassia päräyttävämpää kesäafteritilaa saa etsiä. Jos haluat hemmotella juhlaväkeä kesän ikimuistoisimmilla aftereilla, Musiikkitalon terassi täyttää varmasti vaativankin aftereiden viettäjän toiveet.

Kansalaistorin laidalla, kivenheiton päässä Rautatieasemasta sijaitsevalle Musiikkitalolle on helppo saapua, ja terassin avarat, muuntautumiskykyiset puitteet tekevät oman juhlavision toteuttamisesta helppoa. Lämmitetyn terassin lasiseinät voi avata tai sulkea säätilan ja juhlaporukan fiiliksen mukaan, vaikka kesken juhlien!

Jos kesäsää hellii, juhlatilaa voi jatkaa ulos upean aurinkovarjojen suojaaman pihan puolelle. Musiikkitalon oma ravintola tarjoilee afterikansalle juomaa ja herkullista ruokaa, joten helpot juhlajärjestelyt ovat täällä taatut.

Lue lisää Musiikkitalon Terassista »

Red Events

Red Events – varaa paras tapahtumatoimisto tapahtumaasi Venuu.fi:stä
Red Events

Letkeissä kesäaftereissa tärkeintä on tunnelma, mutta myös järjestelyjen vaivattomuus. Älä turhaan stressaa ja jätä juhlajärjestelyitä vain omalle kontollesi, vaan satsaa sujuviin järjestelyihin ja hanki apuun monipuolinen tapahtumatoimisto Red Events.

Koko Suomen alueella toimiva Red Events tietää miten yrityksen kaikkien aikojen parhaat kesäjuhlat tai -afterit järjestetään. Avaimet käteen -palveluna toteutettava tapahtumatuotanto räätälöidään juuri toiveisiisi sopivaksi, aina sopivan tilan ja tarjoilujen löytämisestä pystytykseen ja purkuun saakka.

Viime hetken muutokset tai yllättävätkään järjestelykäänteet eivät horjuta Red Eventsin kykyä pitää kaikki langat käsissään, joten ota rauhassa iisiä ja keskity järjestelyjen sijaan nauttimaan elämäsi tapahtumasta.

Lue lisää Red Eventsistä »

Crunch Brunch

Crunch Brunch – varaa paras catering kesäaftereille Venuu.fi:stä
Crunch Brunch

Onko mitään kesäisempää kuin värikkäät, silmää hivelevät ja freesit sormisyötävät? Crunch Brunchin herkkuplatterit eivät ole perinteistä, ilmeetöntä pitopalvelua nähneetkään, vaan kustomoitavista plattereista löytyy jokaiselle kesäisistä juhlista nauttijoille jotain. Ja miksi tyytyä yhteen, kun platterivalikoimasta löytyy omansa antipasto-, brunssi-, juhla- ja vegaaniteemalla?

Näiden kesäafterisafkojen kanssa ei tarvitse roppakaupalla astiastoa tai tarjoilusäätöä, vaan pienet syötävän upeat herkut on helppo napsia suuhunsa vaikka kädessä olisikin jo spritzlasi.

Lue lisää Crunch Brunchista »

Kuuman Cocktailkoulu

Kuuman Cocktailkoulu – varaa tekemistä kesäaftereille Venuu.fi:stä
Kuuman Cocktailkoulu

Kesäinen saunaravintolan terassi, liplattava vesi, cocktailkurssi – mitä muuta voi upeilta kesäaftereilta odottaa?

Älä tyydy vain loikoilemaan Tampereen parhaan saunaravintolan aurinkoisella terassilla tai löylyttelemään sen saunojen lempeissä löylyissä, vaan yhdistä elämää suurempaan kesäafterikokonaisuuteen Kuuman privaatti cocktailkoulu!

Saunaravintolan ammattimainen baarimestari johdattaa juhlaporukkasi cocktailien historiaan ja valmistuksen kikkoihin. Palkintona upeat cocktailit, roppakaupalla vinkkejä ja voit jatkaa iltaa suoraan myös saunan puolelle tai istuvalle illalliselle.

Lue lisää Kuuman Cocktailkoulusta »

Ravintola Frenckell / Tapahtumapiha

Ravintola Frenckell / Tapahtumapiha – varaa tila kesäaftereille Venuu.fi:stä
Ravintola Frenckell / Tapahtumapiha

Tampereen keskustassa sijaitseva ihana Ravintola Frenckell & Piha sulkee sisäpihalleen upean tapahtumapihan, joka on kutsuva ja kookas miljöö kesän juhliin ja aftereihin.

Moneksi taipuva avara piha toimii juhliin kuin juhliin. Voit avata aurinkovarjot ja paistatella päivää varjossa, tai koota juhlaväen yhteen avaralle pihalle nauttimaan ruoasta ja juomasta pitkän kaavan mukaan auringonpaisteen keskellä.

Tilavalla pihalla mahtuu myös järjestämään aktiviteetteja, tai paikalle voi tilata vaikkapa jazztrion tai bilebändin nostattamaan tunnelmaa.

Lue lisää Tapahtumapihasta »

Miss Klose Smokery & BBQ

Miss Klose Smokery & BBQ – varaa tarjoilut kesän aftereille Venuu.fi:stä
Miss Klose Smokery & BBQ

Kesäafterit ja savustimen tuoksu, tirisevät herkut kylmien juomien kyljessä – herahtiko vesi kielelle? Miss Klose Smokery & BBQ on upea catering, joka tuntee grilliruoan paremmin kuin kukaan muu.

Juhlapaikalle oman kookkaan savustimensa kanssa saapuva herkkutehdas luo kesäaftereille tai grillijuhliin aitoa barbequetunnelmaa, joka kuuluu olennaisesti kesään. Veget ja vegaanitkin otetaan tarjoiluissa huomioon, ja lautaselle tarjoillaan lihan ja kalan rinnalle esim. myös savustettua halloumia. Kaikki tykötarpeet ja lisukkeet kuuluvat tietysti pakettiin, eikä juhlaväen tarvitse päivystää itse grillin ääressä.

Lue lisää Miss Klose Smokery & BBQ:sta »

Vesiurheilukeskus Laguuni

Vesiurheilukeskus Laguuni – varaa tekemistä kesäaftereille Venuu.fi:stä
Vesiurheilukeskus Laguuni

Sporttisemmalle kesäafteriporukalle ei parempaa paikkaa löydy kuin Espoossa sijaitseva kelluva vesiurheilukeskus Laguuni.

Keilaniemen tornitalojen kupeessa, upealla merialueella sijaitseva urheilukeskus on kesäaikana todellinen aarreaitta josta tekeminen ei lopu varmasti kesken: vesilautailu, vesihiihto, melonta, vesitrampolini ja tuhat muuta aktiviteettia pitävät vesiurheilun ystävät hauskanpidon äärellä vaikka koko päivän. Joka tasoiselle vesipedolle löytyy tekemistä, ja Ravintola & baari Blägä pitää energiatasot ylhäällä virvokkeiden ja burgereiden voimalla. Ja sitten ei kun takaisin veteen.

Lue lisää Vesiurheilukeskus Laguunista »

The Mojitos

The Mojitos – varaa bändi tapahtumaasi Venuu.fi:stä
The Mojitos

Spotify on ihan jees, mutta eikö cocktailbändi olisi kuitenkin vähän spessumpi? The Mojitos on letkeä cocktailduo, joka saapuu kesäaftereille, terassi- tai puutarhajuhliin luomaan ihanaa, rentoa kesän tunnelmaa kesäisen settilistansa kanssa. Musiikki kustomoidaan juhlaporukan toiveiden mukaan vaikkapa alkumaljojen tai ruokailun taustalle. Niin tyylikästä, niin chilliä.

Lue lisää The Mojitosista »


Kesäafterit mielessä, mutta jotain vielä puuttuu? Venuu.fi jeesaa! Venuusta löydät ja buukkaat:

Tilat, cateringit, esiintyjät, puhujat ja juontajat, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat elämäsi tapahtumaan!


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin

Musa kovemmalle: parhaat soittolistat juhliin


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat pääkaupunkiseutu | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Pienet juhlatilat | Isot Juhlatilat

Yritysjuhlat | Virkistyspäivät | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Saunalliset kokoustilat Helsinki | Kokoustilat | Illallistilaisuus | Kick-off | Juhlasalit | Isot tapahtumatilat | Etätapahtuma | Elämykset ja aktiviteetit | Edustustilat | Hybriditapahtuma

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required