Tunnin ajomatkan päässä Helsingistä on älyttömän makeita paikkoja, joissa voi viettää yrityksen hyvinvoinnin ja kehityksen päivää, poissa kaikesta kaupungin melusta ja saasteista. TYKY- tai TYHY-päivän voi täyttää toiminnallisella ohjelmalla, kuten splättäyksellä tai sitten ihan vaan rentoutumalla luonnon rauhassa.

Tässä muutamia tiloja, joissa voitte viettää TYKY-päivän luonnon helmassa:

Santalahti - Kotka

Santalahden Luolasaunamaailmassa on maan uumeniin rakennettu savusauna. Holviluolat avautuvat etelään avomerelle, joten holvikaton alla voitte ihailla lämminvesialtaasta upeaa merimaisemaa. 

Katso Santalahden luolasavusaunan lisätiedot

Villa Störsvik - Siuntio

Villa Störsvik on keskellä hurmaavaa luontomaisemaa, meren, metsän ja kallioiden ympäröimänä. Ihanteelliset puitteet tekemiselle, rauhoittumiselle, nauttimiselle ja inspiroitumiselle. Vain 40 minuuttia Helsingin keskustasta.

Katso Villa Störsvikin lisätiedot

Vauhtifarmi - Nurmijärvi

Vauhtifarmilla saat elämyksiä koko tiimille. Tila on nimensä mukaisesti entinen maatila, joka nykyään muuntautuu sujuvasti kokouskäyttöön ja ohjelmapalvelutuotantoon sekä virkistymis- ja tapahtumatarkoituksiin.

Katso Vauhtifarmin lisätiedot

Hawkhillin kokoustilat - Tervalampi

Tarvitsetko uuden tavan lähestyä asioita tai rauhaa vaikeiden päätösten tekoon? Hae innovaatioapua luonnosta ja järjestä erilainen kokous Nuuksion hiljaisuudessa, metsälammen rannalla. 

Katso Hawkhillin kokoustilojen lisätiedot

AihkiNjarga

AihkiNjarga on tasokas merenrantakokonaisuus 45 km Helsingistä. AihkiNjargaan majoittuu mukavasti 6 henkilöä. Kokouskäyttöön päiväksi tilat ja saunaosasto sopivat n. 8 hengelle. 

Katso AihkiNjarga lisätiedot

Sjundbyn linna ja viljamakasiini - Siuntio

Miltä kuulostaisi kokous keskiaikaisissa tunnelmissa? Aito keskiaikainen Sjundbyn linna tarjoaa unohtumattomat puitteet kehityspäiville sekä kokouksiin. 

Katso Sjundbyn linnan ja viljamakasiinin lisätiedot

Jos TYKY-päivä onkin toisinpäin ja olet tulossa Helsinkiin, löydät parhaat TYKY-päivän tilat Venuusta.