Kristallipallot ja tähtikartat esiin! Oletko koskaan miettinyt, missä juhlapaikassa sinä ja planeetat olisitte täydellisessä harmoniassa? Missä juhlatilassa viettäisit parhaat juhlat, synttärit, häät tai valmistujaiset, joissa kaikki on täydellistä? 🔮

Vaikket olisikaan, niin ota heti asiasta selvää:

Oinas ♈️

Olet topakka tapaus! Juhlissa et koskaan ole seinäruusu, vaan innostut täysillä. Limboa – tietty! Karaokea – count me in! Impulsiivinen ja energinen luonteesi vaatii arvoisensa juhlapuitteet – tämä taskuraketti ei pienessä kabinetissa viihdy.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Jokaisen rennon rantaheebon suosikki Biitsi Pasila / Beach Lounge: hiekkaa, palmuja ja letkeää juhlameininkiä.

Lue lisää Beach Loungesta »


Härkä ♉️

Härkäpäinen juhlavieras, mutta silleen kivalla tavalla. Et turhia riehu, pidät tunnelman korkealla ja seurassasi kaikilla on kivaa. Sisälläsi asuu pikku nautiskelija, joka pitää hauskaa koko rahan edestä. Jos pippaloista löytyy hyvää ruokaa, kivat puitteet ja oikeat tyypit, sinua ei pysäytä mikään.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Avara ja modernin tyylikäs Galleria Forum Box – freesi, valkoinen taidegalleria, taideteoksia silmänkantamattomiin, ja olo on kuin Gossip Girlin mimmeillä konsanaan.

Lue lisää Galleria Forum Boxista »


Kaksonen ♊️

Sanoiko joku juhlat?? Juhlatuulesi nousee nollasta sataan hetkessä, ja et turhia viivyttele, kun luvassa on hauskaa juhlamenoa. Puheliaana pyörähtelet juhlavieraiden joukossa kuin jääpala boolimaljassa. Sinusta kuoriutuu aina 11/10 juhlakaveri.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Räväkkä ja ihanan pinkki baari Käräåke – pinkkiä pinkin päälle, kattokruunuja ja luksushenkeä. Musa soimaan ja käsilaukut tanssiringin keskelle – nyt mennään!

Lue lisää Käräåkesta »


Rapu ♋️

Olet kekkereiden äiti- tai isähahmo, joka pitää juhlaväestä huolen. Onhan kaikilla juotavaa? Lisää sipsiä kulhoon! Kun sinun kanssasi juhlii, ei voi olla huonolla tuulella. Olet pro nostamaan kannat kattoon, mutta et jaksa turhaa ördäystä. Hauskaa voi olla ilman haavereitakin.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Merellinen unelmapaikka, Suomenlinnan Pirunkirkon juhlasali - lauttamatka, pauhaavat aallot, kiviseinät ja klassinen miljöö. Uniikki, niin kuin sinäkin <3

Lue lisää Pirunkirkon juhlasalista »


Leijona ♌️

Olet järjestelmällinen johtajatyyppi: sinun juhlissasi ei boolimalja kuivu tai DJ soita huonoa musaa. Olet tyylikäs juhlavieras, joka tietää miten hauskaa pidetään, mutta välttyy sekoilulta. Muistat macarenan askeleet täydellisesti, ja saat kaikki lähtemään tanssilattialle, joka ikinen kerta.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Charmikas ja upea merenrantahuvila Soutupaviljonki – skandinaavisen tyylikäs merellinen, vaalea ihanuus. Kuvausvalo 6/5, skandinaavisen bilehileen ykköspaikka.

Lue lisää Soutupaviljongista »


Neitsyt ♍️

Jos jonkun juhlapukeutumista kahdehditaan, niin sinun! Kun asu on 6/5 ja tukka laitettu, olet juhlien kuin juhlien keskipiste. Olet haka pitämään juhlajärjestelyt hanskassa, sinulta syntyy juhlabudjetti ja illan soittolista käden käänteessä. Sinun käsistäsi syntyy timanttiset cocktailit, aina!

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Tyylikäs ja moderni luksushuvila Villa Lövö – trendikkäästi sisustettu yksityishuvila meren rannalla. Upea terassi ja infinity pool, näin on hyvä.

Lue lisää Villa Lövöstä »


Vaaka ♎️

Sinä, jos joku, osaat nauttia elämästä! Varsinkin, kun tiedossa on juhlat. Olet harmonian ystävä: osaat laittaa kukkakimput ojennukseen ja silmänrajaukset suoraan (onneksi joku siihen pystyy). Seinäruusua sinusta ei saa tekemälläkään. Valokeila, täällä sitä ollaan!

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Rouhea, mutta hypertrendikäs Pyynikin Panimo on näyttävän tyypin juhlapaikka – vanha tehdas, kuparisia panimon pannuja, vintagehenkeä, jätti-ikkunat ja rutkasti valoa. Mikä mesta!

Lue lisää Pyynikin Panimosta »


Skorpioni ♏️

Sinulle elämä on yhtä juhlaa. Miksi synkistellä sohvannurkassa, kun voi pistää pirskeet pystyyn? Juhlissasi skumppa virtaa ja musiikki raikaa, joka kerta. Satsaat laatuun etkä määrään, omat lähimmät muruset juhlavieraina saavat sinusta esiin juhlien taskuraketin.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Urbaani kattoterassi auringon alla, Klaus K Sky Terrace – lasiseinien sisällä kelpaa siemailla coccktailia ja paistatella auringossa. Oma VIP-terde Helsingin kattojen yllä on luksusta isolla L:llä, ja sehän sinunlaisellesi oman elämäsi supertähdelle sopii.

Lue lisää Klaus K Sky Terracesta »


Jousimies ♐️

Sinun kekkereissäsi skumppalasi on aina puoliksi täynnä. Et turhia negistele, mitä sitä nyt juhlissa mököttämään! Juhlavisioosi luotetaan 100%. Saat välillä kreisejä ideoita, mutta siksi oletkin huippua juhlaseuraa. Glitteriä drinkeissä? Miksei!

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Yllättävä ja hypertrendikäs kirjakauppa, Arkadia International Bookshop – miksei ihan hyvin voisi juhlia upeiden kirjahyllyjen keskellä nojatuoleissa chillisti loikoillen? Coolit hipsterit haluaisi juhlia täällä, mutta ei ne pääse, koska sinun possesi juhlii täällä jo!

Lue lisää Arkadia International Bookshopista »


Kauris ♑️

Olet juhlienjärjestämisen Picasso! Järjestämäsi juhlat ovat vimpan päälle suunniteltuja mestariteoksia. Kun vaihdat suunnittelijanhatun juhlavaatteisiin, viihdyt tutun porukan ympäröimänä. Sinulle sopii myös räväkkä seremoniamestarin hattu, sillä juhlavisiosi ovat täydellisiä.

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Värikäs luksuskattohuoneisto G Livelabin The Suite nyt on lyx: värikkäitä samettisohvia, peiliseiniä, kuparia, kultaa ja blingiä! Todellinen wau-elämys. Jos vaikka loikoilisi tässä samettisohvalla tai saunoisi? Kaikki onnistuu!

Lue lisää G Livelabin The Suitesta »


Vesimies ♒️

Sinähän et valtavirran mukana kulje! Juhlissa sinulla on oma visiosi, jota toteutat häpeilemättä. Tuttu ja turvallinen = boring. Missä konfettikanuunat ja glitterbaari? Juhlavieraana et hakeudu huomion keskipisteeksi, mutta pidät huolen että kaikilla on kivaa. Maistuisiko skumppa, tyypit?

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Uniikki, kesäinen ja luksus saunalautta – ankkurit ylös, palju kuumaksi ja kohti seikkailuja! Ulkona kannella tai sisällä, kaikkialla juhlatunnelma pysyy huipussaan. Ja mitkä maisemat!

Lue lisää Laineille.fi Saunalautasta »


Kalat ♓️

Olet juhlaguru ja kaikkien suosikkiveras. Haistelet juhlien, muodin ja ruuan uusimpia trendejä suveeenisti, ja järjestämäsi juhlat ovat oikeita spektaakkeleita. Juhlavieraana olet se tyyppi, joka kehuu vessajonossa muiden asuja, nauraa läpi illan ja tanssii pöydillä. Kuka sinusta ei tykkäisi. <3

Sinulle sopii juhlatilaksi:
Laadun ystävien suosikkiralfa Holiday Bar on oikea lomaparatiisi keskellä kaupunkia: cocktaileja, diskopallo ja sinä tanssilattialla! Täällä urbaanit ikuisen kesän viettäjät kippistelevät kanssasi aamuun asti.

Lue lisää Holiday Barista »


Osuiko horoskooppi oikeaan? Vai jäitkö vaille täydellistä juhlatilaa? Venuusta sen löydät:

Katso kaikki Venuun juhlatilat »


Lue seuraavaksi:


Juhlatilat Helsinki |Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required