Oletko koskaan miettinyt mitä horoskooppimerkki kertoo sinusta tai puolisostasi morsiamena ja vaimona? Tästä hauskasta häähoroskoopista löydät parhaat vinkit siihen millaiset häät sopivat kullekin horoskooppimerkille. Ja mitä häiden jälkeen tulee tapahtumaan...

Kauris 21.12.-19.1.

Puku:  Hopeaa hohtava arvokas ja tyylikäs leninki, ja siihen sopiva juhlava viitta.

Korut:  Puhdasta kultaa koristeltuna mustilla onykseilla.

Hääpäivä:  Parhaat päivät ovat lokakuun 1.-10., marraskuun 20., tammikuun 2. ja 10. Tai syntymäpäiväsi. Tuulinen lauantaiaamu voisi kuulostaa sopivalta.

Häät:  Jotakin yksinkertaista, konservatiivista ja hengellistä. Pappi voi lukea erikoisversion saarnastaan. Muutenkin häät ovat kovin perinteiset ja noudattavat vanhoillista kaavaa.

Hääjuhlatila:  Sannäsin Kartano

Häämatka:  Johonkin kauniiseen, vihreään, hiljaiseen paikkaan meren äärelle. Ehkäpä jokin mökki rannalla tai pieni tuntematon hotelli jossakin. Kauriille riittää, että paikalla on hänen puolisonsa, muusta viis.

Häälahja:  Suuntaa hopeapajalle hankkimaan häälahja. Jotakin klassisen tyylikästä, ei niinkään pröystäilevää ja liian kalliin näköistä.

Kauris vaimona:  On melkeinpä outoa nähdä sanat kauris ja vaimo samassa lauseessa. Kauris-rouva mieluummin tähtää bisnesmaailmassa korkealle kuin siivoilee kotona. Joka tapauksessa hän haluaa johtaa, jos ei yritystä, niin sitten perhettään.

Mitä seuraavaksi:  Kerrankin rakkaus ei voi mennä väärin. Joka tarkoittaa täydellisiä valintoja, upeita häitä ja rakkautta. Jotakin hyvää on tapahtumassa, kannattaa pitää hetken tauko työnteosta ja nauttia hetken aikaa elämästä, vaihtelu virkistää.

Vesimies 20.1.-18.2.

Puku:  Dramaattista, kultaa ja mustaa koristetta... tarkoitus on näyttää tyrmäävältä.

Korut:  Mustia helmiä – kaulakorussa, rannekorussa, vyötäröllä ja sormuksessa.

Hääpäivä:  Uusikuu lokakuun kuudentena tarkoittaa yleensä jännittävää, uutta alkua. Muutoin lempeä lauantaiyö marraskuun loppupuolella kuulostaa aika passelilta.

Häät:  Ei mitään uskonnollista, jotakin repäisevää ehkä! Paikaksi sopisi sirkusteltta tai vaikkapa tyhjä uima-allas. Mahtavat kuoropojat tuovat mukanaan hypnoottista tunnelmaa.

Hääjuhlatila:  Woltti Sirkus

Häämatka:  Hän tekee mitä ikinä hän haluaakaan tehdä. Ei sillä etteikö hän olisi kiinnostunut, hän vain innostuu ihan kaikesta.

Häälahja:  Jokin musiikkiin liittyvä lahja voisi olla paras vaihtoehto, mutta myös uusi kirjallisuus tai uusi tekniikka.

Vesimies vaimona:  Vaikka hän vihdoinkin myöntyy menemään naimisiin, ehkä hankkimaan lapsia ja perusturvallisen kodin, hänellä tulee aina olemaan joitakin salaisuuksia, jotka hän pitää omana tietonaan. Muutoin hän on huippuystävä ja kumppani. Tasavertainen sellainen.

Mitä seuraavaksi:  Elämässä on tulossa mukava vaihe, rakkaudentäyteistä aikaa ja menestystä lähes päivittäin. Olikin jo aika hyville hetkille kaiken sen jälkeen, mitä olet käynyt läpi. Myöskään rahapuolella ja seikkailuissa ei ole hiljaiseloa, joten odota vain.

Kalat 19.2.-20.3.

Puku:  Sinä olet Prinsessa kermakakussa, toteutunut unelma.

Korut:  Sinisiä ja valkoisia timantteja tai turkoosia ja valkokultaa.

Hääpäivä:  Lokakuun 7.-10., marraskuun 4.-12., joulukuun 25.-31., tammikuun 15.-23. tai mikä tahansa torstainen yö tähtitaivaan alla. Kalat-naisen vaisto kyllä sanoo mikä on oikea päivä.

Häät:  Sukkanauha heitetään, runot luetaan ja morsian ryöstetään. Kukkaseppeleet kaikissa sateenkaaren väreissä koristaa huvimajaa ja juhlaa rauhoittaa vieressä soliseva puro.

Hääjuhlatila:  Luukin Kartano

Häämatka:  Hänen puolisonsa pesee hänen hiuksensa joessa, hän pussailee puolisonsa varpaita suunnitellessaan ruhtinaallista jälkiruokaa. Häämatka on silkkaa rakkautta, missä ja milloin, kukaan ei ole koskaan edes huomannut.

Häälahja:  Muutama käytännöllinen lahja voi olla ratkaisu ongelmaan. Ehkäpä matkalaukku tai käsivarteen kiinnitettävä passin säilytyskotelo? Tai ehkä jotakin pehmeää, lämmintä ja herkullista, aivan kuten kalat-nainenkin.

Kalat vaimona:  Kukaan toinen nainen ei saa puolisoaan tuntemaan itseään niin halutuksi kuin kalat-nainen. Tai jopa jumalaiseksi. Hän pitää huolta, kuuntelee ongelmia ja usein myös antaa käytännöllisiä neuvoja. Keittiössä hän sen sijaan ei ole kovin etevä.

Mitä seuraavaksi:  Vaikka raha on karannut johonkin luotasi, sinun pitää vain nyt pärjätä sillä, mitä sinulla on. Oikeastaan ongelmaa ei ole, sillä sinullahan on sinun kultasi lämmittämässä. Ja mitä ilmeisemmin hän tekee sen erittäin hyvin… kysy vain koska uudelleen?

Oinas 21.3.-20.4.

Puku:  Vihertävä mekko tai paljastava tulipunainen kietaisuhame.

Korut:  Timantteja tottakai ja ametisti.

Hääpäivä:  Täydenkuun aikaan lokakuussa voisi olla paras päivämääristä. Muutoin marraskuun 16., joulukuun 19., tammikuun 4... mutta ei lokakuun 16.! Tähtitaivaan alla joka tapauksessa.

Häät:  Hauskanpitoa, hulvattomia hetkiä ja jotakin spesiaalia, vaikkapa oman puolison säveltämä ja laulama biisi?

Hääjuhlatila:  Teatterimuseo

Häämatka:  Afrikan safarille jeepillä ajelemaan tai vaikkapa lähirannalle ottamaan aurinkoa. Matkalla ei tarvitse olla erityisen hiljaista tai rauhallista, oinas nauttii joka tapauksessa.

Häälahja:  Älä uskallakaan antaa oinaalle lahjaksi paistinpannua! Lahjakortit ovat aina turvallinen valinta, mutta myös alusvaatteet, kauniit matkalaukut tai jotakin hauskaa ja värikästä.

Oinas vaimona:  Jos olemassa olisi supernainen, joka voisi saada kaiken, se olisi oinas. Hän saa mitä haluaa, oli kyse sitten mistä tahansa. Joten varokaa kilpakosijat!

Mitä seuraavaksi:  Rouva Oinas muuttaa puolisonsa kanssa pian yhteen ja hankkiutuu nopeasti raskaaksi. Rakkaus on syvää ja intohimoista, toivottavasti tarpeeksi syvää, jotta parisuhde säilyy oinaan oikkujen kynsissä. Raha on nyt tärkeää ja onni tuo uusia mahdollisuuksia.

Härkä 21.4.-20.5.

Puku:  Pehmeä, utuinen violetti tai lila samettisin koristein.. ja paljon kerroksia!

Korut:  Smaragdi tai koralli – tai sateenkaaren väreissä.

Hääpäivä:  Vältä lokakuun 10. ja marraskuun 21. välistä aikaa, jos vain mahdollista. Muuten mikä tahansa kaunis perjantai-ilta tai aamupäivä on hyvä.

Häät:  Tumma, puinen kappeli koristeltuna kynttilöin ja kukkasin – joita on paljon. Gregoriaaniset laulut tuovat romantiikkaa.

Hääjuhlatila:  Vanha Viilatehdas / Dahlforsin etusali

Häämatka:  Joko luksusristeily tai valtameriseilaamista. Myös kukkien poimiminen niityltä tai maanläheinen luola kaukana lähimmästä tietokoneesta voisi toimia.

Häälahja:  Härkärouva pitää kovasti hyvin varustellusta keittiöstä, joten älä ujostele. Oikeastaan kannattaa ostaa kaksi kaikkea. Erilaiset brändit toimii, mutta eivät ole välttämättömiä.

Härkä vaimona:  Enemmän kuin mitään tämä tyttö kaipaa turvallisuudentunnetta. Kun huolehdit taloudesta, härkänaisesi hoitaa kaiken muun. Joka ei tietenkään tarkoita etteikö hän toisi rahaa talouteen, mutta se raha on vain hänelle. Tietysti.

Mitä seuraavaksi:  Mikä täydellinen ajoitus. Planeetat ovat keskittyneet sinuun nimenomaan kodin ja perheen aspektista, aivan kuten historia ja juuresi ovat opettaneet. Samaan aikaan kannattaa kiinnittää huomiota kaikkeen minkä uskot olevan hyödytöntä ja nakata ne ulos elämästä ilman sen kummempaa miettimistä. Tämä aikakausi edellyttää paljon rohkeutta, on siivouksen aika!

Kaksonen 21.5.-20.6.

Puku:  Mukava, moderni mekko tai taivaansininen housupuku.

Korut:  Akvamariineja upotettuna platinaan tai hopeaan.

Hääpäivä:  Planeetat haluavat sinun menevän naimisiin, joten senkus vain valitset hetkesi. Erityisesti aurinkoiset keskiviikot ovat hyvä valinta.

Häät:  Juhlat ovat kaksosen juttu! Paljon musiikkia, tanssia ja eksoottisia drinkkejä – ja tietysti paljon puheita. Tähän pätee hyvin sanonta, mitä enemmän, sitä hauskempaa!

Hääjuhlatila:  Namu

Häämatka:  Jokin mukava ja rento paikka sopii hyvin ystävälliselle kaksoselle. Tämä mukavuudenhaluinen pariskunta kelpuuttaa lähes mitä tahansa, kunhan saavat olla kaksin.

Häälahja:  Ehkäpä yhdessä syömään meneminen tai vaikkapa videokamera... tai miten olisi biljardipöytä? Myös pimeässä hehkuvat pikkulahjat voivat ilahduttaa kaksosta.

Kaksonen vaimona:  Kaksonen on ehkä kaikista merkeistä eniten maailmankansalainen, joten hän viihtyy ihan melkein missä tahansa. Kun olet hänen kanssaan uusissa paikoissa, hän tutustuttaa sinut varmasti kaikille tärkeille ihmisille. Hän on luonnostaan verkostoituja, seurapiiriperhonen ja hän on aina myös loistava ystävä.

Mitä seuraavaksi:  Avioliitto tarjoaa hänelle turvallisuutta, jota hän tarvitsee kasvaakseen ihmisenä. Ainoa pulma saattaa olla se, että saatat kasvaa ulos avioliitostasi. Mutta ota kaikesta hyöty irti, planeetat haluavat sinun oppivan uusia asioita ja jaa ne puolisosi kanssa. Siten voitte kasvaa yhdessä, ettekä erillään. Rahahuolet ovat väistymässä.

Rapu 21.6.-21.7.

Puku:  Pitkä, tummansininen klassinen hääpuku laahuksen kanssa.

Korut:  Antiikkiopaali, isoisoäitisi peruja.

Hääpäivä:  Marraskuun 21. ja joulukuun 24. välinen aika on sopivin. Lokakuu ei sovi ollenkaan, mutta tammikuussa voisi taas toimia, erityisesti maanantaisin.

Häät:  Rapu haluaa perinteiset häät, ehkäpä vanha kappeli tai kaunis puutarha? Hääsuunnittelija voisi toteuttaa kaiken.

Hääjuhlatila:  Furuvikin kartano

Häämatka:  Kliseinen sydämenmuotoinen sänky jossakin vaaleanpunaisessa huvilassa Kreikassa lämmittäisi ravun sydäntä.

Häälahja:  Kristalliset viinilasit, hienostunut pöytäliina, hopeisia ottimia… jotakin nättiä, mieluiten signeerattua laatua.

Rapu vaimona:  Jos kuulut hänelle, se on ikuista. Hän ei suhtaudu torjuntaan suopeasti ja voi tehdä ihan mitä tahansa, jotta pysyisit hänen luonaan. Hän huomioi sinut lopunelämääsi, kunhan arvostat häntä.

Mitä seuraavaksi:  Henkistä ja moraalista yhteensopivuutta. Rakkaus syvenee ja aikuistutte. Tulet myös todennäköisesti raskaaksi kun menet naimisiin. Rahatilanne myös kohentuu.

Leijona 22.7.-21.8.

Puku:  Värikästä, skandaalinomaista ja hämmästystä aiheuttavaa, ei todellakaan mitään tylsää!

Korut:  Keltaisia timantteja. SUURIA.

Hääpäivä:  6.-8. lokakuuta, 22.-29. marraskuuta – mutta ei marraskuun 20. tai joulukuun 4.! Joulun aika ja koko tammikuu on fantastista aikaa leijonalle, miten olisi häät sunnuntaiaamupäivänä?

Häät:  Ihan ensiksi pitää vähän hätyytellä mediaa ja ilmoittaa, mitä tuleman pitää. Sitten aletaan rakentaa kunnon spektaakkelimaista hääjuhlaa, pitäähän sitä olla jotain mitä medialle esitellä. Kunnon vieraslista ja upea tarjoilu!

Hääjuhlatila:  G18 / Juhlasali

Häämatka:  Leijonarouva ei ole vain yltiöromanttinen, mutta hän on äärimmäisen avokätinen. Joten miksi ei häämatkalle otettaisi muutamaa kaveriakin mukaan? Jooko kulta?

Häälahja:  Käsinvalettu kultainen Buddha-patsas Tiibetistä. Tai puumajassa asuvan orpolapsen punoma pienihelminen rintakoru…

Leijona vaimona:  Oletko koskaan nähnyt leijonaa häkissä kuljeskelemassa edestakaisin selkeästi raivon vallassa? Katso tarkkaan – siinä näet miten käy, jos käyt leijonarouvan hermoille. Mutta kun vapautat hänet, hän ihastuttaa, juonittelee, jumaloi ja turhauttaa kaikkia ihailijoita, jotka hänen ympärillään pyörii.

Mitä seuraavaksi:  Mitä tapahtui? Peritkö miljoonia vai yksinkertaisesti rakastuitko elämääsi? Joka tapauksessa leijonanainen tietää, että menestystä tulossa. Joten avioliiton, bisneksien tai unelmien tavoittelun hinta on jo tiedossa.

Neitsyt 22.8.-21.9.

Puku:  Jotakin kermanväristä, luonnonkuituja… pehmeää ja naisellista!

Korut:  Akaatti tai jaspis, jotakin yksinkertaista ja hyvin persoonallista.

Hääpäivä:  15.-31.10., 22.-30.11., 22.-31.12., 2.1. tai 15.-25.1. Viileänä keskiviikko- tai perjantaiyönä.

Häät:  Totuushan on, että mikään ei ole tarpeeksi täydellistä neitsyelle. Joka tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että mitä yksinkertaisemmat häät ovat, sitä vähemmän on mahdollisuuksia virheille.

Hääjuhlatila:  Uunisaari / Ravintola

Häämatka:  Neitsyt ei tarvitse neuvoja häämatkan osalta – joko hän on suunnitellut häämatkaa jo 5-vuotiaasta, tai sitten hän tuhlaa mielummin häämatkarahat kunnon sviittiin.

Häälahja:  Usko tai älä, tämä nainen olisi aidosti iloinen ruohonleikkurista.. tai uunivuoasta. Jotakin käytännöllistä, mutta älä vaan kuvittelekaan meneväsi röyhelölinjalle!

Neitsyt vaimona:  Se on neitsytnaisen älykkyys, joka vetoaa hänen puolisoonsa ennemmin kuin hänen fanaattinen täydellisyydentavoittelunsa. Mutta hän ei ole tyypillinen nainen – kyllä, hän järjestää sukkasi väreittäin, mutta hän on myös tarmokas, itsenäinen, kyvykäs, päättäväinen ja erittäin ovela. Kannattaa varoa.

Mitä seuraavaksi:  Universumi ei suinkaan rankaise sinua vaan vahvistaa suurempia asioita varten. Saatat tuntea olosi aliarvostetuksi tai väärinymmärretyksi, mutta jatka samaa rataa. Henkinen tietoisuutesi jatkaa kasvamistaan ja sen avulla myös henkiset voimavarasi.

Vaaka 22.9.-22.10.

Puku:  Uusin muotilehti voisi auttaa tässä. Tai ehkäpä joku huippusuunnittelijan luomus?

Korut:  Yksi elegantti ja kallis koru. Ehkäpä safiiri?

Hääpäivä:  Vaa’an uusi kuu lokakuun kuudentena tarjoaa taikaa. Muutoin kannattaa odottaa marraskuun 24.-29., joulukuun 9.-12. tai tammikuun kaksi viimeistä viikkoa. Perjantaiaamupäivä voisi olla hyvä.

Häät:  Avainsanat vaa’an häissä on tyylikkyys, eleganttius ja muodikkuus. Pieni saari rannikolla, josta vain viisitoista ihmistä on kuullut.

Hääjuhlatila:  Villa Kataya

Häämatka:  Ei mitään halpaa ja tyylitöntä. Jos rahatilanne on huono, vaaka kyllä odottaa parempia päiviä. Jos rahaa taas löytyy, italialainen design-talo voisi olla kiva häämatkakohde. Shampanjabrunsseineen tietysti.

Häälahja:  Ei mitään vitsikästä, ei missään nimessä! Jos sinulla ei ole varaa johonkin aitoon brändituotteeseen, lähetä kauniita kukkasia ja kortti. Tai lahjoita valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen – ja kuuluta siitä kaikille.

Vaaka vaimona:  Kerran kun vaakanainen päättää pitää huolta sinusta, hän keskittyy sinuun täysiä. Hän ei välttämättä tee ihan kaikkea itse, mutta hän kyllä pitää huolen, että kaikki tulee tehdyksi tavalla tai toisella. Hänellä on kaikesta huolimatta taloustuntemusta. Ja tyyliä, sitä häneltä löytyy.

Mitä seuraavaksi:  Helppoa ja menestyksekästä aikaa tulossa. Tavoitteesi on saavutettu, suunnitelmasi toimii ja unelmasi odottavat vain toteutumistaan. Ainoa jäljellä oleva kysymys on mitä todellakin haluat? Päätöksen aika.

Skorpioni 23.10.-21.11.

Puku:  Pehmeä, hohtava, lähes huomaamaton – tai musta, rohkea ja jopa paholaismainen.

Korut:  Rubiineja tai kuukiviä, joilla on oma tarinansa.

Hääpäivä:  Hankalat päivämäärät ovat omiaan sinulle, hyvä keino todistella taikasi. Marraskuun 20. ja joulukuun 4. ovat ne parhaat valinnat – yöllä ehdottomasti.

Häät:  Jos häissä ei ole yhtään kattiloita, rouva Skorpioni haluaa tietää miksi. Hänen häänsä ovat hyvä tilaisuus kommunikoida hänen kanssaan ja löytää aito skorpioni.

Hääjuhlatila:  Vartiovene 55

Häämatka:  Ketä kiinnostaa missä häämatkakohde on, kunhan siellä on jättikokoisia sänkyjä, mustat satiinilakat, ostereita ja hänen puolisonsa. Alastomana.

Häälahja:  Alusvaatteet tai seksileluja! Ei mitään tylsää, vaan jotakin jännittävää, limited edition –tuotteita, eksoottista ja lahjoja, joita ei listoilta löydy. Ehkäpä thai-lemmenjuomaa? Tai jopa hieronta?

Skorpioni vaimona:  Se ei ole helppoa – etkä edes tiedä ennen kuin se tapahtuu. Mutta kun skorpioninainen kääntää katseensa sinuun, voit melkein sokaistua saamastasi huomiosta, addiktoivaa. Mutta sitten vaikeimpaan osuuteen – jos haluat elää, älä torju tätä naista.

Mitä seuraavaksi:  Niin paljon tapahtuu parhaillaan ja on vaikeaa keskittyä elämän ulkopuolisiin juttuihin. Siitä huolimatta tämä on jännää aikaa, sillä parhaillaan skorpioninainen löytää energiansa ja aloittaa sillä tärkeiden asioiden osalta varsinaisen dominoefektin! Matkoja, seikkailuita, uusia sopimuksia… ja uudet häät. Kovin kiinnostavaa!

Jousimies 22.11.-20.12.

Puku:  Farkut ja t-paita. Tai ihan koko setti kaikkine lisukkeineen.

Korut:  Ei mitään liian hienoa ja koreaa, jotakin pientä ja yksinkertaista, joka ei vielä liikaa huomiota.

Hääpäivä:  Ehdottomasti ei joulukuun 4.! Muuten jousimies on niin onnekas, että hän voi oikeastaan valita minkä tahansa. Torstai aamupäivä marras- tai tammikuussa voisi olla hyvä valinta.

Häät:  Jousimies ei ole seremonioiden ystävä, ellei seremonia ole kuumailmapallossa. Mikäli se ei onnistu, käy aivan hyvin maistraattivihkiminen ja sen jälkeen suuret juhlat.

Hääjuhlatila:  Aunt Jemimah's

Häämatka:  Jousimies ei näe mitään pointtia lähteä mihinkään, mistä ei löydy vuorta vuorikiipeilyyn tai delfiinejä, joiden kanssa uiskennella. Väliajalla hän lähettelee lentosuukkoja puolisolleen.

Häälahja:  Ketä kiinnostaa – kunhan lahja on annettu rakkaudella. Rouva jousimies on yhtä mielissään puoliksisyödystä suklaarasiasta kuin kullasta ja kimalluksesta. Joka tapauksessa – jos et halua epäonnistua, jokin eläin tai joku sporttilahja voisi toimia.

Jousimies vaimona:  Jos sinulla on mustelma – sydämessäsi, egossasi, vasemmassa jalassasi – jousimiesnainen on kaiken takana. Siitä huolimatta hän on rehellinen, lämmin, innokas, tyrmistyttävän onnekas, viisas ja aina valmis auttamaan. Mutta hyvin harvoin yksin.

Mitä seuraavaksi:  Avioliitto ei tule olemaan helppo, mutta hyvät yksilöt kyllä erottuvat akanoista. Joka tapauksessa jousimiesnainen muuttuu, hänestä tulee aikuisempi ja jopa vastuuntuntoisempi. Uusia mahdollisuuksia tupsahtelee viiden minuutin välein, niin työssä, matkustelussa kuin oppimisessakin. Nappaa paras ja juokse. Puolisokin siis.

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required