Ideoita tyhy- tai tyky-päivään? Tunnin ajomatkan päässä Helsingistä on älyttömän makeita paikkoja, joissa voi viettää virkistyspäivää, poissa kaikesta kaupungin melusta ja saasteista. TYKY- tai TYHY-päivän voi täyttää toiminnallisella ohjelmalla tai ihan vaan rentoutumalla luonnon rauhassa.

Tässä tiloja, joissa voitte viettää TYKY-päivän luonnon helmassa:

Santalahti - Kotka

Santalahti

Santalahden Luolasaunamaailmassa on maan uumeniin rakennettu savusauna. Holviluolat avautuvat etelään avomerelle, joten holvikaton alla voitte ihailla lämminvesialtaasta upeaa merimaisemaa

Lue lisää Santalahdesta >>

Villa Störsvik - Siuntio

Villa Störsvik

Villa Störsvik on keskellä hurmaavaa luontomaisemaa, meren, metsän ja kallioiden ympäröimänä. Ihanteelliset puitteet tekemiselle, rauhoittumiselle, nauttimiselle ja inspiroitumiselle. Vain 40 minuuttia Helsingin keskustasta.

Lue lisää Villa Störsvikistä >>

Vahtifarmi - Nurmijärvi

Vauhtifarmi

Vauhtifarmilla saat elämyksiä koko tiimille. Tila on nimensä mukaisesti entinen maatila, joka nykyään muuntautuu sujuvasti kokouskäyttöön ja ohjelmapalvelutuotantoon sekä virkistymis- ja tapahtumatarkoituksiin

Lue lisää Vauhtifarmista >>

Hawkhill / Villa Juhani - Tervalampi

Hawkhill / Villa Juhani

Tarvitsetko uuden tavan lähestyä asioita tai rauhaa vaikeiden päätösten tekoon? Hae innovaatioapua luonnosta ja järjestä erilainen kokous Nuuksion hiljaisuudessa, metsälammen rannalla.

Lue lisää Hawkhillista >>

Hiisi Resort - Nummela

Hiisi Resort

Kuvankaunis Hiisi Resort on täydellinen pienemmän porukan tyhy-päivään! Resortin kaksi rakennusta saunoineen sopii ympärivuotiseen käyttöön ja loistavat ulkoilumahdollisuudet sekä terassiin integroitu ulkoporeallas takaa taatusti rentoja hetkiä koko tiimille!

Lue lisää Hiisi Resortista >>

Villa Tammikko - Tuusula

Villa Tammikko

Tuusulan Villa Tammikko on tilava ja kodikas huvila 10-30:n hengen tyhy-päiville. Kaunis puutarhapiha ja metsäpolut kutsuvat ulkoiluun.

Lue lisää Villa Tammikosta >>

Ei napannut vieläkään? Selaa lisää tiloja virkistystilaisuuksiin Venuusta

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required