'Cause if you like it, then you shoulda put a ring on it! 💍❤️

Sinkkuelämä on jäämässä taakse ja avioliiton satama (+polttarit!) häämöttää edessä. Unohda nolaaminen ja kiusalliset tehtävät kävelykadulla, nyt polttareista tehdään oman näköiset ja oikeasti hauskat.

Polttarit Helsingissä - ideoita vailla? Tässä meidän 10 parasta vinkkiä ja tilaa upeihin polttareihin:

G Livelab / The Suite

G Livelab / The Suite - tila polttareihin Helsinki / Venuu.fi
G Livelab / The Suite

Helsinki
Seisten:
50 Istuen: 30
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Kyllä

Kuvittele tämä: kattohuoneisto vain teille, samettisohvia silmänkantamattomiin, skumppa kylmässä ja sauna kuumana. G Livelabin The Suite on luksusta, blingiä ja unohtumatonta polttaritunnelmaa parhaimmillaan.

Pikku-Roban tyylikkäin kattohuoneisto on Kaartinkaupungin parhaan musaklubin yläkerrassa, ja varustelultaan aivan omaa luokkaansa. Rutkasti lounge-tilaa, erillinen keittiö, elämyksellinen saunaosasto kuin suoraan suosikkispastasi sekä kompakti parveke Helsingin kattojen ylle tähyilyyn. Täällä kilistelet tyylillä, ja vietät unohtumattomat polttarit vähän isommallakin porukalla.

The Suiteen sopisi polttariohjelmaksi vaikka akustinen livekeikka, skumppabuffet, luksussaunailta kasvohoidoilla tai miksei vain vanhat kunnon polttarijuhlat.

Lue lisää The Suitesta »

Juhlatila M6

Juhlatila M6 - tila polttareihin Helsinki / Venuu.fi
Juhlatila M6

Helsinki
Seisten:
100 Istuen: 90
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Ei

Isot polttarit mielessä ja pitkä vieraslista plakkarissa? Sellaisiin juhliin eivät pienet vuokramökit riitäkään. Juhlatila M6 sijaitsee Mannerheimintien varrella, Helsingin parhailla pelipaikoilla.

Kookas juhlatila on visioille ja sinun toiveillesi avoin. Pöydistä ja tuoleista kasaat pisteen istuvalle illalliselle tai jollekin ihan muulle aina tarot-luennasta viinintäyteiseen maalausworkshopiin. Tilaa riittää myös tarjoiluille, cocktailbaarille, tanssilattialle tai esiintymislavalle – juuri sinun toiveidesi mukaan!

Vaalea, toimiva tila on tyylikäs ilmestys, ja omilla koristeilla sekä valaistusta muuttamalla tila on todellinen kameleontti. Ota siis luova ote omiin polttareihisi, ja tee niistä juuri itsesi näköiset Juhlatila M6:ssa!

Lue lisää Juhlatila M6:sta »

Studio Shangri-La / Burleski

Studio Shangri-La / Burleski - tekemistä ja ideoita polttareihin / Venuu.fi
Studio Shangri-La / Burleski

Helsinki
Kapasiteetti:
30

Laittakaa glitteriä ylle, ja oppikaa yhdessä lumoavan burleskin salat ohjatulla burleskitunnilla! Tunti on nappivalinta aktiviteetiksi polttareihin, jotka ovat tylsyyden vastakohta: tunti yhdistelee liikuntaa, tanssia ja leikkimielistä kiusoittelua.

Burleskitunti mukautetaan juuri sinun polttariporukkasi toiveiden mukaan, joten tunnille voi lähteä vaikkei olisikaan parkettien partaveitsi tai viekoittelun rautainen ammattilainen. Burleskin eri elementtejä yhdistelemällä syntyy juuri teidän porukallenne uniikki, elämyksellinen ohjelmakokonaisuus. Tätä kelpaa esittää häävastaanotolla.

Kiinnostaisiko polttariseuruettanne klassinen kabaree, sensuelli salakapakka tai vaikkapa herttainen 50-luku? Heittäytykää porukalla burleskin vietäviksi, ja lähdette tunnilta itsevarmuutta puhkuen sekä yhtä illanviettojen yllätysohjelmanumeroa rikkaampana.

Lue lisää Studio ShangriLan burleskitunnista »

Luxury Pink Suite

Luxury Pink Suite

Helsinki
Seisten:
12 Istuen: 7
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Luksuspolttarit? Ihana pinkki hattaraunelma on unelmien staycation-kohde! 💗 Vaaleanpunainen luksus-jugendasunto Helsingin trendikkään Kallion sydämessä on kuin tehty polttareihin. Upea valkoinen kiiltävä kasettikatto, pylväät, marmoripinnat ja uniikki puulattia korostavat asunnon mieletöntä arkkitehtuuria.

Ruokapöydän ääreen mahtuu kuuden hengen polttariporukka ja tilassa mahtuu hengailemaan 10 henkeä. Mikä parasta; täällä voi olla myös yötä! 1-3 hengen majoitusmahdollisuus takaa kätevän (ja ah niin kauniin) tukikohdan, jossa morsian ja kaasot voivat ottaa rennosti ja nauttia seuraavan aamun rauhallisesta skumppabrunssista.

Syötävän suloinen, instagram-ystävällinen tila mahdollistaa paljon, ja on urbaanien polttariporukoiden place to be!

Lue lisää Luxury Pink Suitesta »

White Sand Boat

White Sand Boat - juhlatila ja laiva polttareihin Helsinki / Venuu.fi
White Sand Boat

Helsinki
Seisten
: 40 Istuen: 30
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Stig ombord kesäisen juhlalaivan kannelle! Yksi Venuun suosituimmista juhlapaikoista, White Sand Boat viihdyttää polttarikansaa Hietalahden rannassa kesäsesongin aikaan. Täällä juhlit polttareita merellisen luaun hengessä, mutta turvallisesti ja ilman merisairausriskiä urbaanissa satamamiljöössä.

White Sand Boatin kannen valkoiseen santaan kelpaa upottaa väsyneet tanssivarpaat, tai voit halutessasi kömpiä laivan sisällä olevaan juhlaloungeen, josta löytyy iso näyttö, langaton netti polttari-instagrammaukseen sekä PS4 karaokevalmiudella.

Kannella huojuvien palmujen katveessa löytyy myös rutkasti viihdykettä polttariporukalle aina jättimäisellä muurinpohjapannulla kokkaamisesta auringonottotilaan riippumatossa. Laivalta löytyy myös puulämmitteinen sauna sekä palju! Innokkaimmat merikarhut voivat vuokrata paljuveneen, ja kruisailla pitkin Ruoholahden kanavaa – tyylillä.

Trooppinen juhlakeidas Helsingin paraatipaikalla on kuin luotu polttareihin. Tänne voit tuoda myös omat safkat ja juomat! Anna Itämeren aaltojen keinuttaa juhlasi rentoon trooppiseen fiilikseen.

Lue lisää White Sand Boatista »

Mestarin Askel -polttaripaketti

Mestarin Askel -polttaripaketti Spa Salongissa

Helsinki
Seisten
: 10 Istuen: 10
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Ei

Mestarin Askel -polttaripaketti Glory for You Spa Salongissa Helsingin Kampissa on räätälöity erityisesti miesten polttareiden alkuun.

Koko seurue saa virkistävät jalkahoidot ja polttarisankarin hoitoon kuuluu ekstrahemmottelua. Polttarisankarille tehdään jalkakylpy, rentouttavaa bambuhierontaa, ja hänen päänahkansa hierotaan piparmintun eteerisellä öljyllä jalkahoidon aikana. Hoidon aikana mestareille tarjoillaan maljat kuohuvaa. Tunnelmallisissa 300 m2 tiloissa kahdessa kerroksessa viihtyy pitempäänkin! Takuuvarma polttarialoitus, joka tuo energiaa päivän koitoksiin!

Lue lisää Mestarin Askel -polttaripaketista »

Hotel Haven / Bar Haven

Hotel Haven / Bar Haven - juhlatila polttareihin / Venuu.fi
Hotel Haven / Bar Haven

Helsinki
Seisten
: 40 Istuen: 40
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Haluatko siemailla cocktaileja kuin Don Draper konsanaan? Hotel Havenin tyylikäs Bar Haven on polttariporukkasi mahdollisuus päästää sisäiset tyylitaiturinsa valloilleen.

Bar Havenin tyylikäs juomavalikoima esittelee huippulaatuisia rommeja, viskejä ja shampanjoita, joten täällä voit järjestää ikimuistoisen cocktailmaistelun tai opetella klassikkococktailien salat polttarijengin kanssa.

Laittakaa ykköset ylle, ja lipukaa klassikkoauton kyydissä Bar Haveniin. Tyylikkäiden polttarien ystävät tuntevat olonsa kotoisaksi baarin lokoisilla nojatuoleilla yhteisestä ajasta nauttiessaan. Voit hyvin yhdistää illanviettoon ikimuistoisen illallisen Restaurant Havenissa, täällä viihdytte takuulla pidempäänkin.

Lue lisää Bar Havenista »

G Livelab

G Livelab / juhlatila polttareihin - Venuu.fi
G Livelab

Helsinki
Seisten
: 240 Istuen: 140
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Kyllä

Virtaako suonissasi musiikki? Sitten tunnet olosi kotoisaksi G Livelabissa. 2016 perustettu Kaartinkaupungin timanttisin tapahtuma- ja musaklubi on pitelemätön juhlatila niille, jotka kaipaavat polttareihinsa hyvää keikkafiilistä.

Valoisa katutason tila ei ole synkeää keikkaloukkoa nähnytkään. Kookkaista ikkunoista voit ihastella polttareiden lomassa kaupungin vilinää, ja ottaa kaiken irti modernin klubin huipputason äänentoistosta. Tilaa riittää takuulla isollekin juhlijajoukolle: vedä henkeä ja virvoke baaritiskillä, pistäydy hengailuloungessa lepuuttamassa jalkoja tai kata omavalintaiset tarjoilut, vaikkapa jostain Iso-Roban huippuravintolasta, yhdessä nautittaviksi.

Kaverifestarit, livekeikka, standup-esitys tai mitä tahansa polttareiltasi haaveiletkin, G Livelab lunastaa vaativatkin juhlaodotukset.

Lue lisää G Livelabista »

Villa Ivan Falin / Sauna

Villa Ivan Falin / Sauna - juhlatila polttareihin / Venuu.fi
Villa Ivan Falin / Sauna

Helsinki
Seisten
: 15 Istuen: 15
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Ei

Polttarisaunaillat ovat todistetusti toimiva tapa viettää yhteistä polttari-iltaa. Villa Ivan Falinin saunassa pääset ihastelemaan merellistä Helsinkiä kauneimmillaan privaatissa rantasaunassa, joka kohoaa komeana upean rantabulevardin päässä. Upean laiturin kärjessä komeilevassa katoksessa voit kippistellä ilta-auringossa.

Sauna sijaitsee aivan meren äärellä, ja seurueesi unohtaa takuulla mantereen murheet. Polttarisaunomisen lomassa voit kastautua veteen, astua suoraan saunasta istuskelemaan iltaa laiturille tai fiilistellä iltahämärässä takkahuoneessa tulen äärellä. Unohtumattomiin polttareihin saat mukaan myös VIP-grillipaketin, kokin avulla tai ilman, ja nauti Metsästäjänmajan pittoreskilla terassilla grillikauden parhaat herkut.

Villa Ivan Falinin sauna on merellinen, rentouttava keidas kaukana arjesta, vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Nälkää voit torjua tilan omalla saunamenulla, äläkä unohda tuoda omia juomia!

Lue lisää Villa Ivan Falinin saunasta »

Tankofutis

Tankofutis - tekemistä polttareihin / Venuu.fi
Tankofutis

Helsinki, Turku, Tampere
Seisten
: 200 Istuen: 100
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Sporttiset polttariseurueet, huomio! Jos pelkkä illan istuminen kuulostaa turhan passiiviselta, laita polttariseureeseesi liikettä Tankofutiksen avulla.

Ehkä kaikkien aikojen hauskin peli yhdistää hauskanpidon, liikunnan ja teidät tangoilla toisiinne. Liikkuva futiskenttä tankoineen pistää osan tiimistä kentälle, samalla kun loput tiimeistä liikuttelevat tankoja tehdäkseen maaleja.

Tankofutis saapuu polttaripaikallesi, vaikka takapihalle tai nurmikentälle Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Pelin mukana tulee aina henkilökunta, joka pitää huolta kentän ja tulostaulujen pystyttämisestä, kiivaan pelin juontamisesta ja hypen ylläpidosta erotuomaroinnin lomassa. Te voitte vain pitää hauskaa.

Lue lisää Tankofutiksesta »


Lisäideoita vailla? Tsekkaa ja varaa Venuu.fi:stä:

Juhlatilat (2600+) ja aktiviteetit polttareihin (500+)


Lue seuraavaksi:

Juhlat kotona? Näillä vinkeillä onnistut varmasti

20 ideaa kesäjuhliin ja kesäpäiviin


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen