Ikisuositun Pori Jazzien ja Yyterin valkoisten hiekkarantojen Pori ei tarjoa pelkästään meininkiä ja auringonsäteitä, vaan myös idyllisen sijainnin seuraavalle juhlallesi! Kaupunki kätkee sisäänsä monia ihastuttavia vuokrattavia juhlatiloja, aina huviloista perinteisempiin tapahtumatiloihin. Kurkkaa alta meidän suosikit!

Inspiraatiota tulee tässä: hurmaavat juhlatilat Porissa ️⬇️

Noormarkun Klubi / Juhlasali

Noormarkun Klubi / Juhlasali

Ruukkialueen historiallinen miljöö, uniikki puutarhanäkymä sekä ainutlaatuiset juhlatilat tekevät Noormarkun Klubista nappivalinnan niin häihin kuin yritysten tapahtumiin. Suussa sulavien annosten luomisessa Klubin keittiö käyttää lähiruokaa, sesongin herkkuja sekä paikallisia erikoisuuksia. Henkilökunta huolehtii kaikesta, jotta sinä saat nauttia erityisestä päivästäsi!

Lue lisää Noormarkun Klubin juhlasalista »

Virkistyshotelli Yyteri / Meriravintola 2.krs

Virkistyshotelli Yyteri / Meriravintola 2.krs

Meriravintola on ihanteellinen paikka häiden, syntymäpäivien tai virkistysjuhlien järjestämiseen Porissa. Asiakaslähtöisen myyntipalvelun avulla saat räätälöityä tapahtuman juuri oman näköiseksi! Juhlien lisäksi Yyterin henkeäsalpaava ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen aktiviteettiin. Valtavien ikkunoiden läpi pääset ihailemaan näitä maisemia samalla kun nautit täydellisestä tapahtumasta!

Lumoudu Yyterin ympäristöstä »

Rantakartano / Juhlasali

Rantakartano / Juhlasali

Tämä juhlasali on nähnyt satoja häitä, vuosipäiviä ja tapahtumia jo vuodesta 1990! Rantakartanon juhlasalia voidaan muunnella erilaisiin tilaisuuksiin – aina unohtumattomista yritysjuhlista, hienostuneisiin häihin ja suuriin perhejuhliin. Tanssahda kesäiltojen valssin askeleet tai juhlista vaikka tärkeää merkkipäivää koivujen alta löytyvällä joenrantaterassilla!

Vietä unohtumaton ilta Rantakartanossa »

KulttuuriKulma

KulttuuriKulma

Tunnelmallinen juhlatila KulttuuriKulma taipuu monipuolisuudellaan juhliin aina synttäreistä pikkujouluihin! Tilaa onkin helppo muokata tilaisuuden tarpeiden mukaan liikuteltavien kalusteiden ansiosta. Iltatilaisuuksiin on mahdollista saada myös vain teidän porukkaa palveleva baaritiski! Salista löytyy tilava esiintymislava, jonka estraadilla järjestyy näppärästi illan puheet kuin viihdyttävä ohjelmakin. Ehkäpä teidän juhlissa esiintyy vauhdikas bilebändi tai mystinen mentalisti?

Järjestä ikimuistoinen juhla KulttuuriKulmassa »

Mikäli et vielä näistä löytänyt sopivaa, kurkkaa täältä lisää Porin juhlatiloja »


Juhlatila löydetty, mutta aktiviteetista pulaa? Checkaa Visit Porin elämys- ja aktiviteettitarjonta!


Lue seuraavaksi:


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen