Pikkujoulukausi on taas käsillä, mutta miten tehdä tämän vuoden pikkujouluista unohtumattomat, hauskat ja – mikä tärkeintä – erilaiset kuin viime vuonna? Tässä muutama helposti toteutettava aktiviteettivinkki monenlaiseen makuun!

Pikkujoulut toimiston ulkopuolella

1. Ruokaa ja juomaa – nice and simple

Ravintoloiden opetuskeittiöissä pienehkö porukka valmistaa itselleen illallisen tiimeissä tai pareittain. Loistava tapa parantaa tiimihenkeä! Jos opetuskeittiö on jo nähty, kokeile drinkkikoulua. Drinkkejä pääsee taikomaan muun muassa A21 Decadesissa ja ruokaa Keittiö Kokassa.

2. Hemmottelevaa hyvinvointia

Hyvinvointipikkujoulujen ohjelma alkaa joogatunnilla ja jatkuu sen jälkeen raakakakku- tai raakasuklaakurssilla. Innoistuitko? Sopisiko vaikka Rupla tai Cafe Kokko teidän yrityksen pikkujoulutilaksi? Rentouttavia joogahetkiä tarjoavat esimerkiksi Hima happiness ja Pihasali.

3. Elämyksiä ja äksöniä

Toimiston hurjapäiden adrenaliinitasot saadaan nousemaan ainakin kiipeilyseinälläsirkuskoulussa tai virtuaalisen moottoriurheilun parissa. Kesä talven keskelle tuodaan beach volley- tai sisägolfkentillä.

Pikkujoulut toimistolla

1. Toimiston muodonmuutos

Jos mahdollista, muuta toimisto viihtyisäksi juhlatilaksi. Tunnelmaa voi nostattaa bilebändillä tai DJ:llä ja drinkkimestarilla ja juhlien ruoasta vastaa luotettava catering-kumppani. Valokuvaseinällä tai -pisteellä voi käydä ikuistamassa pikkujoulutunnelman.

2. Inspiraatiota, näkemyksiä & naurua

Toimistolle voi myös kutsua inspiroivan puhujan (esim. Esa Saarinen) tai toimialan huipun kertomaan uusista trendeistä. Jos haluat viihdyttää, toimiston voi muuttaa stand up -klubiksi tai improvisaatioteatteriksi!

3. Jos intoa riittää, pidä teemajuhlat!

Teemajuhlat on kivoja, mutta niiden järjestäminen vaatii hieman panostusta. Jos tiedät, että rahkeet riittävät, tässä neljä teemaideaa:

  • Aikakausi (esim. 20- tai 70-luku)
  • Ladys and gentlemen
  • Väri (esim. jotain punaista tai Black & White)
  • Elokuva tai tv-sarja / sankarit / Disney-hahmot

 

Vaikka kaikenlainen tekeminen on kivaa, pidä huoli, etteivät pikkujoulut mene suorittamiseksi. Tärkeintä on yhdessäolo ja rento tunnelma!

Venuu toivottaa tunnelmallisia pikkujouluja!

 

Lue lisää:

Näin järjestät onnistuneet teemajuhlat

Pikkujoulut Helsinki