Muistatko vielä ajan ennen COVID-19 -pandemiaa? Juhlat, festarit, kotibileet... ah niitä aikoja! Vaikka juhlat tekevätkin pian jo toivotun paluun, tuntuu moni aiemmin juhlissa täysin normaali juttu todella oudolta.

Ainakin nämä 10 aiemmin juhlissa täysin normaalia juttua ja tapaa tuntuvat koronan jälkeen kummallisilta:

1. Synttärikakun kynttilöiden puhaltaminen sammuksiin

Paljon onnea vaan, päristele sylkeäsi tähän kynttilöiden päälle ja sitten pistetään kakku jakoon!

2. Ahtaat juhlat jonkun yksiössä

Kolkyt neliöö, kolkyt vierasta. Ennen pandemia-aikoja täyteen ahdetut asunnot olivat juhlien pitopaikka numero yksi. Koronan jälkeen nautitaan hyvällä omallatunnolla hyvin varustelluista juhlatiloista ja erityisesti ulkotiloista ja -terasseista.

3. Boolit ja yllätysdrinkit

Boolimaljallinen yhteistä mysteerijuomaa avoimessa lasikulhossa. Joku kiva tyyppi ojentaa sinulle mysteeridrinkin. Et ihan muista jätitkö oman mojitosi sohvapöydälle, mutta kyllä se varmaan oli sinun, ääntä kohti vaan. Kuumottavaa!

4. Pikkuflunssassa juhliin saapuminen

Aiemmin oli ihan OK saapua juhliin vaikka nenä vähän vuotaisi tai yskä olisi kestänyt viikon verran, mitäs sitä pienistä hermostumaan.

5. Kuumat kohtaamiset

Kukapa ei olisi ollut läheisissä ja romanttisissa tunnelmissa jatkopaikan tanssilattialla täysin tuntemattoman tyypin kanssa, nykypäivänä moinen tuntuu vähintäänkin riskaabelilta.

6. Karaoken laulaminen

Jos haluaisin vaihtaa basilleja tuntemattomien baarissakävijöiden kanssa yhteisen karaokemikin kautta, voisin saman tien vaikka pussailla koko asiakasjoukon kanssa.

7. Yhteiset sipsikulhot

Pesemättömästä kädestä toiseen kulkevat sipsikulhot ovat snäcksien jaon kannalta OK ratkaisu, mutta kuinka voi koskaan enää luottaa siihen, että jokainen sipseistä nauttiva on pessyt kätensä?

8. Ei käsienpesua juhlapaikalla

Refleksi sännätä pesemään kädet heti sisätiloihin saavuttaessa istuu varmasti monella tiukassa vielä pitkään, mutta ennen ei käsienpesusta juhlapaikalla paljon nipotettu, varsinkin jos vessoihin oli tunkua.

9. Noutopöydät

Ei sitä ennen tullut ajatelleeksi onko kosher jättää dippikulhot ja sormisyötävät tiskipöydälle juhlakansan keskelle koko illaksi, nyt kylmä hiki helmeilee otsalla jo pelkästä ajatuksesta.

10. Yhteinen taksi jatkoille

Jatkoille suunnattaessa pyrittiin aiemmin siihen, että samaan kiesiin mahtuu maksimimäärä porukkaa, tuttuja tai ei. Nyt oma Uber tai väljä taksi kuulostaa 100% paremmalta idealta.


Koronan jälkeisen ajan juhlat mielessä, mutta ideat vähissä? Venuu.fi:stä laitat aluille elämäsi pippalot, löydä ja varaa

Tilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahutmatuottajat


Lue seuraavaksi:

Juhlat ulkona? Näin järjestät ikimuistoisen ulkotapahtuman

Kaikki mitä tarvitset onnistuneisiin juhliin - the ultimate guide


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat pääkaupunkiseutu | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Pienet juhlatilat | Isot Juhlatilat

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required