Häät suunnitteilla? Ihanaa! Vuonna 2024 merkittävimpiä häätrendejä ovat luksus, retroilu ja vastuullisuuden huomioiminen. Trendejä voi myös yhdistellä; kuvittele vaikkapa 70-luvun hittiyökerhoista inspiraationsa saaneet ultra-glam-luksus-häät, joiden toteutuksessa vastuulliset valinnat on otettu huomioon.

Retroilu ja menneistä ajoista ammentaminen näkyy toisaalta niin 90-lukuun viittaavassa minimalistisessa häämuodissa kuin 60- ja 70-lukujen inspiroimissa häissä, joissa voi olla kaikkea discoteeman, vintage-kampausten, minimekkojen ja retrokuosien väliltä. Runsaat kerroskakut, samppanjatornit ja vinyylejä soittavat DJt ovat suosiossa, ja nostalgiaa voi aistia myös filmille otettujen hääkuvien ja juhlavieraiden käyttöön hankittujen kertakäyttökameroiden paluussa. Inspiraatiota haetaan paljon, mikä näkyy myös retro wedding -hakusanan kasvuna Pinterestissä.

Myös perinteinen luksus on nyt haluttua, eikä sitä pelätä näyttää. Make your wedding look like a million bucks hienostunutta, aistikasta ja ylellistä. Mutta näyttävien puitteiden lisäksi luksus on myös sitä, että kaikki sujuu kuin tanssi.

On vielä yksi trendi, joka ilahduttaa valtavasti: yhä useammat parit asettavat hauskanpidon muun edelle! Asiat, jotka eivät tunnu omilta heitetään yhä useammin romukoppaan. Ihanaa häähuumaa kullekin omalla tyylillään!

Katso vuoden 2024 parhaat tilat ja palvelut unelmahäihin 💍

Pörssitalo / Restaurant Pörssi

Pörssitalo / Restaurant Pörssi

HELSINKI | Eleganssia ja arvokkuutta! Kun toiveissa on juhlavat ja näyttävät häät, katseet kääntyy kohti henkeäsalpaavaa Restaurant Pörssiä! Sisäänkäynti upean jugenrakennuksen pation läpi tekee jo juhlaan saapumisesta elämyksen. Kivilinnan uumenista löytyy Art Deco -henkeä huokuva tila, jossa voi järjestää jopa useamman sadan hengen häät. Tarpeen tullen ravintolasalin voi yhdistää viereiseen peilisaliin. Pörssitalon sydämellinen henkilökunta on apuna unelmien hääpäivän toteuttamisessa ja räätälöinnissä – alusta loppuun! ❤️

Tutustu tilaan paremmin »

Hämeen linna / Juhlatila Linnantupa

Hämeen linna / Juhlatila Linnantupa

HÄMEENLINNA | Häät linnassa ovat monen parin unelma, eikä ihme! Tunnelmallinen linna on täynnä taikaa ja historian havina tekee päivästä aivan erityisen romanttisen. Hämeen linnasta löytyy kaiken kokoisiin ja tyylisiin häihin sopivia tiloja, mutta keskiaikainen ravintola Linnantupa on aivan omaa luokkaansa: se nimittäin saattaa olla Suomen vanhin edelleen käytössä oleva juhlasali! Rakkautta juhlivat voivatkin suorastaan aistia menneen tässä tynnyriholvattussa tilassa – ja ehkä jopa nähdä vilauksen linnan kummituksesta. Unohtumattomien juhlien lisäksi linna pihoineen tarjoaa upean näyttämön hääkuville. Täällä toteutuu villeimmätkin linnahäähaaveet!

Tutustu tilaan paremmin »

Juhula Catering

Juhula Catering

OULU | Stressittömät tarjoilut, kyllä kiitos! Juhula Cateringin taikoo huikeat hääherkut mihin tahansa tilaan! Hääjärjestelyissä on tunnetusti paljon hommaa, mutta huoli pois: täyden palvelun talosta saa kaiken tarvittavan. Ihanien ruokien lisäksi Juhula Catering kuljettaa tarpeen vaatiessa paikalle pöytäliinat, astiastot ja tarjoiluhenkilökunnan- ja jopa kukat ja somisteet yhteistyökumppaneiden avustuksella. Kymmenien vuosien ajan Oulun seudulla toiminut pitopalvelu hyödyntää mahdollisimman paljon lähialueen tuotteita ja paikallisia tavarantoimittajia. Monipuoliseen tarjontaan sisältyy niin perinteiset suosikit kuin trendikkäät uutuudetkin! 😋

Tutustu pitopalveluun paremmin »

Botta Events - Juhlasali

Botta Events - Juhlasali

HELSINKI | Ikoninen juhlasali Helsingin Etu-Töölössä, aivan eduskuntatalon kupeessa! Tila on omiaan tyylikkäille kaupunkihäille: täydellinen sijainti, värikäs historia ja 1900-luvun alussa valmistunut korkea sali valtavine ikkunoineen suorastaan kutsuu viettämään upeita hetkiä. Iltajuhlien tunnelmaa täydentää juhlavalaistus, joka räätälöidään juuri sopivaksi. Juhlasalissa on oma, täysin varusteltu baari, esiintymislava ja DJ-laitteet. Tila taipuu aidosti moneen ja se muuttuukin silmänräpäyksessä juhlavasta illalliskattauksesta kutsuvaksi tanssilattiaksi (discopallokin löytyy, tottakai! 🪩) Täällä ihanteellinen hääseurueen koko on 80-100 henkeä.

Tutustu tilaan paremmin »

Dj Jetro | Saksofonisti & dj

Dj Jetro | Saksofonisti & dj

KOKO SUOMI | Saksofonisti & Dj Jetro yhdistää smootheista smootheimman saksofonin soundin eri vuosikymmenien tanssibiitteihin! Etelä-Euroopan rantabaareista ja uima-allasbileistä inspiroitunut setti on kesäinen, trendikäs ja tanssittava – kerrassaan vastustamaton. Kun haluat todella häätunnelman kattoon ja tanssilattian täyteen, saksofonisti ja dj Jetro hoitaa homman!

Tutustu DJ Jetroon paremmin »

Hotel Kakola / Kirkko

Hotel Kakola / Kirkko

TURKU | Elinkautinen kutsuu! Kukapa ei haluaisi vankilahäitä, etenkin jos kyseessä on nykyään upeana boutique-hotellina toimiva legendaarinen Kakola. Hotel Kakolassa on useita erilaisia juhlatiloja, joten täällä voi viettää kaiken tyylisiä ja kokoisia häitä. Kakolan Kirkko on uniikki juhlatila, jossa on huikeat käsinmaalatut ikkunat. Täällä voi järjestää hääjuhlan lisäksi myös vihkimisen: virallisesti kirkoksi vihityssä tilassa on alttari, saarnastuoli ja parvelta löytyy Turun vanhimmat urut! Hääyö vietetään tietysti kiven sisässä ja vieraatkin majoittuvat kätevästi hotellin tyylikkäissä huoneissa. Kaiken kukkuraksi hotellin ympäristössä Kakolanmäellä on roppakaupalla ihanaa tekemistä hääviikonlopulle: spa, ravintoloita, museo ja paljon muuta!

Lue lisää hotel Kakolan Kirkosta »

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

ETELÄ-SUOMI, LAHTI, TAMPERE | Yllätä häävieraat huikealla cocktaibaarilla, jonka voi pystyttää lähes minne vain! Son of a Punchin cocktailgurut ovat vuosien saatossa ottaneet oppia New Yorkin ja Lontoon kuuluisilta baarimestareilta, huippukokeilta ja asiakaspalvelun ammattilaisilta. Tyylikkäät ja raikkaat cocktailit valmistuvat käsityönä ja juomat saa tottakai myös alkoholittomina. Oma cocktail- tai mocktailbaari on ripaus ekstraa, joka tekee häistä täydelliset!

Tutustu Cocktailbaari-cateringiin paremmin »

Hotel Rantapuisto / Juhlakerros

Hotel Rantapuisto / Juhlakerros

HELSINKI | Vuosaaressa, meren rannalla sijaitseva Hotel Rantapuiston arkkitehtuuri on saanut innoituksensa Alvar Aallosta sekä tanskalaisesta modernin taiteen museosta Louisianassa. Trendikkään nostalginen juhlasali on toiminut monien tärkeiden pankkielämän vaikuttajien illallis- ja päätöksentekopaikkan. Koko juhlakerroksen ikkunaseinistä sekä kerrosta kiertävältä parvekkeelta aukeaa huikea meripanoraama ja kesällä ulkoalueita voi hyödyntää monin tavoin: miltä kuulostaisi esimerkiksi pieni vihkiseremonia ravintolan terassilla tai hääkuvaus meren rannalla?

Pst. hotelli tarjoaa yli 50 henkilön häiden hääpareille hääjuhlan jälkeen majoituksen Superior-huoneessa myöhäisellä huoneenluovutuksella!

Tutustu tilaan paremmin »

Villa Royal

Villa Royal

SASTAMALA | Överin upea. Loistokas. Ylenpalttinen. Siinä muutama sana kuvaamaan edesmenneen sisutustaiteilija Markku Ellalan luomaa ainutlaatuista kuninkaallista huvilaa. Kullan kimallusta ei toden totta puutu, ja joka puolella villaa näkyy toinen toistaan hulppeampia yksityiskohtia. Salit on sisustettu eri tyylikausien mukaan ja täällä voikin tehdä visuaalisen aikamatkan barokista jugendiin. Juhlien jälkeen hääpari voi yöpyä kuninkaallisessa spa-sviittissä, johon kuuluu romanttinen makuuhuone ja roomalainen kylpyläosasto saunalla, suurella pyöreällä poreammeella ja tuikkivalla tähtitaivaskatolla.

Tutustu tilaan paremmin »

Radisson Blu Plaza Hotel | Plaza Event

Radisson Blu Plaza Hotel | Plaza Event

HELSINKI | Loistokkaat city-häät supertyylikkäässä hotellissa Helsingin Rautatientorin kulmalla! Huikeiden tilojen lisäksi Radisson Blu Plaza Hotellilla on oma hääasiantuntija, joka pitää huolen kaikista häiden yksityiskohdista. Plaza Weddings -hääpakettiin sisältyy juhlatila, herkulliset tarjoilut sekä hääsviitti samppanjoineen hääparille ja erikoishintaisia majoitusmahdollisuuksia vieraille. Hotelli sopii täydellisesti 60-200 hengen häihin.

Tutustu tilaan paremmin »

Muista häihin myös:

Vielä inspiraatiota vailla?

Selaa lisää häätiloja täältä »


Kaikki mitä häihin voisi tarvita

Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Merelliset hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Espoo | Hääpaikat Vantaa | Hääpaikat pääkaupunkiseutu | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku | Häätilat | Juhlasalit | Huvilat ja kartanot | Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu häihin | Videokuvaajat | Kuvaajat | Häätarvikkeet | Hääbändit | Hääsuunnittelijat |Elämykset polttareihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen