Onko tiedossa häät, syntymäpäivät, rippijuhlat, polttarit, pikkujoulut tai muu yksityis- ja yritystilaisuus, johon etsit pitopalvelua Tampereelta?

Juuri sen oikean cateringin löytämiseksi olemme koonneet yhteen Tampereen parhaat pitopalvelut. Valitse listasta juuri omaan tapahtumaasi sopiva pitopalvelu, ja nauti tapahtumasta!

1. Pepper Catering / Pitopalvelu Tampere

Konnun keittiö - pitopalvelu / Venuu.fi catering
Pepper Catering

Stressittömiä juhlia ja tapahtumia? Kyllä kiitos! Pepper Cateringin huippuammattilaiset pitävät huolen siitä, että juhlien tarjoilut on taatusti viimeisen päälle mietitty ja ilta soljuu sulavasti eteenpäin. Jos et tarvitse tilaisuuteesi henkilökuntaa, voit halutessasi tilata vain ruoan sekä vuokrata yhteensopivat astiat ja aterimet, mikä on perinteistä pitopalvelua kevyempi ja edullisempi vaihtoehto! Oli kyseessä sitten yritysjuhlat, häät, syntymäpäivät tai pikkujoulut, Pepper Catering loihtii juuri teidän näköisen kokonaisuuden.

Lue lisää Pepper Cateringista »

2. Arto Rastas Catering

Arto Rastas Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Yllätyksellistä, maistuvaa ja ainutlaatuista ruokaa elämäsi juhliin ja tapahtumiin! Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin vetämä pitopalvelu, jossa keskiössä ovat laadukas ruoka ja ystävällinen palvelu. Pitopalvelun slogan on "You name it – we do it", joka todella myös näkyy käytännössä. Monien vuosien kokemuksella loihditut tarjoilut onnistuvat niin pienempiin illallisiin kuin tuhansien osallistujien tapahtumiin!

Lue lisää Arto Rastas Cateringista »

3. Viinitimo Catering

Viinitimo Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Viinitimo Catering järjestää asiakkaiden toiveista tarjoilut juhlaan kuin juhlaan! Ruokien lisäksi Viinitimo huolehtii nimensä mukaisesti tarvittaessa myös laadukkaasta viinitarjoilusta. Jokainen menutarjous räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää Viinitimo Cateringista »

4. Willa Pintele

Willa Pintele pitopalvelu / Venuu.fi catering

Willa Pinteleen ruokafilosofian ytimessä ovat aito kokkaamisen riemu ja tinkimätön ammattitaito. Maalaiskeittiö valmistaa tarjoilut aina vain parhaista ja tuoreimmista raaka-aineista. Willa Pinteleen kautta järjestyy pitopalvelu kaikkiin yksityis ja yritystilaisuuksiin.

Lue lisää Willa Pinteleestä »

5. Ninan Keittiö Catering

Ninan keittiö - pitopalvelu / Venuu.fi catering

Ninan Keittiön Catering järjestää ja suunnittelee kaiken kattavat juhlat yritys- ja yksityisasiakkaille laadukkaasti. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat. Ninan Keittiön Catering asiakaslupaus on: ”Ruokaa tehdään sydämellä ja sen pitää maistua”.

Lue lisää Ninan Keittiön Cateringista »


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required