Kuvituskuva - Käynti kartanon pihaan - Venuu.fi

Elä hetken kuin kuninkaallinen ja vuokraa kartano juhliin! Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia juhlakartanoita, joissa koristeelliset yksityiskohdat, menneen ajan henki ja kimaltelevat kattokruunut luovat arvokasta tunnelmaa. Perinteisesti kartanoita vuokrataan häihin, mutta näissä loistokkaissa tiloissa järjestyy loistavasti myös esimerkiksi kesäjuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, karonkka, pikkujoulut tai vaikkapa yrityksen virkistyspäivä. Monista kartanoista löytyy myös majoitusmahdollisuus, jolloin juhlaseurue voi viihtyä paikan päällä pidemmänkin aikaa!

Keräsimme yhteen Suomen upeimmat kartanot juhliin – valmistaudu ihastumaan ✨

Kuokkalan Kartano

Kuokkalan Kartano

JYVÄSKYLÄ Tämä upeus saa vieraasi haukkomaan henkeään, sillä Kuokkalan Kartano Jyväskylässä ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Yli satavuotinen juhlakartano koostuu päärakennuksen hulppeiden salien lisäksi Kartanon Tallista, jonka voi halutessaan vuokrata myös erikseen. Lisäksi kartanon satumainen puutarhasta sopii täydellisesti esimerkiksi häiden vihkimiseen tai kesäjuhliin jopa monelle sadalle hengelle! Kartanon kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa – etkä taatusti tule pettymään.

Kapasiteetti seisten / istuen: 750 / 150

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Kuokkalan Kartanosta »

Ravintola Annan Kartano

Ravintola Annan Kartano

HELSINKI Historiallisessa Tuomarinkylän kartanon miljöössä komeilee upea Ravintola Annan Kartano! Juhlakartano suorastaan huokuu lämmintä tunnelmaa eikä sympaattinen pihapiirikään jätä ketään kylmäksi. Kartanon viihtyisä terassi antaakin mukavasti lisätilaa kesäisin! Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitseva tila tarjoaa hyvien yhteyksien lisäksi sopivasti yksityisyyttä. Kartanon ravintolasali on helppo koristella kuhunkin tilaisuuteen, jolloin juhlista saa juuri oman näköiset!

Kapasiteetti seisten / istuen: 84 / 84

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Annan Kartanosta »

Hatanpään kartano

Hatanpään Kartano

TAMPERE Sebastian Gripenbergin suunnittelema Hatanpään Kartanon päärakennus tarjoilee suorastaan kuninkaallista tunnelmaa, eikä suotta – Ruotsin kuningas Kustaa III vieraili aikoinaan kartanossa ja antoi käskyn Tampereen kaupungin perustamisesta! Nykyisin kartano kestitsee niin yksityis- kuin yritysjuhlia ympäri vuoden. Monipuolisten sisätilojen lisäksi kartanoon kuuluu kattavat ulkotilat, joissa on järjestetty jopa 600 hengen tapahtumia. Kerää siis työkaverit, ystävät, tutut ja kaimat yhteen, ja järjestä ikimuistoiset juhlat Hatanpään Kartanossa!

Kapasiteetti seisten / istuen: 290 / 250

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Hatanpään Kartanosta »

Koivumäen kartano

Koivumäen Kartano

KUOPIO Jo 1700-luvun lopulta asti toiminut Koivumäen Kartano tarjoaa ehkä jopa koko Savon kauneimmat kartanomaisemat! Vuokraa kartano juhliin ja tapahtumiin aina häistä pikkujouluihin ja uppoudu herkkään kartanomiljöön tunnelmaan. Kartanon tilat huokuvat kauttaaltaan arvokkuutta sekä rauhallisuutta, joka luo täydelliset puitteet hienoimpiinkin kokoontumisiin. Valitse valmis paketti tai räätälöi yhdessä kartanon henkilökunnan kanssa unelmiesi juhlat.

Kapasiteetti seisten / istuen: 150 / 120

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Koivumäen Kartanosta »

Bodomin Kartano

Bodomin Kartano

ESPOO Tästä ei kartanomaisemat juuri parane! Sen lisäksi, että kartanoa ympäröi kaksi vehreää golf-kenttää, aukeaa kartanon terassilta U-P-E-A-T näkymät suoraan Bodomjärven rantaan. Pihapiiri sopii siis loistavasti vaikkapa vihkipaikaksi! Kartanosta löytyy useampi eri kokoinen sali, joita yhdistelemällä saadaan juuri sopivan kokoinen juhlatila tapahtumaan kuin tapahtumaan. Kartanon ympäriltä löytyy myös rantasauna sekä viihtyisä Vanha Talli, jotka ovat myös vuokrattavissa juhliin.

Kapasiteetti seisten / istuen: 120 / 120

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Bodomin Kartanosta »

Bergvikin kartano

Bergvikin Kartano

KRUUSILA Hirsijärven rannalla sijaitsevassa, perinteikkään kauniissa Bergvikin Kartanossa onnistuu niin lyhyet päivätilaisuudet kuin yön yli kestävät tapahtumat. Salon lähettyvillä, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta, sijaitseva juhlakartano majoittaa parhaimmillaan jopa 77 henkeä. Tilavista puitteistaan huolimatta kartano sopii loistavasti myös pienempiin tilaisuuksiin. Kysy myös mahdollisuutta kuljetuksiin Bergvikin Kartanolle ja takaisin!

Kapasiteetti seisten / istuen: 120 / 120

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Ei (Kartanon ravintolassa on A-oikeudet, mutta joihinkin tiloihin voi tuoda omat juomat)

Lue lisää Bergvikin Kartanosta »

Furuvikin Kartano

Furuvikin Kartano

PARAINEN Tämä kartanopuutarha on kuin Bridgertonista konsanaan! Paraisissa, meren rannalla sijaitsevan Furuvikin Kartanon niin etu- kuin takapihakin ovat kuin sadusta. Eikä sisätiloissakaan ole valittamista – tyylikkäästi, aikaansa kunnioittaen sisustettu kartano sopii täydellisesti juhliin, ja onkin ollut esimerkiksi monien hääparien suosiossa. Pihapiirissä sijaitseva saunarakennus uima-altaineen on lisäksi mahdollista vuokrata yhdessä kartanon kanssa tai kokonaan erikseen.

Kapasiteetti seisten / istuen: 200 / 110

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Kyllä

Lue lisää Furuvikin Kartanosta »

Tervakosken Kartano

Tervakosken Kartano

TERVAKOSKI Fiilistele entisten aikojen juhlatunnelmaan Tervakosken Kartanossa! Alunperin kartano on saanut alkunsa jo 1300-luvulla, mutta nykyinen päärakennus on otettu käyttöön 1800-luvulla. Vehreä, jopa kahden hehtaarin kokoinen tontti kätkee kartanon lisäksi sisäänsä myös historiallisen ulkosaunan, jossa presidentti Ståhlbergin on aikanaan saunonut vieraineen. Monipuolinen kartano sopii juhliin ja kokoontumisiin niin ystävien, perheen kuin yritysporukan kesken. Kartanon sijainti on mitä loistavin – lähellä moottoritietä sijaitsevaan kartanoon pääsee alle tunnissa Helsingistä!

Kapasiteetti seisten / istuen: 100 / 60

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Tervakosken Kartanosta »

Mukkulan kartano / Kartanosali

Mukkulan Kartano

LAHTI Tunnelmallinen Mukkulan Kartano tarjoaa kaiken tapahtumaan yhdessä paketissa: ihanat juhlatilat, tarjoilut, majoituksen sekä suomalaisten tapahtumien tähden – saunan. Upea Kartanosali on täydellinen vaihtoehto ikimuistoisiin juhliin, mutta rakennuksessa on myös muita huoneita pienempiin tilaisuuksiin tai vaikkapa kokoustamiseen. Historian havinaa huokuvasta juhlakartanosta löytyy iästään huolimatta esimerkiksi karaokelaitteet 🎤

Kapasiteetti seisten / istuen: 60 / 45

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Mukkulan Kartanosta »

Hotelli Hirvihaaran Kartano / Juhla- ja kokoustilat

Hotelli Hirvihaaran Kartano

MÄNTSÄLÄ Hirvihaaran Kartanosta ei loistokkuutta puutu – sen näkee jo kuvastakin! Vähintäänkin yhtä upea kartanon sisäpuoli tarjoaa lyömättömät puitteet monen kokoiseen ja tyyliseen tapahtumaan. Suurin tiloista, Lasipaviljonki, istuttaa mielettömien kattokruunujen alle jopa 170 henkeä. Kartanohotellista löytyy myös hulppeat 40 hotellihuonetta, joten juhlavieraita voi jäädä kartanolle yöpymään. Kartanon pihapiiristä löytyy lisäksi aito savusauna, josta voi pulahtaa uimaan Mustijokeen.

Kapasiteetti seisten / istuen: 300 / 170

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Hirvihaaran Kartanosta »

Urpolan Kartano

Urpolan Kartano

HUMPPILA Visit Finlandin STF-vastuullisuusmerkillä varustetussa Urpolan Kartanossa yhdistyy ihanasti arvokasta kartanotunnelmaa sekä kotoisuutta! Jopa suhteellisen nuori, vuonna 1924 rakennettu kartano, pitää sisällään useita saleja eri kokoisiin tilaisuuksiin. Näistä suurin, Sininen Sali, kestitsee reilu 80 henkeä. Kartanon keittiön tekemisen ytimessä ovat lähellä tuotetut raaka-aineet, joista valmistuvat suussasulavat ruokatarjoilut ja leivonnaiset. Hyödynnä myös upeaa pihapiiriä, kun vuokraat kartanon juhliin tai muuhun tapahtumaan!

Kapasiteetti seisten / istuen: 170 / 170

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Urpolan Kartanosta »

Pappilan Pidot / Juhlasalit

Pappilan Pidot

KEURUU Jyväskylästä länteen, Keuruussa sijaitseva Pappilan Pidot -juhlakartano hurmaa niin sisä- kuin ulkotiloillaan. Vehreä puutarha ulottuu aina järven rantaan saakka, jonne avautuu henkeäsalpaava näkymä heti kartanon kuistilta. Viihtyisä pihapiiri luo upean miljöön kartanolle vuoden ympäri! Sisältä löytyy useampi sali, joista kukin huokuu tunnelmallista vanhan ajan fiilistä. Suurimpaan pääsaliin sopii kerrallaan 48 henkeä. Kokonaisuuden kruunaa lämminhenkinen ja osaava henkilökunta!

Kapasiteetti seisten / istuen: 164 / 164

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Pappilan Pidoista »

Wiurilan Kartano

Wiurilan Kartano

HALIKKO C. L. Engelin käsialaa oleva kartanokokonaisuus Salon kupeessa kestittää juhlat ja tapahtumat aina häistä yrityksen kesäjuhliin. Upeasta Wiurilan Kartanosta löytyy tyylikäs juhlasali, kaksi kabinettia sekä ravintola, jonka terassilla pääsee nauttimaan kesäauringosta. Tapahtumakartanon miljöössäkään ei ole valittamista: ympäristöä koristaa Wiurilan golf-kenttä sekä puistoalue ruusutarhoineen!

Kapasiteetti seisten / istuen: 300 / 79

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Wiurilan Kartanosta »

Juopperin Kartano

Juopperin Kartano

ITÄKOSKI Suuntaa kartanojuhliin Kemijoen rannalle Juopperin Kartanoon! Vuokraa kartano juhliin tai kokoontumiseen – olipa kyseessä sitten yksityis- tai yritystilaisuus. Täällä järjestyy tapahtumat isommallakin porukalla, ja 17 hotellihuonetta tarjoaa yösijan osalle porukasta. Kartanoa ympäröi vehreä pihapiiri, jota voi hyödyntää sään salliessa lisätilana. Esimerkiksi koko poppoon aktiviteetti onnistuu pihassa mainiosti!

Kapasiteetti seisten / istuen: 100 / 74

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Juopperin Kartanosta »

Merilän Kartano / Kaisunsali

Merilän Kartano

UTAJÄRVI Kauniin Oulujoen törmästä löytyy juhlava Merilän Kartano! Ihanaa maalaistunnelmaa tarjoava kartano ja sen monipuoliset tilat mahdollistavat juhlat aina syntymäpäivistä pikkujouluihin, niin isolle kuin pienellekin porukalle. Valoisa Kaisunsali – yksi kartanon suurimmista tiloista – sisältää pitkien pöytien lisäksi laadukkaan äänentoiston, pianon sekä karaokelaitteet. Laittakaa siis musiikki raikaamaan vaikka koko tilaisuuden ajaksi!

Kapasiteetti seisten / istuen: 100 / 100

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Merilän Kartanosta »

Puotilan Kartano

Puotilan Kartano

HELSINKI Astu Puotilan Kartanon vehreään kartanomaisemaan, joka on sopivasti omassa rauhassa, mutta lähellä kaikkea! Tässä on täydellinen kartano juhliin: kokonaisuuteen kuuluu yhteensä neljä salia 20-60 hengelle, joista kunkin voi vuokrata erikseen tai yhdessä. Suurimpaan juhlasaliin voi myös kesäaikaan yhdistää upean, 30 hengen lasiverannan. Kartanon osaava ja henkilökohtaisella otteella toimiva henkilökunta on apuna läpi tilaisuuden järjestelyjen sekä itse juhlan aikana!

Kapasiteetti seisten / istuen: 200 / 140

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Puotilan Kartanosta »

Ravintola Backas

Ravintola Backas

VANTAA Kerrassaan upean Backaksen tilan historia juontaa juurensa 1500-luvulle. Nykyinen kartanorakennus on rakennettu myöhemmin 1800-luvun alkupuolella, mutta sillekin on jo ehtinyt kertyä pitkä historia! Backas toimii pääsääntöisesti tilausravintolana, joten kukin tilaisuus on räätälöitävissä järjestäjän tarpeiden, toiveiden ja unelmien pohjalta. Hulppeiden puiden ympäröimä kartanoalue koostuu päärakennuksen lisäksi saunarakennuksesta, kotamaisesta Kammista sekä tapahtumakeskus Puimalasta, joita voi myös hyödyntää juhlassa!

Kapasiteetti seisten / istuen: 150 / 120

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Ravintola Backaksesta »

Vanajanlinna

Vanajanlinna

HÄMEENLINNA Linna-tittelistään huolimatta saakoon Vanajanlinna kunniamaininnan tässä! Carl Wilhelm Rosenlewin 1920-luvun vaihteessa rakennuttama kartano syntyi alunperin Rosenlewinille itselleen metsästyslinnaksi sekä huomenlahjaksi tuoreelle vaimolleen. Upea rakennus kätkee nykypäivänä sisäänsä upeat juhlatilat, jotka mahduttavat tarvittaessa jopa tuhatpäisen joukon. Kartanon keittiön tekemisessä korostuu lähellä tuotetut raaka-aineet ja ekologisuus!

Kapasiteetti seisten / istuen: 1000 / 500

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Vanajanlinnasta »

Espoon Kartano

Espoon Kartano

ESPOO Hempeitä värejä, koristeellisia yksityiskohtia, taidetta ja historian havinaa – tätä kaikkea löytyy Espoon Kartanosta! Tämä upea juhlakartano jakautuu useampaan huoneeseen, joita voi hyödyntää juhlien aikana. Lisäksi kellarikerroksesta löytyy tunnelmallinen Holvikaarihuone, jossa voi juhlia pienemmät, noin 20 hengen porukat. Kartanon henkilökunta auttaa juhlapäivän järjestelyissä jo yli 15 vuoden kokemuksella! Myös pitopalvelu onnistuu tarvittaessa heidän kauttaan.

Kapasiteetti seisten / istuen: 120 / 120

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Espoon Kartanosta »

Ala-Lemun Kartano

Ala-Lemun Kartano

KAARINA Merimaisemia ja kartanoelämää vain 10 kilometrin päässä Turun keskustasta! Ala-Lemun Kartanon ehdoton tähti on sen sykähdyttävä puutarha, joka onkin ollut supersuosittu erityisesti häissä, mutta myös muissa kesäjuhlissa. Puutarhaa koristaa ihanat omenapuut sekä viihtyisä terassialue! Tyylikäs juhlakartano majoittaa jopa 50 henkeä, jolloin matka sänkyyn juhlista on lyhyt. Pihapiirissä on lisäksi rantasauna sekä Talliravintola, jotka on mahdollista myös vuokrata juhlijoiden käyttöön.

Kapasiteetti seisten / istuen: 140 / 100

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Ala-Lemun Kartanosta »

Villa Royal

Villa Royal

SASTAMALA Itsessään jo nähtävyydeksi lukeutuva Villa Royal on ainutlaatuinen kokonaisuus Suomen tapahtumatilojen joukossa! Sisustustaiteilija ja entisöijä Markku Ellalan perustama kartano todella säväyttää yksityiskohdillaan. Jokainen sali on sisustettu eri aikakauden mukaan, joten vierailu kartanossa tarjoaa aikamatkan barokista jugendiin. Kesäkaudella käytettävissä on myös aurinkoinen terassi! Kartano sijaitsee vain 40 minuutin matkan päässä Tampereelta ja aivan sen eteen on helppo ajaa bussillakin.

Kapasiteetti seisten / istuen: 90 / 70

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Villa Royalista »

Vuojoen Kartano / Juhlakerros

Vuojoen Kartano

EURAJOKI Vuojoen Kartanon empire-tyyliset salit huokuvat arvokkuutta. Tarkkaan harkitut, pienet yksityiskohdat kattokruunuista flyygeliin luovat juhlavan tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vuojoen kartano lukeutuukin Suomen kauneimpiin empire-kartanoihin, sekä kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti arvokkaimpiin kokonaisuuksiin. Vierastalo Wuojoessa on myös mahdollisuus 15 hengen majoittumiseen!

Kapasiteetti seisten / istuen: 100 / 100

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Vuojoen Kartanosta »

Ahlmanin Kartano / Murula

Ahlmanin Kartano

TAMPERE Ahlmanin Kartano on nappivalinta pienemmän porukan juhlapäivään! Kartano koostuu useammasta, erilaisiin tarkoituksiin sopivista tiloista. Näistä ensimmäisen kerroksen Murula on hurmaava tila juurikin juhliin – oli se sitten häät, karonkka tai vaikkapa pikkujoulut. Kuten kuvastakin näkee, kartano näyttää upealta vuoden ympäri! Vaaleasävyinen juhlatila on helppo koristella oman tilaisuuden näköiseksi.

Kapasiteetti seisten / istuen: 60 / 50

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Kyllä

Lue lisää Ahlmanin Kartanosta »

Katajistonranta / Kartano

Katajistonranta

HÄMEENLINNA Ota suunta kohti Aulankoa ja Vanajaveden rantaa! Hurmaava, jo 1830-luvulta lähtöisin oleva keltainen puukartano on tarjonnut puitteet ikimuistoisiin tapahtumiin. Monipuolisesta Katajistonrannasta löytyy myös tunnelmallinen rantasauna paljuineen, erillinen Tapahtumalato sekä paljon aktiviteetteja kajakeista paksupyöräisiin fatbikeihin. Kartanoa ympäröi myös kaunis puistoalue, jossa on ihanaa viettää aikaa juhlan ohessa!

Kapasiteetti seisten / istuen: 100 / 80

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Katajistonrannan Kartanosta »

Vaarunhovi

Vaarunhovi

KORPILAHTI Hämeen läänin lääniarkkitehti Alfred Cawénin aikoinaan sukulaiselleen suunnittelema Vaarunhovi on komeillut paikallaan, Päijänteen rannalla jo yli sadan vuoden ajan. Upea päärakennus on ulkoa nikkarityylinen ja puuleikkauksin koristeltu. Sisältä puolestaan sitä koristaa kristallikruunut ja koristeelliset lampetit. Kartano koostuu kolmesta salista, jotka ovat yhdistettävissä toisiinsa pariovin. Juhlissa voi hyödyntää myös Vaarunhovin rantasaunaa sekä viihtyisää tanssilatoa!

Kapasiteetti seisten / istuen: 110 / 110

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Vaarunhovista »

Brinkhallin Kartano

Brinkhallin Kartano

TURKU Kakskerran saarella, Turun merellisessä ympäristössä komeilee upea Brinkhallin Kartano! Monipuolinen kartanokokonaisuus sisältää päärakennuksen lisäksi kavaljeerisiiven monitoimitilan, järvenrantahuvilan saunoineen sekä merenrantahuvilan, jotka on mahdollista vuokrata erikseen. Historiallinen kartano ja sen ihastuttava puutarha luovat ikimuistoisen miljöön niin häihin, merkkipäiviin kuin muihinkin juhliin.

Kapasiteetti seisten / istuen: 100 / 70

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Brinkhallin Kartanosta »

Töyrylän Kartano

Töyrylän Kartano

ARTJÄRVI Ihanaa kartanoromantiikkaa ja eleganssia Artjärven rannalla! Mieleenpainuva Töyrylän Kartano on arvioitu Suomen ylellisimmäksi pienhotelliksi ja asiakaspalaute on kaiken kaikkiaan ollut Award of Excellence -tasoa. Tämä kartanohotelli on siis taatusti oiva paikka juhlien viettoon! Majoitustiloja on kartanossa 14 hengelle (kesäisin kahdellekymmenelle), mutta juhlien viettoon mahtuu suurempikin joukko. Keskeinen sijainti, noin tunnin päässä Helsingistä ja noin puoli tuntia Lahdesta, mahdollistaa saapumisen helposti monesta suunnasta.

Kapasiteetti seisten / istuen: 120 / 80

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Töyrylän Kartanosta »

Talin Kartano

Talin Kartano

HELSINKI Helsingin Golfklubin yhteydessä sijaitseva Talin Kartano tarjoaa aitoa kartanotunnelmaa lähellä kaupunkia. Helsingin arvostetuimpiin golfkenttiin kuuluva Tali tarjoaa upean vehreän ympäristön kartanojuhliin. Kaksikerroksinen kartano on kesäkauden ulkopuolella varattavissa kokonaisuudessaan, mutta tunnelmallinen yläkerta on avoimena yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Tarjoilut järjestyvät helposti kartanon keittiöstä!

Kapasiteetti seisten / istuen: 150 / 150

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Talin Kartanosta »

Tiittalan Kartano

Tiittalan Kartano

SULKAVA Tämä kartano on kirjaimellisesti luotu juhlia varten! Tiittalan Kartanon rakennuttaja Majuri Reiher tunnettiin paitsi ahkerana myös juhlia rakastavana miehenä, joten hänen vaikutuksestaan kartanoon rakennettiin tilava, sadan neliön juhlasali. Pääsalin lisäksi tilaa tuo muutama pienempi kabinetti sekä puutarha. Kartanon rauhallinen ja luonnonläheinen ympäristö luo täydelliset puitteet juhlille omalla porukalla!

Kapasiteetti seisten / istuen: 150 / 60

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Ei / Ei

Lue lisää Tiittalan Kartanosta »

Airisniemen Kartano

Airisniemen Kartano

TURKU Airisniemen tilan jopa viiden hehtaarin kokoisen tontin keskiössä komeilee upea Airisniemen Kartano! Tämä juhlakartano on kestittänyt jo yli sadan vuoden ajan niin häitä ja syntymäpäiväjuhlia kuin tyky-päiviä ja muita yritystapahtumia. Kartano sijaitsee vain 25 minuutin ajamatkan päässä Turun keskustasta, mutta juhlavampi saapuminen onnistuu myös meriteitse.

Kapasiteetti seisten / istuen: 110 / 110

Omat ruoat / omat juomat sallittu: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Airisniemen Kartanosta »


Jäitkö vielä miettimään? Löydä lisää upeita kartanoita ja huviloita juhliin Venuusta »


Huvilat ja kartanot juhliin | Huvilat ja Kartanot Helsinki | Kokoushuvilat - ja villat | Retriitit | Vuokramökit | Vuokramökit Uusimaa | Vuokramökit Tampere | Vuokramökit Turku | Virkistyspäivät | Kick-off | Kesäjuhlat ja kesäpäivät


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen