Ah, virkistyspäivät. Nuo jokavuotiset työporukan ryhmäytymishetket, joita joko vihataan tai rakastetaan.

Näissä tiloissa teet virkistyspäivistä oikeasti työvuoden kohokohdan, tilaa riittää ideoille, yhdessäololle sekä yhteisille aktiviteeteille. Virkistyspäivät alkaa täältä:

1. G Livelab, Helsinki

G Livelab - tila virkistyspäiviin / Venuu.fi
G Livelab

Onko luovempaa paikka virkistyspäiville kuin Stadin kovin musaklubi? Ei tietenkään!

G Livelabin avarassa katutason klubitilassa onnistuu mikä tahansa ikimuistoinen virkistyspäiväaktiviteetti. Järjestä istumatilaa yhteisille workshopeille tai ryhmätyöskentelylle, päästä luovuus valloilleen esiintymislavalla tai hanki paikalle ohjelmanumeroksi vaikka improryhmä.

G Livelabin erinomainen äänentoisto pääsee oikeuksiinsa, kun päivään kuuluu puheenvuoroja, musiikkia tai vaikka firman uuden mainosfilmin ensi-ilta. Pistäkää elämänne esitys pystyyn koko porukalla, ja nauttikaa G Livelabin menevästä meiningistä.

Lue lisää G Livelabista »

2. Immelkartano, Sirkka

Immelkartano - tila virkistyspäiviin / Venuu.fi
Immelkartano

Lapin kauniissa tunturimaisemissa sijaitsee uniikki saunamaailma ja riistaravintola, jotka ovat unohtumaton paikkavalinta pohjoisiin virkistyspäiviin.

Kätkätunturin juurella virkistyspäiväporukkanne oma rauha on taattu, eikä tekemisestäkään ole pulaa. Aloita päiväsi kelkkailemalla lumisissa maisemissa ammattitaitoisen oppaan johdolla. Kelkkasafarin päätteeksi autenttisen savusaunanlöylyt maistuvat jokaiselle, ja saunahetken kruunaa pulahdus avantoon ja paljuun. Saunomisen jälkeen koko ryhmä pääsee nauttimaan lähiruokaillallisen tunnelmallisessa Riihi-ravintolassa.

Lappilainen miljöö tarjoaa kokemuksia ja yhteisiä muistoja, jotka säilyvät mielessä pitkään

Lue lisää Immelkartanosta »

3. Cigges Club, Turku

Cigges Club

Turun rouhea Cigges Club tarjoaa tyylikkäät puitteet virkistyspäiviin. Tila toimii ihanteellisena paikkana virkistäytyä huolettomasti ja rennosti - naapureita ei ole, joten saat nauttia musiikista ja juhlia vapaasti vaikka aamun pikkutunneille asti! 🎶

Kattava keittiö takaa sen, että saat pidettyä juomat kylmänä ja ruoat raikkaina. Tuo omat juomat ja safkat, hyödynnä Turun loistavaa ravintolakattausta tai tilaa catering paikan päältä!

Viihtyisä Cigges Club taipuu moneksi, oli virkistyspäiväsi agendalla mitä tahansa. Nautiskelkaa yhteisestä illallisesta tai viettäkää rentouttava saunailta upeasti remontoidulla, modernilla saunaosastolla.

Historiallisen Turun keskustasta kävelet sikariklubille lyhyessä ajassa vaikka pitkin kaunista Aurajokivartta, tai tarvittaessa hyppäät bussin kyytiin.. Virkistyspäivän ruokapuoli ei täällä aiheuta päänvaivaa, vaan herkulliset tarjoilut saat suoraan paikan päältä.

Lue lisää Cigges Clubista »

4. Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge - tila virkistyspäiviin / Venuu.fi
Roba Lounge

Sulkeutukaa luksusasunnon syleilyyn, ja keskittykää viettämään virkistyspäivää kuin leffatähdet konsanaan. Roba Loungen hulppea varustelu takaa onnistuneen päivän.

Viimeisen päälle hiotut ylelliset yksityiskohdat saavat koko poppoon viihtymään. Pujahtakaa sauna- ja spaosaston lämpöön vaihtamaan ajatuksia, järjestäkää täysin varustellussa keittiössä yhteinen kokkauskurssi tai laittakaa karaokebattle pystyyn.

Tilasta löytyy myös kokousvarustelu, jos upean tilan ylelliset puitteet saavat ideat virtaamaan. Roba Loungessa mistään ei tarvitse tinkiä, vaan virkistyspäivästä muodostuu nautinto isolla N:llä.

Lue lisää Roba Loungesta »

5. Euphoria, Helsinki

Euphoria / tila virkistyspäiviin - Venuu.fi
Euphoria

Helsingin piilotettu tilahelmi, Euphoria tarjoilee tilaa luovuudelle Suvilahden kupeessa. Onko sinulla visio virkistyspäiviisi? Täällä loihdit sen todeksi käden käänteessä.

Monikäyttöinen tila on avara ja antaa mahdollisuuksia moneen. Täällä järjestät työporukan yhteisen joogatunnin, työpajan tai muun innostavan aktiviteetin – vain mielikuvitus on rajana! Kalusteet ovat liikuteltavia, saat siis juuri sitä mitä päivältä itse toivot. Tilan omassa keittiössä kokkaat vaikka koko porukan voimin.

Tilan kookkaalta kattoterassilta on upeat näkymät Suvilahteen, ja erillisellä saunaosastolla löylyttelet isollakin porukalla. Euphoria on nappivalinta niille, joiden virkistyspäivältä halutaan jotain näyttävää.

Lue lisää Euphoriasta »

6. Hiisi Resort, Nummela

Hiisi Resort -tila virkistyspäiviin / Venuu.fi
Hiisi Resort

Kuvankauniilla järvenrannalla sijaitseva Hiisi Resort on elämyksellinen pakopaikka. Omassa rauhassa, luonnon keskellä virkistyspäivät saavat porukan rennoksi ja ideat liikkeelle.

Avaralla tontilla sijaitsee kaksi huvilaa, joiden kookkaat terassit ja yhteinen kesäkeittiö ovat omiaan erityisesti kesäisiin virkistyspäiviin. Sisällä mahtuu kokoustamaan tai tekemään töitä pienryhmissä, tai toisaalta voitte vain kastaa varpaat rannan hiekkaan tai järjestää yhteistä puuhaa kookkaalla pihamaalla.

Päivän kruunaa yhteinen saunahetki, ja porukan jokaiselle vesipedolle löytyy oma paikkansa resortin kuumavesi- tai ulkoporealtaasta.

Nauttikaa toistenne seurasta! Täällä se onnistuu.

Lue lisää Hiisi Resortista »

7. Ravintola Periscope / Lounge Bar, Tampere

Ravintola Periscope / Lounge Bar - tila virkistyspäivään / Venuu.fi
Ravintola Periscope / Lounge Bar

Luksusta näkyvissä! Tampereen trendikkäimmän ravintolan, Periscopen Lounge Bar on hemmotteluun keskittyvien virkistyspäivien ykköstukikohta.

Yläkerran yksityisbaarista on aivan yhtä hulppeat maisemat kuin alakerran ravintolastakin, ja ihastuttavat raikkaat juomat sekä suussa sulavat pintxot vievät kielen mennessään.

Lounge Bar on täydellinen valinta virkistyspäiviin, jotka jatkuvat iltaan asti yhteisen oleskelun merkeissä. Täällä juttu luistaa ja aika kuluu kuin siivillä. Voit palkata paikan päälle vaikka DJ:n tunnelmaa nostattamaan.

Lue lisää Ravintola Periscopen Lounge Barista »

8. Sarvikota, Mäntsälä

Sarvikota - tila virkistyspäivään / Venuu.fi
Sarvikota

Pistäkää termarit reppuun ja suunnatkaa ihkaoikeaan kotaan! Ulkomaailman murheet jäävät taakse, kun kokoat työporukkasi hulppean kodan korkean katon alle.

Kodan pyöreä muoto on omiaan tuomaan ihmiset yhteen: täällä sujuvat idistelyt, workshopit tai muut virkistävät ohjelmanumerot, joissa tarvitaan yhteistyötä ja keskustelua. Päivän tarjoilut ja kahvit nautitaan luonnollisesti kodan lämmössä.

Ulkona virtaavan kauniin Mustijoen varrella voi järjestää ulkoilmaohjelmaa vaikkapa patikoinnin tai melontaretken muodossa. Paikalle saa myös helposti tilattua vaikkapa esiintyjän tai valmennuksen päivää piristämään.

Lue lisää Sarvikodasta »

9. Saunalautta-Imatra, Imatra

Saunalautta-Imatra / tila virkistyspäivään - Venuu.fi
Saunalautta-Imatra

Saunalautta-Imatra puksuttelee pitkin kauniita järvimaisemia, ja teidän virkistyspäiväporukkanne voisi olla kyydissä. Luonnonläheinen saunalauttamatka piristää virkistyspäiväkansaa takuulla!

Astu laivaan, ja nauti risteilystä. Lautan henkilökunta hoitaa kaiken tarpeellisen, joten aikaa on nauttia upeista maisemista ja kookkaan saunan lempeistä löylyistä. Ympärivuotisilla risteilyillä pääsee pulahtamaan veteen, tai voit vilvoitella lautan komealla terassilla.

Sisätiloista löytyy täysi varustelu iloiseen virkistyspäivään: tehokas äänentoisto, videotykki ja jääkaappi päivän virvokkeille. Saunalautta on unohtumaton paikka hitsata pienempi tiimi yhteen hauskalla tavalla.

Lue lisää Saunalautta-Imatrasta »

10. Viking Line Grace / VIP-saunatila Ocean, Turku

Viking Grace / VIP-saunatila Ocean

Lähde työporukalla  keinumaan Viking Gracen laineille! 🌊 Laivalla järjestät monien mahdollisuuksien ryhmä- tai kokousmatkan Itämerellä. Moderni ja tyylikäs Viking Grace liikennöi reitillä Turku‒Tukholma.

Ideoi kokoustilassa, illallista laivan ravintolassa tai rentoudu intensiivisen kokouspäivän päätteeksi kylpyläosastolla, josta avautuu upeat näkymät saaristoon 🤩

Miltä kuulostaisi rentouttavat kasvinaamiot spa-osastolla mimosat kädessä?Yhdistä virkistyspäivään ihana kylpyläpäivä, hauskaa oheisohjelmaa ja ihaile kollegoiden kanssa upeita saaristomaisemia! 💦

Lue lisää Viking Gracen VIP-tilasta »


Onko virkistyspäivä vieläkin hakusessa? Venuu.fi jeesaa helposti:

Katso kaikki tilat virkistyspäiviin (3200+)

Tutustu aktiviteetteihin ja elämyksiin (500+)

Muistathan myös kilpailuttaa ja varata kimppakuljetuksen virkistyspäiväpaikalle! Tilausajot.net:issä se onnistuu vaivatta.


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x tilat ikimuistoisiin yritysjuhliin

Pikkujouluopas 2020: Näin järjestät mahtavat pikkujoulut


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere | Edulliset juhlatilat Helsinki | Edulliset juhlatilat Tampere | Yritysjuhlat | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Edustustilat

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required