Kevään uurastus palkitaan kesäjuhlilla. Tai kesäpäivillä, tiimipäivillä, virkistyspäivillä, tyhy-päivillä, tyky-päivillä – miten ikinä teillä tätä kevään juhlaa kutsutaankaan. Tässä esitelty 20 kesäistä tilaa, joissa koko firma tai pienempi tiimi viettää taatusti hyvät juhlat.

1. Vesiurheilukeskus Laguuni

Laguuni on vesiurheilulajien kelluva keidas. Täällä onnistuu hyvällä fiiliksellä lähes kaikki vesisportti: wakeboarding, vesilautailu, vesihiihto, SUP, melonta, flyboard ja vesitrampoliini.

Kapasiteetti: Jopa 300 hlöä (sopii myös pienille ryhmille)
Sijainti: Keilaniemi, Espoo

Lue lisää Laguunista

2. Villa PooHouse

Välimerellistä tunnelmaa täydellä luksuksella! Sitä löytyy Villa Poolhousesta, jossa järjestät kesän parhaat allasbileet. Kesäkeittiön BOHO-baari tarjoaa kesäisiä drinkkejä sopuhintaan ja koko miljöö on kuin lomakeidas.

Kapasiteetti: Istuen 50, seisten 150
Sijainti: Veikkola, Kirkkonummi

Lue lisää ja varaa Villa PoolHouse

3. Villa Smeds

Villa Smeds on tunnelmallinen maatila lähellä kaupunki Vantaalla. Villa Smedsissä järjestyy teemabileet, kokoukset, konferenssit, istuvat illalliset sekä liikunnalliset kesäjuhlat.

Kapasiteetti: Max. 120 hlöä
Sijainti: Vantaa

Lue lisää ja varaa Villa Smeds

4. Lola

Lola Terrace on yksi Espoon helmistä ja superkätevä firman kesäjuhlille! Tarjoilut saatte suoraan Lolan kautta ja paikalle pääsee niin autolla kuin metrollakin. Terassille on mahdollista saada omat musiikit ja myös katettua tilaa löytyy kesäsateen varalta.

Kapasiteetti: Istuen 199 hlöä, seisten 200 hlöä
Sijainti: Keilaniemi, Espoo

Lue lisää ja varaa Lola Terrace

5. Forest Dream House Naantali

Erottajan Kasino - Varaa Venuu.fi

Upean Naantalin idyllisessä luonnossa sijaitseva kaksikerroksinen huvila tarjoaa modernit ja laadukkaat tilat kesäjuhlille! Villalta löytyy myös sauna sekä ulkoporeamme ja kuvassa näkyy lisätilaa tuova erillinen vierasmökki terasseineen.

Kapasiteetti: Max. 50 hlöä
Sijainti: Naantali

Lue lisää ja varaa Forest Dream House Naantali

6. Kokous ja juhlatila Mint Garden

Mint Garden on nimensä mukaisesti ihanan vehreä puutarha, jonka patiolle mahtuu katoksen alle istumaan 40 henkeä. Täällä järjestyy idylliset puutarhajuhlat joko omien tarjoiltavien tai pitopalvelun kanssa!

Kapasiteetti: Istuen max. 40, seisten 60 hlöä
Sijainti: Vantaa

Lue lisää ja varaa Mint Garden

7. Villa Degerby

Karista kaupungin kiireet ja lähde nauttimaan maaseudun parhaasta annista! Kuin sisustuslehden sivuilta hypännyt Villa Degerby on kuvankaunis, ylellinen maalaishuvila, jossa kokkaat ja nautit kesästä sisällä ja ulkona. Ulkokeittiö puutarhassa on kokemisen arvoinen!

Kapasiteetti: Istuen max. 12 hlöä, seisten 50 hlöä
Sijainti: Degerby

Lue lisää ja varaa Villa Degerby

8. ML / Relandersgrund

ML / Relandersgrund, tuttavallisemmin Rellu, on seilannut monien helsinkiläisten sydämiin. Sumpaattinen punakylkinen majakkalaiva toimiikin täydellisesti kesästä ja Helsingistä nauttimiseen!

Kapasiteetti: Max. 100 hlöä
Sijainti: Meritullintori, Helsinki

Lue lisää ja varaa ML / Relandersgrund

9. Fiskarsin Ruukki / Kuparipajan Musta Sali

Fiskarsissa sijaitseva upea Kuparipajan Musta Sali on historiaa henkivää, rouheaa tilaa parhaimmillaan. Ihastele ihanan käsityöläismiljöön maisemia ikkunoista ja rakenna saliin juuri oman näköisesi kesäjuhlat. Fiskars on ihan lähellä, mutta tunteiden tasolla miljoona kilometriä arjesta.

Kapasiteetti: Max. 400 hlöä
Sijainti: Fiskars

Lue lisää ja varaa Kuparipajan Musta Sali

10. Garden of Babylon

Trendikkään klubin sisäpiha on tyylikäs paikka kesäjuhlille. Astellessasi holvikaarien läpi sisäpihalle kaupungin kiire jää judgenlinnan paksujen seinien taakse – vastassa juhlijoita on ainutlaatuinen illanviettopaikka! Henkilökunta loihtii maukkaat drinkit.

Kapasiteetti: max 50 hlöä
Sijainti: Helsinki

Lue lisää ja varaa Garden of Babylon

11. Storfinnhova Gård / Metsänhovi

Storfinnhova Gård on elämyksellinen kohde, josta löytyy muun muassa tunnelmallinen, lähes ritarillinen Metsänhovi, maanalainen savusauna sekä metsäkylä!

Kapasiteetti: Metsänhovissa max. 40 hlöä
Sijainti: Kemiönsaari

Lue lisää ja varaa Metsänhovi

12. Pyynikin Panimo

Pyynikin Panimo Tampereen keskustan tuntumassa on varmasti uniikki juhlatila. Tilan erikoisuudet ovat suuret kuparipannut sekä isot ikkunat.

Kapasiteetti: Max. 60 hlöä
Sijainti: Tampere

Lue lisää ja varaa Pyynikin Panimo

13. Art Studio Vallila

Kevään stressit karkoitetaan kotoisan vanhan tehdasrakennuksen vehreässä, urbaanissa keitaassa. Retroinspiraatiota tarjoileva tila sopii erinomaisesti kesän lanaseeraamiseen, joko juhlien tai uutta yhdessä ideoiden. Instakuvien laatutakuu!

Kapasiteetti: Max. 100 hlöä
Sijainti: Vallila, Helsinki

Lue lisää ja varaa Art Studio Vallila

14. Kokouspaikka Laiskanlinna

Kokouspaikka Laiskanlinna - Varaa Venuu.fi

Nimestään huolimatta täällä vietetään kesäjuhlat, jotka alkavat tehokkaalla workshopilla ja päättyvät illalliseen sekä saunan löylyihin ja raikkaaseen pulahdukseen Puujärvessä.

Kapasiteetti: Max. 24 hlöä
Sijainti: Karjalohja, Lohja

Lue lisää ja varaa Kokouspaikka Laiskanlinna

15. Klaus K / Sky Terrace

Yksi Helsingin hienoimmista ja aurinkoisimmista terasseista kutsuu kesää juhlistavan seurueen hellään huomaansa. Upeat näkymät keskustan ylle ja huippuluokan palvelu.

Kapasiteetti: Istuen max. 20 hlöä, seisten 60 hlöä
Sijainti: Helsinki

Lue lisää ja varaa Sky Terrace

16. Aulangon Rantahuvila

Ensin workshop, sitten rentoa hengailua terassilla, saunomista ja lopuksi illallinen pitkän pöydän ääressä. Suuremmalla porukalla voi vuokrata myös Aulangon Suuren Huvilan.

Kapasiteetti: Max. 20 hlöä
Sijainti: Hämeenlinna

Lue lisää ja varaa Aulangon Rantahuvila

17. Villa Paratiisi

Villa Paratiisi on nimensä mukaisesti Paratiisi Vihdissä. Luonnon helmassa viihdytään porukalla ja nautitaan kauniista maisemista, maistuvasta ruoasta ja hyvästä olosta.

Kapasiteetti: Max. 30 hlöä
Sijainti: Vihti

Lue lisää ja varaa Villa Paratiisi

18. Herrö

Sympaattinen punainen tupa Espoon Suvisaaristossa sopii hyvin pienempiin tiimi-iltoihin, kesäjuhliin, kokouspäiviin tai asiakastilaisuuksiin. Merifiilistelijöiden ykköspaikka!

Kapasiteetti: Max. 30 hlöä
Sijainti: Suvisaaristo, Espoo

Lue lisää ja varaa Herrö

19. White Sand Boat

Palmuja, valkoista hiekkaa, neljä tasoa terassia, puusauna, palju, paljuvene, kaasugrilli, aurinkotuolit. Jep, aika hyvä setti!

Kapasiteetti: Max. 40 hlöä
Sijainti: Helsinki

Lue lisää ja varaa White Sand Boat

20. Tislaamo - Distillery Bar / Sali

Suomen berliinein tila sijaitsee Teurastamolla. Huippusuosittu Distillery Bar tarjoilee kesäisiä cocktaileja ja kesän avauksen tunnelmaa urbaaneissa ympyröissä myös yksityisjuhliin. Tuo livebändi tullessasi!

Kapasiteetti: Istuen max. 50 hlöä, seisten max. 120 hlöä
Sijainti: Helsinki

Lue lisää & varaa Distillery Bar / Sali


Eikö vielä löytynyt teidän kesäjuhliin sopivaa tilaa?

Katso kaikki kesäjuhlatilat »


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät ikimuistoisen ulkotapahtuman

20 ideaa kesäjuhliin ja kesäpäiviin

Nämä asiat on parhailla synttäreillä: 20 ideaa


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen